İsim : Burhan Kemal YETER
Tarih: 5 Kasım 2010
YEr : Kütahya

2006 da başladığım üniversite acı tatlı günleriye geride kaldı artık hayata dair atılacak adımlar beni bekliyor.
Diploma törenine katılmadım sadece öğrenci işlerinden aldım diplomamı ve eve geldim. Artık ne okulla alakam kalmamış ve önüme bakmam gerektiğini o an anladım. Birkaç gün kafa dinleyip düşünmek istiedim. Okuldaki arkadaşlarımla vakit geçirdim, şehri gezdim, sokaklarda yürüdüm ama hiçbirşey gelmedi aklıma.
Bir süre sonra memlekete Mersin e gitmeye karar verdim. Topladım eşyalarımı ve döndüm köyüme. Orda da değişen birşey yoktu ilk zamanlar kayda değer olmayan birşekilde zaman oldürmekle geçti.

... Aguştos 2011 oldu takvimler ve bende değişen hiçbirşey yok. Okulda ki ev arkadaşlarımla görüştüm 3 de okulu bitirmiş ve memleketlerine dönmüşler.
Artık benimde bir işin ucundan tutmam gerekiyordu. İstanbul'da ki arkadaşımla irtibata geçtim. Biraz sohbet falan derken ne iş yaptığını sordum bir restorantta çalıştığını söyledi, bende oraya gelmek istediğimi birşeyler yapmak istediğimi bana bu konuda yardımcı olabilir misin diye sordum o da sağolsun başımla beraber diyerek davet etti. Hemen ailemle görüşüp ufak bi hazılık yapıp düştüm İstanbul yollarına....