Sayfa 4 / 11 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 314 sonuç

Konu: Merhaba Premier Lig | Arsenal FC (5. Sezon)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Tottenham'ın o 4'lüsünü durdurmak imkansız gibi birşey, zaten bu seri Avrupa Liginde Tottenham'a kitlenmiş, elersen kupa zaten Ankara'ya gelir
    O 4'lüyle bitse yine iyi adamların bekleri ve orta sahaları da çok iyi hücuma katkı sağlıyorlar, ilk maç deplasmanda. Bu bence bir avantaj. Tottenham'ı eleyince de iş bitmez, Liverpool ve Zenit gibi çok güçlü iki takım var. Elenirsek de bizim için dünyanın sonu değil, ilk Avrupa Ligi deneyimimizde Çeyrek Final çok güzel bir sonuç. Buradan çok güzel bir maddi kaynak sağladık ve iyi bir deneyim elde ettik.

Şu an takımın ve oyuncuların durumu hakkında biraz konuşmak istiyorum.

Bu sezon transfer ettiğimiz oyunculardan şimdiye kadar çok iyi verim aldığımızı düşünüyorum. Halilovic ve Orkan'ın neler yaptığından bahsettik zaten.

Kaleci Gabriel çok iyi performans gösteriyor, çok kritik kurtarışlar yaptığı maçlar oldu. Onur Kıvrak transfer listemizde onu transfer edebilirsek, Gabriel'i kâr elde ederek satabiliriz.

Defansa hattında Wisdom, Ahmet ikilisinden memnunum. İkisi de gelişim gösteriyor. Sol bekte Tosic ve Bellerin beklentilerimin biraz altında kaldılar, Şener'den de istediğim performansı göremedim. Önümüzdeki sezon yine sağ bekte Şener, Bellerin ile devam edebiliriz ama sol beke takviye lazım. Ayrıca Ahmet'in 6,5 M€ luk serbest kalma ücretini karşılayıp elimizden alabilirler, stopere de transfer gerekebilir. Önerilerinizi bekliyorum.

Orta sahada çok alternatifimiz var. Özellikle Weigl, Stahl ve Tolga Ciğerci'nin hem orta sahada hem de ön liberoda oynayabiliyor olması işimizi rahatlatıyor. Aneke de son dönemde çok ortalıkta görünmese de 16 gol 6 asistlik bir performans gösterdi. Stancu'nun sakatlığında onu forvette kullanmıştım ve halen onun birincil yedeği. Orta sahada ne kadar gelişimlerinden ve performanslarından pek memnun olmasam da İrfan Kahveci ve Doğa Kaya gibi alternatiflerimiz var. Önümüzdeki sezon orta sahadan birkaç oyuncuyu gönderebiliriz ve Tolga'nın kirası biteceği için orta sahaya daha iyi oyuncular arayacağız.

Sağ kanadı Halilovic, sol kanadı Orkan kapattı zaten. Putilo da sakatlıktan dönünce bu pozisyonlarda forma giyebilir. Şu an için tek sıkıntımız sakatlık halinde iyi alternatifleri yok.

Ne kadar bu sezon ismi çok geçmese de Stancu takımın en iyilerinden. Toplamda 19 golü ve 15 asisti var. Sezon sonunda büyük bir takım isterse satmak zorunda kalabiliriz.

Julian Weigl'ın profilini daha önce paylaşmamıştım, işte benim Panzerim.

Kendisini 1860 München ile oynadığım bir kariyerde keşfetmiştim. Orada daha etkin bir rolü vardı ama şu anki performansından da memnunum. Gelişimini biraz daha hızlandırsa daha güzel olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Çeyrek Final

1. Maç

2. Maç

Maçı yorumlayıp videosunu Youtube'a yükledim arkadaşlar, merak ederseniz:

https://www.youtube.com/watch?v=8atxeoGKQVQ

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ZTK'da Finale ulaştık. Çeyrek Final - Yarı Final Sonuçları ve Final'deki rakibimiz:

STSL 30. Haftayı tamamladık. 27. - 30. Hafta Maçları ve Kalan Son 4 Maçımız:

STSL Puan Durumu:

Puan kaybettiğimiz haftalarda Beşiktaş da puan kaybedince şampiyonluk yarışından kopmadık. Beşiktaş'ın daha Galatasaray maçında oynayacağı bir maçı var. Orada puan kaybı bekliyoruz, önümüzdeki 4 maçı kazanıp neler olacak bakmak hedefimiz.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Şampiyonluk mu geliyor

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Şampiyonluk mu geliyor
    Bilemiyorum, uğraşıyoruz

STSL 31. Hafta

Puan kaybı yapmamıza rağmen Beşiktaş da Kayserispor'la deplasmanda 0-0 berabere kalınca umutlar taze kaldı. Bir sonraki maç Beşiktaş Galatasaray'ı ağırlıyordu.

STSL 32. Hafta

Son haftalara yaklaşırken artık tüm maçlarda zorlanmaya başladık. Beşiktaş'ın Galatasaray ile 0-0 berabere kaldığı haftada aldığımız kritik galibiyet ile liderliğe yükseliyoruz.

(İkili averajda öndeyiz: Evimizde 0-0 berabere kalıp, deplasmanda 3-2 kazanmıştık.)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ZTK Final Maçı

Orkan'ın ve Türk kalecimiz Ramazan'ın sakatlığı bizi kupadaki yabancı kuralı yüzünden zor durumda bıraktı. Buna rağmen maç öncesinde umutluyduk ama Cenk Tosun kariyerinin maçını oynadı ve bizi hezimete uğrattı.

Önümüzde çok kritik iki Süper Lig maçı var ikisini de kazanırsak şampiyonluğumuzu garantilemiş olacağız.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

STSL 33. Hafta

Bursaspor gibi korkutucu bir rakiple karşılaşmayı durum böylesine kritikken hiçbir takım istemez. Ne kadar maçta üstün görünsek de Vadala ve Bakambu çok net pozisyonlara girdiler ama Gabriel izin vermedi. Halilovic'in yaptığı bir asist ve attığı bir golle çok önemli bir galibiyet aldık.

Aynı saatte oynanan maçta Beşiktaş Ankara'da Osmanlıspor'la 1-1 berabere kalınca büyük bir avantaj elde ettik. Konyaspor maçından 1 puanla ayrılsak bile şampiyon olacaktık...

STSL 34. Hafta

Şampiyonluğumuzu ilan edeceğimiz maç çok gergin geçti, öbür yanda Beşiktaş Karabük karşısında golleri sıralarken biz bir türlü bizi rahatlatacak o golü bulamıyorduk. Konyaspor'un çok tehlikeli geldiği ataklarda Gabriel kalesinde devleşiyordu, diğer oyuncular da gerginliği üstlerinden atamamış bir şekilde kötü oynuyorlardı, ayakta kalan tek futbolcumuz Tosic'ti. Sonunda düdük çaldı...

Gençlerbirliği 2015 - 2016 Sezonu Şampiyonu Oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

2015 - 2016 Sezonu Ödülleri

Öncelikle Sezonun Teknik Direktörü seçildim.

Alen Halilovic ödülleri topladı. (Toplamda 25 Gol 31 Asist)

1. Kupada Yılın Oyuncusu

2. STSL Yılın Orta Sahası

3. STSL Yılın Yabancı Oyuncusu

4. STSL Asist Kralı

5. Avrupa Ligi Asist Kralı

Bunlara rağmen STSL yılın takımında yer almaması şaşırttı.

Bogdan Stancu STSL Yılın Forveti seçildi ve Yılın Takımı'nda yer aldı.

-

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Şampiyonluk için tebrikler.Halilovice diyecek kelime yok

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Şampiyonluk için tebrikler.Halilovice diyecek kelime yok
    Teşekkürler, Halilovic bebeğim benim bebeğim.

Manchester Utd. Premier Lig'de 5. olduktan sonra teknik direktörünü kovmuş. Takım aynı zamanda Şampiyonlar Ligi finalinde Arsenal'e yenilmiş.

Görüşmeye katılıyoruz ama hiç canım cicim ayaklarına girmiyoruz, durum neyse, ne gerekiyorsa, neysek ne değilsek konuşuyoruz. Kariyerimde güzel bir atlama olur ama Gençlerbirliği'nde de kendi takımımı kurduğum için bu atlama olmazsa olmazımız değil.

Henüz United'dan cevap almamışken yeni görüşme teklifleri de geliyor. Bunlardan sadece Valencia ile olana katılıyoruz ve diğerlerini nazikçe reddediyoruz. Mevcut durumlarda Monaco ve Lyon benim için doğru tercih olmaz ama Valencia iyi bir proje olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Görüşmede tecrübe eksikliğim öne çıkmıştı, yerime daha tecrübeli bir teknik adam tercih ettiler. Hayal kırıklığı olsa bile dünyanın sonu değil.

Benitez'in seçilmesine laf edecek durumda bile değiliz

Bu arada yeni teklifler gelmeye devam etti.

Bu teklifleri ciddiye bile almadık.

Bursaspor'u tabii ki reddettik ama Wolsburg gelişmeye çok açık bir takım olduğu için görüşmeye katıldık. Geçen sezonu Bundesliga'da 3. olarak tamamlamışlar ve kadrolarında çok kaliteli oyuncular var. Yine Manchester'da olduğu gibi burada da canım cicimli takılmadık ve dobra dobra konuştuk.

Bu görüşmeye katılmaya gönlümüz el vermedi

Galatasaray'a gönül bağlılığım olduğu için görüşmeye katıldık. Takımın durumu kötü ve istediklerimi yapabileceğim bazı isteklerde bulundum ve bunların karşılanamayacağı nedeniyle görüşme olumsuz sonuçlandı.

Wolfsburg'dan gelecek cevabı bekleyeceğiz ama çok da umudum yok. Görüşmede astık, kestik.

Bu sırada transfer çalışmalarına devam ettik ve kaliteli oyuncularla anlaşma sağlamak üzereyiz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Wolfsburg da Manchester gibi daha tecrübeli bir teknik adamı tercih etti. Böylelikle Gençlerbirliği'nde kaldık, önerilen yeni sözleşmeyi kabul ettik.

Görüşmeler süresince transferde daha önce de belirttiğim gibi durmadık.

Onur Kıvrak artık Kırmızı Kara

Trabzonspor ile yeni sözleşme imzalamayan Onur'u 425 Bin Euro karşılığında transfer ettik.

Rekor Transfer: Daniel Amartey

Siyahi oyuncu için Kopenhag'a 6 Milyon Euro ödedik. En pahalı transfer olarak Gençlerbirliği tarihine geçti.

Profili:

Transfer sezonunun açılmasıyla da birkaç oyuncuyla yollarımızı ayırdık.

Hakan ve Doğa forma şansı bulamadıkları için ayrılmak istemişlerdi. Artun, Hikmet ve Taşkın da bekledğimiz gelişmeyi gösteremediler. Dominik Stahl ise geçen sezon görevini yeterince yaptı, Amartey transferiyle forma şansı bulması iyice azaldığı için kâr ederek yolladık.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Transferler güzel umarım faydalarını görürüz.
    Dnipro'nun şampiyon olması

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Çok başarılı bir sezon geçirmişsin hocam tebrikler

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Halilovic tek başına sırtlamış

bi de Vliudez midir nedir neyi Halilovic'den daha iyi yapmış merak ettim

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Hangi takımdayız hocam belli olmadı mı daha

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Transferler güzel umarım faydalarını görürüz.
    Dnipro'nun şampiyon olması
    Transferler bu kadarla kalmayacak, geliyor yenileri.

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Çok başarılı bir sezon geçirmişsin hocam tebrikler
    Teşekkür ederim. Önümüzdeki sezon daha başarılı bir sezon geçiririz umarım

Quote Originally Posted by defective1907 View Post
    Halilovic tek başına sırtlamış

bi de Vliudez midir nedir neyi Halilovic'den daha iyi yapmış merak ettim
    Viudez 23 maçta 9 gol 9 asist, Halilovic 34 maçta 11 gol 16 asist. Viudez de gayet iyi bir sezon geçirmiş

Hangi takımdayız hocam belli olmadı mı daha
    Gençlerbirliği'nde kaldık. Başka şeylerle ilgilendiğim için güncelleme biraz gecikti. Kusura bakmayın.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Transferleri Tamamladık

Gidenler

Gelenler

Pek çok oyuncuyu takıma daha iyilerini kattığımız için ya da katmak için sattık. Sattığımız oyunculardan güzel kârlar ettiğimizi düşünüyorum. Özellikle bedelsiz transfer ettiğimiz Gabriel'den ve Kessie'den 6 ayda 2 şer Milyon Euro kâr etmemiz iyi oldu.

Halilovic ve Bellerin bu sezon da takımda kiralık olarak forma giyecekler.

Önemli transferlerimizin profilleri:

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Gençlerbirliği Kulüp Profili

Sevilen kişilere dikkatinizi çekmek istedim

Şampiyonlar Ligi'nde Zor Gruba Düştük

Çok güçlü ve denk 3 takımın bir de bizim bulunduğumuz bir grup oldu. Ankara'da alabildiğimiz kadar puanı almaya çalışıp deplasmanlarda kontra fırsatı kollayacağız.

Türkiye Süper Kupası Halilovic'in

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

transferler güzel, ligde seni zorlayan olmaz artık

gruba gelirsek en az 7 puan bekliyorum bu transferlerle

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Transferler çok iyi.Halilovic yine iş başında

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Takımı iyi döşemişiz.UEFA'ya düşsek yeter alabildiğimiz kadar puan almak lazım evde

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by defective1907 View Post
    transferler güzel, ligde seni zorlayan olmaz artık

gruba gelirsek en az 7 puan bekliyorum bu transferlerle
    Teşekkür ederim, lige güzel başladık. Bu grupta 7 puan bizi gruptan çıkarabilir, beklentim Dortmund'un domine etmesi. Bu da bizim işimize gelir.

Transferler çok iyi.Halilovic yine iş başında
    Halilovic gibi sol kanat almaya çalıştım Ziyech ve Adama Traore'yi sol kanada alıştırıyorum şu an. Yarısı kadar performans göstermeleri yeterli. Öyle olursa sağlı sollu darma duman ederiz tüm takımları. Stancu da sezona iyi başladı.

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Takımı iyi döşemişiz.UEFA'ya düşsek yeter alabildiğimiz kadar puan almak lazım evde
    Evdeki ilk maçımızda galibiyeti aldık. Güncelleme birazdan geliyor

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

STSL 1. Hafta

STSL 2. Hafta

Lige 2'de 2 yaparak güzel bir başlangıç yaptık. Bol gollü maçlarda gol yemedik.

F Grubu 1. Maç (vs Inter)

Çok zorlu bir maç olacağının farkındaydık. 2. Dakikada Inter'in kullandığı köşe vuruşundan sonra topu kapan Halilovic dikine içeriye kat ederek kaleye gitti, bir defans oyuncusunu geçip topu kalecinin sağından kaleye yuvarladı ve öne geçtik. 35'te Icardi durumu eşitledi. İlk yarı başka gol olmadı.

İlk yarıda iki taraf da bolca gol pozisyonlarına girdi ama gerek son vuruşlarda gerek final paslarında başarılı olamadılar. Henriquez ve Ziyech'i de bu nedenle çıkardık.

İkinci 65'e kadar Inter gol atacakmış gibi görünüyordu fakat yine ilk golde olduğu gibi Inter'in kullandığı korner sonrasında kontraya çıktık ve bu sefer Halilovic kendi şansını denemedi ve topu Amartey'in önüne bıraktı. Amartey de hata yapmadı. 66'da rakibimiz 10 kişi kalınca biraz daha üstün bir futbol oynayıp topla oynama yüzdelerini dengeledik. Maçta başka bir gol olmadı ve Şampiyonlar Ligi'ne galibiyetle başladık.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

STSL 3. Hafta

STSL 4. Hafta

Ligdeki güzel performansımıza devam ettik ve 4'te 4 yaptık. Özellikle Stancu çok etkili oynuyor ligde.

F Grubu 2. Maç (vs Dortmund)

Biraz aptal cesaretiyle çıktık maça, bu sezon oynadığımız 6 maçı da hücum futboluyla kazanmıştık. 27'de yediğimiz golden sonra net pozisyonlar bulduk ama 75'e kadar beraberlik golünü bulamadık ve bu dakikadan sonra Immobile şov başladı. Herşeye rağmen bu farklı mağlubiyeti hak etmemiştik.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Dortmund maçı kötü olmuş...

Ligi zaten açık ara götürürüz bu sene...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bogdan Stancu Şov!!!

Ayrıntılar birazdan...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

STSL 5. Hafta

STSL 6. Hafta

F Grubu 3. Maç (Stancu
    vs Porto)

İnanılmaz bir maç oldu. İlk 28 dakika Gençler Şov vardı. Önce Traore'nin cezasahasına çıkardığı topu Stancu gol yaptı. Sonrasında Traore iki gol attı ama ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Sonunda Traore 22'de bu sefer ofsayta düşmedi ve farkı ikiye çıkardı. Dünya ekran başında yok artık daha da atamazlar derken Traore ceza sahasına daldı ve penaltıyı aldı. Penaltıyı Stancu gol yaptı ve durum 0-3 oldu.

O dakikadan sonra Porto'nun bunaltıcı atakları başladı. Özellikle kanatlardan iyi gelen Portekizliler soyunma odasına girmeden farkı 1'e indirdi. Soyunma odasında Traore ve Stancu'ya kulaklarını kapatmalarını söyleyip estik gürledik.

Porto ikinci yarı yine bunaltmaya devam ediyordu ki 58'de o dakikaya kadar ortalıklarda görünmeyen Halilovic topu aldı iki oyuncuyu çalımlayıp topu Stancu'nun önüne bıraktı. Stancu Hat-trick yaptı ve Porto'nun umutlarını kendi sahalarına gömdü.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Spor Toto Süper Lig Puan Durumu

Şampiyonlar Ligi F Grubu Puan Durumu ve Sonuçlar

Grupta işler iyice karıştı. Önümüzdeki maç Porto'yu Ankara'da yenebilirsek gruptan çıkma yolunda büyük bir adım atarız. Stancu ve Traore çok formdalar.

Gizli kahraman ise Amartey, Şampiyonlar Ligi'nde maç başına 17.67'lik top kapma ortalaması var. Inter'e karşı galibiyeti sağlayan golü attı.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

STSL 7. Hafta

Angelo Henriquez'i acilen satmamız lazım, adam oyuna girer girmez sakatlandı ve 10 kişi kaldık.

STSL 8. Hafta

F Grubu 4. Maç (vs Porto)

Stancu, Halilovic ve Amartey cidden harikalar yaratıyorlar

Sayfa 4 / 11 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri