Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 236 sonuç

Konu: Türkçe FM 2007 / Panel - Kurulum - Çalıştıramama Problemleri

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by yunemoz View Post
    bende de runtime hatası veriyor.microsoft yamasını yükledim ama yine aynı.vista kullanıyorum.ayarlara girip fm yolunu göstermek için tıkladığımda runtime error veriyor.
    Yama Vista ve Win95'de çalışmıyor. Vista kullanıcıları için teknik desteğimiz bulunmuyor.

Quote Originally Posted by ustuneltamer View Post
    s,a beyler ben Türkçe FM 2007 v2.1 ÇIKTI !!! bunu kurdum ama editor u kurunca turkce hale gelmedi forumdan pek anlamiorum allah rizasi icin msn den ekleyip yardim edin msn im [email protected]
    Editörü varsayılan olarak kurulan yeri değiştirirp oyunu kurduğun klasöre açman gerekir.

Quote Originally Posted by mellqn View Post
    merhaba arkadaslar bendede run time 53 hatasi veriyo zlib.dll gibi bi sey cikiyo nasil duzeltebilirim
    Türkçe yamayı kurduğun yerde DLL klasörü ve içerisinde zlib.dll dosyası var mı? yoksa:

"C:\Program Files\Turksportal Football Manager 2007 Türkçe" içine DLL klasörü oluşturup "Windows\System32" içerisinde bulunan zlib.dll dosyasını bu DLL klasörüne yapıştırıp tekrar dener misin?

Quote Originally Posted by mustafa35 View Post
    Oyuna girmek istediğimde ilk reklamdan sonra oyun kararıyor ve öyle kalıyor. Ama donmuyor. Çıkabiliyorum oyundan. Sorun nedir acaba?

Yamayı yüklediğimde çalışıyordu ama şimdi denedim çalışmıyor.
    Dil ayarlarının tamamını Türkçeye getirin. Diller sekmesinden ayrıntıları tıklayın ve Giriş Dili : İngilizce, Klavye Düzeni: Türkçe Q olarak yeni bir klavye ekleyin. Eklediğiniz seçenekten Türkçe Q'yu seçerek kaydedin

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

2. Default

Oyuna girmek istediğimde ilk reklamdan sonra oyun kararıyor ve öyle kalıyor. Ama donmuyor. Çıkabiliyorum oyundan. Sorun nedir acaba?

Yamayı yüklediğimde çalışıyordu ama şimdi denedim çalışmıyor.

Unhappy Benim sorunum da tam tersi!

Merhaba.ben Türkce yamayı kurdum çalıştırdım,ama Ingilizceye donmek istedim.Aşagıdaki adımları da aynen uyguladım.
    Program Ekle/Kaldır'dan oyunu kaldırın, oyunu kurduğunuz FM 2007 klasörünü elle silin ve aşağıdaki adımları uygulayın:
    • Başlat >> Çalıştır buradan regedit yazın
    • Çıkan ekranda HKEY_CURRENT_USER >> Software >> Sports InteractiveLtd klasörünü silin.
    • Oyunu tamamen kaldırdığınızda "Document And Setting\[KULLANICI ADINIZ]\Application Data\Sports Interactive" klasörünün varlığını kontrol edin. varsa elle silin.
    • Oyunu tekrar kurun.
    Ama olmuyor.Her seferinde yine Türkçe geliyor.Hatta direk C 'ye değil de başka yere kurdum.Yine olmadı.Bu sorunumu çözebilecek olan var mı ?

arkadaslar ben yamayi kurduktan sonra acilista DIRECTSOUND ERROR: NO DRIVER diye bi hata cikmaya basladi ve oyun tamamen ingilizce oldu yamayi kaldirdim eskisini kurdum yine ayni hatayi veriyor ne yapmaliyim???

5. Default

Bende Ayarları tıklıyorum ilk başta FM nin yerini gostermek için ama olmuyo site açılıyo

Nesil
    2006
    Yer
    V.İ.P.

bende de runtime hatası veriyor.microsoft yamasını yükledim ama yine aynı.vista kullanıyorum.ayarlara girip fm yolunu göstermek için tıkladığımda runtime error veriyor.

7. Default

Kimse yardım etmiyecekmi Yamayı açıyorum Ayarlara tıkladığımda site açılıyo olmuyo yardımmmm

s,a beyler ben Türkçe FM 2007 v2.1 ÇIKTI !!! bunu kurdum ama editor u kurunca turkce hale gelmedi forumdan pek anlamiorum allah rizasi icin msn den ekleyip yardim edin msn im [email protected]

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by serserican View Post
    Kimse yardım etmiyecekmi Yamayı açıyorum Ayarlara tıkladığımda site açılıyo olmuyo yardımmmm
    Quote Originally Posted by ovuncd View Post
    arkadaslar ben yamayi kurduktan sonra acilista DIRECTSOUND ERROR: NO DRIVER diye bi hata cikmaya basladi ve oyun tamamen ingilizce oldu yamayi kaldirdim eskisini kurdum yine ayni hatayi veriyor ne yapmaliyim???
    Quote Originally Posted by fmhastasi View Post
    peluk kardes dediklerini uyguladim ama yine olmadi....cache dosyasinin icinde english klasoru var ondan supheleniyorum o neden silinmiyor geri geliyor sildikce...gecen gun onu tamamen silmistim olmustu turkce artik olmuyor...kafayi yemek uzereyim fmye hasret kaldim...baska bi cozum yolu warmi acaba
    İlk mesajımdaki Soru 7 ve cevabını uygularsanız sorununuz çözülür

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

az önce oyunda yine array hatası aldım 2.1 adlı versiyonu yüklememe ragmen ama hatayı zaragoza takımına tıklarken alıyodum ama tamam dedim ardından tekrar zaragozayı tıkladım yine arrayı verdi. tamam dedim ve oyuna etkisi olmadı

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

oyunun kurulu olduğu klasörde data\match events dosyasını sil.

my document and setting\kullanıcıadı\application data\sports interactive\cache

bu klasörüde temizle.. ayrıca başka bir yamanın etki etmeside söz konusu olabilir

ardından
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

ben cache klasörünü elle silip girsemde ilk girişimde asla türkçe olmuyor her seferinde çıkıp tekrar girmem gerekiyor ne yapmalıyım.??

türkçe yamayı indirdim ama oyun hata weermeye başladıwe içinde bazı eksiklikler war !!!

arkadaşlar bende run-time eror "76" not path not found hatası alıyorum gerekli exeleride indirdim yükledim ama halen bu hatayı veriyor... temp adlı dosyayında açıp yamayı çalıştırdım yine olmadı... litfen acil yardım....temp adlı dosyanın içi boş ondan olabilirmi acaba acil yardım bekliyorum ..

bilgilerinize sunar çalışmalarınızda başarılar dilerim...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    arkadaşlar yardım lütfen bekliyoruz.... hadiyin....

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Unhappy

Quote Originally Posted by ESAT View Post
    arkadaşlar bende run-time eror "76" not path not found hatası alıyorum gerekli exeleride indirdim yükledim ama halen bu hatayı veriyor... temp adlı dosyayında açıp yamayı çalıştırdım yine olmadı... litfen acil yardım....temp adlı dosyanın içi boş ondan olabilirmi acaba acil yardım bekliyorum ..

bilgilerinize sunar çalışmalarınızda başarılar dilerim...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    arkadaşlar yardım lütfen bekliyoruz.... hadiyin....
    ayni hatayi bende aliyorum hemde bi tane bile dosya birakmadim sildim ama hala
    run-time eror "76" not path not found die bi hata veriyo yardimci olun lutfen

run-time 429 hatasi aliyorum hala cozemedim...

Quote Originally Posted by Hagi10-Dirk41 View Post
    run-time 429 hatasi aliyorum hala cozemedim...
    benim sorun çözülemeyecek anlaşılan

arkadaşlar lütfen yardım edin...bekliyoruz.. bukadar kişi aynı hatayı alıyor sebebini ve çözümünü yazarsanız çok makbule geçer..

unutmayalım; Bilgi Paylaştıkça Güzeldir... unutmayalım LÜTFEN...

Öncelikle yamadan dolayı sizi kutlarım...
    Sorunuma gelince;

böyle bir hata alıyorum...Bu hata sadece carbon ve fm'de çıkıyor diğer bütün oyunları sorunsuzca oynayabiliyorum...Yalnız yama dışındada fm aynı hatayı veriyor...Yardım ederseniz sevinirim...Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

Sayın Türk Sportal yöneticileri;

Üzülerek söylemeliyim ki spiker patlak çıktı. Oyun versiyonum 7.0.2 türkçe v2.1'i kurdum güzel güzel çalışıyor türkçe olmuş çoğu yer ama maça başlarken aut of bound filan o hatadan veriyor oyuncu değişirken aynı taktik değişirken aynı. v2.1 i kaldırdım v1 i kurdum events dosyasını değiştirmiş olduğu için yine hata verdi. sonra orjinal events ile kendisini değiştirdim ve tıkır tıkır oynuyor...

Sonra baktım ki sizin spiker 665 kb diğeri 17 MB ???

Kontrol ettim bazı yerler yanlış çevrilmiş yani yerleri tutmuyor. bende sizin türkçe dosyalarının yardımıyla kendim türkçeleştirdim hepsi bitmedi ama şuan hata vermedi. sizin spikerde sadece ingilizce dili var diğerinde 4-5 tane dil daha var. Ama dediğim gibi spikeri değiştirdiğim zaman hata vermiyo...

İyi çalışmalar diliyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Gorgi View Post
    Sayın Türk Sportal yöneticileri;

Üzülerek söylemeliyim ki spiker patlak çıktı. Oyun versiyonum 7.0.2 türkçe v2.1'i kurdum güzel güzel çalışıyor türkçe olmuş çoğu yer ama maça başlarken aut of bound filan o hatadan veriyor oyuncu değişirken aynı taktik değişirken aynı. v2.1 i kaldırdım v1 i kurdum events dosyasını değiştirmiş olduğu için yine hata verdi. sonra orjinal events ile kendisini değiştirdim ve tıkır tıkır oynuyor...

Sonra baktım ki sizin spiker 665 kb diğeri 17 MB ???

Kontrol ettim bazı yerler yanlış çevrilmiş yani yerleri tutmuyor. bende sizin türkçe dosyalarının yardımıyla kendim türkçeleştirdim hepsi bitmedi ama şuan hata vermedi. sizin spikerde sadece ingilizce dili var diğerinde 4-5 tane dil daha var. Ama dediğim gibi spikeri değiştirdiğim zaman hata vermiyo...

İyi çalışmalar diliyorum...
    Oyunu tamamen kaldırın. Regeditten de silin. Tekrar yükleyin. v.2.1'i yükleyin. Asla array hatası vermez.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Oyunu tamamen kaldırın. Regeditten de silin. Tekrar yükleyin. v.2.1'i yükleyin. Asla array hatası vermez.
    Dediklerinizi en az 10 kere yaptım Yine aynı oluyo. Şu varki eski oyundada yeni oyun açtığımdada aynı hatayı veriyor. Ama yeni oyun açmaya pek niyetim yok 2046 yılına geldimde

Yukarıda açıkladığım gibi kendi dil dosyamı oluşturdum %50 si bitti sorunsuz oynuyor. Zaman buldukça çeviriyorum.

v2.1 i kurdum lang_turkish klasöründeki türkçe eki kopyaladım sonra v2.1 i kaldırdım regedit dahil v1 i kurdum. event ve lang değiştirdim. oyunda türkçe oldu arrey access hatasıda vermiyo. tek sorun spikerde çıktı benim için diğer arkadaşlar hata alıyolarsa büyük ihtimal orjinal cd değildir onun içindir...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Gorgi View Post
    Dediklerinizi en az 10 kere yaptım Yine aynı oluyo. Şu varki eski oyundada yeni oyun açtığımdada aynı hatayı veriyor. Ama yeni oyun açmaya pek niyetim yok 2046 yılına geldimde

Yukarıda açıkladığım gibi kendi dil dosyamı oluşturdum %50 si bitti sorunsuz oynuyor. Zaman buldukça çeviriyorum.

v2.1 i kurdum lang_turkish klasöründeki türkçe eki kopyaladım sonra v2.1 i kaldırdım regedit dahil v1 i kurdum. event ve lang değiştirdim. oyunda türkçe oldu arrey access hatasıda vermiyo. tek sorun spikerde çıktı benim için diğer arkadaşlar hata alıyolarsa büyük ihtimal orjinal cd değildir onun içindir...
    Pek imkanlı durmuyor %50 olması. %10'dur belki. Siz hiç bir alangir yapmadan sadece Türkçe FM v2.1'i yükleyin
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Editör türkçe oldu ama ;editörde bişeyler yaparken hata veriyooo.Lütfen yardım edin!!!

Angry

Quote Originally Posted by şampiyon bjk View Post
    Editör türkçe oldu ama ;editörde bişeyler yaparken hata veriyooo.Lütfen yardım edin!!!
    AYNI HATA BENDEDE WERİYO

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

merhabalar....şu anda 7.01 yaması yüklü...siteden 7.02 defalarca indirmeme rağmen dosyayı açarken hata veriyor ve sıkıştırılmış dosyayı açamıyorum.....Asıl sorunum ise v2.1 kurdum ve oyunu başlattım.......ilk denemem de oyun ing açıldı.....sonra yapılması gereken işlemleri yaptım....ve 1 kere türkçe olarak oyunu açtım oynadım ve kaydedip çıktım....bundan son kaç kere denediysem ve ne yaptıysam oyunu türkçe açamıyorum....programı ve oyunuda şilip tekrar yükledi fakat hala sorunum devam ediyor....Yardımcı olursanız sevinirim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bir oyunu simek istiyorum fakat şu hatayı veriyor....Java,lang.NoClassDefFoundError:run ....Exception in thread"main"

Ne
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    lütfen yardımcı olun.....
    tEŞEKKÜRLERRR

arkadaşlar oyunu nerden türkçeleştiriyoruz...07de herşey çok karışık... yardımcı olursanız sevinirim... tskler

28. Default

yamyla ilgili bütün ayarları yaptım
    TÜRKÇE FM ÇALIŞTIRA BASTIM

Run-time error '76' : Path not found hatası verdi

Ondan sonra forumda bu hatayla igili iki dosya var (vbrun60sp6 ile scripten) bunları yükledim ve yeniden başlattım

ama hala aynı hatayı veriyor lütfen arkadaşlar bi çare bulun şuna

Run-time error '76' : Path not found hatası

arkada$lar bu hataya bende çözüm bekliyorum yapabilenlerden..

Selam.
    Siteden türkçe yamayı yükledim.
    Fakat yamayı açınca ayarlardan "fm.exe" dosyasını seçmeniz gerekiyor diyor. Eğer böyle bi dosya yoksa "uygulama dosyasını"n adını fm.exe olarak değiştirin diyor.
    Ben fm.exe'yi bulamadım, uygulama dosyasının adını nasıl değiştircem. Ne yapmam gerekir?
    Yüklediğim yer burası.
    İçinde .exe yok.
    http://img407.imageshack.us/img407/9839/adszssnl7.jpg
    Teşekkürler.

Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri