Sayfa 4 / 10 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 289 sonuç

Konu: Gökyüzünü Sarı-Laciverde Boyayacağız | Fenerbahçe SK

arsenal'e 3-0 yenildiğimiz şl grup maçından beri üst üste 32 maçtır yenilmiyoruz...

buraya kadarmış...

fenerbahçe şampiyonlar ligi yarı final rövanş maçında juventus'a karşı pogba'nın 70'te uzaktan attığı golle 1-0 yenilerek finali elinden kaçırdı.

gol yiyene kadar fena savunma yapmadık, gol yiyince ilk maçtaki taktiğimize döndük, şutlar bulduk ama güçten düşmüştük iş işten geçti...

correa şampiyonlar ligi'nin key pass kralı... en yakın rakibi neymar'ı ikiye katlamış.

babic ise key tackle'da ramos'la ikinciliği paylaşıyor. real madrid finale çıktığı için ramos oynarsa geçecektir kendisini tabii ki, o yüzden 3. olur herhalde.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Fnale kalamamak kötü olmuş ama takım çok iyi gidiyor.

Quote Originally Posted by SacrificeGGTC View Post
    Lig düşmez artık sadece Avrupa maçlarını takip ediyorum. Transferler çok iyi
    teşekkürler bu sezon olmadı seneye inşallah...

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Fnale kalamamak kötü olmuş ama takım çok iyi gidiyor.
    teşekkürler inşallah seneye kupayı getireceğiz, santrfor eksiğimiz en büyük dezavantajımızdı.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Deplasman kuralı olayı Şampiyonlar Ligi'nde can sıkıyor. yine de buralara kadar gelmek büyük başarı. Çok güzel bir kadro kurmuşsun bu. Umarım gelecek sezon istediğini alırsın. Orta sahaya tecrübeli bir canavar transferi iyi olabilir.

9. Default

Hocam Fenerbahçe'de ilk sezonum da van Persie 30 golle gol kralı olmuştu (efsane) ve en az gol yiyen takımdık. Oysa ki 3 forvet oynuyordum. 2.sezon defansa benden sonra en az gol yiyen Eskişehirspor'dan Boffin ve Akaminko'yu takıma kattım. Ve Kjaer sezonun sonlarına doğru 2 ay sakatlanmıştı. Tam iyileşti derken gene 2 ay sakatlanınca özelliklerinde biraz düşüş görmüştüm. Bende riske etmeyip Kjaer'i gönderdim ama senin kariyerine bakarsak çok kötü yapmışım. 2.sezon takım çok kötü sonuçlar almaya başladı en az gol yiyen takım birden çok gol yemeye başladı ve en sonunda istifa ettim. Bazı kişilerde de bunu gördüm ve 2.sezon hep Fenerbahçe'de bir düşüş yaşanıyor. Bunu başarmayı nasıl sağladınız?

[MENTION=299114]YellowNavyBlue[/MENTION] Hocam eğer takımda birden fazla oyuncu değişikliği yaparsan ve oyuncuların tatile çıkmasının da etkisiyle kadro uyumu çok düşüyor. Senenin başında çok yüksek takım uyumu çalıştırır bol bol hazırlık maçı yaparsan biraz olsun etki yapıyor takımda

11. Default

Quote Originally Posted by Aerius View Post
    @YellowNavyBlue Hocam eğer takımda birden fazla oyuncu değişikliği yaparsan ve oyuncuların tatile çıkmasının da etkisiyle kadro uyumu çok düşüyor. Senenin başında çok yüksek takım uyumu çalıştırır bol bol hazırlık maçı yaparsan biraz olsun etki yapıyor takımda
    Sağolasın hocam

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Deplasman kuralı olayı Şampiyonlar Ligi'nde can sıkıyor. yine de buralara kadar gelmek büyük başarı. Çok güzel bir kadro kurmuşsun bu. Umarım gelecek sezon istediğini alırsın. Orta sahaya tecrübeli bir canavar transferi iyi olabilir.
    teşekkürler orta sahada poli çok iyi tam bir boxtobox, correa'yı satarsam lincoln'ü amc'ye çekip göbeğe daha sağlam takım oyununa yatkın bir orta saha ile güçlendirebilirim.

Quote Originally Posted by YellowNavyBlue View Post
    Hocam Fenerbahçe'de ilk sezonum da van Persie 30 golle gol kralı olmuştu (efsane) ve en az gol yiyen takımdık. Oysa ki 3 forvet oynuyordum. 2.sezon defansa benden sonra en az gol yiyen Eskişehirspor'dan Boffin ve Akaminko'yu takıma kattım. Ve Kjaer sezonun sonlarına doğru 2 ay sakatlanmıştı. Tam iyileşti derken gene 2 ay sakatlanınca özelliklerinde biraz düşüş görmüştüm. Bende riske etmeyip Kjaer'i gönderdim ama senin kariyerine bakarsak çok kötü yapmışım. 2.sezon takım çok kötü sonuçlar almaya başladı en az gol yiyen takım birden çok gol yemeye başladı ve en sonunda istifa ettim. Bazı kişilerde de bunu gördüm ve 2.sezon hep Fenerbahçe'de bir düşüş yaşanıyor. Bunu başarmayı nasıl sağladınız?
    van persie bende baya kötü performans sergiledi, oyundan oyuna yani taktiğe, kurulan takıma göre değişiyor. kjaer'in yanına atlet stoper gerekiyor çünkü arada saçma sapan hatalar yaptığında birinin arkasını süpürmesi gerek. ben de bu yüzden rekik ve almamy toure'yi aldım, babic'i ise hızı düşük olmasına rağmen çok yüksek potansiyelli olduğu için aldım. bu tarz stoperler varken akaminko'yu alma sebebin herhalde parayı başka mevkiilere harcaman kötü sonuçlar ise malum takım uyumu ve moralden kaynaklanıyor, bunun da ana sebebi sezon başında çok oyuncu sirkülasyonu yapman, yani çok adam satıp çok adam alman diye düşünüyorum.

32 maç yenilmemek nedir ya

Nesil
    2010
    Yer
    KOCAELİ

performansın göz alıcı

Quote Originally Posted by reis54 View Post
    32 maç yenilmemek nedir ya
    takımı daima 25 kişide tuttuğum için rotasyonu da kararında yapabiliyorum, bu da takım uyumunu yüksekte tutuyor. bu ikinci serim

Quote Originally Posted by Kawaguchi View Post
    performansın göz alıcı
    teşekkürler

türkiye kupası fenerbahçe'nin

34. haftayı da kapatıp 2017-18 sezonunu sonlandırmış olduk.

bu arada yarı finalde bizi eleyen juve şl'yi aldı...

sezon özeti:

2018-19 sezonuna başlarken:

gökhan gönül gitti...

sözleşmesinin bitimine 6 ay kala everton'la anlaşan gökhan'a teşekkür ettik.

zaza juve'ye döndü

son 3 ay sakatlığı sebebiyle takımda yer bulamayan zaza'yı daha iyisini bulma umuduyla uğurladık.

dembele sociedad'a kiralandı

mendoza kasımpaşa'ya kiralandı

Last edited by tevfikken : 11.Nisan.2016 at 21:57

iki forvetimizi de kiraya gönderdik, kaçırdıkları goller ve laubali tavırlarıyla suyu ısınan iki isimdi, ama daha gençler kanları deli akıyor, akıllansınlar geri gelsinler.

zaza da gitti takımda gol adına kimse kalmadı. şimdi arayışlarımız öncelikle forvet üzerine.

marcelo meli fenerbahçe'de

bir çoğunuzun yakından tanıdığı arjantinli orta sahayı renklerimize kattık.

andreas pereira geldi

sözleşme bitimine 6 ay kala anlaştığımız genç brezilyalı istanbul'a geldi.

andrei ivan fenerbahçe'de

bonservisi man city'de olan genç rumen'i 15 milyon pound'a renklerimize bağladık, gol yollarındaki eksiğimizi giderecek inşallah.

rodrigo amaral fenerbahçe'de

nacional'le şözleşmesi sona erip beleşe çıkan genç uruguaylı'yı yeni suarez olarak görüyoruz.

enes ünal fenerbahçe'de

man city'den 6.5 milyon pound'a kapızladığımız genç türk forvet rotasyonumuzun en önemli oyuncusu olacak.

Last edited by tevfikken : 11.Nisan.2016 at 21:07

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

andreas pereira dan fazla umut bekleme derim göztepe almıştım bende kanatta pek faydalı olmuyor.

bu genç transferlerden sonra takıma liderlik yapacak yıldız bir forvet arıyoruz. bunun için ekstra paraya ihtiyacımız olacak.

correa porto'da!

geçen sezonun en kilit ismi correa'yı 24.5 milyon pound'a porto'ya gönderdik ama olsun yavaş yavaş ektiğimiz tohumları paraya çevirmeye başlayalım.

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    andreas pereira dan fazla umut bekleme derim göztepe almıştım bende kanatta pek faydalı olmuyor.
    bakalım

amaral'ı marsilya'ya kiraya gönderdik, böylece yabancı kontenjanı da açılmış oldu, yıldıza yer açıldı.

bu arada hazırlık maçları:

Last edited by tevfikken : 11.Nisan.2016 at 23:45

süper kupa fenerbahçe'nin

driussi maçta sakatlandı en az 2 ay yok, kötü oldu.

hulk fenerbahçe'de

zenit'le sözleşmesi seneye bitecek olan hulk'u başkası kapmadan bastık parayı aldık. 32 yaşındaki ayıboğan rakiplerin korkacağı futbolcu kontenjanında olacak.

transfer özeti:

Sayfa 4 / 10 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri