Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 104 arası toplam 104 sonuç

Konu: FM08 Maç motoru

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

hakikatende closing down en sağda olmasına rağmen benim ceza alanı etrafına yanaşınca defans oyuncuları eskort olarak geziyolar rakiple...

ama özellikle hücum hattında gözle görülür değişiklikler var atılan goller artık eskisi kadar basit olmuyor kaleci ilerideyken üstünden atılan goller sol çaprazdan sağ doksana atılan goller yerden kalecinin ayak dibinden atılan goller müthiş olmuş...

birde forvetler önceden ceza Alanı içine girince sanki vahiy gelmiş gibi her topu kaleye vururlardı ama 08 de kaleciyi çalımlayıp ortaya top çeviren oyuncu görünce baya sevindim...

ancak presle beraber kötü olan bi durum daha var o da yan topların 4/3 ü faulle sonuçlanıyor...kaç tane golüm iptal oldu bu yüzden...

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

fm8 maç motorunu pek beğenmedim her maçta en az1 gol iptal oluyor

Evet sanırım son maç motorundaki hatalarıda gördükten sonra herkez maç motorunun değiştirilmesi fikrine daha bir sıcak bakıyordur artık.

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Görüntülere çok kafanızı takmayın FM'nin motoru herşeyi bir hesap üstüne götürüyor. Taktik-oyuncu özellikleri-hava şartları vs gibi etkiler hesaba katıp ortaya bir sonuç koyuyor. Sonuç doğru ama görüntü 2d olduğu için kısıtlı olduğu.

Öyle closing Down often yaptın diye her topu kapacaksın diye bir şey yok. Adamın yanında eskortluk etmekte bir nevi basmak, pres uygulamak değil midir? Ha topu kapamazsın, kaparsın o ayrı.

Ya da ne yaparsam yapayım arkaya adam kaçıyor şikayetlerimiz. (ben kıl olurum ) E yani adam kaçmalı ki gol olsun yoksa nasıl gol olacak? Oyun 2d olduğu için mecburen benzer görüntüleri gösteriyor bir düşünün arada kaç metre var rakibin hızı ne benim adamın hızı ne? Defans oyuncumun konsantrasyonu değeri kaç, rakip forvetin of the ball, anticipation gibi özellikleri ne?

Ben defansı deep yaptım, closing down often hala gol yiyorum demekle olmaz yani

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by nessus View Post
    Görüntülere çok kafanızı takmayın FM'nin motoru herşeyi bir hesap üstüne götürüyor. Taktik-oyuncu özellikleri-hava şartları vs gibi etkiler hesaba katıp ortaya bir sonuç koyuyor. Sonuç doğru ama görüntü 2d olduğu için kısıtlı olduğu.

Öyle closing Down often yaptın diye her topu kapacaksın diye bir şey yok. Adamın yanında eskortluk etmekte bir nevi basmak, pres uygulamak değil midir? Ha topu kapamazsın, kaparsın o ayrı.

Ya da ne yaparsam yapayım arkaya adam kaçıyor şikayetlerimiz. (ben kıl olurum ) E yani adam kaçmalı ki gol olsun yoksa nasıl gol olacak? Oyun 2d olduğu için mecburen benzer görüntüleri gösteriyor bir düşünün arada kaç metre var rakibin hızı ne benim adamın hızı ne? Defans oyuncumun konsantrasyonu değeri kaç, rakip forvetin of the ball, anticipation gibi özellikleri ne?

Ben defansı deep yaptım, closing down often hala gol yiyorum demekle olmaz yani

Zaten defansı deep yaparsanız closing down yapmanızın bir mantığı olmaz, orta saha ile defans arasında boşluk artacağından closing down başarısız sonuçlanır.

Evet, son derece ciddi bir problem var closing down hususunda. Oyuncular alan daraltma yapmıyor sahada, yanlarından geçen bakıyorlar veya duruyorlar sadece. SI bunu düzeltmek için bir yama çıkarmayı planlıyor duyduğuma göre.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

closing down hariç gozume bi sorun gozukmedi full mac izlerken oyunculara ne talimat verdiysem aynen uyguladılar

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehirspor

Quote Originally Posted by wwhirlwind View Post
    closing down hariç gozume bi sorun gozukmedi full mac izlerken oyunculara ne talimat verdiysem aynen uyguladılar
    Full maçı nasıl sabredipte izledin Helal Olsun sana

eskiler bilir amigada sensible diye bir futbol oyunu vardı.İzometrik olarak görürdünüz ekranı..Maç motoru sensible ekranı gibi bile olsa sanırım hepimize yetecektir.İlla deli gibi grafik deli gibi 3d görüntüler beklemiyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yeni çıkan Beta uptade iLe Maç motorunda ki çoğu sorun haLLediLmiştir.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Benim şikayet ettğim bir konu var.Belki maç motoruyla ilgili değil ama...İptal olan goller abartılmış.Her maç 1 golüm veya 2-3 golüm iptal ediliyor.Sinir bozucu bir durum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    ÇANAKKALE

3 sıfır önde olduğunuz bir maçı 90+larda yediğiniz gollerle kaybedebiliyorsunuz

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

fm 2008 fm serisinin en rezil oyunu bence ligin en iyi oyuncusunun topla dağları taşları bombalaması son dakika golleri rakibin tek şutla gol atıp maç kazanması vs. bence maç motorunun şekli değil oyunun tamamının güzel yapılması daha önemli

Tam bir rezalet ya.Bir maçta kaleye 20 şut atıp hangi takım gol bulamaz.Yada belki maç motoru ile ilgili değil ama aynı taktikle ligde terör estiren takım karşısında kendi düzeyinde bir takımla karşılaşınca her şey tepe taklak oluyor.N bir şut çeke biliyorsun ne pas.Abuk subuk top kayıoları oluyor.Karşıdaki oyuncu biraz kaliteli oldumu heralde piskolojik olarak mutlaka hata yaptırıyor.Böyle bir sürü gol yiyorum..

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Quote Originally Posted by Hatred View Post
    Tam bir rezalet ya.Bir maçta kaleye 20 şut atıp hangi takım gol bulamaz.Yada belki maç motoru ile ilgili değil ama aynı taktikle ligde terör estiren takım karşısında kendi düzeyinde bir takımla karşılaşınca her şey tepe taklak oluyor.N bir şut çeke biliyorsun ne pas.Abuk subuk top kayıoları oluyor.Karşıdaki oyuncu biraz kaliteli oldumu heralde piskolojik olarak mutlaka hata yaptırıyor.Böyle bir sürü gol yiyorum..
    sana katılıyorum abus sabuk top kaptırmalardan kalende goller görüyosun. FM'nin buna bir çözüm bulması gerek.

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri