Yahu şu mavi forma gerçekten çok kötü bugün canlı gözlede gördüm..alan olur mu merak ediyorum
![]()
![]()
Yahu şu mavi forma gerçekten çok kötü bugün canlı gözlede gördüm..alan olur mu merak ediyorum
![]()
![]()
bu arada turuncu formanın şortu çadır olmuş![]()
![]()
![]()
Bugun arkadaşla birlikte Tsclup'a gittik içeriye görünce gerçekten de şaşırdım öncellikle hem pazartesi olması hem de şehirde yağan yağmura rağmen Tsclup ana baba günüydü.. hemen Sadri Şener'i arayıp '' Başkanım Tsclup anababa günü iğne atsan yere düşmez '' diyerekten müjdeli haberi verdim![]()
neyse sonra formalara doğru yöneldim ve gerçekten de o ilk zaman ki tepkimizin yersiz olduğunu anladım özellikle Beyaz ve bordo formalar çok kaliteli turuncu formanın ise yakalarını beğenmedim .. forma satışları da şuan çok iyi durumda .. Bayan elemanlara turuncu forma giydirmişler en az onlar satılmış çünkü.. benim alacağım forma a.villa stili olandı ama şu an sadece xl bedenleri kalmış diğer bedenler 2-3 gün içinde gelecek dediler ..
özetle bu kalabalık bile herşeyi ifade ediyor .. Trabzonspor taraftarlar Sadri Şener'in gelmesiyle yeniden o eski havasını buldu.. umarım çok iyi bir sezon geçiririz.. Şu an transferler , forma satışları , kombine satışları , yenilenen stadımız ile herşey yolunda inş. bu sene yüzümüz gülecek.
Last edited by Fietra 10 : 29.Temmuz.2008 at 00:25
Forma rekor kırıyor
Trabzonspor Clup’larda yeni sezon formaları satış rekoru kırıyor.
Bordo mavili ekibin Nike firmasına ürettirdiği yeni sezon formaları satış rekoru kırıyor. 3 gün önce satışa sunulan yeni sezon formalarından bu sürede yaklaşık 5 bin adet satıldı. 45 ile 85 YTL arasında değişen fiyatlarla satışa sunulan yeni sezon formalarından ilk etapta 7500 adet yaptırılırken bordo mavili yönetim yeni forma siparişi verdi.
Bordo Mavili Clup'larda birçok formanın bedenlerinin kalmadığı öğrenilirken tüm formaların bu hafta içersinde tükenmesi bekleniyor.
2009-2010 forma tasarımlarını bu konu altından paylaşabililrsiniz.
(/s)
Bu sene Türk Telekom ile olan anlaşmamızdan dolayı formamızda Avea değil TT'nin reklamını taşıyacagız..Bakalım nasıl görünecek..Nike ile olan anlaşmada devam ediyor..umarım çubuklu forma olur bu sene