Tebrikler Şemsi abi Valencia ve Sivası devirmen güzel olmuş.Antep maçında Antep güzel oynamış.Grup ise gayet kolay abi.
Tebrikler Şemsi abi Valencia ve Sivası devirmen güzel olmuş.Antep maçında Antep güzel oynamış.Grup ise gayet kolay abi.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Beşiktaş çok iyi gidiyor.. Umarım hep böyle devam eder
Başarılar
Ligin 5.haftasinda kendi sahamizda karsilastigimiz Kayseriyi 3-2 maglup etmeyi basardik.
Ligin 6.haftasinda deplasmanda Rizespor´u son 10 dakikada oynadigimiz iyi futbolla 2-0 maglup ettik.Ligde 6da 6 yaptik.
Lig tablosu :
Uefa kupasi ön eleme ilk macinda rakibimiz Matelisti deplasmanda 3-0 gecerek,turu büyük ölcüde garantiledik.
Türkiye kupasinda grubumuz belli oldu.
![]()
6 da 6 süper...
Herkes sen mi Emre abi takımı batıracaktebrik ederim Baran abi harika gidiyorsun aynen devam.
Kupadaki grubun süper Şemsi 4'de 4 galibiyet bekliyorum.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Kupada nasıl bir gruba düşmüşsün Şemsi öyleCl'ye de iyi başlamışsın.
Kariyerin başında ikinizin avucunuzu yalayacağınızı düşünmüştüm ama şuan durum değiştiFenerbahçe toparlanır umarım
![]()
(/s)
Ümit Karan Boş geçmiyor Ikinizde Güzel Gidiyorsunuz.
Cimbombomum engelleri aşıyor. Kupaları kupaları hep alıyor.
Baran'dan beklenen performans, keşke Feldkamp gitse sen gelsen![]()
Tebrikler Baran iyi gidiyorsun..Yok yok baran için Galatasaray daha erken![]()
Hadi yeni maçları da bekliyoruz![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Baran gibi tecrübesiz bir menejerden beklemezdim. Ama yakında düşer o merak etmeyin![]()
Baran şu Hakan'ı B takıma yollayamadın mı bak ilerki haftalarda ikilik çıkarır galibiyet alamazsın.
Güzel başlangıçlar olmuş bakalım sonu nasıl gelecek.
Şemsicim sende çok iyi gidiyosun fakat BJK işte.GS'yi yenemeyip öyle şampiyon ol bari
Yok abi onun tecrübesi yeterAyrica son dakikalarda girip maci cevirdigi anlar da oldu,neden birakayim zaten para yok transfer yapalim,elimin altinda dursun
![]()
Baran abi iyi gidiyorsunda yeni maçlar ekle yahu.Bu arada Şemsi senide tebrik ediyorum sende baya iyisin.Çekişme had safhada olucak anlaşılan.
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Semsi yok ortaliklarda abicim,gelsin maclari yapar,ssleri ekleriz. (:
Süper bi giriş yapmışsın Lige Baran...Mağlubiyet aLmadan bitirebiLrisn bu Ligisana güveniyoruz devam
![]()
Manisaspor önünde cok iyi oynadik,tek kale oynadik goller yine Ümitten geldi.
Matelisti rövansta da gecip,gruplara kaliyoruz.Gruplar daha belirlenmedi ama. (:
Ligde ilk puan kaybimizi fenerbahce karsisinda yasadik.1-0 öne gecmemize ragmen fenerbahce baskili oynadi ve maci kazanmasini bildi.Ama liderligimiz devam ediyor.
![]()
Çok iyi gidiyorsunuz vallahi kıskandım yahu
Bu arada Baran takma kafana Mağlubiyeti olabilir.
Fenerbahce maglubiyeti kötü olmuş...
Lideriz ya, önemli olan o!
Şu aralar takımda düşüş var.Cl'de deplasmanda Benfica karşısında etkili olamadık ve kaybettik.
Sonra ligte Bursa karşısına çıktık.Mutlak kazanmamız gerekiyordu.Çünkü rakibimiz Gs Fenerbahçe deplasmanındaydı.Lider olabilirdik.Oyuncularım final pozisyonlarında etkisiz kalınca maçı kazanamadık.Delgado'nun frikiğine Tum kontradan yakalalığı golle cevap verdi.Bu arada 3.lüğede düştük.Neyse en azından namağlup gidiyoruz.
![]()
So what?
Saike
Fenerim yapmış yine yapacagını![]()
![]()
GaLatasaray çok güzeL gidiyor Ümit Karan özeLLikLe baya katkı sağLıyor gördüğüm kadarıyLa ama ipi kim göğüsLer hiç beLLi oLmaz ben aradan Zico fırLar diye bekLiyorum yakLaşmış zaten iyice![]()
Beşiktaş için Benfica maçı biraz kötü oLmuş Ligde ise yeri gayet iyi yeniLgisi yok,puan farkıda sadece 1 onu kapamak için fırsatLar geLecektir önüne...
Beşiktaş sonlarda düşüşe geçsede ikinizde süpersiniz![]()
Tebrikler Baran abi mağlubiyeti takma kafana.Güzel gidiyorsun lider olman güzel.Şemsi abi biran önce toparlanmalısın.
Ligde beklenmedik Fenerbahce maglubiyeti ardindan toparlanmamiz gerekiyordu.Kendi sahamizda Konyaspor ile karsilastik ve rakibi adeta gole bogduk,sov yaptik macta.Bu bizim yeniden toparlanmamizi sagladi.
Uefa da grubumuz belli oldu.
![]()
Baran uefa'da iyi bir gruba düşmüşsün en az 2. olarak çıkarsın gruptan. Ha bir de skinin adı ne?![]()
(/s)
Ligdeki galibiyet güzel Baran abi Uefadan da bencede 2.olarak çıkarsın.
Ligde kötü gidiş devam ediyor.Denizli karşısında üstün taraf olmama rağmen son dakikada yaptığımız bir penaltı sonucu 1 puan almak zorunda kaldık.Baran ile aradaki fark 3'e çıktı..
Avrupada ise Anderlecht karşısında Bobo'nun attığı goller ile sonuca gittik.En azından UEFA yolunda önemli bir avantaj elde ettik..
![]()
So what?
Saike