Fenerbahçe için çok zor maç ,3 ihtimalli bir maç.
Fenerbahçe alırsa maçı fark ile alır.
Denizli alırsa tek farklı alır.
Fenerbahçe için çok zor maç ,3 ihtimalli bir maç.
Fenerbahçe alırsa maçı fark ile alır.
Denizli alırsa tek farklı alır.
Denizlinin alamayacağı için
Fenerbahçe fark ile alacak![]()
Alex'i hırs bastı!
Beşiktaş maçında çok iyi oynamasına rağmen şanssızlığının kurbanı olan Alex, bugün Denizli önünde takımın en büyük kozu. Şampiyonlukla birlikte gol krallığını da kovalayan Brezilyalı yıldızın, "İnsanın şansı hep kötü gitmez. Denizlispor'u yenerek şampiyonluk için heveslenenleri üzeceğiz. İyi oynamamıza rağmen kupadan elenmemiz bizi daha da hırslandırdı" diyerek iddialı konuştu.
bu arada lig tv lileri stada almıyolardı son durum ne acaba..
Az önce TV'de duydum, Lig TV içeri hala alınmamış. Bunun cezası 1.3 milyon Euro imiş ve bu ceza doğrudan federasyona ödeniyormuş. Fenerbahçe yayına izin vermezse 1.3 milyon Euro, yani 2.3 milyon YTL ödeyecek federasyona.Yayıncı kuruluş Lig Tv ile köprüler atıldı! Bugün oynayacağımız Denizlispor karşılaşmasını yayınlamak üzere Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu stadı`na gelen naklen yayın ekibi, teknik donanımı hazırlamak üzere stada girmek istedi. Ancak özel güvenlik görevlilerimiz tarafından stada alınmadı. Her fırsatta Fenerbahçemize saldıran yayıncı kuruluşun özellike önceki akşam Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş maçından sonra Yöneticilerimizi canlı yayına almayarak bu tepkinin zeminin hazırladı.
Fenerbahçe yönetimi saçmaladı! Ben bir Fenerbahçeliyim ve yazıklar olsun diyorum yönetime!
Eğer yayın izni verilmezse;
1. Maçı izleyemeyeceğiz. Sadece stadyumda olanlar izleyebilecekler. Özeti dahi izleyemeyeceğiz.
2. Ceza olarak 1.3 milyon Euro ödeyeceğiz. Bu para bizim cebimizden, Fenerbahçelinin cebinden çıkacak. Biz Fenerium'dan ürün alıyoruz, piyango bileti alıyoruz, kulübe destek veriyoruz, biz saçma bir şeyden dolayı böyle bir ceza ödemek için vermiyoruz bu paraları, kulüp kalkınsın, transfer yapsın diye veriyoruz.
YAZIKLAR OLSUN SANA FENERBAHÇE YÖNETİMİ!
Kadıköy'de yayın krizi
Fenerbahçe'nin, Fortis Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'a elendikten sonra yayıncı kuruluş Lig TV ile yaşadığı kriz doruğa tırmandı. Bugün Denizlispor ile karşılaşacak sarı-lacivertli kulüp, yayıncı kuruluş Lig TV’yi stada almadı.
Fortis Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile yapılan maç sonrası yaşanan bazı tartışmalar nedeniyle maçların naklen yayınlandığı Lig TV'ye tepkili olan Fenerbahçe Kulübü, Denizlispor maçı için stada hazırlık yapmaya gelen naklen ayın araçlarını içeri almadı.
Fenerbahçe-Denizlispor maçı için Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na gelen yayıncı kuruluşun naklen yayın ekibi stada alınmadı.
Migros kale arkası tribün girişinin yanındaki yolda park eden iki araç, olası taraftar tepkisi nedeniyle polis koruması altına alındı ve bir süre burada bekledi.
Stat çevresinde taraftar yoğunluğunun artması nedeniyle daha sonra araçlar Salı Pazarı'na götürülerek, polis koruması altında burada beklemeye başladı.
Stada giriş izninin geç verilmesi durumunda, naklen yayın için yapılacak hazırlıkların, maçın başlama saati olan 19.00'a yetişmeyeceği ifade ediliyor.
Lig TV ile Feberbahçe Kulübü arasındaki görüşmeler devam ediyor.
TEMSİLCİ VE MÜFETTİŞLER GÖREV BAŞINDA
Futbol Federasyonu yayın krizini önlemek için özel olarak 4 adet disiplin müfettişi görevlendirdi.
Temsilciler Nail Aylanç, Oğuz Özçelik ve gözlemci Ahmet Akçay, yayın başlamazsa maçı başlatmayacaklarını açıkladılar.
NTVSpor
Yönetimi tebrik ediyorum..
Lig TV biz olmasak batar. umarim bizim degerimizi anlarlar..
Yönetimin tebrik edilecek yanı nedir, söyler misin?
Yahu Fenerbahçe büyük ceza ile karşı karşıya kalacak.
1. Para cezası ödeyecek, 1.3 milyon Euro gibi büyük bir rakam hem de. Bu para taraftarın parasıdır, bu para boşuna sokağa atılacaktır.
2. Yayın başlamazsa, maç da başlamayacak ve dolayısıyla hükmen mağlup sayılabileceğiz.
3. Puan silinme cezası ile karşı karşıya kalabileceğiz.
Bu cezaları olmadık bir sebepten dolayı almak bana dokunuyor, bilmem diğer Fenerbahçelilere de dokunur mu?
Ben Lig TV'ye para ödüyorum her ay, Fenerbahçe maçını izleyebilmek için... Ee ben neden aldım Lig TV'yi, maçı izleyememek için mi?
Senin o her ay para ödediğin lig tv objektif davranmıyor maç içinde olan kritik pozisyonları ekrana dahi getirmiyor. Diğer kanallara dağıtılan 3 dakikalık maç özetlerinde daha çok leyhimize yapılan hataları yayınlıyor o yüzden sende benim gibi git iade et lig tv'ni çünkü objektif değiller.
Ha birde lig tv başındakiler bizim yöneticilerimize karşı atıp tutarken cevap hakkı doğan kişileri telefona bile bağlamıyorlar insanları yanlış yönlednirip birde pişkin pişkin sırıtıyorlar
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Havuz bozulursa zararlı çıkacak olan Lig TV'dir. Bu nedenle Fenerbahçe'nin tutumu doğrudur. Fenrbahçeliler zaten aboneliklerini iptal ettirmeye başladı, daha da artarak devam edecektir bu durum...
"YÜCE ATATÜRK"
asıl size yazıklar olsun böyle bi durumda Fenerbahçe nin yanında olacağınıza köstek çıkıyorsunuz helal olsun size...maçı izleyip napıcaksın başın göğemi ercek takımına karşı yapılan bu kadar haksızlığı bıraktık maç kaldı bide dicek bişi bulamıyorum yaaa (sözüm yönetime diyenlere)
Lig TV'mi iade etsem ne değişecek, yine aynı şeyleri yapmaya devam edecekler. Ben de objektif davranmadığını düşünüyorum Lig TV'nin ama sonuçta sen çıkıntılık yapıp sözleşmeyi bozamazsın. Yayıncı kuruluş sonuçta Fenerbahçe'ye para ödüyor, anlaşılmış bir bedel var, ihale var. Bunların hepsi devlet kontrolünde yapılan işler. Şimdi sen gidip maçımı yayınlayamazsın dersen cezasını ödemek zorunda kalırsın, ama para cezası, ama puan cezası...
Ben de bu cezayı ödemek istemiyorum. Yayıncı kuruluş eğer yanlı davranıyorsa gerekli mercilere şikayet edersin, hukukta ararsın hakkını, böyle yayına sokmayarak değil. Milyonlarca Fenerbahçeli'yi mağdur etmeye hakkın yok senin, evinde Lig TV'si olanları geçtim kahveye gidip maç izleyecekleri, FBlileri mağdur edemezsin.
artık şampiyonluğun falan bir önemi kalmadı yapılan haksızlıklara dur diyen bir takımın taraftarı olduğum için gurur duyuyorum
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Haksızlığa bu şekilde dur denmez. Gidip şikayetlerini yaparsın, öyle dur dersin. Fenerbahçe bugüne kadar ne şikayeti yaptı ki, hep laf hep laf... Hep konuşuyorlar, konuşacaklarına delillerle, belgelerle gerekli yerlere şikayet yapılsın.
Lig TV'yi sokmadık da başımız göğe mi erdi? Şimdi maç başlamayacak, hükmen mağlup sayılacağız, şampiyonluğu da bırakmış olacağız. Ligden çekilelim bari tam olsun da 100 yıllık Fenerbahçe kulübü ikinci ligde mücadele etsin!!!
Yazıklar olsun yönetim!
Sana Yaziklar Olsun FenerbahÇelİ Olmayi Birak Tmm Mi Sen Gİt BaŞka Takim Tut FenerbahÇe Ye YakiŞmiosun
Sen kimsin benim Fenerbahçeliğimi sorguluyorsun? Ben bugüne kadar takımıma çok maddi destek yaptım, o maddi desteklerimin böylesine boş bir sebeple federasyona ödenmesine razı olamıyorum! 1.3 milyon Euro Fenerbahçelinin cebinden çıkıyor ve federasyona gidiyor. TFF kazanıyor, Fenerbahçeli kaybediyor.
"YÜCE ATATÜRK"
Boşuna tartışıyormuşuzLig TV yayınlıyor!
Lig TV araçlari 5.5 saat bekletildikten sonra harekete geçti. Fenerbahçe-Denizlispor maçının yayınlanabilmesi için az önce verilen talimatla yayıncı kuruluş hazırlıklarına başladı.
Teknik ekip ve kameramanlar yerlerini almaya başladı. Maçın yönetmeni Musa Çözen "İlk kez böyle bir durumla karşılaştım.
Maçın başlama saati olan 19.00'a kadar hazır olmamız çok zor. Elimizden geleni yapacağız."
Sonuçlandı ve Lig TV ekibi stada girmeye başlamış.Buda her zamanki gibi blöften öteye gitmedi.![]()
Çekilmek mi? Yahu çekilmek ne demek biliyor musunuz?
1. Bu seneki şampiyonluğun gitmesi.
2. Önümüzdeki seneki şampiyonluğun gitmesi.
+ Avrupa'da 2 sene mücadele edememek...
Biz çekilirsek alabileceğimiz 2 şampiyonluk verilmiş olacak. Buna nasıl göz yumuyorsunuz, anlamak mümkün değil.
100 yıllık kulüp ikinci ligde mücadele mi edecek? İkinci ligde mücadele etmeyen nadir takımlardayken, bu ünvanın silinecek olması çok kötü olacak.
Ligden çekilmeyi kolay bir şey sanıyorsunuz belki ama sonuçlarına katlanmak çok zor. Galatasaray ve Beşiktaş kupaları alırken, Avrupa'da mücadele ederken biz Lig A'da Karşıyaka ile, Altay ile, Türk Telekom ile oynayacağız.
Aziz Yıldırım yüzünden biz bu haldeyiz, geçen yaz verdiği istifa bütün 100. yılı mahvetti.
Haydi DENİZLİ GÖRELİM SENİ....
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Geçen yılın da intikamı açısından bol gollü bir Fenerbahçe galibiyeti izleyerseniz şaşırmayın...