Gülmemek ayrı bir konuda bana sanki ahh nasıl yapcaz bu maçı gibi bir izlenim uyandırdı. O açıdan söylemiştim. Çünkü Sevilla, Turkcell Süper Lig takımı değildir. Bu maç grup maçıda değildir. Bildiğiniz gibi grup maçları ile çift ayaklı maçlar farklıdır. Fenerbahçe lig maçında Galatasaray'ı rahat yendi. Ama kupa maçında hiçte öyle değildi. Zico'nun bir taktiğide yok açıkçası. Fm tarzı bir teknik direktör. Performansı 6 oldu çıkar öbürünü al. Burada bol hücum deplasmanda da oyunu kitler diyemiyoruz. Birde üstüne bu resmi görünce bu yorumu getirdim.
Çıkış Yok olayına girmeyelim çok komik şeyler geliyo aklıma..
Fenerbahçe Avrupa'da nasıl oynuyo ? Bambaşka.Sevilla nasıl oynuyo ? Bambaşka.Son iki UEFA şampiyonu Sevilla bu maçı alıcaktır.En iyi ihtimal gollü beraberlik.Sevilla kendi sahasında süper oynuyor.Geçenlerde Barcelona'yla kendi sahasında 1-1 berabere kalmışlardı.Bu maçta Fenerbahçe varını yokunu ortaya koymalı fakat çok çok zorlanıcak.Fenerbahçe'nin En Önemli İsmi EDU DRACENA.Yaptığı hataları sayamıyorum.Grupta Fenerbahçe'nin yediği gollerin çoğunu Edu attı,attırdı.Bu maç %80 hata yapıcaktır.Rakip bu kez çok daha zor Edu herkesten çok zorlanıcaktır..Alex gününde olursa çok çok iyi oynarsa Sevilla zorlanabilir ve belkide Fenerbahçe kazanabilir ama imkansız gibi.Maça 2 saat kaldı.Bekleyelim,görelim..
Valla çok zor maç ama seyirci faktörü var saha faktörü var Fenerbahçe farklı oynuyor Avrupada bence bu maç berabere bitecek skor olarak da 1-1.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
@ayg.22 abartma istersen man utd ile oynamıyoruz sevilla ile oynuyoruz tamam fenerbahceyi sevmeyebilirisn ama fenerbahceyi yok sayacak msjlarda yazamazsın hem sen merak etme biz hem 1905 kurulanları hemde uefa şampiyonlarını severiz![]()
İnşallah bu akşam kazanacak Fenerbahçe. Kazanmaması için neden yok.Tek iş savunmada bitiyor.
I'm back...
Aşırı abartmışsın bence bu kadar katı düşünülecek bi maç değil..Herşeyin yanında tahrik olanlarda olabilir buradan.İmkansız ağır bir tabir.
İki takımda 11 Futbolcu ile oynayacak niye imkansız olsun?Chealse'yi evinde yenerken imkansız değil,ManU fark beklerken elemek imkansız değil ama niyeyse diğerlerini nispeten daha dişine göre bir takım diye mi imkansız?
Bu turu geçemeyebiliriz tabiki ama bu kadar da değil..
İşte ilk 11'ler...
FENERBAHÇE
Volkan Demire
Gökhan
Lugano
Edu
Roberto Carlos
Deivid
Selçuk
Aurelio
Uğur
Alex
Kezman
SEVILLA
Palop
Daniel Alves
Escude
Dragutinoviç
Adriano
Jesus Navas
Poulsen
Keita
Duda
Kanoute
Fabiano
Bugün Türk tribün tarihinin en büyük el yapımı pankartı açılacak Telsim tribünde , onun dışında maraton altta time2win, yani kazanma zamanı yazacak..
Tribünler zaten mükemmel, he bunun ne kadarı TV'ye yansır bilemem ama sanırım buda bugüne kadarkilerin en iyisi olacak 3 büyükler içinde..
Futbolcuların moralleri ise süper gözüküyor. Hadi güldür yüzümüzü bu güzel günde şanlı kanaryam.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Capel yedek! İşte F.Bahçe'nin 11'i
Kadıköy, Türkiye, herkes bu maçı bekliyor. Temsilcimiz Fenerbahçe Devler Ligi'nde çeyrek final kapısının eşiğinde. Turun ilk maçın rakip İspanyolların son yıllarda fırtına gibi esen ekibi Sevilla. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak karşılaşmayı Alman hakem Florian Meyer yönetecek. Meyer'in yardımcılıklarını Sönke Glindemann ve Kai Voss yapacak...
İşte ilk 11'ler...
FENERBAHÇE
Volkan Demire
Gökhan
Lugano
Edu
Roberto Carlos
Deivid
Selçuk
Aurelio
Uğur
Alex
Kezman
SEVILLA
Palop
Daniel Alves
Escude
Dragutinoviç
Adriano
Jesus Navas
Poulsen
Keita
Duda
Kanoute
Fabiano
Bu ilkonbir riskli umarım oyun içersinde önlemler alınmısdır..Capel sanırım 2.yarı girecek..
Hiç süpriz yok gerçekten son performanslardan ve sakatlıktan sonra Kezman bekleniyordu.
Sevilla'da Capel yok aylardır şöyledir böyledir diye beklediğimiz adamçok çok enterasan
Hadi rasgelsin..
Zico beklediğimiz kadroyu çıkarmış, zaten bunu daha önceden açıklamıştı.
Burada hep Sevilla kanatları iyi kullanıyor, forveti çok iyi vs yorumlar yapıldı ama görüyoruz ki Capel'i oynatmayıp Gökhan ve Deivid tarafına daha defansif bir oyuncu koymuş. Demek ki onların da korktuğu yerler var ve oa karşı önlem alıyorlar.
Zico'nun dün söylediği gibi Fenerbahçe atak oynayacaktır, tabi ki savunmaya önem verecek ama maçın her anında mücadele edip, kazanmak için çalışacağız.
90 dakika dikkatli olmalıyız, en ufak hatayı bile affetmeyeceklerdir, hadi hayırlısı, senden bir zafer daha bekliyoruz Fenerbahçem...
"YÜCE ATATÜRK"
Her Fenerbahçeli gibi takımıma güveniyorum. İnşallah kazanıcaz.
Kaybetsekte en azındna tat veren, seyir zevki yüksek bir maç, ŞL'nin en iyi 16 takımından birine yakışır bir oyun ortaya koyarız inşallah.
Fenerbahçe'de bir değişiklik yok.Sevilla'da ise Capel yedek.Acaba bir sakatlığı mı var yoksa Sevilla teknik direktörü Jimenez Fenerbahçe'nin zaaflarından yararlanmak için mi Duda'yı seçti merak ettim.Görecez maç içerisinde..
Capel yok ama Sevilla takım oyunu oynuyor.Bunu göz ardı etmemek lazım..
Last edited by GeNç KaRTaL : 20.Şubat.2008 at 22:39
So what?
Saike
Off allahım bu starda bi garip yaa bi geçemedi yayına maça 20 dakika var !!!!!RC3‚ Ispanyol basini ve taraftarinin taraftarlarimizdan cok cekindigi belirtti‚ sanirim Ispanyol basinini yakindan takip ediyor. Bunun gercekten dogru oldugunu gosterelim dedi ve taraftarlarin Sevilla´yi baski altina almasi gerektigini vurguladi.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Sevilla sag kanata Keita'yi koydu cünkü, Keita iki yönede harika oynayan futbolcu. Hem ofansif hemde defansif özellikleri harika. Bide gecmis olsun Fenerbahce yüzde 80% yenildi, cünkü Deivid ve Ugur oynuyor. Kanatlardaki bu 2 oyuncunun defansif özellikleri cok kötü, hattaa Deivid'inki yok bile diye biliriz. Sevilla kontratak ile oynacak.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve Duda bence daha kolay adam eksilten ve dhaa hizli bir oyuncu.
Insallah Fenerbahce beni yaniltir ve maci kazanir. Basarilar Fenerbahce!!!
Last edited by YusufT : 20.Şubat.2008 at 22:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Tek cekındığım adam Capel yok bu macı alıcaz Inter macı öncesi de böyle hissetmistim hadi arkadaslar tv basına![]()
Fenerbahce panik giibi. Bunu üstünden atması lazım. Kanoutenin vurusu cok tehlikeliydi, volkan iyi cıkardı. FB panigi atmalı ayaga pasları yapip biraz topu ayakta tutmaya baslamalı ve ilerlemeli. su an bunları sevilla yapiyor. FB durdurmalı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fenerbahce dedigim gibi topu ayakta tuttu ve golu buldu. Kezman . Pas da Kafa vuruşu da güzeldi.
Last edited by PesimiSTyLa : 20.Şubat.2008 at 23:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
edu ya bak yaa yine kndi kalesine attı. Nasıl böyle bir hata yapiyor hayret. bıraksa volkan alacak topu .
Yazıklar Olsun Edu...Bu kaçıncı yakışın bizi...
Edu döktürüyor her zamanki gibi
Hadi Fener sana okadar guveniyomki para yatirdim![]()
Edu yine kaleyi şaşırdı...
Edu yine herşeyi berbat ettin. :@ Haydi Fenerbahçe bir gol daha atın artık şu dakikalarda.
2 penaltımızı hakem çaldı....
Edu kaç maç oldu yeter yahu...
Hakem çok ciddi taraf tutuyor kanımca.. Sinirlendim yahu inş. kazanır Fenerbahce...
O penaltı anca Türkiye'de verilir Edu eğer her zaman yaptığı şeyi yapmasaydı Fener rahat kazanacaktı ama şimdi inanılmaz bir panik içinde futbolcular...