Mükemmel kadro..
Sivas yeter bu kadar.Fazla yükseklerde kaldın..
Mükemmel bir Beşiktaş izliycegimize eminim..
Mükemmel kadro..
Sivas yeter bu kadar.Fazla yükseklerde kaldın..
Mükemmel bir Beşiktaş izliycegimize eminim..
oooo
Orta saha bırakmamış Bjk, taktik bile kuramıyorum.
Rico sola kilit gene, herhalde maçtan erken kopar bu sefer.bas bas bağırıyor solda oynamaktan nefret ediyorum diye, hala solda oynatıyor Ertuğrul..
Sivas da klasik 4-4-2 ile çıkmış..
Cidden taş yağacak![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Ben sana taktiği söyliyeyim abi.
4-3-3 oynancak.Son zamanlar lig maçlarında böyle oynuyoruz zaten.
Rico klasik kanat adamı gibi oynamayacak.Sola yakın o kadar.3 mc nin sağında S.Özkan ortasında da Cisse olcak.3 forvet solda Higuain, sağda Delgado ortada Bobo...
Beşiktaş'ım bu taktik ve dizilişle şov yapacak bu akşam İnşAllah....
Cengiz Abi ne yapalım başka M.Sedef daha mı iyi?
Diz mi çökecekler?
Beşiktaşlı futbolcuların bugün tribünlerin önünde diz çöküp taraftarlarından özür dilemeyi düşündüğü öğrenildi. Ertuğrul Sağlam'a "Galibiyet sözü" veren oyuncuların maç öncesi de tıpkı Slavia Prag'ın taraftarı önünde yaptığı gibi diz çöküp özür dileyeceği kaydedildi. S.Prag, Arsenal'a 7-0 yenilmişti.
10.11.2007
Kaynak : Sabah
Diz çökmek değilde maçtan önce stadın çevresinde takım olarak tur atılarak birlik beraberlik gösterisi yapılabilir.
So what?
Saike
İbrahim Akın da var ama doğru haklısın iyi değil, değilse bu senin de suçun değil tamamen yönetimin..
Yalnız böyle şu sağda şu solda diye kadro kurarsan olmuyor işte..
Bir taktiği taktik yapan, bölgesini bilen oyuncuların kurgudaki doğru formatları sonucu kuşbakışı izlediğindeki görünümleridir.
Yani herkes yerli yerinde, her oyuncu sorumluluklarını biliyor, bölgesini tanıyor ve bölgesinin sorumluluklarını uyguluyor demek istiyorum.
Aksi taktirde karman çorman bir şey çıkıyor ortaya..
Yani şöyle ne kadar sola koyarsan koy ne Rico ne de Higuain sola yakın oynayamaz.
Higuain içe kaçar, çift forvet olur, Delgado geriye gelir, AMC olur.
Rico ileriye gider AMC ile MC arası olur.
Oyun formatını kendi bildiği, kendi stili üzerine oynar oyuncular.
Yıllarca Tuncay'dan sol kanat olmadı işte, bir kere gelip orta yapamadı habire içeri bindirdi durdu AMC/FC gibi.Bol bol pozisyon verdi ve kanatlardan bindiremedi Fenerbahçe yıllarca.Tuncay geriye yardım ettiğinde de bu sefer hiç çıkamadı Fener..
Ayrıca Rico alan daraltamaz, kesilir çünkü.Alışmamış bol faul yapar, kondüsyonu biter.
O zaman ne olacak, ilk 20 dkdan sonra herkes kendi bildiği yere doğru kayacak ister istemez.
Bu böyledir, pointguarddan pivot yaratamazsın.
Öyle olsaydı yıllarca üç büyüklerin ŞL alması gerekirdi.Çünkü kağıt üzerinde hep üstdüzey kadrolara sahiptik ama hep sonuncu olduk, yıllarsa şerefli mağlubiyetler kavramını tartıştık durduk..
Bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum, ben yıllarca bu şekilde gördüm futbolu, futbolcuları..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Maç başladı.Başarılar Beşiktaş'ım.İnşallah kazanırız.
So what?
Saike
Ulusoy istifa tezahuratları var..
So what?
Saike
ilk 10 dk sivas topla daha çok oynadı huguin bir pozisyonunda haksız bayrak kalktı ama gol olması çok zor bir pozisyon du toroman elle oynamadan sarı kart gördü maçta yine çarşı şov var
savunmanın hatasında delgadonun ara pasında higuain hareketlendi kaleciyle karşı karşıya atamadı
Bir gol pozisyonundan yararlanamadık..![]()
So what?
Saike
Hakem Şov var her zamanki gibi maçta.
Gol Boboooooooooooooooooooooooooo
So what?
Saike
Goooaaalll Boboooooo GoooLLL
Gol Bjk attı:Bobo
![]()
cisse sarı kart gördü
klasik bir bobo golü uçan kafa![]()
Bobo attı 1-0.
Gol Bobo..
Gol bobo !!! 1-0
BoBo yine attı süper adam ya BoBo...
yönetim istifa sesleri yükseliyo
Bobo attı ama asist Higuain'den.
Yönetime istifa çağrısının yanında Ertuğrul Sağlam'a destek verilmesi çok güzel.
So what?
Saike
Beşiktaş kazanır rahat olarak. Nitekim golüde bulmuş. Eğer bu maçı kazanırsa Beşiktaş düzlüğe çıkabilir. Gol sebebiylede Beşiktaş'lı arkadaşlarımızı kutluyorum. Bobo'da değerine değer katmaya devam ediyor![]()
I'm back...
korner pozisyonunda top oyuna sokulmadan toraman mehmet yıldzı yere indirdi ama ne hikmetse 2. sarı çıkmadı
sinan engin içinde istifa sesleri yükseliyo
Bir gol daha lazım..
So what?
Saike