Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 217 sonuç

Konu: Piramitin Gölgesi

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Benim ne çılgın taktiklerle oynadığımı forumdan arkadaşlar bilir ve hiçbirinde gol sıkıntısı çekmedim. Tek tük maçlarda sıkıntı oluyordu, onlarda da son dakikalarda hücum futboluna dönüp maçı kazanıyordum. Gerçekten takımınız iyiyse, hele de formda bir kaliteli forvetiniz varsa (Ör: Eto'o) bir şekilde kazanıyorsunuz.

SİR GÜRBÜZ, SİR ALEX FERGUSON'U NAKAVT ETTİ!

Dün foruma girilemiyordu, onun için oyun biraz ilerledi ve şimdi size gelişmeleri aktaracağım.

İnter ligde hâlâ lider ama ligin bitmesine 4 hafta kala Juventus, Milan, İnter 73'er puanla zirvede bulunuyorlar. Müthiş bir şampiyonluk mücadelesi yaşanıyor, Lazio bu mücadeleden son haftalarda koptu. Bu süreçte İnter, Milan ve Roma ile berabere kaldı. Sezonun flaş takımı Juventus haftalardır kaybetmiyor. İnter'in 23 maçlık yenilmezlik serisi  Palermo tarafından sonlandırılırken, Siena deplasmanına Maicon'dan yoksun çıkan İnter'in teknik patronu Sir Gürbüz sağ kanatta Micah Richards'ı oynatınca 4-2'lik bir yenilgi aldı ve altın değerinde bir 3 puanı kaybetmiş oldu. Otoriteler Milan'a çok şans vermese de sonuçta 3 takım da aynı puanda. İnter'de İbrahimovic 27 golle gol krallığında zirvede ve şu anda ligin en değerli oyuncusu. Juventus'ta Almiron, Milan'da ise Kaka son haftalarda takımlarını sırtlayan oyunculardı.

Şampiyonlar liginde İnter Valencia ile karşılaşmıştı ve kendi sahasında 2-1 ve yine deplasmanda 2-1 kazanarak tur atlamış ve Celtic'e rakip olmuştu. Rahat geçmesi beklenen İnter, Celtic'i 3-0 ve 4-0'lık skorlarla geçmesini bildi. İşte bu andan itibaren kâbus başlıyordu, çünkü yarı finaldeki rakip Manchester United'tı. İlk maçta Giuseppe Meazza'da rakibini bozguna uğratan İnter maçı 2-0 kazanmıştı ama İnter takımında bu skorun yeterli olmayacağı düşüncesi hakimdi. Nitekim, deplasmandaki maçta çok zorlandı İnter. Maça iki forvetle başlayan İnter ilk yarıda çok zorlanmadı ancak, İbrahimovic'in kötü performansı her geçen dakika takımı etkiliyordu. Buna karşın, ligde bir varlık gösteremeyen ama Şampiyonlar Ligi'nde fırtına gibi esen Adriano çok iyi oynuyordu ve tek başına Man. United savunmasını silkeliyordu. Derken, ikinci yarıya Manchester United çok başarılı bir hamleyle "4" forvetle başlıyordu. Ancak İnter de bir hamle yapmış ve İbrahimovic'in yerine Kallström oyuna girmişti. Artık İnter tek forvetti ve işte kâbus bu dakikada (45) başladı. Manchester United bu dakikadan sonra İnter kalesine tam 30 şut attı ve maç boyunca da 35 şut atmış oldu. Her saniyesi heyecan dolu olan, eziyet çekilen bir maçtı. Tevez, Rooney, Ronaldo ve diğer Man. United hücum oyuncuları İnter kalesini dakikada bir bombaladılar. Ancak işte bu anda sezonun en iyi oyununu oynayan iki oyuncu sahneye çıktı. Tur gitti denilirken, Richards ve Julio Cesar, gerçekten inanılmaz bir performans ortaya koydular. Julio Cesar tam "20" kurtarış yaparak bir rekora imza attı, Richards da "14" top kesme ile maça damgasını vurdu. Sir Gürbüz bir ara saha kenarında elindeki not defterini yemeye başlamıştı. İnter o kadar iyi bir savunma anlayışı ortaya koydu ki Piramitin Gölgesi artık dünyaca kabul edildi. Bu öyle bir maçtı ki maçtan sonra tüm İngiliz seyirciler iki takımı da dakikalarca ayakta alkışladı. Sir Gürbüz, maçtan sonra, İnterli oyuncular tarafından havaya fırlatıldı ve dünya basını adeta şampiyonu ilân etti : İNTER! İNTER! İNTER!!!

Evet arkadaşlar gerçekten inanılmaz bir maçtı. FM'de senelerdir oynadığım en zor maçlardan biriydi. Rakip o kadar pozisyona girdi ki artık sayamadım. Maç "yarım saatte" bitti ama ben de bittim yani. Düşünün saat gecenin 2'si ve ben gol yememek için çırpınıyorum. Hatta maç oynanırken söylediğim bazı cümlelere ben bile şimdi gülüyorum. Onları sizinle paylaşayım. Bazıları bizimkileri uykudan uyandırdı. Nerdeyse klavyenin tuşlarını çayla kırt kırt yiyecektim.

Sir Gürbüz'den İnciler :

- Vur be şu topa!
    - Oynayın ulaaaaaaaaaaan!
    - Yeme ulaaaaaaaaaan!
    - Hakem bitir maçı yav, sinir oldum!
    - Richards vur kafayı, olmadı bi daha vur! Uff!
    - Hadi kart görmeyin yav ilk yarıda! Tüh ulan yine kart gördü yav!
    - Tevez'e bak ya 5 kişiyi çalımladı!
    - Ulan İbo Tevez kadar olamıyosun, adam seni beline geliyor!
    - Adriano! Rakip yarı alanda kaptı topu! Sür topu, kimse yok beee! Hadi at golü, sezonun en iyi golü olacak! Onu da çalımla, vur be hadi vuuuuuuuuur! Tüh be atamadı yine!
    - Maxwell geç onu, yap ortanı! Vur be kafayı! Yuh be onu da kaçırdı! Yav bir gol atsanız maç bitecek ha! Ben mi gelip atacam!
    - Rooonnnneeeeyy'i tutuuuuuuuuun! Aha vurdu topa, gol mü! Üff nasıl çıkardı onu kaleci yav, aslan kalecim!
    - Julio Cesar hadi onu da kurtaaaar! Üff yine çıkardı!
    - Vurdurmayın beeee! Gol işte! Tamam gitti tur! Zaten yedek oyuncu yok, yoksa çıkaracağım da sizi oyundan!
    - Ronaldo manyak ettin Maxwell'i! Yav bir kere çalım yeme be! Kesin kırmızı görecek zaten sarı kartı var!
    - Hakem bitirsene yav, yoksa ben bitecem! Bittiiiiiii! Finaldeyim! Artık kupayı alamasam da gam yemem! Yav herbir Man. United'lıdan 3'er tane görüyom, yok böyle birşey!
    Last edited by Flawless Victory : 17.Ocak.2008 at 16:09

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Taktiği süper devam et başarılarına...
    turksportal...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Anlatım süper Emrah abi tebrikler.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

İNTER ŞAMPİYONLAR ŞAMPİYONU OLDU!

Şampiyonlar Ligi finalinde Chelsea ile karşılaşan İnter rakibini bozguna uğrattı ve büyük bir başarıya ulaşarak Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu. Yarı finalde Manchester'ı zar zor geçebilen İnter, finalde Chelsea'yi İbrahimovic'in 35 metreden attığı iki müthiş golle yıktı, skor 3-0... Sir Gürbüz bu maçla birlikte teknik adamlık kariyerindeki en büyük başarıya ulaşmış oldu. Daha önce arşivinde Atletico Madrid ve Fiorentina ile UEFA kupası bulunan başarılı teknik adamın artık Şampiyonlar Ligi kupası da var. Bu başarı, onu Türk teknik adamlar arasında ilk sıraya yükseltti. İtalya Ligi'nin ise en iyi 10. teknik adamı oldu ama Sir, burada kalmayacağını her fırsatta gösteriyor. Sezonun ilk yarısında başarılı olamayan Adriano ikinci yarıda muhteşem bir başarı gösterdi. Şampiyonlar Ligi'nde 8 gol atıp en skorer ikinci oyuncu oldu. Birinci ise 9 golle Tevez oldu.

İNTER İKİNCİ KEZ İTALYA ŞAMPİYONU!

Ligde Juventus ve Milanla birlikte son 4 haftaya 73'er puanla giren İnter, rakiplerinin puan kaybetmesi sonucunda 37. hafta mücadelesinde Fiorentina'yı 4-0 yenerek şampiyonluğunu ilân etti. Bu maçta yine Adriano şov vardı. Elano ise haftalardır süren suskunluğunu, attığı muhteşem frikik golüyle bitirirken, şampiyonluğu getiren isimlerden biri oldu. İbrahimovic 28 golle, İtalya Serie A'nın gol kralı oldu. Tüm istatistiklerde İnterli oyuncular ilk sırada yer alırken, Sir Emrah Gürbüz ikinci kez "en iyi menajer" seçildi (ceketimizi atsak en iyi seçiliyoruz ). Tüm istatistikler yarın sizlerle.

İTALYA KUPASI BU KEZ İNTER'İN

Geçen sezon şanssız bir şekilde elenen İnter bu kez Juventus'u finalde 4-0 yenerek kupaya uzandı ve böylece İnter bu sezonu 4 kupayla kapamış oldu. Galibiyet gelirlerinin yanı sıra oyuncuların değerleri de arttı. Ancak bu, takıma olumsuz da yansıdı. Oyuncularla yeni sözleşmeler imzalanması gerekiyor. Stankovicle yeni sözleşme imzalandı.

Transfer sezonu başladı ve bedelsiz alınan oyuncular takıma katıldı ama tuhaf bir durum oluştu. AB statüsünde olmayan oyuncuların transferi iptal olmadı ve bu oyuncular takıma katıldı (Ör : Atouba vs.). Sanırım İtalya Ligi'nde AB dışından da transfer yapılabilecek artık. Ohh be rahatladım valla.

2009 TRANSFER BÜTÇESİ : 223 milyon TL
    KALAN BÜTÇE : 169 milyon TL

Gelen Oyuncular (ücretli) (daha geniş bilgi yarın) :

Velaso (DM) / 35 milyon TL / Sporting CP (yaşlanan Cambiasso ve Vieira alternatifi)

Vailatti (MR) / 33 milyon TL / Torino (Stankovic'in zaman zaman aksaması nedeniyle alternatif)

Transferinde aşama kaydedilen oyuncular :

Daniel Alves / Sevilla / istenen fiyat : 100 milyon TL / yapılan teklif : 80 milyon TL + Asamoah / cevap bekleniyor...

Vicente / Valencia / istenen fiyat : 71 milyon TL / yapılan teklif 71 milyon TL (transfer büyük olasılıkla gerçekleşecek)

Messi / Barcelona / istenen fiyat : belli değil / kabul edilmeyen son teklif : 132 milyon TL + Stankovic + Atouba + Sergio Sanchez

C. Ronaldo / Man. United / istenen fiyat : belli değil / kabul edilmeyen son teklif : 122 milyon TL

Ronaldinho / Barcelona / istenen fiyat : belli değil / kabul edilmeyen son teklif : 110 milyon TL + Maxwell + Stankovic

De Silvestri (DR) / Lazio / istenen fiyat : belli değil / kabul edilmeyen son teklif : 46 milyon TL

Başkan Matias Fernandez'in bu seneki performansını beğenmediğini söyledi ve ayrıca Toni Kroos'un çok başarısız olduğunu belirtti. Toni Werder Bremen'e kiralandı.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler Emrah abi şampiyonluklar süper abi transfer de Messiye rekor ücret teklif etmişsin

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Emrah sen bu Messi'yi al sana helal olsun! Sanırım en büyük transfer olur şu anda TSI'da yer alan kariyerlerdeki.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Abi almaya alırım da paranın hepsini vermeyim diyorum. Sonra bir oyuncu sakatlanır makatlanır da transfer yapamayız. Ondan sonra masamı satıp para kazanırım herhalde. Ya da küçük bir masa alırım, onu yetiştirip yıldız (ofis masası) yaparım. Öyle satarım para kazanırım. Puahaha. Hadi neyse paranın hepsini vereyim de alayım Messi'yi. Sonuçta oyun yani, Messili oynamak da büyük zevk olur hani. Durun alayım da geleyim hemşoyu.

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Bu ne be kardeşim Ben Kayderi 8 mn avro transfer bütçesi verdi die göbek atcaktım nerdeyse Emrah efendi neredeyse tuvalet kağıdı kullanmıyo nerden geliyo bu kadar para açıkla bakalım eski mafya günlerinden zulaya attıklarınımı kullanıyosun?

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

La Gazetta Della Sport : İnanılmaz Transfer!

Veeee süperstar Messi İnter'de!!! Barcelona ile 2 aydır süren transfer pazarlıkları, İnter'in son 163 milyon TL'lik restiyle bitti ve İnter Yüzyılın transferini yaptı. Hem kendi hem de dünya rekorunu kırdı. Barcelona'nın Cech'e teklif etmeyi düşündüğü 155 milyon TL'den bile daha fazla olan bu teklif karşısında Barcelonalı yöneticiler çaresiz kaldı. Barcelonalı taraftarların yoğun tepkilerine rağmen Barcelona yönetimi parayı tercih etti. Messi de, İnter bana daha fazla değer veriyor, burada 1 dakika bile kalmam diyip resti çekince transfer gerçekleşti. İnter son olarak Cristian Vieri için 88 milyon TL'lik bir ödeme yapmıştı ve Messi, Vieri teklifini neredeyse ikiye katladı. Ayrıca bu transferle birlikte İnter, sezon başına transfere harcanan en yüksek miktar olan 177 milyon TL'lik rakamı da egale etti. İnter 200 milyon TL'nin üzerinde bir para harcadı. Amerikan borsalarını bile sarsan bu transferin imza törenini yerli ve yabancı 856 basın mensubu izledi. Şimdi toplantı sonrası yapılan açıklamaları izleyelim :

Sir Gürbüz --> Messi transferiyle uzun süredir ilgileniyorduk. Kanatlardaki yaratıcı oyuncu eksikliğini Vicente, Daniel Alves, Silva, Messi gibi oyunculardan birini alarak çözmeyi planlıyorduk ama her seferinde red cevabı aldık. Bunun üzerine başkanla bir görüşme yaptım ve transfer bütçesinin tamamını kullanabilmek için izin istedim. Başkanımız da sağolsun çok anlayışlıydı ve hatta şu sözü söyledi;

- Messi'yi mi alacaksın?
    - Alo! kızım özel uçağımı hazırlayın, İspanya'ya gideceğiz!
    - Emrah sanırım yeterli bir cevap senin için?
    -- Başkan ne diyeceğimi bilemiyorum, çok teşekkür ederim.

İbrahimovic --> Messi bizi uçurur ya.. İnterle birlikte yeniden parlayacak. Bu sene şampiyonlar liginde çok zorlandık ama artık Messi var..

İnter bu transferle dünya basınının bir numaralı gündem maddesi oldu. Transfer bütçesi kalmayan İnter'in ve özellikle de Sir Gürbüz'ün artık başarılı olmaktan başka çaresi yok.

Not : Transfer bütçesinin bu kadar yüksek olmasının temel sebebi İnter'in büyük klüp olması sayesinde TV gelirlerinde büyük pay almasıdır. Lig TV haklarından yılda 145, Şampiyonlar Ligi TV haklarından 45 milyon TL. Bunun yanısıra Şampiyonlar Ligi ve UEFA galibiyetleri ve özellikle şampiyonluklarından + en az 60 milyon TL aldı. Transfer gelirleri de buna eklenince (Ör: Burdisso, Milan'a 60 milyon TL'ye satıldı) bu transfer bütçesi gayet normal. Ayrıca Milan bir sezonda 300 milyon TL harcamaktadır. İnter 200 olmasın mı? Fiorentina bile 120-130 harcıyor.

Not : Bu transferin yankılarına devam edeceğiz. Şimdi geçen sezonun istatistiklerini verelim.

İNTER SERİE A'DA İKİNCİ KEZ ŞAMPİYON OLURKEN "EN"LER ŞÖYLE OLUŞTU

Gol kralı : Ibrahimovic ( 28 gol )
    Ligde sezonunu en iyi kalecisi : Julio Cesar (7.00 P, ikinci kez)
    Ligde yılın ikinci en iyi defans oyuncusu : Maicon (7.25 P, ikinci kez)
    Ligde yılın en iyi oyuncusu : Adriano ( 7.23 P)
    Ligin en iyi genç oyuncusu : Micah Richards (7.27 P)
    Ligde yılın en iyi yabancı oyuncusu : Dejan Stankovic (7.19, ikinci kez), Elano (7.25, ikinci en iyi), Matias Fernandez (7.17, üçüncü en iyi)
    Yılın menajeri : Sir Emrah Gürbüz (öhö öhö "2")
    Yılın hakemi : Dommenico Messina (ikinci kez)
    Yılın takımı : Julio Cesar, Micah Richards, Maicon (ikinci kez), Maxwell, Matias Fernandez, Stankovic, Ibrahimovic (ikinci kez), Adriano
    En çok forma giyen : Julio Cesar
    Sezonun golü : Adriano (birinci), Elano (ikinci)
    En çok şut çeken : Ibrahimovic
    En çok maç kurtaran : Ibrahimovic
    En kritik görev : Elano (MC, MR, ST ihtiyaçlarını karşıladı, iyi bir alternatif oldu)
    En iyi maç : İnter 4-3 Juventus (İtalya Süper Kupası)
    En büyük başarı : Şampiyonlar Ligi Kupası'nın alınması
    En büyük hüsran : Siena 4-2 İnter (takım uzun süre baskı altında kaldı)
    En kritik karar : Stankovic'i yedeğe çekip Elano'yu as oynatmak
    En iyi transfer : Messi (163 milyon TL), Velaso (50 milyon TL)
    En iyi satış : Burdisso (60 milyon TL)
    Potansiyel yıldız : Augusto Fernandez, Toni Croos
    En başarısız teklif : De Silvestri (46 milyon TL)
    Yakın hedef : Borçların altından kalkmak
    Uzak hedef : Messi'yi transfer etmek gerçekleşti, artık yeni hedef Lucas..
    En iyi pas oranı : Vieira (% 88)
    En çok top kesme : Micah Richards
    En çok kafa vuruşu isabeti : Squillaci
    Hücuma en iyi çıkan : Elano
    Skora en çok katkı yapan ortasaha : Kallström (muhteşem goller), Matias Fernandez
    Kendini en çok geliştiren : Gyan Asamoah, Kallström
    En çok transfer teklifi alan : Maxwell, Kroos (kiralık), Maicon
    En yüksek fiyatlı teklif alan : Maxwell (105 milyon TL, Barcelona)
    En istikrarlı : Julio Cesar
    En çalışkan : Adriano, Ibrahimovic, Julio Cesar, Micah Richards
    En disiplinli : Maxwell, Vieira, Julio Cesar
    Kendini daha fazla geliştirmesi beklenen : Matias Fernandez, Augusto Fernandez, Micah Richards
    İskelet oyuncular : Ibrahimovic, Stankovic, Vieira, Squillaci, Maicon, Chivu, Richards, Adriano, Messi
    En iyi anlaşanlar : Cambiasso-Kallström
    Anlaşamayanlar : Matias Fernandez-Chivu
    Ligde galibiyet alamadan ligden düşen takım : Piacenza

Transferler (Tamamı)

Gelenler (ücretsiz) :

Assimiou Toure / yaş 22 / Leverkusen / Alman pasaportlu / Togolu
    Sergio Sanchez / yaş 21 / Espanyol / İspanyol
    Andrea Russoto / yaş 20 / Treviso / İtalyan
    Gerard Pique / yaş 22 / Man. United / İspanyol (muhteşem transfer)
    Paulinho Betanin / yaş 23 / Livorno / İtalyan pasaportlu / Brezilyalı
    Manuel Fischer / yaş 19 / Stuttgart / Alman
    Filipe / yaş 23 / Deportivo / İtalyan pasaportlu / Brezilyalı
    Preston Edwards / yaş 19 / Millwall / İngiliz
    Charles-André Doudin / yaş 22 / La Chaux-de-Fonds / İsviçreli
    Carlos Saez / yaş 19 / Rayo / İspanyol
    Ricardo Douglas Packer / yaş 21 /
    Timothee Atouba / yaş 26 /

Not : Oyuncuların büyük kısmı satılacak, böylece Messi'den yediğimiz kazığın acısı azaltılacaktır.

Gelenler (ücretli) :

Velaso (DM) / 33.5 milyon TL / Sporting CP (yaşlanan Cambiasso ve Vieira alternatifi)
    Vailatti (MR) / 36 milyon TL / Torino (Stankovic'in zaman zaman aksaması nedeniyle alternatif)
    Messi (AM RLC) / 163 milyon TL / Barcelona / (Sırf şanımız yürüsün diye)

Bonservis paylaşımından
    :

Acquafresca / 2.7 milyon TL / Cagliari

Gidenler :

Squeira / 1.8 milyon TL / Udinese'ye
    Andreolli / 9.75 milyon / Roma'ya
    Damian / 625 bin TL / Messina'ya
    Rincon / 1.4 milyon TL / Bari'ye
    Nelson Rivas / 2 milyon TL / Fiorentina'ya
    Attila Filkor / 2 milyon TL / Salernitana'ya
    Nossa / 1.2 milyon TL / Venezia'ya

Bi daha not : Transfer bütçesinin tamamı bitmiştir. Ayrıca genç oyunculardan çok fazla para kazanılamamaktadır, bu nedenle.. Yani batabilir klüp. Transferlerden bazıları, geçen sezondan arta kalan bütçeyle yapılmıştır (Ör : Veloso).

::Artık bütün gözler Messi'de. Bakalım Messi yeni takımıyla neler yapacak. Sürecek...::
    Last edited by Flawless Victory : 18.Ocak.2008 at 15:39

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

kusura bakmayın forum kurallarına da aykırı biliyorum ama yazmam lazım yoksa dayanamicam yani:
    "ooooohaa!"

sonunda aldı adam yaaa.. helal olsun Emrah! öyle sanıyorum ki şuanda forumlarımızda bir ilki gerçekleştirdin. bu kadar iyi transfer yapan birini daha evel görmediydim ben. gözümden kaçmış da olabilir ama günümüz transfer borsasında Messi gibi kaliteli bir futbolcuyu kadrosuna dahil edebilmek güven, özveri ve tecrübe isteyen bir iştir bence... ayrıca para isteyen bir iş olduğunu da unutmamak lazım...

Inter taraftarı ve TSI üyeleri seninle gurur duyuyor... sölediğim gibi ayakta alkışlıyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by Jigsaw View Post
    kusura bakmayın forum kurallarına da aykırı biliyorum ama yazmam lazım yoksa dayanamicam yani:
    "ooooohaa!"

sonunda aldı adam yaaa.. helal olsun Emrah! öyle sanıyorum ki şuanda forumlarımızda bir ilki gerçekleştirdin. bu kadar iyi transfer yapan birini daha evel görmediydim ben. gözümden kaçmış da olabilir ama günümüz transfer borsasında Messi gibi kaliteli bir futbolcuyu kadrosuna dahil edebilmek güven, özveri ve tecrübe isteyen bir iştir bence... ayrıca para isteyen bir iş olduğunu da unutmamak lazım...

Inter taraftarı ve TSI üyeleri seninle gurur duyuyor... sölediğim gibi ayakta alkışlıyorum...

Teşekkür ederim, ilk kez ohaaaya sevindim. Ben de inanamıyorum am aldım adamı. Dur bi daha bakayım gerçekten almış mıyım.. 163 milyon TL verdik ama az buz bi para değil. Herhalde bir sonraki transfer döneminde bütçe vermez yönetim. Messi ilk iki hazırlık maçında iki asist yaptı. Şimdi size iki soru??

1. Messi'ye hangi oyuncu komutlarını vermeliyim? Bana yardımcı olur musunuz? (havaya bak adamı almış bir de taktik soruyor )

2. Messi kaç gol ve asist yaparsa başarılı sayılabilir?

Giden oyuncular :

Luci / 4 milyon TL + % 50 pay / Palermo'a
    Last edited by Flawless Victory : 18.Ocak.2008 at 17:40

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

öncelikle bence free oyuncu olmalı.. yani serbest oyuncu ve atak oyuncu olmalı.. daha rahat oynayacağını düşünüyorum.

ikinci soruna gelirsek eğer barcelona'daki performansını sürdürürse formun koruyor demektir ama barcelona'daki performansını geçerse işte o zmn başarılı sayılır. ama tabii bir de italya ve ispanya ligi ayrımı var. yani birinde estetik futbol öbüründe katı savunmalı sert futbol var.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Süper Transfer Kardeş Ben 2010 Sezonundayım 57 Milyon Euro'da Serbest Kalıyor Messi..
    Real Madrid'e Denedim alamadım Arsenal'e Denedim Alamadım Sözleşmeyi Kabul ettiremedim Gerçekten Süper Transferde O Paraya ne Takımlar Kurulurdu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Messi'yi almak gerçekten zordur,ama başarmıssın kutlarım

Messi bu takımı ucurur..

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Messi'yi sağ kanatta free olarak oynattım ve ilk maçı Juventusla oynanan İtalya Süper Kupası idi. İnter 3-2 öndeyken Messi 89. dakikada kendi yarısahasından aldığı topla koştu koştu ve rakip kaleciyle karşı karşıya kaldı. Kalecinin üstünden aşırtma atarak harika bir gol attı. Neredeyse 80 metre sürdü ya topu. Bu Messi'ye belki çok para verdim ama inanın değiyor. Çalımları şahane ya. Meğer ben oyundan hiç zevk almıyormuşum. Eğer Messi'yi alacak paranız varsa hiç düşünmeyin alın derim. Pahalıymış falan önemli değil. Savunmanız aksasa bile savunma oyuncusu yerine Messi'yi alın, çünkü zaten yediğinizden çok atıyorsunuz.

İnter İtalya Süper Kupası'nda Juventus'u 4-2 yendi ve kupaya Sir Gürbüz yönetiminde 3., ardarda 5. kez ulaştı. Böylece sezona, her zamanki gibi güzel bir başlangıç yapılmış oldu.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

eee boşuna Messi'yi al diye böğürmedim burada yani...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

İNTER AVRUPA SÜPER KUPASINI İKİNCİ KEZ ALDI!

UEFA şampiyonu Porto ile karşılaşan İnter, rakibine pozisyon bile vermedi ve Kallström ile Messi'nin golleriyle maçı kazandı. Kallström 3 maçtır uzaktan müthiş goller atıyor ve Velaso ile çok iyi anlaşıyor. Cambiasso şimdilik yedeğe çekildi. Vieira'nın hali içler acısı.. Takım şu anda harika oynuyor ama Velaso'nun çok çabuk yorulması dikkat çekiyor. Ne kadar yetenekli olursa olsun antrenmanlarda kondisyon çalışması gerekecek. Ligde Avellino'yu 1-3'le geçen İnter yoluna emin adımlarla devam ediyor..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

yine Messi yine Messi yine Messi.... daha başka bişe sölemicem...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Solda mı sağda mı oynatmalıyım? Sağda bu performansı gösterdi ama 15 dk solda oynattım daha etkili oldu sanki. Bi solda deneyim bakiim. Tabi Messi oynayınca savunma açık veriyor ve Ibrahimovic henüz gol atamadı. Adriano süper ama. Her maç 2-3 atıyor. Süper şut çekiyor ya bu adam.

Sırada derbi maçı var. Juventus - İnter... Delle Alpi stadından mutlaka galibiyetle dönmeliyiz. Takım formda ama Juventus güçlü bir takım. Fernandez yerine Stankovicle başlayabilirim. Çünkü daha defansif Stankovic. Bakalım sonuç ne olacak.. Şimdi milli maçlar oynanıyor, zaten bu milli maç haftalarına da kılım. Bari bir milli takım bulayım kendime de bekleme olmasın.
    Last edited by Flawless Victory : 18.Ocak.2008 at 22:05

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

emrah abi bu nedir yaa şuan monitörün önünde saygıyla eğiliyorum abi tebrikler abi devam inşallah!!

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Sağol kardeş, görevimiz para harcamak.

Juventus 2-2 İnter... Adriano'nun 2 golü İnter'e yetmedi. Messi'yi artık sol kanatta deneyeceğim. Sağda da Stankovic veya Elano oynayacak. Bakalım yeni sistem nasıl sonuç verecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

İşte Emrah abi ya işte bu ya. Messey!!!

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Milan'a Messi'yi alamadığımdan o parayla Silva-Sergio Ramos-Agüero üçlüsünü getirdim.(Fabregas geliyordu, iptal ettim transferi)
    Yalnız gerçekten Messi sözleşmeyi kabul ettiği için şanslısın.

Ayrıca sonraki hedefin Fabregas olabilir bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Fabregas iyi bir oyuncu da Lucas 1-2 sezon içinde çok çok iyi olacak. Bazı özellikleri var ki tam bana göre. Mesela Cesaret, Top kapma 20... Lucas'a 100 milyon TL istediler vermedim. Gelecek yıl kaleye yeni bir oyuncu alacağım. Kafamda Handanovic var. Bildiğim kadarıyla çok iyi bir kaleci. Yaşı şu anda 24-25 gibi birşey.

Şampiyonlar Ligi :

1. İnter
    2. Tottenham
    3. Beşiktaş
    4. Steaua

İnter ilk maçında deplasmanda Tottenham ile 1-1 berabere kaldı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ım ezer geçer seni emrah abi her güzel şeyin bir sonu vardır kusura bakma çok rahat çıkarsın gruptan Beşiktaş'ın arkasında kaleci olarak akinfeev'e bak..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Çağrı abiye oha konusunda katılıyorum Bence ligde 50 gol 100 asist falan yaparsa başarılı saylır Emrah abi

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Malesef öyle pek gollü asistli oynamıyor Messi ama ortalama 7.60 puanı var. Çok iyi oynuyor da sanırım ya yanlış yerde oynatıyorum ya da oyuncu komutları hatalı. Kemal Sunal'ın dediği gibi "kitaba bakmalı, var bi b..."

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Messi faydalı olmaz, o kadar parayı boşuna vermişsin. Bence sat onu Chelsea'ye fazla zarar etmeden.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Emrah Abi Piramit taktiğinden vazgeçmişsindir herhalde, paylaşır mısın o taktiği?

Turnuva için saklıyorsan ÖM'den atar mısın, ben OKS sebebiyle turnuvaya giremeyeceğim.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Süpersin yine Emrah abi.

Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri