Originally Posted by
Barak
Tottenham'ın o 4'lüsünü durdurmak imkansız gibi birşey, zaten bu seri Avrupa Liginde Tottenham'a kitlenmiş, elersen kupa zaten Ankara'ya gelir

O 4'lüyle bitse yine iyi adamların bekleri ve orta sahaları da çok iyi hücuma katkı sağlıyorlar, ilk maç deplasmanda. Bu bence bir avantaj. Tottenham'ı eleyince de iş bitmez, Liverpool ve Zenit gibi çok güçlü iki takım var. Elenirsek de bizim için dünyanın sonu değil, ilk Avrupa Ligi deneyimimizde Çeyrek Final çok güzel bir sonuç. Buradan çok güzel bir maddi kaynak sağladık ve iyi bir deneyim elde ettik.
Şu an takımın ve oyuncuların durumu hakkında biraz konuşmak istiyorum.
Bu sezon transfer ettiğimiz oyunculardan şimdiye kadar çok iyi verim aldığımızı düşünüyorum. Halilovic ve Orkan'ın neler yaptığından bahsettik zaten.
Kaleci Gabriel çok iyi performans gösteriyor, çok kritik kurtarışlar yaptığı maçlar oldu.
Onur Kıvrak transfer listemizde onu transfer edebilirsek, Gabriel'i kâr elde ederek satabiliriz.
Defansa hattında Wisdom, Ahmet ikilisinden memnunum. İkisi de gelişim gösteriyor. Sol bekte Tosic ve Bellerin beklentilerimin biraz altında kaldılar, Şener'den de istediğim performansı göremedim. Önümüzdeki sezon yine sağ bekte Şener, Bellerin ile devam edebiliriz ama
sol beke takviye lazım. Ayrıca Ahmet'in 6,5 M€ luk serbest kalma ücretini karşılayıp elimizden alabilirler, stopere de transfer gerekebilir. Önerilerinizi bekliyorum.
Orta sahada çok alternatifimiz var.
Özellikle Weigl, Stahl ve Tolga Ciğerci'nin hem orta sahada hem de ön liberoda oynayabiliyor olması işimizi rahatlatıyor.
Aneke de son dönemde çok ortalıkta görünmese de 16 gol 6 asistlik bir performans gösterdi. Stancu'nun sakatlığında onu forvette kullanmıştım ve halen onun birincil yedeği. Orta sahada ne kadar gelişimlerinden ve performanslarından pek memnun olmasam da
İrfan Kahveci ve Doğa Kaya gibi alternatiflerimiz var. Önümüzdeki sezon orta sahadan birkaç oyuncuyu gönderebiliriz ve Tolga'nın kirası biteceği için orta sahaya daha iyi oyuncular arayacağız.
Sağ kanadı
Halilovic, sol kanadı
Orkan kapattı zaten.
Putilo da sakatlıktan dönünce bu pozisyonlarda forma giyebilir. Şu an için tek sıkıntımız sakatlık halinde iyi alternatifleri yok.
Ne kadar bu sezon ismi çok geçmese de
Stancu takımın en iyilerinden. Toplamda 19 golü ve 15 asisti var. Sezon sonunda büyük bir takım isterse satmak zorunda kalabiliriz.
Julian Weigl'ın profilini daha önce paylaşmamıştım, işte benim Panzerim.
Kendisini 1860 München ile oynadığım bir kariyerde keşfetmiştim. Orada daha etkin bir rolü vardı ama şu anki performansından da memnunum. Gelişimini biraz daha hızlandırsa daha güzel olabilir.