Sayfa 4 / 10 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 274 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi 2. Tur 1. Maç | Fenerbahçe - Sevilla

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post
    burası Kadıköy, buradan çıkış yok. Gönlüm FB'den yana ancak İddaa oynasam Sevilla'ya oynardım. İnşallah bir sürpriz yapar Fener...
    Kadıköyden çıkış yok İddaa'da Sevilla'ya atardım. Çıkış var mı yok mu

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Basın toplantısını izlemedim ama burada verilen küçük fotograftan Zico'nun yüzündeki sıkıntıyı görebiliyorum. Belki bu anlık bir resimdi toplantı genelinde gayet rahat olabilir ancak Türk takımlarının başarısıyla şunu gördük. Oynadığın zaman yeniyorsun. Zico ve ekibinin bu turun baskısını kaldıramayacağını düşünüyorum. Normalde Kadıköy'de kazanması gerekirken yenilirse sadece bu sebebten yenilecektir.
    Adını biliyorsun ama ilk defa görüyorsun heralde Zico'yu ? Pek gülmez Zico..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Gülmemek ayrı bir konuda bana sanki ahh nasıl yapcaz bu maçı gibi bir izlenim uyandırdı. O açıdan söylemiştim. Çünkü Sevilla, Turkcell Süper Lig takımı değildir. Bu maç grup maçıda değildir. Bildiğiniz gibi grup maçları ile çift ayaklı maçlar farklıdır. Fenerbahçe lig maçında Galatasaray'ı rahat yendi. Ama kupa maçında hiçte öyle değildi. Zico'nun bir taktiğide yok açıkçası. Fm tarzı bir teknik direktör. Performansı 6 oldu çıkar öbürünü al. Burada bol hücum deplasmanda da oyunu kitler diyemiyoruz. Birde üstüne bu resmi görünce bu yorumu getirdim.

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Gülmemek ayrı bir konuda bana sanki ahh nasıl yapcaz bu maçı gibi bir izlenim uyandırdı. O açıdan söylemiştim. Çünkü Sevilla, Turkcell Süper Lig takımı değildir. Bu maç grup maçıda değildir. Bildiğiniz gibi grup maçları ile çift ayaklı maçlar farklıdır. Fenerbahçe lig maçında Galatasaray'ı rahat yendi. Ama kupa maçında hiçte öyle değildi. Zico'nun bir taktiğide yok açıkçası. Fm tarzı bir teknik direktör. Performansı 6 oldu çıkar öbürünü al. Burada bol hücum deplasmanda da oyunu kitler diyemiyoruz. Birde üstüne bu resmi görünce bu yorumu getirdim.
    Saygı duyuyorum yorumuna..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kadıköyden çıkış yok İddaa'da Sevilla'ya atardım. Çıkış var mı yok mu

Çıkış Yok olayına girmeyelim çok komik şeyler geliyo aklıma..

Fenerbahçe Avrupa'da nasıl oynuyo ? Bambaşka.Sevilla nasıl oynuyo ? Bambaşka.Son iki UEFA şampiyonu Sevilla bu maçı alıcaktır.En iyi ihtimal gollü beraberlik.Sevilla kendi sahasında süper oynuyor.Geçenlerde Barcelona'yla kendi sahasında 1-1 berabere kalmışlardı.Bu maçta Fenerbahçe varını yokunu ortaya koymalı fakat çok çok zorlanıcak.Fenerbahçe'nin En Önemli İsmi EDU DRACENA.Yaptığı hataları sayamıyorum.Grupta Fenerbahçe'nin yediği gollerin çoğunu Edu attı,attırdı.Bu maç %80 hata yapıcaktır.Rakip bu kez çok daha zor Edu herkesten çok zorlanıcaktır..Alex gününde olursa çok çok iyi oynarsa Sevilla zorlanabilir ve belkide Fenerbahçe kazanabilir ama imkansız gibi.Maça 2 saat kaldı.Bekleyelim,görelim..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Valla çok zor maç ama seyirci faktörü var saha faktörü var Fenerbahçe farklı oynuyor Avrupada bence bu maç berabere bitecek skor olarak da 1-1.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post

Fenerbahçe Avrupa'da nasıl oynuyo ? Bambaşka.Sevilla nasıl oynuyo ? Bambaşka.Son iki UEFA şampiyonu Sevilla bu maçı alıcaktır.En iyi ihtimal gollü beraberlik.Sevilla kendi sahasında süper oynuyor.Geçenlerde Barcelona'yla kendi sahasında 1-1 berabere kalmışlardı.Bu maçta Fenerbahçe varını yokunu ortaya koymalı fakat çok çok zorlanıcak.Fenerbahçe'nin En Önemli İsmi EDU DRACENA.Yaptığı hataları sayamıyorum.Grupta Fenerbahçe'nin yediği gollerin çoğunu Edu attı,attırdı.Bu maç %80 hata yapıcaktır.Rakip bu kez çok daha zor Edu herkesten çok zorlanıcaktır..Alex gününde olursa çok çok iyi oynarsa Sevilla zorlanabilir ve belkide Fenerbahçe kazanabilir ama imkansız gibi.Maça 2 saat kaldı.Bekleyelim,görelim..
    aynen... Edu ve Alex bu macta kilit isimler. Alex istedigi gibi oynayabilirse macin kaderi degistirme yetenegi var.

