Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
15. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

12 80.00%
  • Berabere biter

3 20.00%
  • Kayserispor kazanır

0 0%
Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 120 arası toplam 120 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Kayserispor | STSL 17. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

İyi ki Bobo gol attı yoksa maç böyle olmazdı.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ligin ilk yarısında maç basına 2.6 gol attık müthiş bir rakam gerçekten.Bu sene gol kralı bizden cıkacak gibi görünüyor Emenike yada Sow gol kralı olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haftalar öncesinden belli olur şampiyon.
    FM Gazetesi

O Resimdeki Rahmetli De Nigris mi ? O İse Ruhu Şâd Olsun...

Fenerbahçeye Tebrikler Adamlar Terinin Son Damlasına Kadar Haketti ve İstedikleri Yerdeler

Darısı Bizim Takıma Ama Pek İnancım Yok

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Emenike'nin gol sevincine halen daha gülüyorum Uçan adam sabri sanki

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Caner muazzam bir gol atmış helal olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İhtar sarı, ihraç kırmızı kart olmalı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Fenerbahçeli oyuncular fena hırslanmış Mehmet'in golü hariç bütün gollerde aşırı bir iman gücü var

Caner'in golüne ise denecek bir şey yok adam ayağını çok iyi kullanıyor.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O değil de Kayserispor'da orta sahadaki Tamer, stoperdeki o kel adamın yanında oynayan süpürücü oyuncu, sol bek ve Moche inanılmaz kötü oynadılar. Bir Ceyhun ne kadar farkediyormuş onu anladım ben bu takım için.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    O değil de Kayserispor'da orta sahadaki Tamer, stoperdeki o kel adamın yanında oynayan süpürücü oyuncu, sol bek ve Moche inanılmaz kötü oynadılar. Bir Ceyhun ne kadar farkediyormuş onu anladım ben bu takım için.
    Zurab iyi bir stoper değil zaten her maç hata yapıyor, keza yanındaki stoper de öyle. Ömer Bayram aslen sol bek değil o yüzden onu kötü oynadığı için yargılamak zor. Elinden geleni yapıyor. Mouche 3 senedir düşüyor. Bakalım daha ne kadar düşebilecek
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Kayserinin en büyük hatalarından birisi '' Ertuğrul '' gibi kaleci varken '' Gökhan '' ile diretmeleri.

Tek kaleci değişirmi demeyin bknz Onur Kıvrak

Ayrıca Abdullah Durak Ömer Bayram gibi adamların ne işi var savunma hattında.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Fenerbahçe nin futbolunu kötülemiyorum. Çok iyi oynuyorlar. Beşiktaş ın Sivas maçında kaleye giden topuna penaltı çalmaktan aciz hakemler, söz konusu başka takımlar olunca hemen düdüğü öttürüveriyor. Bıktım bu adaletsiz ligden.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Fenerbahçe nin futbolunu kötülemiyorum. Çok iyi oynuyorlar. Beşiktaş ın Sivas maçında kaleye giden topuna penaltı çalmaktan aciz hakemler, söz konusu başka takımlar olunca hemen düdüğü öttürüveriyor. Bıktım bu adaletsiz ligden.
    Kadıköyde oyanan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde de aynısını ben düşündüm. Lanet ettim bu ülkenin kafasında bin tilkiyle maç yöneten hakemlerinden. Çünkü 5 yaşında çocuk bile biliyor ki maç 3-3 iken Mustafa Pektemek'in eliyle indirdiği top penaltı. Ama çalamıyor işte. Bu işe tek taraflı bakmamak lazım. Akhisar maçında 1-0 öndeyiz Emenike'yi 18in içinde biçiyorlar hakem devam diyor. Hem de bu olay çizgi hakemine 1 metre uzaklıkta oluyor. Sonra 3 gol daha bulup maçı 4-0 kazanıyoruz ama o maç 1-1 bitseydi bunun hesabını kim verecekti ?

Sonuçta bu iş bize şöyle yaptılar, sizinkini zart zurt çaldılar diyerek olmaz maalesef. Bu işe acil bir çözüm bulunmalı çünkü bu hakemler yüzünden lig git gide daha da kabak tadı vermeye başladı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Kadıköyde oyanan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde de aynısını ben düşündüm. Lanet ettim bu ülkenin kafasında bin tilkiyle maç yöneten hakemlerinden. Çünkü 5 yaşında çocuk bile biliyor ki maç 3-3 iken Mustafa Pektemek'in eliyle indirdiği top penaltı. Ama çalamıyor işte. Bu işe tek taraflı bakmamak lazım. Akhisar maçında 1-0 öndeyiz Emenike'yi 18in içinde biçiyorlar hakem devam diyor. Hem de bu olay çizgi hakemine 1 metre uzaklıkta oluyor. Sonra 3 gol daha bulup maçı 4-0 kazanıyoruz ama o maç 1-1 bitseydi bunun hesabını kim verecekti ?

Sonuçta bu iş bize şöyle yaptılar, sizinkini zart zurt çaldılar diyerek olmaz maalesef. Bu işe acil bir çözüm bulunmalı çünkü bu hakemler yüzünden lig git gide daha da kabak tadı vermeye başladı.
    Dediğin örnek üzerinden bir şey söylemek istiyorum, Akhisar maçındaki ilk penaltının penaltıyla uzaktan yakından alakası olmadığını 5 yaşındaki çocuk bile biliyordu ve boş yere kırmızı kart gördüklerini de. İşte bu yüzden hakem orada Emenike'ye penaltı çalamadı.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Dediğin örnek üzerinden bir şey söylemek istiyorum, Akhisar maçındaki ilk penaltının penaltıyla uzaktan yakından alakası olmadığını 5 yaşındaki çocuk bile biliyordu ve boş yere kırmızı kart gördüklerini de. İşte bu yüzden hakem orada Emenike'ye penaltı çalamadı.
    Neye göre penaltı değildi? Kaleye giden topu eliyle kesti. Belki kasten yapmadı ama eli gereğinden fazla açıktı ve de penaltıydı. Aksini söyleyen birinide görmedim senden başka.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Neye göre penaltı değildi? Kaleye giden topu eliyle kesti. Belki kasten yapmadı ama eli gereğinden fazla açıktı ve de penaltıydı. Aksini söyleyen birinide görmedim senden başka.
    Kahvede fenerlilerin arasında izledim çoğu penaltı olmadığı görüşündeydi. Zaten adam arkası dönük bir şekilde yere atlıyordu da neyse

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Hakemler görmemiş Cristian'ın etrafını saran futbolculardan.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Buca Süper Ligdeyken Karabük deplasman maçına gelmişti. O gün stattaydım, Emenike yeni sakatlıktan çıkmış maçın 2. yarısında oyuna girmek için ısınıyordu. Diğer ısınan oyuncular hafif koşu için Taç Çizgisi ile Ceza alanı çizgisi arasındaki kısa mesafeyi kullanırken Emenike tüm sahayı kullanıyordu : ) Biraz yakınlaşınca dikkatimi bacak kasları çekti. İçimden "Sanırım bu adamın ayağına bir top otursa kalecinin topu göreceği ilk an, topun filelerle buluştuktan sonraki an olur" diye geçirdim. Emenike, 2 haftadır aynı şeyi yapıyor. Yeter ki fırsat bulsun ve açıyı yakalasın, o sert şutları bu ligde çıkarabilecek kaleci sayısı azdır.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006

41 kere maşallah der susarım. Diğer dönem bu maça kalmadan umarım kupayı müzemize götürmüş oluruz.

Nesil
    2006

Şu tartışmalara bunu eklemek istiyorum hakem bir maçta hata yapabilir. Bu normaldir; ama yaptığı hatayı başka bir hata ile bilerek kapatması bu kabul edilemez. Böyle bir davranış olamaz.

İlk yarının sonunda Caner'in elle düzeltmesi sarı kart mı değil mi sizce ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Düzeltmesi derken çok fazla ağır kaçmaz mı

Aynısını Kayserili oyuncu yapsa ve sarı verilmese ve maç sonu beraberlik çıksa ne söylerdin "düzeltme" mi yoksa başka bir şey mi?

Objektif düşünelim biraz.

Hadi düzeltme olmasın istemsizce çarpma mı olsun nasıl yorumlarsan artık sonuçta görüntüyü ikimiz de biliyoruz. Sarı mı değil mi?
    Sarıysa neden sarı, değilse neden değil ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Aynısını Kayserili oyuncu yapsa ve sarı verilmese ve maç sonu beraberlik çıksa ne söylerdin "düzeltme" mi yoksa başka bir şey mi?

Objektif düşünelim biraz.

Hadi düzeltme olmasın istemsizce çarpma mı olsun nasıl yorumlarsan artık sonuçta görüntüyü ikimiz de biliyoruz. Sarı mı değil mi?
    Sarıysa neden sarı, değilse neden değil ?
    aynı yarı içerisinde caner'in pozisyonundan önce kayserispor'lu oyuncu içinde elle müdahaleden oyunu durdurdu hakem,ona sarı göstermedi.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Quote Originally Posted by sananes View Post
    aynı yarı içerisinde caner'in pozisyonundan önce kayserispor'lu oyuncu içinde elle müdahaleden oyunu durdurdu hakem,ona sarı göstermedi.
    O pozisyonu hatırlamadım eger sarılık ise hareket ona da vermeliydi.
    Onu vermedi diye bunu veremez diye de bir olay yok.
    Caner ikinci sarıdan atılmalıydı bak çok net.
    Herkes de atılmasını bekledi zaten FB'li oyuncular bile ama hakem veremedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    O pozisyonu hatırlamadım eger sarılık ise hareket ona da vermeliydi.
    Onu vermedi diye bunu veremez diye de bir olay yok.
    Caner ikinci sarıdan atılmalıydı bak çok net.
    Herkes de atılmasını bekledi zaten FB'li oyuncular bile ama hakem veremedi.
    hakem aynı yarıda benzer 2 elle oynamaya da sarı göstermedi. Hakem standartı,takdiri buymuş demekki. İlk sarısı da senin deyiminle "bak çok net" hatalıydı.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bir standart varmı acaba elle oynanınca direk sarı kart olacak diye Caner'in pozisyonu istem dışı gerçekleşen bir olay orda pozisyonluk bir durumda yoktu yani desekki gole gidiyordu kesti neyse dicem.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Bir standart varmı acaba elle oynanınca direk sarı kart olacak diye Caner'in pozisyonu istem dışı gerçekleşen bir olay orda pozisyonluk bir durumda yoktu yani desekki gole gidiyordu kesti neyse dicem.
    Maalesef bir standart var, istem dışı olsun veya olmasın topa elle müdahale edersen karşılığı sarı kart(oyuncunun eli topa giderse). Ama hakemlerimiz standart sahibi olmadıkları için kimse emin olamıyor.

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri