Ya Su Kornerde faul icini cözemedim vuryorum vuruyorum gol oluyor sonra faul veriyor deli olcam ya
evet hepsinde haklısın özellikle adamlardan para istemiyom oyuncu için fiyatını biraz daha indir diyolar ona deliriyom
selam arkadaşlar ben pek sık kullanamıyorum forumu.hatta sorumu doğru yere yazdığımdan da emin değilim.Ben 2.ligden sarıyeri aldım , süper lige çıkarttım.6 senelik periyot içerisinde çok doğru ve şanslı transferler sayesinde uefa kupası bile aldım.takımın ligde popülaritesi 1. sırada.yani herşey iyi ve yolunda. ama anlayamadığım ve sinirimi bozan bir konu var. kaç sezondur , sezon içinde ortalama 4-5 kere yönetimden pilot takım talebim oldu.birçok genç yetenek var , hatta wonderkid bile çıkardım altyapımdan..ama bu oyuncularımı pişmeleri için gönderebileceğim bi pilot takımım yok.yönetim her seferinde bu talebimi reddediyo , bu yüzden kadro şişiyor ve gençler fazla süre alamadıkları için mutsuz oluyorlar ve ayrılmak istiyorlar...bunun dışında 8 senedir kiralık listesine koyduğum hiç bir oyuncuyu hiç bir takımın kiralamamamsı normal midir ???
bu 2 konuda beni aydınlatabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim..saygılar
Kiralık olarak kulüplere önerirsen mutlaka talibi çıkıyor pozzeco9.
Bugün bende Fm2008 oynamayı bıraktım diyebilirim. 1-0 önde idim adamların Top Sürme '13' olan adamı sağdan aldı topu Ronaldo topu sol bekimi geçti ve pası tam yerine attı Bitiriciliği '12' olan adamlarıda golü attı. Nice'la yapıyordum sanırım.. Bende ise bitiriciliği 15 olan adam sağ çaprazdan bomboş pozisyonu kalecinin üzerine attı. Yeter Artık ! Şu Fm2oo9 duyurulsada rahatlasak.
abicim kesinlikle haklısın sana katılıyorum umarız fm2009da bu sorunlar çözülürde rahatça oynarız
Bu başlığı açtığımda çıkan yamalarla düzelir umudum vardı ama FM daha da berbatlaştı. Mutlak oyunların hatası olur. Ama insanı bezdirecek şekilde olmaz. Bu hatalar beni oyundan vazgeçiriyor mu? Tabiki hayır hatasıyla sevabıyla oynuyoruz ama insan dile getirmektende alıkoyamıyor kendini. Buraya Fm hatalarından kurtuldu yazmak isterdim ama yeni oluşanları anlatmaya kalksam sanırım roman olur.
Sonuç olarak FM hem insanı bezdiriyor hemde tiryakilik yapıyor. Ne biçim oyun bu![]()
aslında saçma değil çünkü bu maçtan önceki ve sonraki maçlarla birlikte 14 maçta 12 galibiyet 2 beraberlik aldım yani bu taktiğimden kaynaklanıyor zaten uefada da çeyrek finale çıktım arada bir de ajax mağlubiyeti var unuttum onu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
evet onlar çok para veriyor ama sen de istersen maliyeni geliştirebilirsin regen oyuncu alıp satarak
bence mali gücüm hala düşük çünkü önceki 3 yıl taktiği oturtamayınca tatile girerek oynadım ve sonuç anca bu kadar oldu tabi ilginç olan bu milyonlarca dolar harcayan takımlar benim kadar oyuncu satmadan bu kadar transfer yapıyor ben ise satarak kar yaparak yapmak zorundayım
Last edited by juanov : 30.Haziran.2008 at 04:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
bence bu serinin benim görebildigim en kötü oyunu (2003den beri oynuyorum)
özellikle türkiye liginden bahsedicem, 2 sezonda transfer fiyatları , verilen, teklif edilen paralar havalarda uçuşuyor, ilk sezon 7.5m pound bjk tuncaya, ikinci sezon manisa lamine diarra ya 6 m pound verdi, kayseri pelizzoli ye 4 m pound ile takımına kattı. bu syadıgım trasnferler 2 sezon içinde olanlar, ligimizde cidden bu kadar zengin kulup var mı, fenerbahce hariç,
ikinci olarak serinin bu oyununda regenler çok çabuk çıkıyor, 2010 a geldim, tüm türk takımlarının alt yapısı, türk-alman, türk-brezilya vatandaşlıklarına sahip oyuncularla doldu.. bu nedir anlamadım
bende yıl 2017 oldu ve inanılmaz transfer işleri dönüyor. türkiye ligi'nde bir oyuncuyu almak için takımlar 30-40 m TYL'ye kadar para veriyorlar. Acayip bir şekilde tadı kaçtı oyunun. Ayrıca her duran toptan [korner friki vs.] ortada gol atınca faul oluyor. belki arada bir verirse veriyor ama bir maçta 2-3 kere faul olduğu oluyor. En gıcık kaptığım nokta orası... Birde uzatmalar en az 3 dakikadan başlıyor. 3 dakika veriyor. 93 te bitmesi gerekn maç 95.37 de felan bitiyor abi.
1. O kadar para biriktiriyorsunuz, bir oyuncu alacaksınız. Oyuncu 2MN € değerinde 28 yaşında. Normal Şartlarda en değil 2 MN e den fazla vermek indirim bile yapılıyor. Ancak Fm de mutlaka 1-2 katı para vereceksin.
2. İlk önce teklif yapıyorsun klupe 1 hafta sonra cevap geliyor. Kabul ediyorlar. Sonra oyuncu gelmek istemiyor. İlk önce oyuncuyla konuşsaydık 1 haftamız boşa gitmeyecek, başka oyunculara yönelecektik.
3. Benim bildiğim kombine fiyatını klup belirler. Fm de biz kombine fiyatını belirlesek daha iyi olmazmı. Yani mesela kendi kafandan hesap yaoacaksın. Eğer şampiyon olmuşsan tanesini Bin € yapacaksın herkez alsın.
4. Dünyanın en büyük takımını yeniyoruz, popülerliğimiz artmıyor. Ama ligimizdeki heehangi bir takımla berabere kalınca takımın popülerliği 10 dan fazla düşüyor.
Daha ekliyeceğim...
4.sorun gerçekten önemli bir sorun.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
evet 4.sorun önemliuefa'da yarı-finaldeyim popülerlik aynı
![]()
bence 2.sorun dışında hepsi önemli şeyler
arkadaşlar benimde anlıyamadıgım bi sorun var ben kaleci kocuyla anlasıyorum adam kabul ediyor gelicek fakat kulüp yöneticileri izin vermiyor neden acaba çok antrenörüm var diye olabilirmi diye gönderdim 6 tane antrenör kaldı (kaleci kocu 1 gözlemci 1 doktor 2 2.takım antrenörü birde BAŞ ANTRENÖR kaldı gerisi yok buna ragmen kimseye sözleşme imzalatamıyorum:S gıcık oldum
en sevmedıgım sey bı macta takımı ofansıflestırıp gole ıhtıyac duyduunuzda full attack moduna gecıp oyuna yenı oyuncu soktuktan vs. sonra macın ondan sonrakı anında bır tek atak bıle yapamadan hızlıca gecmesı hanı onemlı an bıle olmuo ordan sonra
hanı full attack yapmıoken daa cok atak yapabılıosun bu cok sinir bozucu
14perseus04 sana katılıyorum gerçekten sonlarda takım halinde hücum yaptıktan sonra tek bir atak bile yapamadan maç bitiyor.Bu gerçkten sinir bozucu durumlardan bir tanesi
Last edited by El Barto : 04.Temmuz.2008 at 22:43
Hepsine katılıyorum ayrıca sunu unutmussun yada galiba sadece almanya liginde oluyor
ligin 3.hafta macları var sırada.2. maçlardan sonra araya milli takım maçları girdi ve 25 kişilik kadromdan 21 tanesi milli takıma gitti.Ben ligin bir hafta tatil olmasını beklerken oda ne milli maç gunu lig maçı ve ben asıl kadromu oynatamıyorum.Mecburen genc takımı sahaya surdum ve sonuc Frankfurt 4-0 Bayern.Olcak işmi ayrıca mactan sonra yonetım ve medya eleştiriyor sanki oyuncular vardi ben oynatmadım :@
Konular aynı içerikli olduklarından dolayı birleştirilmiştir.
Birde 1-0 geriye düştüğümde yada zayıf bir takım ile uzun süredir golsüz eşit isem takım taktiğini full attack yapıyorum bazı oyuncular ta kaleciye pas atıyorlar.
Bir oyuncu neden topu kaptırana kadar ayağında bir sağa bir sola dönderirki. Yanında boş adam var kanatta ama topu abuk sabuk hareketler ile kaptırıyor. Bi kaç gün önceki maçta İbrahim Kargbo öyle kaptırdı adam DM'de oynuyor ve kaptırıncada golü yedik. Sattım hemen Kayserispor'a. Yerine Banega'yı aldım. Bence şu konuşma olaylarıda artık aynı olmasa. Mesela medya soruları artık adamı cinnete getiriyor. Bu medya sorularına ayrı bir metin belgesi yapsalar ve 200-300 tane soru ekleseler.Yok bilmem ne takımı şehre gelmiş ne yapayım yani geldiyse adam akıllı soru soran yokki. Ha birde penaltı hakkında görüş istemeleri yokmu sanki adamları locadan izliyoruz. Nokta nokta adamların ne yaptığını nerden görecemde cevap verecem. Artık iconumuzu istiyoruz. 3D maç ekranı istiyorum.Bence bu maç motoru kötü. CM gibi 3 boyutlu olsa daha sağlıklı pozisyonları izleyebiliriz. Top nerden auta gitti penaltımı değilmi bir cevap verebiliriz. çeşitli kamera açılarından maçı usanmadan izleyebiliriz.
Benim anLamadığım bir nokta;
Şimdi iLk sezonumda bir takım iLe başarıLı oLuyorum ve yönetimde buna istinaden stadı büyüLtme kararı aLıyor. Herşey iyi güzeL. Ondan sonra stad tamamLanıyor, toprak aLtı ısıtma sistemi de yerLeştiriLiyor, deniLiyor ki ''Artık zemininiz kötü hava şartLarından etkiLenmeyecek'' ama geL geLeLim bütün yağışLı havaLarda zemin berbat haLde. Madem bir işe yaramıyor yapma kardeşim o zaman, işin garibi o sistemi yerLeştirmeden önce sahanın berbat oLması gibi bir durumda oLmuyordu hani
MaLzemeden mi çaLıyorLar yaparken ne yapıyorLarsa artık![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Ultimaton verince kovulmuycak bi kulüp arıyorum![]()