Edu 'yu ben pek begenmiyorum, her zaman penalti yaptirabilir. "tackling" becerisi vasat oldugundan.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

@ayg.22 abartma istersen man utd ile oynamıyoruz sevilla ile oynuyoruz tamam fenerbahceyi sevmeyebilirisn ama fenerbahceyi yok sayacak msjlarda yazamazsın hem sen merak etme biz hem 1905 kurulanları hemde uefa şampiyonlarını severiz

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

İnşallah bu akşam kazanacak Fenerbahçe. Kazanmaması için neden yok. Tek iş savunmada bitiyor.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post

Aşırı abartmışsın bence bu kadar katı düşünülecek bi maç değil..Herşeyin yanında tahrik olanlarda olabilir buradan.İmkansız ağır bir tabir.

İki takımda 11 Futbolcu ile oynayacak niye imkansız olsun?Chealse'yi evinde yenerken imkansız değil,ManU fark beklerken elemek imkansız değil ama niyeyse diğerlerini nispeten daha dişine göre bir takım diye mi imkansız?

Bu turu geçemeyebiliriz tabiki ama bu kadar da değil..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İşte ilk 11'ler...

FENERBAHÇE
    Volkan Demire
    Gökhan
    Lugano
    Edu
    Roberto Carlos
    Deivid
    Selçuk
    Aurelio
    Uğur
    Alex
    Kezman

SEVILLA
    Palop
    Daniel Alves
    Escude
    Dragutinoviç
    Adriano
    Jesus Navas
    Poulsen
    Keita
    Duda
    Kanoute
    Fabiano

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Bugün Türk tribün tarihinin en büyük el yapımı pankartı açılacak Telsim tribünde , onun dışında maraton altta time2win, yani kazanma zamanı yazacak..
    Tribünler zaten mükemmel, he bunun ne kadarı TV'ye yansır bilemem ama sanırım buda bugüne kadarkilerin en iyisi olacak 3 büyükler içinde..
    Futbolcuların moralleri ise süper gözüküyor. Hadi güldür yüzümüzü bu güzel günde şanlı kanaryam.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Capel yedek! İşte F.Bahçe'nin 11'i
    Kadıköy, Türkiye, herkes bu maçı bekliyor. Temsilcimiz Fenerbahçe Devler Ligi'nde çeyrek final kapısının eşiğinde. Turun ilk maçın rakip İspanyolların son yıllarda fırtına gibi esen ekibi Sevilla. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak karşılaşmayı Alman hakem Florian Meyer yönetecek. Meyer'in yardımcılıklarını Sönke Glindemann ve Kai Voss yapacak...

İşte ilk 11'ler...

FENERBAHÇE
    Volkan Demire
    Gökhan
    Lugano
    Edu
    Roberto Carlos
    Deivid
    Selçuk
    Aurelio
    Uğur
    Alex
    Kezman

SEVILLA
    Palop
    Daniel Alves
    Escude
    Dragutinoviç
    Adriano
    Jesus Navas
    Poulsen
    Keita
    Duda
    Kanoute
    Fabiano

Bu ilkonbir riskli umarım oyun içersinde önlemler alınmısdır..Capel sanırım 2.yarı girecek..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Hiç süpriz yok gerçekten son performanslardan ve sakatlıktan sonra Kezman bekleniyordu.

Sevilla'da Capel yok aylardır şöyledir böyledir diye beklediğimiz adamçok çok enterasan

Hadi rasgelsin..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Zico beklediğimiz kadroyu çıkarmış, zaten bunu daha önceden açıklamıştı.

Burada hep Sevilla kanatları iyi kullanıyor, forveti çok iyi vs yorumlar yapıldı ama görüyoruz ki Capel'i oynatmayıp Gökhan ve Deivid tarafına daha defansif bir oyuncu koymuş. Demek ki onların da korktuğu yerler var ve oa karşı önlem alıyorlar.

Zico'nun dün söylediği gibi Fenerbahçe atak oynayacaktır, tabi ki savunmaya önem verecek ama maçın her anında mücadele edip, kazanmak için çalışacağız.

90 dakika dikkatli olmalıyız, en ufak hatayı bile affetmeyeceklerdir, hadi hayırlısı, senden bir zafer daha bekliyoruz Fenerbahçem...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Her Fenerbahçeli gibi takımıma güveniyorum. İnşallah kazanıcaz.

Kaybetsekte en azındna tat veren, seyir zevki yüksek bir maç, ŞL'nin en iyi 16 takımından birine yakışır bir oyun ortaya koyarız inşallah.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fenerbahçe'de bir değişiklik yok.Sevilla'da ise Capel yedek.Acaba bir sakatlığı mı var yoksa Sevilla teknik direktörü Jimenez Fenerbahçe'nin zaaflarından yararlanmak için mi Duda'yı seçti merak ettim.Görecez maç içerisinde..

Capel yok ama Sevilla takım oyunu oynuyor.Bunu göz ardı etmemek lazım..
    Last edited by GeNç KaRTaL : 20.Şubat.2008 at 22:39
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

RC3‚ Ispanyol basini ve taraftarinin taraftarlarimizdan cok cekindigi belirtti‚ sanirim Ispanyol basinini yakindan takip ediyor. Bunun gercekten dogru oldugunu gosterelim dedi ve taraftarlarin Sevilla´yi baski altina almasi gerektigini vurguladi.
    Off allahım bu starda bi garip yaa bi geçemedi yayına maça 20 dakika var !!!!!
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Zico beklediğimiz kadroyu çıkarmış, zaten bunu daha önceden açıklamıştı.

Burada hep Sevilla kanatları iyi kullanıyor, forveti çok iyi vs yorumlar yapıldı ama görüyoruz ki Capel'i oynatmayıp Gökhan ve Deivid tarafına daha defansif bir oyuncu koymuş. Demek ki onların da korktuğu yerler var ve oa karşı önlem alıyorlar.

Zico'nun dün söylediği gibi Fenerbahçe atak oynayacaktır, tabi ki savunmaya önem verecek ama maçın her anında mücadele edip, kazanmak için çalışacağız.

90 dakika dikkatli olmalıyız, en ufak hatayı bile affetmeyeceklerdir, hadi hayırlısı, senden bir zafer daha bekliyoruz Fenerbahçem...
    Sevilla sag kanata Keita'yi koydu cünkü, Keita iki yönede harika oynayan futbolcu. Hem ofansif hemde defansif özellikleri harika. Bide gecmis olsun Fenerbahce yüzde 80% yenildi, cünkü Deivid ve Ugur oynuyor. Kanatlardaki bu 2 oyuncunun defansif özellikleri cok kötü, hattaa Deivid'inki yok bile diye biliriz. Sevilla kontratak ile oynacak.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ve Duda bence daha kolay adam eksilten ve dhaa hizli bir oyuncu.

Insallah Fenerbahce beni yaniltir ve maci kazanir. Basarilar Fenerbahce!!!
    Last edited by YusufT : 20.Şubat.2008 at 22:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Tek cekındığım adam Capel yok bu macı alıcaz Inter macı öncesi de böyle hissetmistim hadi arkadaslar tv basına

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fenerbahce panik giibi. Bunu üstünden atması lazım. Kanoutenin vurusu cok tehlikeliydi, volkan iyi cıkardı. FB panigi atmalı ayaga pasları yapip biraz topu ayakta tutmaya baslamalı ve ilerlemeli. su an bunları sevilla yapiyor. FB durdurmalı.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Fenerbahce dedigim gibi topu ayakta tuttu ve golu buldu. Kezman . Pas da Kafa vuruşu da güzeldi.
    Last edited by PesimiSTyLa : 20.Şubat.2008 at 23:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

edu ya bak yaa yine kndi kalesine attı. Nasıl böyle bir hata yapiyor hayret. bıraksa volkan alacak topu .

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Yazıklar Olsun Edu...Bu kaçıncı yakışın bizi...

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Edu döktürüyor her zamanki gibi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Hadi Fener sana okadar guveniyomki para yatirdim

Edu yine kaleyi şaşırdı...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Edu yine herşeyi berbat ettin. :@ Haydi Fenerbahçe bir gol daha atın artık şu dakikalarda.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

2 penaltımızı hakem çaldı....

Edu kaç maç oldu yeter yahu...

Hakem çok ciddi taraf tutuyor kanımca.. Sinirlendim yahu inş. kazanır Fenerbahce...

O penaltı anca Türkiye'de verilir Edu eğer her zaman yaptığı şeyi yapmasaydı Fener rahat kazanacaktı ama şimdi inanılmaz bir panik içinde futbolcular...

Sayfa 4 / 10 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri