Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 120 arası toplam 123 sonuç

Konu: Trabzonspor 2009/2010 Sezonu Forma Tasarımları

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Yahu şu mavi forma gerçekten çok kötü bugün canlı gözlede gördüm.. alan olur mu merak ediyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

bu arada turuncu formanın şortu çadır olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Bugun arkadaşla birlikte Tsclup'a gittik içeriye görünce gerçekten de şaşırdım öncellikle hem pazartesi olması hem de şehirde yağan yağmura rağmen Tsclup ana baba günüydü.. hemen Sadri Şener'i arayıp '' Başkanım Tsclup anababa günü iğne atsan yere düşmez '' diyerekten müjdeli haberi verdim

neyse sonra formalara doğru yöneldim ve gerçekten de o ilk zaman ki tepkimizin yersiz olduğunu anladım özellikle Beyaz ve bordo formalar çok kaliteli turuncu formanın ise yakalarını beğenmedim .. forma satışları da şuan çok iyi durumda .. Bayan elemanlara turuncu forma giydirmişler en az onlar satılmış çünkü.. benim alacağım forma a.villa stili olandı ama şu an sadece xl bedenleri kalmış diğer bedenler 2-3 gün içinde gelecek dediler ..

özetle bu kalabalık bile herşeyi ifade ediyor .. Trabzonspor taraftarlar Sadri Şener'in gelmesiyle yeniden o eski havasını buldu.. umarım çok iyi bir sezon geçiririz.. Şu an transferler , forma satışları , kombine satışları , yenilenen stadımız ile herşey yolunda inş. bu sene yüzümüz gülecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Bugun arkadaşla birlikte Tsclup'a gittik içeriye görünce gerçekten de şaşırdım öncellikle hem pazartesi olması hem de şehirde yağan yağmura rağmen Tsclup ana baba günüydü.. hemen Sadri Şener'i arayıp '' Başkanım Tsclup anababa günü iğne atsan yere düşmez '' diyerekten müjdeli haberi verdim

neyse sonra formalara doğru yöneldim ve gerçekten de o ilk zaman ki tepkimizin yersiz olduğunu anladım özellikle Beyaz ve bordo formalar çok kaliteli turuncu formanın ise yakalarını beğenmedim .. forma satışları da şuan çok iyi durumda .. Bayan elemanlara turuncu forma giydirmişler en az onlar satılmış çünkü.. benim alacağım forma a.villa stili olandı ama şu an sadece xl bedenleri kalmış diğer bedenler 2-3 gün içinde gelecek dediler ..

özetle bu kalabalık bile herşeyi ifade ediyor .. Trabzonspor taraftarlar Sadri Şener'in gelmesiyle yeniden o eski havasını buldu.. umarım çok iyi bir sezon geçiririz.. Şu an transferler , forma satışları , kombine satışları , yenilenen stadımız ile herşey yolunda inş. bu sene yüzümüz gülecek.

Aynen abi..bugün bende TsClup'taydım..Bende Villa modelini alacaktım fakat uygun bulamadım..Forum'a gittim İnter Sport'a baktım..Orda da formaların çogu tükenmişti..çok şaşırdım açıkcası bu kadar ilgi beklemiyordum..Umarım bu bize elektrik,su,yol olarak geri döner
    Last edited by Fietra 10 : 29.Temmuz.2008 at 00:25

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Forma rekor kırıyor

Trabzonspor Clup’larda yeni sezon formaları satış rekoru kırıyor.

Bordo mavili ekibin Nike firmasına ürettirdiği yeni sezon formaları satış rekoru kırıyor. 3 gün önce satışa sunulan yeni sezon formalarından bu sürede yaklaşık 5 bin adet satıldı. 45 ile 85 YTL arasında değişen fiyatlarla satışa sunulan yeni sezon formalarından ilk etapta 7500 adet yaptırılırken bordo mavili yönetim yeni forma siparişi verdi.

Bordo Mavili Clup'larda birçok formanın bedenlerinin kalmadığı öğrenilirken tüm formaların bu hafta içersinde tükenmesi bekleniyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

2009-2010 forma tasarımlarını bu konu altından paylaşabililrsiniz.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Bu sene Türk Telekom ile olan anlaşmamızdan dolayı formamızda Avea değil TT'nin reklamını taşıyacagız..Bakalım nasıl görünecek..Nike ile olan anlaşmada devam ediyor..umarım çubuklu forma olur bu sene

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri