Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 155 sonuç

Konu: 6.Hafta Kasımpaşa-Galatasaray

Futbolcularımız yorgundu, fazla asılmadılar. Önemli bir 3 puan aldık, şu kötüydü, bu kötüydü demiyorum genel olarak ortalama oynadık.

Bu arada Bouzid bana güven verdi, kesinlikle artık Servet’in yerine oynamalı, Hakan Balta’nın yerine ise yine Volkan geçmelidir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

pek iyi oynamasakta kazanmasını bildik Ümit süper bir gol attı bakalım gelecek hafta daha iyi oynayıp Beşiktaş'ı yeneriz inşAllah güzel maç olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ohhhh be haftaya Bjk yide bekleriz SAMİ YENE.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Ben Bouzid'i beğenmedim Eray. Topu alıyor sonra hep öldürüyor,kötü paslar atıyor...

Bu mactan da 3 puanla ayrildik ! Cok mutluyum gercekten !

Ümit Karan penaltiyi kacirdiginda cok kizmistim ona ama sonra o muhtesem golü atinca kendini affettirdi.Müthis bir Ümit Karan golü daha izledik.Türkiye´nin en etkili golcüsü oldugunu bir kere daha aleme gösterdi !

Bu Bouzid Servet`ten 10000 kat daha iyi.Herr Feldkamp görmüstür simdi nasil bir hata yaptigini.Servet gibi panik atak degil,hatali oynamiyor.Cok sakin,iyi paslar atiyor,yerinde müdaheleler yapiyor.Bu futbolcunun oynamasi gerekiyor !

Lincoln yine maestro gibiydi.Takimi müthis yönetti.Ümit´in golündeki uzun pasi müthisti.

Ayhan bugün kötüydü ama yorgunluga bagliyorum bunu.Insallah haftaya macta düzelir,ona cok ihtiyacimiz var cünkü

Hakan Balta solda Volkan Yaman`dan daha iyi.Sol bek onundur !

Takim olarak fazla etkili degildik ama kötü de degildik,onlarin 1-2 atagi vardi.Tek kale oynadik mac boyunca.Nonda`nin eksikligini hissettik diyebilirim.Hakan Sükür`ün acilen dinlendirilmesi gerekiyor.

Sonuc olarak Bjk macini bekliyoruz.Bjk´yi yenip liderligimizi iyice pekistiririz diye düsünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ah ümit ah nasıl atarsın öyle golleri?

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Ben Bouzid'i beğenmedim Eray. Topu alıyor sonra hep öldürüyor,kötü paslar atıyor...
    Elinde alternatif var mı?

Bouzid, Servet, Hakan Balta

Servet bundan sonra ilk 18'e girerse iyidir, Bouzid, Servet'e göre kat kat daha iyi bir futbolcu en azından karşısında rakip olduğunda adam sakin bir şekilde topa dalıyor, Servet karşısında rakibi görünce eli ayağı birbirine dolanıyor sonrasında neler oluyor hepimiz görüyoruz.

Hakan Balta bana bugün çok yavaş gözüktü oyun içinde pek yoktu ama Kalli defansta Song ile birlikte düşünebilir.

Benim açımdan bakarsak,

Orkun
    Uğur-Bouzid-Song-Volkan
    Barış-Lincoln-Linderoth-Ayhan
    Nonda-Hakan Ş.(Serkan)

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Gs zorda olsa kazanmış sanırım.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Gs kazandı demek.Kötü oldu buTebrikler.Ümit'in golünü merak ettim.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Ümit öyle gol attiki, ronaldinho bile hayranlikla bakar .

Bouzid banada güven verdi, saglam oynuyor. Ayhan'da bügün berbatti.
    Zorda olsa 3 puani aldik, ona bana yeter

Valla şunu söyliyeyim maçın adamı servet'ti servet'in oynamaması onun maçın adamı olmasını sağladı neyse bouzid bana güven verdi bu maç ayhan gayretiydi lakin beceriksizdi barış özbek iyiydi lincoln elinden geleni yaptı asistini de yaptı Hakan şükür hala koşuyor alan yaratıyor top indiriyor yine iyiydi tobias linderoth her zamanki gibiydi görevini yüzde yüz yaptı hakan balta fena oynamadı serkan oyuna girdi gayret etti kumaşı sağlam Ümit karan ise maçın geneli gayet kötüydü bolca gol kaçırdı ama telafi etti

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post
    Elinde alternatif var mı?

Bouzid, Servet, Hakan Balta

Servet bundan sonra ilk 18'e girerse iyidir, Bouzid, Servet'e göre kat kat daha iyi bir futbolcu en azından karşısında rakip olduğunda adam sakin bir şekilde topa dalıyor, Servet karşısında rakibi görünce eli ayağı birbirine dolanıyor sonrasında neler oluyor hepimiz görüyoruz.

Hakan Balta bana bugün çok yavaş gözüktü oyun içinde pek yoktu ama Kalli defansta Song ile birlikte düşünebilir.

Benim açımdan bakarsak,

Orkun
    Uğur-Bouzid-Song-Volkan
    Barış-Lincoln-Linderoth-Ayhan
    Nonda-Hakan Ş.(Serkan)
    Eray,Volkan Yaman hizli mi ?Onun bölgesinden nasil tehlikeli pozisyonlar geldigini,hizli adamlara karsi ne kadar caresiz kaldigini hepimiz gördük.Hakan Balta ondan daha iyi.Daha kontrollü oynuyor.

Bouzid hakkindaki yorumlara katiliyorum.Bana kalsa Servet´i bugün kovarim !

Ayrica Hakan Sükür artik bitmis.Yani Galatasaray son 2 mactir 10 kisi oynuyor.Hakan´in dinlendirilmesi gerekiyor.Ümit Karan oyun icinde cok aktif,oyunu iyi okuyabiliyor,neticesinde tehlikeli pozisyonlar bulup,güzel goller atiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Ümit Karan güzel atmış bencede.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ümit nasıl attı yahu 1-0 olsun bizim olsun.

Ümit in golü nete düştümü :S

Bu haftada kazanmayı bilmiş Galatasaray tebrikler...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Olaya güzel tarafından bakcak olursak Gs'yi bu sezon ilk yenen takım biz olcaz

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Olaya güzel tarafından bakcak olursak Gs'yi bu sezon ilk yenen takım biz olcaz
    bekliyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

evet bekliyoruz samiyene bugun bence galibiyet icin yeterli bir futbol oynadik
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

DüsüncelerimMaç hakkında izlenimlerim...

Bouzid: Müdahalelerde iyi, atletik bir yapısı var ancak çok kötü top kullanıyor belki ilk maçı olmasından dolayıydı.

H.BaltaBouzid gibi iyi bir savunmacı ama iyi bir sol bek değil bence Volkan’ın yaptığı bindirmelerin dörtte birini yapamadı, belki stoperde de düşünülmeli.

Linderoth:Çok iyi bence, belki çok göze batmıyor ama dönen topları çok hızlı dikine kullanıyor, bindirmeler yapıyor. Seviyoruz ailecek.

Lincoln:Herkes ona basıyor ama mümkün olduğunca kendini gösterip top almaya çalışıyor, yanında hızlı bir forvet olsa defansı yıpratan onun üzerine basıldığında çok işler yapabilir.

H.Şükür: Bu yaşta bir adam ard arda kaç maç daha oynayacak, sakatlanmadan biraz dinlendirilmeli. Etkisizdi.

Ümit Karan istekliydi, ama Kasımpaşa defansının da hakkını vermek lazım.

Ayhan:Fakyel nefes aldırmadı ama orta sahayı diri tutup her yere giderek top sürüklemeye devam etti, Ayhan bu sezon değişmez olmalı. Sadece şanssız günündeydi ve Fakyel iyi savundu.

Barış: Çok diri ve mücadeleci, bitirici paslar ve ortalarıda gün geçtikçe gelişirse süper olur.

Song: Bildiğin song.

Uğur: Çok kritik hatalar yaptı, çok inişli çıkışlı hem maç içinde hem de maçlar arasında.

Orkun: İş düşmedi ama biliyoruz ki yan toplarda etkisiz.

Serkan:Hırsı ve hızı takdire şayan.

Defansımız cok aksıyor..Seoznun 2.yarısınıda stoper transferi sart..Hakan balta sandıgımdan kötü oynadı..

Mümkünse karan penaltı daha kullanmasın..Adam penaltı atarken atacagı yeri cok belli ediyor..Manisanın penaltıcısı hakan var hadi o olmadı lincoln neden penaltı atmıyor..İlk yarı bircok gol kacırdık..2.yarı fazla izleyemedim..Bouzidi bu maçta ölcü almıyorum..Zorlu maçlarda anlıyacam nasıl oldugunu bugun dua ettim bir oyuncu tek tek jalsında bakalım nasıl diye

Lincoln yine görevini yaptı..

Maçın 60.dakikasında evden ayrıldım köye gidiyordum bir baktım karan süper gol atmıs..Şimdi stadyumda golü bekliyorum..

Cok güzel bir yazı...........

Penaltıcımız Kim?

Bizim kaç yıldır maalesef penaltı atan adamımız yok! Penaltı oldumu herkeste bir kuşku atamazsak diye..

Penaltıcımız kim bizim Kral mı? Ümit mi? Hasan mı? Lincol mu? Nonda mı? Neden bir penaltıcımız yok.. Penaltı atmak bir artıdır hele hele böyle maçlarda pozisyon bulmakta zorlandığımız maçlarda bir şanstır..

Ümit iyi bir golcü ama penaltıcı değil maalesef.Lincoln varken neden başkası atar onuda anlamış değilim.Kaçırırsa kaçırsın ama Lincoln her penaltıyı atsın,rakibimizdeki penaltıcı belli,ama biz yıllardır bulamadık Hagiden sonra..

Manisa maçında da az kalsın kaçırıyorduk gol oldu ama her penaltı oluşunda herkesin içinde bir kurt geziniyor,gol olmadığı sürece sevinemiyorz penaltıya..

Lincoln Lincoln Lincoln bu adam varken neden başkası atar? Ve neden penaltıcımız belli değil antremanlarda da çalışılmıyor mu bu?

ALINTI....

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Penaltı pozisyonunu gördüm.Yine bedavadan penaltı vermişler Galatasaraya!...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Boş yere tartışma çıkarma.HEp bedavadan nasıl olsa hep bize nedense hiç size yok.

evet tabi he he bedavadan, beleşten olacak iş değil gördün dimi sende orada adam Hasan'a müdahale ediyor, top ileride ve Hasan yere düşüyor. olacak iş değil canım...

Vallaha mi ?
    Sen git bi elini yüzünü yika,ama iyi yika.Sonra bir daha izle.Hasan´in bilegine nasil vurdugunu gör oyuncunun,ama sunu unutma ! Pozisyona bakarken üstündeki Bjk formasini cikar,söyle bir rahatla.Sonra bak,ozaman anlarsin penaltinin %100 dogru oldugunu.

Hakemin oyuncuya sari kart göstermesi gerekiyordu hatta !

Ya hangi konuya baksam senin tahrik edici mesajlarını görüyorum neresi bedavadan penaltı..

Hadi blackeagle3992 ! Devamini getir konusmanin,futboldan birazcik anliyorsan eger lafinin devamini getirirsin.Neden penalti degil dedin ? Bu kadar kisi seni bekliyor.Yoksa sadece ortami gereyim,milleti tahrik edeyim,fanatiklik ruhumu ortaya cikarayim diye mi mesaj attin ?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kerem komiksin

Özgür bile hasan abiye müdahalem oldu dedi.

Bosyere tartısma ayrıca bu sene belesden tek penaltımız manisa macında idi...Verilmeyen veya diger verilen penaltıları soruyorum kerem; konya macında da belesmiydi niyetin buraya gelip moralimizi bozmak...Penaltı kuralı ne veya

zamanı gelince verilmeyen gol için besıktasıda savunduk istesek bizde senin gibi uydururduk...

Buyur Pozisyon.........

Beyazlı oyuncu hasan tam ceza sahasına girerken hasanın ayagına arkadan müdahalesi oluyor direk ayaga..Hatta net sarı kart...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Beyler kusura bakmayın abarttım.Amacım tartışma çıkarmak değildi.Gerginlik yarattıysam Emperor ve Aimar hariç diğer Galatasaraylılardan özür dilerim...
    Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Hadi blackeagle3992 ! Devamini getir konusmanin,futboldan birazcik anliyorsan eger lafinin devamini getirirsin.Neden penalti degil dedin ? Bu kadar kisi seni bekliyor.Yoksa sadece ortami gereyim,milleti tahrik edeyim,fanatiklik ruhumu ortaya cikarayim diye mi mesaj attin ?
    Çok ileri gidiyorsun!
    Quote Originally Posted by aimar1905 View Post
    Ya hangi konuya baksam senin tahrik edici mesajlarını görüyorum neresi bedavadan penaltı..
    Allah allah ben mi tahrik edici mesaj yazıyorum.Bana tahrik edici mesajlarımı göstersen tam süper olcak

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kerem önemli degil hatanı anladıgın için tesekkür ederim...Beles diyince kızdım..

Manisa macı hariç diger maçlardakiler penaltının babası idi:d iyi geceler şimdilik........

Amacin tartisma cikarmak degildi ha !
    Neyse hatani anlamanda iyiye isaret.Pozisyonu görmeden konusmayalim.

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Mesaj Yetkileri