...
Katılmıyorum abi,Onur bu maçta gayet iyi oynadı,hep iyi oynuyor.Ama atılan gollerde çok fazla yapabileceği bir şey yoktu.Sneijder'in şutunda en iyi kaleciyi getir o top yine gol olurdu.
Kilo fazlası var ona bende katılıyorum,biraz zayıflasa çok daha iyi olur.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Realist : 30-35 metreden 5-6 kisilik baraj kurulmaz haliyle onurda beklemiyordu oyle bir sut.
Onur bizi sampiyonluktan etmisti Bursa'nın sampiyon oldugu sene.İlk yarıda ki Fb-Ts maçında yine maçın adamı olmustu.Yine ilk yarıdaki Gs-Ts maçında harika bir performans sergilemisti.Bu üçü aklımdakiler düsününce daha cıkar diye tahmin ediyorum.Bu maç kötüydü Onur ve kilo konusunda dediklerine de katılıyorum ancak bu tip maçlarda vasat dersek bence hakkını yemis oluruz.
Onur sakatlıktan sonra kendini bozdu bence acilen kilo vermesi lazım hala daha en iyi yerli kaleci ama kilo verip eski çevikliğine ulaşırsa daha iyi olur en iyi maçı da bence liverpool maçı vardı bi tane 1-0 mı ne bitmişti uefa ön elemesiydi o maçta müthişti
...
Dün Galatasaray'ın duran toptan attığı gollerde barajlar harbi felaketti.Selçuk'un attığı golde de barajın sol tarafındakiler zıplamıyorlar.Dün Trabzonspor iki tane serbest vuruştan gol hediye etti resmen Galatasaray'a.Galatasaray'ın bu maçta puan kaybetmesi konusunda umutluyduk baya ama olmadı malesef.Son hafta hiç bırakmazlar artık ikinciliği.![]()
So what?
Saike
Yahu adam orta sahadan gol atmış hala baraj diyorsunuz.
Şu fotoğraf zaten montaj;
Şu normali;
Zaten maçı izleyenler,Trabzon'da bir oyuncunun düdük çaldıktan sonra bağırmasından sonra oraya koşarak gelen oyuncuyu görmüşlerdir.Barajı üç kişi kurun diye bağırdı,sanıyorum Onur'du bağıran.
Kaleye mesafe ;
Barajın normalde kaleye duruşu ;
![]()
Tamam işte baraj hatalı kurulmuş.Farklı bir şey demiyoruzki.![]()
So what?
Saike
Selçuk'un vuruşunda baraj hatalı, Sneijder'in vuruşunda barajın kurulumu hatalı. Fazla kenarda durmuşlar biraz. Ancak 2 vuruşta muhteşem, yapılacak hiçbir şey yok.
Screw you guys, I'm goin' home
peki bu resim doğru mu ?
![]()
İkinci baraj tamamen felaketti. Bir kaleci öyle baraj kurmaz, mesafe ne olursa olsun. Hem barajda hemde gol de hatası var, ters ayakta yakalanıyor,hatalı adım atıyor.
trabzon bir kere kazansin su galatasaray macini, disimi kiricam. son zamanlarda sadece sampiyonluk yuruyusunde kazanmislardi, onun disinda daha kazandigini hatirlamiyorum. genelde de fark yiyor
ikili arasindaki maclara bakiyorsun, galibiyet sayilarinda pek fark da yok. hep cepten yemis demek ki trabzon son yillarda
temennim gs puan kaybetsin, bjk direkt katilsindi. bu sonucla ts besiktasi atese atti, bakalim elemede arsenal mi cikacak napoli mi, sec begen aliki takimla SL icin tek yol besiktasin ikinci olmasi.
edit: baraj hakkaten de facia, hic kurulmasa da olurmus. sneijderi tanimiyorlar mi bunlar, cok ilginc. ordan hami vursaydi 10 kisi dizilirdi zamaninda![]()
O şutta 15 kaleci olsa zor çıkarır. Vuruşun tekniği bir kere çok klas. Bildiğim kadarıyla Ronaldo'nun tekniğine benzer şekilde vurmuş. Top kalenin önüne gelince sol tarafa doğru inanılmaz bir şekilde falso almış. Baraj hatalıdır, kalecinin hatasıdır falan ona bir şey diyemem ancak bu topu çıkarmak biraz zor.
Hatırlıyorum, şu anda dünyanın en formda kalecisi olan Courtois bu yıl bu şutun yanından bile geçemeyecek kavisli bir şutta golü yemişti.Bu şut mükemmel, kaldı ki kaleci hatası, baraj hatası olarak görsek bile artık olan olmuş.Enfes bir gol attın Sneijder, tebrikler...
o topu onurlar degil butun simaykillar gelse cikartamaz.
Bu baraj konusunda şaka yapıldığını düşünüyordum ama millet ciddi ciddi tartışıyor; bitmedi kaç gündür![]()
İlk frikikte 5 oyuncu barajda, o mesafeye selçuk için 5 oyuncu fazla. Kaleye vurması muhtemel, golün olduğu köşeye vruması muhtemel. Onur hem sneijder'i hemde selçuk'u tanıyor, nereye nasıl vuruş yapar, nasıl sürat yapar, tercihleri ve vuruş becerilerini bilir. 5 oyuncu baraja koyarsan topu göremezsin, selçuk gibi bir oyuncu da o frikiği affetmez haliyle.
İkinci frikik daha bir fiyasko. Öyle baraj kurulmaz, her frikikte direk barajı kuruldurulmaz, vuruşun yapıldığı nokta,mesafesi ve vurucak muhtemel oyuncuya göre ayarlarsın barajı. Büyük ihtimal onur topu görmek istedi fakat barajı kurması daha iyiydi. Eğer topu görmek ve barajı kurmak istiyorsan, oraya 3 oyuncu koyarsın direkten penaltı noktasına tahmini çizgi çekersin. Sneijder olası bir falsolu vuruşta barajın hizasına atıcaktır topu, o durumda hem topu görürsün hem köşeye gitme vaktin olur. Fakat bu baraj-mesafe-oyuncu sayısı-sneijder gibi etkenler varken bu golün olması anormal bir durum değil. Bunu çoğu zaman mondragon ve cordoba'da yapardı, keza rüştü de çok yapıyordu. Adımları ve refleksleri kuvvvetli olan çoğu kaleci topu görebilmek için bunu yapar.
http://www.youtube.com/watch?v=Ut0M9gq4_fY
0:48'den itibaren izle. Vatan millet sakarya barajı kuruyor ilker, durduğu yere bak, ilkerin soluna en yakın baraj oyuncusun hizasında duruyor. Quaresma topa gelirken nereye vurucağı belli, o hızla kavis verip barajın köşesine bırakamaz. Daha çok örnek var, daha fazla anlatırım ama uzatmaya gerek yok.
Burdan atıp tutması çok kolay az çok kalecilik yapan bilir bu golü çoğu kalecinin tutamayacağını resmen ters köşe yaptırıyor adamı. O şutu tutacak kaleci elbet vardır ancak duruşu ve topu süzüşü çok üst seviyede olması gerekir Onur bunu yapamadı.
Burada Onur'a hatasız diyen oldu mu beyler ? Ben mi kaçırdım yoksa ? Yahu sayfalarca mesaj yazmışınız gole bahane bulmak için. Orada çok ekstra bir vuruş var arkadaş. Kaleciye bir kaç metre kala düşüşe geçip keskin bir dönüş yapıyor top. O topu tutmak öyle her baba yiğidin harcı değil. Onur'a hatalı diyin eyvallah bizde söylüyoruz hatalı diye de vuruşu başka nedenlerle gölgelemeye çalışmayın. Hayır bi de maç 0-0 giderken son dakikada atılan bir gol falan da değil. Maç olmuş 3-1, konsantrasyon bitmiş, moraller bozulmuş. Sneijder'de gelmiş biraz keyfine bir vuruş yapmış ortaya muhteşem bir gol çıkmış yapılan tartışmaya bak. Vallahi de bize bu futbol bile fazla. Salıcan 11 tane Emre Belözoğlu 11 tane de Melo onlar sahada kapışsın biz de burada kapışalım, yeter bize.
Screw you guys, I'm goin' home
Onur gibi karakterli adama şike yakıştırması yapacak olan varsa bilemiyorum artık ne demeli![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved