Cıhan yerıne hemen ıyı orta yapan tecrubelı ergun gırmezı lazım ınamoto veya ayhan yerınede mecburen umıt gırmesı lazım
Cıhan yerıne hemen ıyı orta yapan tecrubelı ergun gırmezı lazım ınamoto veya ayhan yerınede mecburen umıt gırmesı lazım
Futbolu oynayan Galatasaray ama yediği gol saçma oldu. Galatasaray rakip kaleye daha çok gelmesine karşılık gol yollarında son vuruşu yapacak ortamı bir türlü hazırlayamadı. Tüm sorun burada ve ikinci yarıda umarım bu sorun çözülür.
İlk yarıyı değerlendirmek gerekirse, Bordeaux ilk başlarda etkili başladı. Tamamen sahaya hakimdiler diyebiliriz. Galatasaray,şut çekmekte bile zorlandı. Gol yiyene kadar en etkili atağımız kendi ağlarına topu gönderirlerken,kaleci Rame'nin topu direğin dibinden çıkarmasıydı.Basit bir hatadan sonra İnamoto'nun topu kısa uzaklaştırması ve Alonso'nun vuruşuyla yenilen gol moralleri bozdu. Son 10 dakika toparlandık.Kalelerinde yavaş yavaş etkili olmaya başladık.2.yarıda H.Şükür'ün kesinlikle değişmesi lazım.Çünkü bir forvetin kaleye tek şutu olmaması gerçekten düşündürücü.Ü.Karan girerse doğru tercih olur.Bu arada İnamoto'nunda değişmesi lazım,ama önce H.Şükür.Biraz atak yapmaya,bitirici adamlara ihtiyacımız var.Yoksa bu maçı çevirmemiz zor.Umarım 2.yarıda toparlanır ve Bordeaux'u mağlup edebiliriz. Liverpool maçında 3-0 yenilirken 3-2 yapmıştık, şimdi elimizden gelenin daha fazlasını yapıp 1-0'dan 2-1'e de taşıyabiliriz.Yeter ki kendilerine inansınlar.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
hakan sukur cıkmamazı lazım cunku gol lazım umıt karan gırıp ınamoto cıkıp cıhan cıkıp ergun gırmesı lazım bakın ozaman sız takıma nasıl oynuyor
al işte 2-0![]()
ümit ve ilic değişikliği yapılmış
2-0 oldu tüm ümitlerim bitti![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
2.yarı başladı. Galatasaray'ımıza başarılar.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
2 oldu galibaGalatasaray'in cok ustun performans sergileyerek cevirmesi lazim ama cok zor gorunuyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
yine Cihan'ın yüzünden of ya
Geçmiş olsun.Artık Liverpool gibi 3-3 yaparmıyız bilemiyorum ama malesef yapamıyıcaz![]()
2-0 oldu malesef
Bu kadar gerizekalılığı anca bizim takım yapardı.. Helal olsun hepinize..
anamm ne oldu gol yedik hemen.allah kahretmesin sizi oynamayin cikin terkedin sahayi.sizin gibi gurursuzlari onursuzlari takimda görmek istemiyoz.artistler![]()
3-0 oldu inanamıyorum ya bu ne böyle
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
maç bence 3-0 bitecek..
Gerizekalılık hat safada.. v3 olduk..
Sivas maçında ses tellerim kopana kadar yönetim istifa diye bağırmazsam benim adımda eray değil..
al iste 3-0 oldu.allahim offf gerizekagli takim bizim takim.ben dedim bunlar gurursuz artistler.onursuzlar.terkedin lan sahayi![]()
3 dk da 2 gol cok kotu Galatasaray icin uefa yolu kapandi gibi birsey![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
yaw sinirimden agliyorum yaa,böyle gurursuzluk yapilirmi,hirs denen bisey yok bu takimda.allah bunlarin belasini versin.KALLESLER.![]()
![]()
![]()
Rezil ettiler bizi Avrupada yaa ne biçim takım yaw bu
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Bak kardeşim yönetim istifa dersin hadi gerizekalı dersin o da bir yere kadar ama Allah belalarını versin,onursuzlar,gurursuzlar,Kalleşler gibi ithamlarda bulunamazsın.Bundan sonra kelime seçerken daha dikkatli ol.
Futbol olarak da 96'da başladığımız yere geri döndük avrupa'da.
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Üzücü...yazık oldu gerçekten
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
tamamen dagıldık
Oraya giden taraftara yazık yaw
böyle bir takimdan 3 gol yiyoruz haa.HELAL OLSUN SANA ÖZHAN BEY HELAL!SENIN GIBI BIR RUHSUZU KIM TAKIMIN BASINDA GÖRMEK ISTER!DEFOL GIT TAKIMDAN AL DUMMKOPF GERETSI TAKIMDAN DEFOL!YETER ARTIK BIZI ÜZDÜGÜNÜZ!
ARDA DA KIRMIZI KART GÖRDÜ!ANAAM NE OLUYO BIZEE.KENDINI ZIDANE SANDI SORUMSUZ SIMARIK!KENDINI BI SEY ZANNETME!DERHAL YENI BI NICK ALACAM
Zidan'ı anımsatan arda kırmızıyı gördü.Maç benim için bitti![]()
arda kırmızı yedı offff cok kotu bir gun