buraya kadarmış...
fenerbahçe şampiyonlar ligi yarı final rövanş maçında juventus'a karşı pogba'nın 70'te uzaktan attığı golle 1-0 yenilerek finali elinden kaçırdı.
gol yiyene kadar fena savunma yapmadık, gol yiyince ilk maçtaki taktiğimize döndük, şutlar bulduk ama güçten düşmüştük iş işten geçti...
Fnale kalamamak kötü olmuş ama takım çok iyi gidiyor.
Deplasman kuralı olayı Şampiyonlar Ligi'nde can sıkıyor.yine de buralara kadar gelmek büyük başarı. Çok güzel bir kadro kurmuşsun bu. Umarım gelecek sezon istediğini alırsın. Orta sahaya tecrübeli bir canavar transferi iyi olabilir.
![]()
Hocam Fenerbahçe'de ilk sezonum da van Persie 30 golle gol kralı olmuştu (efsane) ve en az gol yiyen takımdık. Oysa ki 3 forvet oynuyordum. 2.sezon defansa benden sonra en az gol yiyen Eskişehirspor'dan Boffin ve Akaminko'yu takıma kattım. Ve Kjaer sezonun sonlarına doğru 2 ay sakatlanmıştı. Tam iyileşti derken gene 2 ay sakatlanınca özelliklerinde biraz düşüş görmüştüm. Bende riske etmeyip Kjaer'i gönderdim ama senin kariyerine bakarsak çok kötü yapmışım. 2.sezon takım çok kötü sonuçlar almaya başladı en az gol yiyen takım birden çok gol yemeye başladı ve en sonunda istifa ettim. Bazı kişilerde de bunu gördüm ve 2.sezon hep Fenerbahçe'de bir düşüş yaşanıyor. Bunu başarmayı nasıl sağladınız?
[MENTION=299114]YellowNavyBlue[/MENTION] Hocam eğer takımda birden fazla oyuncu değişikliği yaparsan ve oyuncuların tatile çıkmasının da etkisiyle kadro uyumu çok düşüyor. Senenin başında çok yüksek takım uyumu çalıştırır bol bol hazırlık maçı yaparsan biraz olsun etki yapıyor takımda![]()
teşekkürlerorta sahada poli çok iyi tam bir boxtobox, correa'yı satarsam lincoln'ü amc'ye çekip göbeğe daha sağlam takım oyununa yatkın bir orta saha ile güçlendirebilirim.
van persie bende baya kötü performans sergiledi, oyundan oyuna yani taktiğe, kurulan takıma göre değişiyor. kjaer'in yanına atlet stoper gerekiyor çünkü arada saçma sapan hatalar yaptığında birinin arkasını süpürmesi gerek. ben de bu yüzden rekik ve almamy toure'yi aldım, babic'i ise hızı düşük olmasına rağmen çok yüksek potansiyelli olduğu için aldım. bu tarz stoperler varken akaminko'yu alma sebebin herhalde parayı başka mevkiilere harcamankötü sonuçlar ise malum takım uyumu ve moralden kaynaklanıyor, bunun da ana sebebi sezon başında çok oyuncu sirkülasyonu yapman, yani çok adam satıp çok adam alman diye düşünüyorum.
32 maç yenilmemek nedir ya![]()
performansın göz alıcı
bu arada yarı finalde bizi eleyen juve şl'yi aldı...
![]()
2018-19 sezonuna başlarken:
gökhan gönül gitti...
sözleşmesinin bitimine 6 ay kala everton'la anlaşan gökhan'a teşekkür ettik.
zaza juve'ye döndü
son 3 ay sakatlığı sebebiyle takımda yer bulamayan zaza'yı daha iyisini bulma umuduyla uğurladık.
dembele sociedad'a kiralandı
mendoza kasımpaşa'ya kiralandı
![]()
Last edited by tevfikken : 11.Nisan.2016 at 21:57
iki forvetimizi de kiraya gönderdik, kaçırdıkları goller ve laubali tavırlarıyla suyu ısınan iki isimdi, ama daha gençler kanları deli akıyor, akıllansınlar geri gelsinler.
zaza da gitti takımda gol adına kimse kalmadı. şimdi arayışlarımız öncelikle forvet üzerine.
marcelo meli fenerbahçe'de
bir çoğunuzun yakından tanıdığı arjantinli orta sahayı renklerimize kattık.
andreas pereira geldi
sözleşme bitimine 6 ay kala anlaştığımız genç brezilyalı istanbul'a geldi.
andrei ivan fenerbahçe'de
bonservisi man city'de olan genç rumen'i 15 milyon pound'a renklerimize bağladık, gol yollarındaki eksiğimizi giderecek inşallah.
rodrigo amaral fenerbahçe'de
nacional'le şözleşmesi sona erip beleşe çıkan genç uruguaylı'yı yeni suarez olarak görüyoruz.
enes ünal fenerbahçe'de
man city'den 6.5 milyon pound'a kapızladığımız genç türk forvet rotasyonumuzun en önemli oyuncusu olacak.
![]()
Last edited by tevfikken : 11.Nisan.2016 at 21:07
andreas pereira dan fazla umut bekleme derim göztepe almıştım bende kanatta pek faydalı olmuyor.
bu genç transferlerden sonra takıma liderlik yapacak yıldız bir forvet arıyoruz. bunun için ekstra paraya ihtiyacımız olacak.