1 ile 30 arası toplam 104 sonuç

Konu: FM08 Maç motoru

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Oyunda ben hiç geri pas verildiğini gördüğümüde hatırlamıyorum.Sürekli atak yönünde verilen paslar.Hazırlık pasları da yok hiç.

2. Default

Quote Originally Posted by spider3784 View Post
    Oyunda ben hiç geri pas verildiğini gördüğümüde hatırlamıyorum.Sürekli atak yönünde verilen paslar.Hazırlık pasları da yok hiç.
    katılıyorum sana mac moturunda sadece bu tur sacmalıklar kolaylıklar ve oyuncununn oyun stilini daha iyi görebilme olsun yeter.
    (mevkide yazanlar)eğer tribünleri saçmalamadan 2d yaparlarsa yapsılar yoksa hıc uğrasmasınlar.arkadaslar zaten bu oyuna hava katan fm yi fm yapan 2D o yuvarlak sevimli futbolcular deilmi? bana katılmayanlarada saygı gösteriyorum...

nasıl ??
    ben bir video yapıp konuma koymuştum orada gollerden birinde kaç tane hazırlık pası yapılıyor saymadım

geri pas da de jong her yerden geri pas atıyor sağ olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    nasıl ??
    ben bir video yapıp konuma koymuştum orada gollerden birinde kaç tane hazırlık pası yapılıyor saymadım

geri pas da de jong her yerden geri pas atıyor sağ olsun
    Ben görmedim.

Nesil
    2003

Kisa pas stili ile oynarsaniz bol bol bu tip pas gorursunuz. Kisa pas derken paslar'i en sola cekmeniz gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Kisa pas stili ile oynarsaniz bol bol bu tip pas gorursunuz. Kisa pas derken paslar'i en sola cekmeniz gerekiyor.
    Bunu hiç denememiştim dersem herkes bana güler.. O yüzden demiyorum.

Mesaj Yetkileri