İyi ki Bobo gol attı yoksa maç böyle olmazdı.![]()
Fenerbahçe kazanır
Berabere biter
Kayserispor kazanır
İyi ki Bobo gol attı yoksa maç böyle olmazdı.![]()
Ligin ilk yarısında maç basına 2.6 gol attık müthiş bir rakam gerçekten.Bu sene gol kralı bizden cıkacak gibi görünüyor Emenike yada Sow gol kralı olur.
Haftalar öncesinden belli olur şampiyon.
FM Gazetesi
O Resimdeki Rahmetli De Nigris mi ? O İse Ruhu Şâd Olsun...
Fenerbahçeye Tebrikler Adamlar Terinin Son Damlasına Kadar Haketti ve İstedikleri Yerdeler
Darısı Bizim Takıma Ama Pek İnancım Yok
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Emenike'nin gol sevincine halen daha gülüyorumUçan adam sabri sanki
![]()
Caner muazzam bir gol atmış helal olsun
İhtar sarı, ihraç kırmızı kart olmalı.
Fenerbahçeli oyuncular fena hırslanmış Mehmet'in golü hariç bütün gollerde aşırı bir iman gücü var
Caner'in golüne ise denecek bir şey yok adam ayağını çok iyi kullanıyor.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
O değil de Kayserispor'da orta sahadaki Tamer, stoperdeki o kel adamın yanında oynayan süpürücü oyuncu, sol bek ve Moche inanılmaz kötü oynadılar. Bir Ceyhun ne kadar farkediyormuş onu anladım ben bu takım için.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Football is simple,but Football Manager is not
Kayserinin en büyük hatalarından birisi '' Ertuğrul '' gibi kaleci varken '' Gökhan '' ile diretmeleri.
Tek kaleci değişirmi demeyin bknz Onur Kıvrak
Ayrıca Abdullah Durak Ömer Bayram gibi adamların ne işi var savunma hattında.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Fenerbahçe nin futbolunu kötülemiyorum. Çok iyi oynuyorlar. Beşiktaş ın Sivas maçında kaleye giden topuna penaltı çalmaktan aciz hakemler, söz konusu başka takımlar olunca hemen düdüğü öttürüveriyor. Bıktım bu adaletsiz ligden.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Kadıköyde oyanan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde de aynısını ben düşündüm. Lanet ettim bu ülkenin kafasında bin tilkiyle maç yöneten hakemlerinden. Çünkü 5 yaşında çocuk bile biliyor ki maç 3-3 iken Mustafa Pektemek'in eliyle indirdiği top penaltı. Ama çalamıyor işte. Bu işe tek taraflı bakmamak lazım. Akhisar maçında 1-0 öndeyiz Emenike'yi 18in içinde biçiyorlar hakem devam diyor. Hem de bu olay çizgi hakemine 1 metre uzaklıkta oluyor. Sonra 3 gol daha bulup maçı 4-0 kazanıyoruz ama o maç 1-1 bitseydi bunun hesabını kim verecekti ?
Sonuçta bu iş bize şöyle yaptılar, sizinkini zart zurt çaldılar diyerek olmaz maalesef. Bu işe acil bir çözüm bulunmalı çünkü bu hakemler yüzünden lig git gide daha da kabak tadı vermeye başladı.
Hakemler görmemiş Cristian'ın etrafını saran futbolculardan.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Buca Süper Ligdeyken Karabük deplasman maçına gelmişti. O gün stattaydım, Emenike yeni sakatlıktan çıkmış maçın 2. yarısında oyuna girmek için ısınıyordu. Diğer ısınan oyuncular hafif koşu için Taç Çizgisi ile Ceza alanı çizgisi arasındaki kısa mesafeyi kullanırken Emenike tüm sahayı kullanıyordu : ) Biraz yakınlaşınca dikkatimi bacak kasları çekti. İçimden "Sanırım bu adamın ayağına bir top otursa kalecinin topu göreceği ilk an, topun filelerle buluştuktan sonraki an olur" diye geçirdim. Emenike, 2 haftadır aynı şeyi yapıyor. Yeter ki fırsat bulsun ve açıyı yakalasın, o sert şutları bu ligde çıkarabilecek kaleci sayısı azdır.
...
41 kere maşallah der susarım. Diğer dönem bu maça kalmadan umarım kupayı müzemize götürmüş oluruz.![]()
Şu tartışmalara bunu eklemek istiyorum hakem bir maçta hata yapabilir. Bu normaldir; ama yaptığı hatayı başka bir hata ile bilerek kapatması bu kabul edilemez. Böyle bir davranış olamaz.
İlk yarının sonunda Caner'in elle düzeltmesi sarı kart mı değil mi sizce ?
Düzeltmesi derken çok fazla ağır kaçmaz mı![]()
Aynısını Kayserili oyuncu yapsa ve sarı verilmese ve maç sonu beraberlik çıksa ne söylerdin "düzeltme" mi yoksa başka bir şey mi?
Objektif düşünelim biraz.
Hadi düzeltme olmasın istemsizce çarpma mı olsun nasıl yorumlarsan artık sonuçta görüntüyü ikimiz de biliyoruz. Sarı mı değil mi?
Sarıysa neden sarı, değilse neden değil ?
Bir standart varmı acaba elle oynanınca direk sarı kart olacak diye Caner'in pozisyonu istem dışı gerçekleşen bir olay orda pozisyonluk bir durumda yoktu yani desekki gole gidiyordu kesti neyse dicem.