Mesaj yazarken dikkatli olun sataşmalarda bulunmayın. Aşağılayıcı, emri vaki cümleler kurmayın..
Uyarıyorum bir daha uyarmam.. Zaten aranızada bazı arkadaşlar sınırlarını çok zorluyor. Dikkatli olmanızı temenni ediyorum..
Mesaj yazarken dikkatli olun sataşmalarda bulunmayın. Aşağılayıcı, emri vaki cümleler kurmayın..
Uyarıyorum bir daha uyarmam.. Zaten aranızada bazı arkadaşlar sınırlarını çok zorluyor. Dikkatli olmanızı temenni ediyorum..
brnce fenere cezaşlar iyi olmuş haketmişlerdi çünkü
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
artık yeter yani bu ne
Maçın son dakikalarında küfür vardı sadece maç boyunca küfür falan yoktu o kadar ağır tahrikten sonra bu kadar sabırlı olan taraftırımızı tebrik ediyorum.Cezalarda yönetimin ve Zico'nun aldığı cezalar doğru.Runje ve Serdar'a da ceza verilmeliydi bence...
runjeye maç öncesindemi ceza verilmişti!.. niye bu kadar şaşırıyosunuz
bu cezalara fenerbahçe cumhuriyetinde hakaret etmek sövmek serbest olabilir nede olsa başındaki başkan belli ancak burası türkiye cumhuriyeti varsa bi derdin hukuki yolla halledersin söverek karalayarak değil ve bu cezalarda tam yerindedir, lütfen artık fenerbahçeli arkadaşlarım biraz şapkanızı önünüze koyunuz ve gerçekleri daha objektif yorumlayınız saygılaar..
Beşiktaş'a 50 saniye edilen küfür için ceza verildiğinde neredeydiniz haksızlıktır bu demediniz dostlar? Runje Sakarya maçında tahrik edildi ve ceza aldı tahrik edenler ceza almadığında kızdığımızda neredeydiniz dostlar?
Tartışmaya meğilli mesaj atan arkadaşlar bu mesajımdan sonra uyarılmadan mesajının karşılığını alacaktır. Ne bu yahu her konuda tartışma.
bu ne ya!adamlar fikirlerini açıklıyor diye ceza yiyorlar.Allah göstersin cezalarını![]()
Cezalar tam yeriden olmus
çok doğru cezalar olmuş ricardinho ya ceza verilmemesi yerinde bir karar
arkadaşlar hepinize soruyorum.
ingiltere premier liginde bir maç çıkışı bir oyuncu rakip ouncuya saldırırsa bunun cezası 2maç mı olur yoksa 5-6 maçmı(daha fazla bile olabilir)?
önce soruşturma açıldı sonra mahkemede karar yatersizliğinden dolayı dava iptal edildi.zaten emre ırkçı söylemlerde bulunmadı.bulundu diye sayalım, adamların elinde kanıt yok tabiki iptal olcak dava.ama bizim federasyonun önünde her türlü kanıt var. adam resmen boksör gibi indirdi yumruğu.belki bıraksalar azını yüzünü kırcaktı ricardinhonun
bunun cezası kesinlikle 2 maç olmamalıdır...
Konuyla ne alakası var yahu.Tartışmaya yer arıyorsunuz...
Emeklerimizin çalınmasının yanında birde bu cezalar çıktı.TFF fenerbahçenin aleyhine herşeyi yapıyor.
İner bu cezalar iner.
tmm ya burda tartısmaya gerek yok federasyon fenerbahce nin yanında ve hiç alehimizde hakem hatası olmuo ama naparsın işte bizim oyuncular verilen 15 penaltıdan 2 tanesini atabildi hakemler her mac rakipten 2-3 adam atıolar ama bizim oyuncular oynamıo şansalla erman bjk macından sona ali koc hakkında hiç bişi solemedi hatta ali kocu studyoya dawet etti ama ali koc gitmedi ulusoy fenerbahce nin her macına gelio ama işte bizimkiler gelmemiş gibi gosterio
ya ali koç un selçuk dereliye dedikleri apaçık orada.bi anat avrat düz gitmedii kaldı.tabiki adamı eleştircekler.
zaten siz federasyon yüzünden bir türlü avrupada başarı elde edemiyosunuz. hakemler yüzünden 25 yıldır türkiye kupasını alamıyosunuz.yayıncı kuruluş yüzünden gçen sene şampiyonluu GALATASARAYa kaptırdınız.
bu senede şampiyon olamassanız bunun tek sorumlusu federasyon hakemler ve yayıncı kuruluştur.kesinlikle kendi yöneticiniz kendi teknik drektörünüz kendi oyuncunuz değildir
E artık müdahale etme zamanı geldi. Verilen cezalarla ilgili konuşacaksanız konu açık kalsın, yoksa kapatacağım...
"YÜCE ATATÜRK"
Bu 3. uyarıydı. En etkili seninki oldu Serkan![]()
Bence Fener'e haksızlık falan yapılmamış, hatta iyi yırtmış
Konuya geri dönelim
Seyircisiz oynama,Zico'ya,Aurelio'ya verilen cezalara birşey demiyorum HAKETTİK çünkü.Ama TÜRKLÜĞE hakaret ettiği iddia edilen bir futbolcu hakkında nasıl olurda bir SORUŞTURMA bile açılmaz bunu anlamam mümkün değil.
benim anlamadığım rico ırkçı söylemlerini m.aurelio ya söyledi (tabii söylediyse) o neydiyi belirsiz adam nerden duydu da rico ya daldı ... ayrıca o adama ceza verilmiyeeck mi ... sonra madem çok ağır laflar söyledi rico ... neden haftasonu alex in çocuğunun doğum günü partisinde birlikteydiler ... ayrıca burdan lafım neden soruşturma açılmıyo diyenlere ... aurelio dan şikayet yok ... konunun kapanmasını istiyor ... bunlar menajer volkan ballı nın lafları ....
bence az bile ceza verilmis. hakem nasil oluyorda emegini caliyor fenerbahce'nin peki onu anlamis degilim. tamam selcuk dereli kotu mac yonetti ama fenerbahce en az 15 pozisyona girdi. son vuruslarida mi selcuk dereli yapti?
trabzon maçında seyirci yok cok iyi oldu bu.aurellioda yok golu o atmıştı iyi iyi
Bakıyorum objektiflik, kendi yönetiminin terbiyesizliğinden utanma falan, iki günde koyverilmiş geri.. Eski tas, eski hamam; aynen devam..
Fenerbahçeli yöneticilerin maçtan sonra ettiği lafları, her ne sebeple olursa olsun burada etseniz direkt banlanırsınız.. Veya biriniz çıkıp "şu üye bana küfretti" deseniz ve hiçbir delil gösteremeseniz, o üyeyi atmamızı bekleyemezsiniz.. Dünyanın hiçbir yerinde somut şekilde ispatlanmamış bir suça ceza verilmez..
Artı Aurellio'nun yaptığını mesela sokakta yapsanız geceyi nezarette geçirirsiniz..
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"