Sayfa 2 / 8 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 236 sonuç

Konu: Türkçe FM 2007 / Panel - Kurulum - Çalıştıramama Problemleri

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli

FM 2007 UYGULAMA DOSYASI BULUNAMADI.
    oyunu acmayi denedigim zaman surekli bunu yaziyor klasorun yerini de belirttim oyuna girmek icin kullandigim simgenin adinida fm.exe olarak degistirdim hala ayni yardimcii olabilir misiniz

prophyrogenetus Misafir

Yardım lutfennnnnnn

Unhappy turkce fm hata

oyunu turkce fm den aciyorum not well-formed (ınvalıd token) at lıne 1 of sound_cache_made.xml sorunu weriyo tamam diyorum devam edıyor sonra bır kere daha aynı sorun cikiyo oyunu aciyo ama turkce olmuyo ne yapabilirim bilen varsa yardım

Default bende

Quote Originally Posted by kanaryam1907 View Post
    YA ARKADAŞLAR BENDE BU HATAYI ALIYORUM LÜTFEN Bİ YARDIM YA

ya şunu bulabilen warsa ban da cvp yazın lütfennnnnnnnnnnn
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by VoLkaN BaROs View Post
    Karşılaşılan hatalara karşı çözümler:
    • Eğer ActiveX Object Can't Start gibi bir Run Time hatası alıyorsanız, bilgisayarınıza aşağıdaki linkteki dosyaları kurmalısınız ve bilgisayarınızı tekrar başlatmalısınız.
      VB Run Time Kurulum Dosyaları
      Windows Scripting 5.6 update

• Ayarlar kısmından Football Manager klasörünün yolunu belirtmenize rağmen, uygulama dosyası bulunamıyor şeklinde bir hata alıyorsanız. Mevcut durumda çalışan virus veya güvenlik programınızı kısa süreli devre dışı bırakıp tekrar ayarları kaydetmeyi deneyiniz.
    • Run Time Error, Path not found hatası alıyorsanız, Türkçe yamayı kurduğunuz bölümde Temp isimli bir klasör açıp yamayı çalıştırınız.
    • Türkçe yamayı açtığınız giriş ekranı ingilizce oluyorsa, panel ayarlar kısmından tamponlanmış verileri temizleyi işaretleyip Türkçe yamayı çalıştırınız.
    • Oyununuz açılışta çok yavaş çalışıyorsa, ilk seferde tamponlanmış veriyi temizle işaretini kaldırabilirsiniz. Böylece her seferinde oyunun tekrar veri tamponlamasını devre dışı bırakmış olursunuz.
    • Türkçe yamayı çalıştırdığınız zaman belli bir süre bilgisayarınız yanıt vermeyecek, mouse ve klavye işlem yapmayacak. Bu bilgisayarınızın hızına bağlı olarak değişen sürede tekrar devreye girecektir. Bu süre zarfında bilgisayarınız ayarları Türkçe oynamak için gerekli işlemleri gerçekleştirmektedir.

abi burda denilenleri yapıyorum hallen run time error path not found diyor temp isimli klasörü zaten kendisi oluşturuyo onu nereye oluşturcazzz cvp icin simdiden tesekkürler

the wizard cannot continue because of the following error:could not load wizard specified in

warning colud not delete temporary file
    Bole bır hata verıor ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by yemrey View Post
    ArkadaŞlar Football Manager 2007 Nİn KaÇ Cd OlduĞunu SÖlemİsİnİz Dvd Olarak DeĞİl Cd Olarak. Bİde Oyunu Almak İÇİn Cevabinizi Beklİyorum Önerİrmİsİnİz. Cevap İÇİn Şİmdİden TeŞekkÜr Ederİm Allah Razi Olsun
    kardesım fm 1 cd sadece

abi ben bu soru adımlarının hepsini gerçekleştirdim en son türkçe versiyonunuzu kurdum ilk açtığımda açıldı gayet güzeldi fakat bidaha hiç açılmadı şöyle bi sorun veriyor
    run-time error "53"
    file not found:zlib.dll
    acilen yardım ederseniz çok sevinirim...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Yaptiginiz is gercekten mukemmeL turkce fm denince akLa turksportaL .. ama oyLe birsey oLuyorki fm hevesim gidiyor. Simdi paneLi aciyorum iyi guzel 5 dakka bekLiyorum oyun aciLiyor 5 dakka yada raziyim ama oyunu oynuyorum elbette zamani geLince oyunu kapaticaz dimi tmm ondada sorun yok ama oyundan cikip yeniden girdigimde oyun turkce degiL ingiLizce oLuyor bende her oyuna girdigimde mecburen yamayi pc den kaLdirip yeniden kuruyorum artik bunaLdm her defasinda bu isLemi gerceklestirmeden .. cacheyi siLiyorum tampolanmis veriyi saklada diyorum ama naparsam yapayim oyun 2. aciLisinda ingiLizce .. Umarim biriLeri iLgiLenir..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Yaptiginiz is gercekten mukemmeL turkce fm denince akLa turksportaL .. ama oyLe birsey oLuyorki fm hevesim gidiyor. Simdi paneLi aciyorum iyi guzel 5 dakka bekLiyorum oyun aciLiyor 5 dakka yada raziyim ama oyunu oynuyorum elbette zamani geLince oyunu kapaticaz dimi tmm ondada sorun yok ama oyundan cikip yeniden girdigimde oyun turkce degiL ingiLizce oLuyor bende her oyuna girdigimde mecburen yamayi pc den kaLdirip yeniden kuruyorum artik bunaLdm her defasinda bu isLemi gerceklestirmeden .. cacheyi siLiyorum tampolanmis veriyi saklada diyorum ama naparsam yapayim oyun 2. aciLisinda ingiLizce .. Umarim biriLeri iLgiLenir..
    bilgisayarı kapat yeniden aç bunu denedin mi ? Bana da öyle oluyor ben bu işlemi yapıyorum düzeliyor

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

waLla dostum 2 kere turkceyi tutturunca iyi oLuyorda sora actigimda ingiLizce gordugum zaman deLiriyorum turkceyi pcden kaLdirip yeniden kuruyorum sorun cozuLuyor ama her defasinda kaLdir kur kasiyor insani .. he birde en az 5 dakkada oyuna giriyorum sendede oyLemi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    waLla dostum 2 kere turkceyi tutturunca iyi oLuyorda sora actigimda ingiLizce gordugum zaman deLiriyorum turkceyi pcden kaLdirip yeniden kuruyorum sorun cozuLuyor ama her defasinda kaLdir kur kasiyor insani .. he birde en az 5 dakkada oyuna giriyorum sendede oyLemi
    bendede öyle en az 3 dk.. bu yüzzden oyuna bile girmek istemiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

aL ben simdi yeniden pcden siLip tekrar kurucam usandim bundan .. oyunu aciyorum 5 dakka takiLiyorum evde anca

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Türkçe FM 2007 desteğimiz bitmiştir.

Türkçe FM 2008 Beta çıktığında görüşmek üzere

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Exclamation Türkçe FM 2007 / Panel - Kurulum - Çalıştıramama Problemleri

Türkçe FM 2007 v2.0 daki "array access out of bounds" hatası düzeltildi.

Yeni versiyonu Türkçe FM giriş panelinizden aşağıdaki şekilde indirebilirsiniz:
    ** "Yeni Versiyon Ara" bölümüne tıklayın.
    ** Güncelle butonuna tıklayın
    ** Güncelleştirme için çıkan sunuculardan birini seçerek güncelleştirin.

Eğer programınız güncelleştirme yapmıyor ise programı ilk yayınladığımızda indirmişsiniz demektir. Burayı tıklayarak siteye giriş yapınız ve kurulum dosyasını indiriniz. Kurulum dosyasını indirdikten sonra yamayı kurmadan önce bilgisayarınızdan diğer yamayı kaldırınız.

---------------------------------------------------------------------

ÖNEMLİ HATIRLATMA
    Oyunu çalıştırmak için harici programlar kullananlara, internetten oyun indirenlere teknik destek verilmemektedir. Turksportal, bu şekilde çalıştırılan Türkçe FM ile oluşabilecek hatalardan mesul değildir.

---------------------------------------------------------------------

Türkçe Football Manager, Turksportal tarafından özel bir yazılım ile hazırlanmıştır. Oyunu Türkçe oynamanıza yarayan özel panelden kaynaklanan sıkıntılarınızı bu başlık altında yazarak yardım alabilirsiniz.

Soru Sormadan Önce

Soru 1: Türkçe Paneli Açtıktan sonra ne yapmam gerekir?
    Cevap: Ayarlar klasörüne girip Football Manager klasörünün yolunu belirtin. ( Örneğin: c:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2007 ) Tamponlanmış veriyi temizle seçeneğini işaretleyin. Sağ bölümdeki Kaydet buttonuna basın ve oyunu çalıştırın.

Soru 2: Oyunu çalıştıra basınca klavye ve mouse'um çalışmıyor. Neden?
    Cevap: Türkçe FM yi çalıştıra tıklayınca, belli bir süre bekleyecek (Maksimum 25sn). Bu esnada bilgisayarınızda klavye/mouse çalışmayacaktır. Oyun yüklenince bilgsayarınız tekrar aktif hale gelecektir. Bu oyunun güvenliği için yapılmış bir uygulamadır.

Soru 3: Tamponlanmış veriyi temizle seçeneğim işaretli ama oyunu açtım çoğu yer Türkçe değil, ya da oyun tamamiyle ingilizce. Ne yapabilirim?
    Cevap: Bilgisayarınızda sınırlı hesap ile oturum açarsanız oyunu oynayamazsınız. "Document And Setting\[KULLANICI ADINIZ]\Application Data\Sports Interactive" klasörüne dosya yazmaya yetkili olmanız gerekmektedir. Ayrıca bu klasördeki "Cache" klasörünü siliniz.

Soru 4: Editörü indirip kurdum ama hata alıyorum neden?
    Cevap: Editörü kurmanız için oyun versiyonunuzun 7.0.2 olması gerekir. Diğer versiyonlarda hata alırsınız. Kurulum yapmadan önce lütfen editör klasörünüzün yedeğini alınız

Soru 5: Oyunum 7.0.2 ama editör hala ingilizce. Ne yamam gerekir?
    Cevap: Kurulum esnasında oyunu kurmuş olduğunuz klassörü seçmeniz, bu şekilde yükleme yapanız gerekmektedir. Varsayılan yükleme "C:\Program Files\Turksportal Football Manager 2007 Türkçe Editör" içine yapımaktadır

Soru 6: Oyunda Türkçe karakter sorunu yaşıyorum ne yapmalıyım?
    Cevap: Dil ayarlarının tamamını Türkçeye getirin. Diller sekmesinden ayrıntıları tıklayın ve Giriş Dili : İngilizce, Klavye Düzeni: Türkçe Q olarak yeni bir klavye ekleyin. Eklediğiniz seçenekten Türkçe Q'yu seçerek tamam diyin. Oyunu çalıştırabildiğiniz gibi Türkçe karakter sorunuzuz da çözülecektir.

Soru 7: Herşeyi yaptım ama yine oyunum Türkçe olmadı n'apabilirm?
    Cevap: Program Ekle/Kaldır'dan oyunu kaldırın, oyunu kurduğunuz FM 2007 klasörünü elle silin ve aşağıdaki adımları uygulayın:
    • Başlat >> Çalıştır buradan regedit yazın
    • Çıkan ekranda HKEY_CURRENT_USER >> Software >> Sports InteractiveLtd klasörünü silin.
    • Oyunu tamamen kaldırdığınızda "Document And Setting\[KULLANICI ADINIZ]\Application Data\Sports Interactive" klasörünün varlığını kontrol edin. varsa elle silin.
    • Oyunu tekrar kurun. Ve son versiyona yükseltin.
    • Türkçe FM 2007 v2.1'i kurun.

Soru 8: Türkçe FM 2007 yaması Vista, Windows 95 ve Mac ile oynanabilir mi?
    Cevap: Hayır. Bu sistemlerde program çalışmamaktadır. Bununla ilgili çalışmamız veya teknik desteğimiz bulunmamaktadır.

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Karşılaşılan hatalara karşı çözümler:
    • Eğer ActiveX Object Can't Start gibi bir Run Time hatası alıyorsanız, bilgisayarınıza aşağıdaki linkteki dosyaları kurmalısınız ve bilgisayarınızı tekrar başlatmalısınız.
      VB Run Time Kurulum Dosyaları
      Windows Scripting 5.6 update

• Ayarlar kısmından Football Manager klasörünün yolunu belirtmenize rağmen, uygulama dosyası bulunamıyor şeklinde bir hata alıyorsanız. Mevcut durumda çalışan virus veya güvenlik programınızı kısa süreli devre dışı bırakıp tekrar ayarları kaydetmeyi deneyiniz.
    • Run Time Error, Path not found hatası alıyorsanız, Türkçe yamayı kurduğunuz bölümde Temp isimli bir klasör açıp yamayı çalıştırınız.
    • Türkçe yamayı açtığınız giriş ekranı ingilizce oluyorsa, panel ayarlar kısmından tamponlanmış verileri temizleyi işaretleyip Türkçe yamayı çalıştırınız.
    • Oyununuz açılışta çok yavaş çalışıyorsa, ilk seferde tamponlanmış veriyi temizle işaretini kaldırabilirsiniz. Böylece her seferinde oyunun tekrar veri tamponlamasını devre dışı bırakmış olursunuz.
    • Türkçe yamayı çalıştırdığınız zaman belli bir süre bilgisayarınız yanıt vermeyecek, mouse ve klavye işlem yapmayacak. Bu bilgisayarınızın hızına bağlı olarak değişen sürede tekrar devreye girecektir. Bu süre zarfında bilgisayarınız ayarları Türkçe oynamak için gerekli işlemleri gerçekleştirmektedir.

beyler ben hala editörü türkçe yapamadım nasıl yapılcagını sölerseniz çok memnun olurum.

beyler 7.02. versiyonu na sabihim türkce editörüde kurdum fakat editorum gitti. açamıyorum. editorüm msdos moduna dönüştü bilen varmı acaba sorunun nasıl çözüleceğini?

Quote Originally Posted by congenial View Post
    beyler ben hala editörü türkçe yapamadım nasıl yapılcagını sölerseniz çok memnun olurum.
    Editör'ü Türkçe yapmak için oyununuz 7.02 versiyonunda olmalıdır

data editörü açtıgımda şu hatayı veriyo "error is resource" neden oldunu bilen var mı??
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    cekochan çok saol çok teşekkür ederim.

19. Default yess

Ya ilk yarım saat bişi yok sonra bilmem ne memory falan bişiler dio v2.0 da v2.1 de hatalı ilk çıkanda takım raporları spiker ingilizce off lütfen bu hatalar düzelsin içimiz rahat oynayalım

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Arkadaşlar bende türkçe editörü yapamadım versiyonum 7.0.2 olmasına rağmen.Yardım edebilir misiniz?

valla ben oyunu ilk kez yükledim yeni yamanızı yükledim fakat 1 versiyondaki bazı türkçe cümleler ingilizce gözüküyor sorun ne olabilir ben yamada olduğunu düşünmüyorum ama anlayamadım

bende yamayı güncelleştirip indirdim kayıtlı oyunumu açtığımda bir hata veriyor ve sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı diyip oyunu kapıyor sorun ne olabilir?

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by mertcan099 View Post
    valla ben oyunu ilk kez yükledim yeni yamanızı yükledim fakat 1 versiyondaki bazı türkçe cümleler ingilizce gözüküyor sorun ne olabilir ben yamada olduğunu düşünmüyorum ama anlayamadım
    Oyuna başlamadan önce Türkçe Paneldeki Ayarlar bölümünden Tamponlanmış verileri temizle seçeneğini işaretleyip sağ üst bölümdeki buton ile kaydet. Oyunu tekrar başlat. Yine sorun oluyorsa "C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adın\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2007" içerisindeki "Cache" klasörünü sil.

Quote Originally Posted by uğurcan15 View Post
    bende yamayı güncelleştirip indirdim kayıtlı oyunumu açtığımda bir hata veriyor ve sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı diyip oyunu kapıyor sorun ne olabilir?
    Yamamız kayıtlı oyunlara uyumlu, sorun çıktıysa yeni bir oyun açmanı öneririm.

Quote Originally Posted by goodnightkiss View Post
    beyler 7.02. versiyonu na sabihim türkce editörüde kurdum fakat editorum gitti. açamıyorum. editorüm msdos moduna dönüştü bilen varmı acaba sorunun nasıl çözüleceğini?
    Oyunu kaldırıp kurulu olan klasörü elle silip ardından aşağıdaki adımları da izlersen düzelir.

* Başlat >> Çalıştır buradan regedit yaz ve çıkan ekranda HKEY_CURRENT_USER >> Software >> Sports InteractiveLtd klasörünü sil.
    * Oyunu tekrar kur. Ve son versiyona yükselt.
    Not: Edtörü kurmadan önce yedeğini anlmanı öneririm

Quote Originally Posted by MAKARINAYES View Post
    Ya ilk yarım saat bişi yok sonra bilmem ne memory falan bişiler dio v2.0 da v2.1 de hatalı ilk çıkanda takım raporları spiker ingilizce off lütfen bu hatalar düzelsin içimiz rahat oynayalım
    v2.1 de hata bulunmuyor. Oyun büyük oranda Türkçe. Sorun oyununun c.rack veya yardımcı programlarla çalıştırılmasından kaynaklanıyor ve buna teknik desteğimiz bulunmuyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben kendim varsayılan datayı değiştirdim yeni oyun açtım ama hala beta versiyonunun türkçesi var yardım edebilirmisiniz?

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by welet1905 View Post
    ben kendim varsayılan datayı değiştirdim yeni oyun açtım ama hala beta versiyonunun türkçesi var yardım edebilirmisiniz?
    Beta versiyonunun Türkçesi derken, tam anlayamadım. Spiker Türkçe mi oyunda? Bir de oyunda maçlar oynanırken çıkan FM Live mavi ekranında Göz At butonu bulunuyor mu?

Türkçe panelde v2.1 yazıyorsa son versiyonla oynuyorsun demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

birşey daha oyunda 'ş'ler 'ç'ler kare olarak gözüküyo nasıl düzeltebilirim?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    hayır 2.1 ile oynuyorum kendim varsayılan datayı değiştirdim ama hala beta versiyonundaki ingilizce var yani spiker ingilizce, yeni oyun açarken ülke isimleri ingilizce, oyunda beta versiyonu yazıyo vb.

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ronnie91 View Post
    Arkadaşlar bende türkçe editörü yapamadım versiyonum 7.0.2 olmasına rağmen.Yardım edebilir misiniz?
    Hata mı alıyorsun yoksa editör Tükçe mi olmadı? Editörü varsayılan krula değil de oyunun kurulu olduğu alana kurduğundan emin olur musun?

Quote Originally Posted by welet1905 View Post
    birşey daha oyunda 'ş'ler 'ç'ler kare olarak gözüküyo nasıl düzeltebilirim?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    hayır 2.1 ile oynuyorum kendim varsayılan datayı değiştirdim ama hala beta versiyonundaki ingilizce var yani spiker ingilizce, yeni oyun açarken ülke isimleri ingilizce, oyunda beta versiyonu yazıyo vb.
    Türkçe karakter için ilk mesajdaki soru cevap alanından yardım alabilirsin.

2. sorunun için "Documents and Settings\Kullanıcı Adın\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2007" içerisindeki "Cache" klasörünü sil. ve yeniden oyuna başla. bu klasörü görmen için gizli klasörleri görünür hale getirmen gerekir

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Quote Originally Posted by VoLkaN BaROs View Post
    Hata mı alıyorsun yoksa editör Tükçe mi olmadı? Editörü varsayılan krula değil de oyunun kurulu olduğu alana kurduğundan emin olur musun?
    Türkçe olmadı Volkan abi.Giriyorum İngilizce.V2.1 in içinden çıkan Türkçe Editör'ü kur dedim ama oyunun olduğu yere yani Football Manager 2007'nin içine değil de "Turksportal Football Manager 2007 Türkçe Editör" diye bir klasör açarak kurdu.

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Editörü oyunu kurduğun alana kopyalaman yetecektir. Kopyalamadan önce editör klasörünün yedeğini almayı unutma.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Tamam Volkan abi hallettim sorunu.Yardımın için teşekkür ederim.

Sayfa 2 / 8 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri