Düsüncelerim

Maç hakkında izlenimlerim...
Bouzid: Müdahalelerde iyi, atletik bir yapısı var ancak çok kötü top kullanıyor belki ilk maçı olmasından dolayıydı.
H.BaltaBouzid gibi iyi bir savunmacı ama iyi bir sol bek değil bence Volkan’ın yaptığı bindirmelerin dörtte birini yapamadı, belki stoperde de düşünülmeli.
Linderoth:Çok iyi bence, belki çok göze batmıyor ama dönen topları çok hızlı dikine kullanıyor, bindirmeler yapıyor. Seviyoruz ailecek.
Lincoln:Herkes ona basıyor ama mümkün olduğunca kendini gösterip top almaya çalışıyor, yanında hızlı bir forvet olsa defansı yıpratan onun üzerine basıldığında çok işler yapabilir.
H.Şükür: Bu yaşta bir adam ard arda kaç maç daha oynayacak, sakatlanmadan biraz dinlendirilmeli. Etkisizdi.
Ümit Karan istekliydi, ama Kasımpaşa defansının da hakkını vermek lazım.
Ayhan:Fakyel nefes aldırmadı ama orta sahayı diri tutup her yere giderek top sürüklemeye devam etti, Ayhan bu sezon değişmez olmalı. Sadece şanssız günündeydi ve Fakyel iyi savundu.
Barış: Çok diri ve mücadeleci, bitirici paslar ve ortalarıda gün geçtikçe gelişirse süper olur.
Song: Bildiğin song.
Uğur: Çok kritik hatalar yaptı, çok inişli çıkışlı hem maç içinde hem de maçlar arasında.
Orkun: İş düşmedi ama biliyoruz ki yan toplarda etkisiz.
Serkan:Hırsı ve hızı takdire şayan.
Defansımız cok aksıyor..Seoznun 2.yarısınıda stoper transferi sart..Hakan balta sandıgımdan kötü oynadı..
Mümkünse karan penaltı daha kullanmasın..Adam penaltı atarken atacagı yeri cok belli ediyor..Manisanın penaltıcısı hakan var hadi o olmadı lincoln neden penaltı atmıyor..İlk yarı bircok gol kacırdık..2.yarı fazla izleyemedim..Bouzidi bu maçta ölcü almıyorum..Zorlu maçlarda anlıyacam nasıl oldugunu bugun dua ettim bir oyuncu tek tek jalsında bakalım nasıl diye

Lincoln yine görevini yaptı..
Maçın 60.dakikasında evden ayrıldım köye gidiyordum bir baktım karan süper gol atmıs..Şimdi stadyumda golü bekliyorum..
Cok güzel bir yazı...........
Penaltıcımız Kim?
Bizim kaç yıldır maalesef penaltı atan adamımız yok! Penaltı oldumu herkeste bir kuşku atamazsak diye..
Penaltıcımız kim bizim Kral mı? Ümit mi? Hasan mı? Lincol mu? Nonda mı? Neden bir penaltıcımız yok.. Penaltı atmak bir artıdır hele hele böyle maçlarda pozisyon bulmakta zorlandığımız maçlarda bir şanstır..
Ümit iyi bir golcü ama penaltıcı değil maalesef.Lincoln varken neden başkası atar onuda anlamış değilim.Kaçırırsa kaçırsın ama Lincoln her penaltıyı atsın,rakibimizdeki penaltıcı belli,ama biz yıllardır bulamadık Hagiden sonra..
Manisa maçında da az kalsın kaçırıyorduk gol oldu ama her penaltı oluşunda herkesin içinde bir kurt geziniyor,gol olmadığı sürece sevinemiyorz penaltıya..
Lincoln Lincoln Lincoln bu adam varken neden başkası atar? Ve neden penaltıcımız belli değil antremanlarda da çalışılmıyor mu bu?
ALINTI....