Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

15 53.57%
  • Gaziantepspor

4 14.29%
  • Berabere

9 32.14%
Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 126 sonuç

Konu: TSL 28. Hafta | Galatasaray - Gaziantep

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    GS bu maçta puan bırakması bizim AB ye girmemiz kadar muhtemel...
    Abi her An AB'Ye girebiliriz..

Her iki takımıda Tebrik Ederim...!

Kalli Milli takımdan gec döndügü icin Nondayi kadro disi birakiyor.Ey Kalli sen bi Almanyaya gittin mi,3 hafta dönmüyorsun geri,seni kim sorgulayacak ?

Yaziklar olsun ruhsuz futbolculara,kalliye,onu basa getirenlere.

Askimiz renklere,sizlere degil.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

G.Saray son 7 maçtır yani Konya maçından bu yana 2-0 kazandığı Kayseri maçı hariç iyi futbol oynamıyordu.Zaten bu dönemde epey puan kaybı yaşadı.Yani G.Saray'ın o baskılı,rakibi çıkarmayan,sahanın her tarafında üstünlük sağlayan ve pres anlayışlı futbolu yok son haftalarda.Birde hafta içi şok bir ceza gelince puan kaybı sürpriz olmadı.F.Bahçe zirvede iyice rahatladı heralde...

müzakereler başladık bile

Çok şaşırdım valla GS nasıl puan bıraktı anlamadım...

Nesil
    2006

Seyircisiz maçlar kesinlikle yasaklanmalı. TV'dan izleyenler Futbol'dan alacağı zevk alamıyor ve sonuçları çok etkiliyor. Bunu yerine, stada erkeklerin girmesi yasaklanmalı, bayanların ve çocukların girmesi sağlnamlı böylece tribünler boş kalmaz, kulüp maddi zarara uğramaz.

İlk yarı etkili bir G.Antepspor vardı, ikinciyarı ise G.Saray etkii oynadı. İki guzide kulübümüzde pozisyon bulmasına rağmen üç direğin içinden topu geçirmedi ve sessiz bir maç gol sesi çıkmadan bitti. G.Saray Fenerbahçe, Sivas'ın kazandığı ve Beşiktaş'ın kaybettiği haftada önemli bir iki puan yitirdi.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Kalli Milli takımdan gec döndügü icin Nondayi kadro disi birakiyor.Ey Kalli sen bi Almanyaya gittin mi,3 hafta dönmüyorsun geri,seni kim sorgulayacak ?

Yaziklar olsun ruhsuz futbolculara,kalliye,onu basa getirenlere.

Askimiz renklere,sizlere degil.
    Yine olan taraftara oluyor.. yazık.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

her zamanki gibi bu maçta Kalli'nin hatalarla dolu taktikleriyle adam yönetmeleriyle oyuncuları kullanmayla geldi geçti. ben artık Galatasaray'ı izlerken sezon başında aldığım o keyfi alamıyorum. zaten ümitli de diilim. bence bu oyunla Galatasaray'ın buraya kadar gelmesi bile bir mucize. ben bundan böyle önümüzdeki sezon hangi hocayı getirecekler onu merak etmeye başlıyorum.

ama inşallah sezon sonunda bu sölediklerimi bana yuttururlar ve şampiyon oluruz tabi. hoş böyle gidersek Sivas bizi geçer zaten.

Nesil
    2006

Erman Toroğlu kesin konuştu, Servet seneye İngiltere'ye transfer olacağını açıkladı.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Erman'ın transfer söylentilerine kaldıysa... Bırak Batuhan boşver. En iyisi bekleyip görmek. O zaman deriz Erman Toroğlu haklıydı diye. Ama ben olsam Servet'i bırakmam. Şu anda Türkiye'deki en iyi Türk stoperdir bana göre.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Gaziantep 3 puanı alabilirdi ama berecemediler. Beto'nun Song'un 2-3 metre arkasından gelip onu geçmesi Galatasaray'ın içinde bulunduğu halin belirtisidir bana göre. Çok çok önemli bir 2 puan bıraktılar gecenin sessizliğinde.. Bu arada Hakan Şükür bıraksın bırakmasın tartışmalarını dönerken bugun ki maçtada gördük ki bu oyuncu bitmiş durumda. Çıktığı kafa toplarının çoğunu alamadı. Üstelik Bekir ve Deumi ondan kısa olmasına rağmen. Barış'ın kendini atmasıda gecenin en kötü görüntüsüydü. Eğer o frikik gol olsa G.Antep'e çok yazık olurdu..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

"1 puana duacıyız"

G.Saray teknik direktörü Karl Heinz Feldkamp maçtan sonra LİG TV'ye yaptığı açıklamada "1 puan için memnun olmalıyız" açıklamasını yaptı.

"1 puan için memnun olmalıyız. Çünkü oyunun hiçbir bölümünde oyun kuramadık ve etkili olamadık. 1 puan için duacı olmalıyız. Gol de yiyip yenilebilirdik" ifadesini kullanan Alman teknik adam Servet'i neden ön liberoda oynattığını ise "Servet'i orta sahada oynatma düşüncemiz daha agresif olup o bölgeyi kalabalık tutmaktı" şeklinde yorumladı.

"Milli takımdaki oyuncularımız yorgun döndüler. Onların milli futbolcusunun olmaması bir avantaj oldu ama bu mazeret değil tabii ki. İçerideki önemli puanları kaybettiğiniz zaman büyük bir eksik oluyor ama herşeyi 11 Mayıs'ta göreceğiz" açıklamasını yapan Alman teknik adam Lincoln ve Alex kıyaslaması hakkında ise "Beni Alex'in ne oynadığı ilgilendirmiyor. Şunu söylemek gerekir ki Lincoln uzun süre sonra ilk kez 90 dakika oynadı kimseyle karşılaştırmamak gerekir" dedi

Nesil
    2006

Çağrı, ben stoper olduğuna inanmıyorum. Bu gün Zimbave'den birsini getirsen, Türk Futbolunu hiç bilmeyen birisine bu maçı izletsen ve maç sonunda Servet'in mevksini sorsan, stoper mevkisini en son sırada söyler. Kalli onbir Servet'im olsun kazanırız demişti, demekki her maçta farklı görevlerde kullanacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Erman Toroğlu kesin konuştu, Servet seneye İngiltere'ye transfer olacağını açıkladı.
    Bügün Servet oynadigi futbolla gercekten aklima garip garip sorular getirdi... Neymissin sen bee "Lucio" Servet...

Müthis calimlar atti, 3 kisiyi gecip gole gidiyordu ama Garip adam Ümit Karan'a takildi

Simdi düsünüyorumki, Ingiltere'ye gitmesi hem kendisi hemde milli takim icin süper olur...

Servet Cetin, suan Türkiyenin TARTISILMAZ en iyi defans oyuncusu, eger bunun farkinda degilseniz bi Galatasarayin maclarini izleyin derim...

Yolun acik olsun Servet

Mac hakkinda konusalim birde... Mac bol gollü bitebilirdi, ama olmadi. Sampiyonluk yarisinda agir darbe aldi Galatasaray...

Federasyon yine sagolsun maci baslamadan katletmisti, Vallaaa Bravo..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Jigsaw View Post
    Erman'ın transfer söylentilerine kaldıysa... Bırak Batuhan boşver. En iyisi bekleyip görmek. O zaman deriz Erman Toroğlu haklıydı diye. Ama ben olsam Servet'i bırakmam. Şu anda Türkiye'deki en iyi Türk stoperdir bana göre.
    Zaten öyle cagrı. Suan yuregiyle oynayan tek isimdi o . Nereye koyarsan oynuyor, gecen hafta fc di bugun o.sahada oynadı ilk yarı. Gördüğümde yok artık dedim napio bu adam ama cok iyi oynadı ilk yarıda. Calım atmadan pas vermiyordu.
    defans, o.saha, forvet oynadı haftaya Kalli kaleye koyarsa sasırmayalım .

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by YusufT
    Servet Cetin, suan Türkiyenin TARTISILMAZ en iyi defans oyuncusu, eger bunun farkinda degilseniz bi Galatasarayin maclarini izleyin derim...
    Kurduğun bu cümleyi eğer benim için söylüyorsan yanlış söylüyorsun. Servet, Türkiye'de ki en iyi Türk defans olarak gözüküyor. Tek eksiği boyu uzun olduğu için yavaş kalıyor ve hızlı ve kısa boylu oyuculardan ter köşe olup çalım yiyebiliyor. Buda gayet doğal bir sonuç. Birde doğru mevkide oynasa daha yararlı olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Kurduğun bu cümleyi eğer benim için söylüyorsan yanlış söylüyorsun. Servet, Türkiye'de ki en iyi Türk defans olarak gözüküyor. Tek eksiği boyu uzun olduğu için yavaş kalıyor ve hızlı ve kısa boylu oyuculardan ter köşe olup çalım yiyebiliyor. Buda gayet doğal bir sonuç. Birde doğru mevkide oynasa daha yararlı olacak.
    yok Batuhan abi senin icin söylemiyorum birtek belirtmek istedim. Senin su ingiltere haberini alinti yaptim, onada cevap yazdim iste.. Gitmesi iyi olur filan diye..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Gol son dakikada da gelse, maçın başında da öne geçsek kazanmamıza rağmen kötü oynuyorduk.

Bu maçta da öyle oldu ve tek farkı kazanamadık. Hatta 1 puana bile sevindim diyebilirim. Kendimce mutluluk oyunu mu oynuyorum bilemem ama çok büyük yara almadık diye düşünüyorum. Puan kaybı her zaman kötüdür ve futbolumuz iyi sinyal vermiyor ama yinede Fenerbahçe ile evimizde oynayacağımız için şampiyonluktan koptuk demek yanlış olur.

Maç boyunca Antep etkiliydi ve galibiyeti kaçırdı. Bizimde pozisyonlarımız oldu ama Ümit Karan sürekli artistik atmaya çalışınca ya pozisyonlar öldü yada golü getiremedi. Hakan Şükür, Lincoln bu takımda ne iş yaparlar akıl sır erdiremiyorum. Kalli'nin hataları var ama sahadaki oyuncularda ruhsuzsa yapacak birşey yoktur.

Hakem açısından hatasız bir maçtı sadece Hakan Şükür'ün karşı karşıya kalacağı pozisyonda yanlış bayrak kalktı ama doğrusuda kalksa atamazdı. O yüzden bir problem yok

Klasik olucak ama 6'da 6 ile şampiyonuz.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Kalli bunu herkes üzerinde deniyor ama bu bi tek Servet vb oyuncular üzerinde olur. çünkü Servet gibi oyuncular her zaman hırslı ve iyi şeyler yapmaya çalışan futbolcular bence. Servet'i nereye koyarsanız koyun mutlaka bişeyler yapmak için uğraşacaktır. tıpkı geçen hafta ve bu hafta olduğu gibi. tamam Servet gerçekten iyi oldu hakkını veriyorum ama benim anlamadığım asıl olay şu:

abe kardeşim sen Linderoth'un yerin ön libero sorununu çözmek için Roma takımında Ahmed Barusso diye bir adam kiraliyosun ve adam gerçekten o bölgeyi toplayabilecek düzeyde güçte hem fiziki açıdan hem de oyun mantalitesine uyabilme açısından iyi bir oyuncu. adam milli takıma kadar seçilebiliyorsa bu adam hazır demektir. baktığınız zaman Kalli'nin bu adamı hiç oynattığı görülemez. sadece 1 kere oynattı o kadar. madem oynatmayacaksın o zaman niye alıyosun kardeşim? verdiğin paraya yazık değil mi?

ayrıca bu kadar eksik, cezalı ve sakat oyuncun varken disiplinli olucam diye kadronun içine etmek ve oyuncuları kadro dışı bırakmak sizce doğru mu? bence değil. yani ben bu koşulda disiplinden önce takımın durumunu düşünürüm. sonuçta şampiyonluğa oynuyorsunuz puana ihtiyacınız var kendi evinizdesiniz ayrıca da cezalısınız ve seyirciniz yok. siz bunu üstüne bir de oynatmanız gereken oyuncuları kadro dışı bırakıyorsunuz. bu nası bi anlayış ben bunu anlayamıyorum.

Kalli'nin suyu gittikçe ısınıyor. sezonun bitmesini bekliyor artık bence. bu adamı yeni sezonda alt yapının başına geçirecekler ya.. yazık olacak yine..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maçı Sami Yen'de kurulan dev ekranda izledim ama izlemez olaydım.Kalli yüzünden tadımız, tuzumuz kalmadı.Oraya gelen taraftara yazık.Umarım toparlanırız.

Nesil
    2006

Kalli'nin suyu gittikçe ısınıyor. sezonun bitmesini bekliyor artık bence. bu adamı yeni sezonda alt yapının başına geçirecekler ya.. yazık olacak yine..
    Yıllardır, Türkiye'nin tartışılmaz en iyi altyapıdan oyuncu yetiştiren G.Saray kulübü, böyle bir hata yaparsa bu altayapının vay haline...

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Yıllardır, Türkiye'nin tartışılmaz en iyi altyapıdan oyuncu yetiştiren G.Saray kulübü, böyle bir hata yaparsa bu altayapının vay haline...
    öyle açıklama yapılmadı mı? ben öyle yapıldı biliyorum. hatta Adnan Polat sölediydi diye hatırlıyorum. yannış hatırlıyosam düzeltin.

Nesil
    2006

öyle açıklama yapılmadı mı? ben öyle yapıldı biliyorum. hatta Adnan Polat sölediydi diye hatırlıyorum. yannış hatırlıyosam düzeltin.
    Bende böyle bir açıklama duydum; ama bu hatadan dönülmemesi halinde olabilecekleri belirttim. Yazdığının yanlış olduğunu belirtmedim.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Benim için bu beraberlik süpriz olmadı gs haftalardır çok kötü oynuyor

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Servetin t-shirt'e dikkat

Nesil
    2006

EreN, o sweat-shirtten banada lazım bir tane. Acaba nereden teymin edebiliriz?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

G.Antep bugün beklenilenin aksine daha dişli çıktı.Maçın seyircisiz olması etkiledi mi yoksa seyircilide olsa aynı performansı sergilerlermiydi bilmiyorum.

2 takım net pozisyonlar buldu.G.Antep'in pozisyonları daha çoktu.İlk yarıda 2-0 ı yakalasalar bu maç farklı biterdi..Ama olmadı.2 tarafada tebrikler.

G.Saray şampiyonluğu istiyorsa böyle oynamamalı.Geçen hafta Denizli karşısında yırttılar.Bu sefer yine yırttı sayılır.Haftaya G.Birliği maçı var.Dikkat..
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

bizim Tophane'ye gelmeden sağda baskı yapan bi yer var orası yapıyor. ayrıca tish-o'ya bak bi de orda da vardır kesin.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

EreN, o sweat-shirtten banada lazım bir tane. Acaba nereden teymin edebiliriz?
    Niye batu hamile misin yoksa

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Rezil bi maçtı iyiki seyirci yoktu. Yazacak çok şey var ama yazacak isteğmde yok..Böyle gidersek şampiyon fenerbahce olur..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Servet sezon başından beri oynadığı futbol ile haketti İngiltere'ye gitmeyi, acaba hangi takıma gidecek. Bu arada puan durumu böyle 1-2 puan arayla giderse 32. hafta oynanacak Galatsaray-Fenerbahçe derbisi muhteşem olur Şampiyonluğu o maç belirler.
    (/s)

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri