Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 123 sonuç

Konu: Trabzonspor 2009/2010 Sezonu Forma Tasarımları

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

İlk formadan 2 tane alıyorum ilk maaşımla Artık Serkan Balcı'da kendisinde kulüp bulsun

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Valla kenara 90 ytl falan ayırmıştım forma için şunları görünce forma almaktan vazgeçtim kaleci formam eskimişti kaleci forması alırım artık 29 numara Tolga Zengin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Serkan'ın giydigiyle aynı gibi geldi bana ? Ayrıca bekledigim gibi olmadı. Nike de düz tasarımlar yapıyor hep. Hatta bence adidas tasarım olarak nike dan iyi.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Valla kenara 90 ytl falan ayırmıştım forma için şunları görünce forma almaktan vazgeçtim kaleci formam eskimişti kaleci forması alırım artık 29 numara Tolga Zengin
    kulubumuze destek olmak yerine bogazını düşünüyosun
    Last edited by byunuss1 : 24.Temmuz.2008 at 22:44

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Tanıtımda yine sınıfta kaldık.Serkan tanıtımda belki de en son akla gelebilecek kişiydi ama işte oluyor bizim kulüpte böyle şeyler.Ayrıca çekimler ve fotoğraf kaliteleri çok kötü olmuş..

Sonradan eklenen formalar daha iyiler.Logo ile Nike simgesi aynı hizaya çekilmişler.Ancak logomuzun daha kaliteli olması gerekiyor.AVEA yazısıda göğüs hizasına çekilmiş ki Serkan'da göbekteydi..

Ben bordo ve beyaz olan formaları beğendim.Bu iki formadan almadan düşünüyorum.Bide sonuçta bu bizim formamız, kulüp kazanacak aldığımız formalardan.Beğensekte beğenmesekte almak zorundayız..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

eğer ligtv'nin sitesinde gösterdikleri ise sadece formaları hiç beğenmedim oysa müthiş tasarımlar vardı hepsi düz renk olmuş.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by byunuss1 View Post
    kulubumuze destek olmak yerine bogazını düşünüyosun
    Öncelikle doğru düzgün konuş ve mesajımıda iyi oku hernekadar taraftar forması almasamda Trabzonsporumun kaleci formasını alarak zaten kulübüme destek olacağım duyanda kaleci formalarını bedava falan veriyorlar sanıcak.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Çizgili forma yok !!! Puma'nın bile o saçma tasarımlarına çizgilide var diye tahamül edebiliyordum.Bunlar ne böyle pazarda satılan 5 YTL'lik penyelerden farkı yok açıkcası bu sene forma falan almayı düşünmüyorum alırsam oda A.Villa'nın tarzında olan forma olur ama oda çok zor.Yönetim forma satışları patlayacak dedigi formalar bunlarsa kusura bakmasınlar kimse almaz bunları bide stada formayla gelinsin diye o kadar konuştular pes vallahi..

çizgili forma özel tasarım yapılıp cıkcakmıs 5-6 sora dıye duymustum ama yalan olmasın ole duydum

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Puma'da 4.hafta çubuklu formayı çıkarmıştı..Beyaz formayı alacagım ilk..daha sonra çubuklu formayı planlıyorum..devre arasında dogum gününde de birine turuncuyu aldıracam

valla ben Nike işe el attı diye güzel dizaynlar bekliyordum ama baştan savma iş yapmışlar...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Gerçekten şart bi çizgili forma A.Villa tarzı dışındakiler düz renkli forma zaten hiçbir özelligi yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Formalar çok sıradan görünüyorlar, basit tasarımlar sağolsun tabi..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

tahmin ettiğim gibi hiç şaşırmadım.nike firması türk milli takımının formasını becerip yapamamış trabzonsporunkini mi yapacaktı.hiç biride güzel olmadı formaların trabzonspora böle forma yapılmaz zaten.madem türk pazarında iddalı olmak istiyorsun güzel forma yap kardeşim.
    puma formaları arattı valla bu yeni formalar.sene başı adidası çok istemiştim ama olmadı ve korktuğum başıma geldi

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Vakti zamanında Kappa ile anlaştığımız yıl Adidas bize forma üretemeyeceğini ve sponsor olamayacağını söylemişti.Hala ne Adidas'ı arkadaşım?

İkincisi ne bekliyordunuz; birkaç arkadaşın phoshopta yaptığı janjanlı, ilginç dizaynlara sahip formaları mı?Kataloglara baktığımızda bize bu tarz formaların hazırlanacağı belliydi.

Ayrıca Nike bize sponsor olalı 1-1.5 ay oldu.Formamızı yıllardır bu marka ile çalışan Barcelona, Inter gibi dünya devlerinin forma kaliteleriyle karşılaştırıyorsunuz.Nike ile uzun süreli anlaşmamız var ve önümüzdeki seneden itibaren gerçek formalarımızı göreceğiz gerçi ben bu formalarıda beğendim ama..

Son olarak bu formalara şimdi böyle diyoruz ama 2-3 ay sonra beğenerek giyeceğimizden eminim..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

Quote Originally Posted by Cyzio View Post
    Vakti zamanında Kappa ile anlaştığımız yıl Adidas bize forma üretemeyeceğini ve sponsor olamayacağını söylemişti.Hala ne Adidas'ı arkadaşım?

İkincisi ne bekliyordunuz; birkaç arkadaşın phoshopta yaptığı janjanlı, ilginç dizaynlara sahip formaları mı?Kataloglara baktığımızda bize bu tarz formaların hazırlanacağı belliydi.

Ayrıca Nike bize sponsor olalı 1-1.5 ay oldu.Formamızı yıllardır bu marka ile çalışan Barcelona, Inter gibi dünya devlerinin forma kaliteleriyle karşılaştırıyorsunuz.Nike ile uzun süreli anlaşmamız var ve önümüzdeki seneden itibaren gerçek formalarımızı göreceğiz gerçi ben bu formalarıda beğendim ama..

Son olarak bu formalara şimdi böyle diyoruz ama 2-3 ay sonra beğenerek giyeceğimizden eminim..
    vakti zamanındada adidas ile ortalığın tozunu atıyoduk birçok taraftara sor o eski 95-96 yıllarındaki formalara geri dönmek ister.benim eleştirim düz forma yapmaları kafa yormuyorlar forma yapmak için herhalde bu dizaynlar önümüzdeki yıl da değişmeyecek gene baştan sağma yapılacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by jarosik_61 View Post
    vakti zamanındada adidas ile ortalığın tozunu atıyoduk birçok taraftara sor o eski 95-96 yıllarındaki formalara geri dönmek ister.benim eleştirim düz forma yapmaları kafa yormuyorlar forma yapmak için herhalde bu dizaynlar önümüzdeki yıl da değişmeyecek gene baştan sağma yapılacak.
    Ben tekstil işinin içinde değilim ama forma yapmanın kolay iş olduğunu sanıyosunuz heralde.Ayrıca çubuklu forma sıfırdan yapılacak..

Nike ile önümüzdeki sene için anlaşılmıştı ancak yönetimin baskısı nedeniyle bu senede yapmaya karar verdiler.Ve bu sene bize hazır dizaynlardan forma yapacaklarını kesin bir şekilde olmasada belirttiler..

Ortalığı yaygaraya vermeye gerek yok..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Yeni formalarımız satışa sunuldu

Kulübümüzün ürün sağlayıcısı Nike tarafından hazırlanan yeri kreasyon formalarımız Ts Club mağazalarında satışa sunuldu.

Satışın ilk gününde taraftarlarımız yeni ürünlere büyük rağbet gösterdiler. 5 ayrı dizaynda tasarlanan formalarımız arasına katılacak olan klasik çubuklu ürünlerinde ligin ikinci devresi için hazırlanacak olan kreasyonda yer alacakları açıklandı. Ürün sağlayıcı firmamızın kreasyonlarını 6 aylık dönemde belirlemesi nedeniyle anlaşma detaylarının bu süreler içerisinde kesinlik kazanması çubuklu formaların sezon başına yetişme ihtimalini ortadan kaldırdı. Bu gecikme nedeniyle taraftarlarımızdan özür diliyor, yeni formalarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz.

Forum'da imza günü

Oyuncularımız İbrahima Yattara, Rigobert Song ve Gökhan Ünal bugün (cumartesi) 14.30’da Forum isimli alışveriş ve yaşam merkezinde taraftarlarımız için satışa sunulan Nike ürünlerini imzaladılar.

Ts Club standında gerçekleştirilen imza törenine taraftarlarımız yoğun ilgi göstererek satışa sunulan formaları da büyük oranda bitirdiler.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Serkan'dan başka bir oyuncunun üzerinde daha güzel durmuş formalar.Serkan ne için seçildi anlamıyorum.Seçilecek en son isimlerden birisi olmalıydı.Bu arada bu forma-şort uyumunu hala sağlayamadılar.Serkan'ın resimlerdede böyledi.Soldan 2. ve 3. oyuncular hariç diğer 3 oyuncunun giydiği forma-şort çok uyumsuz.Görüntü kirliliği oluşturuyor.Halbuki aynı renkten giyseler mis gibi olacak.Maçlarda dediğim gibi giyinir umarım Ts li oyuncular..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Serkan seçimi bizim seçimimiz değilmiş Serkan ile Nıke'ın sponsorluk anlaşması olduğu için Nıke tarafından seçilmiş.Ayrıca evet her ne kadar formalar idare eder desekte şort seçimleri çok saçma umuyorum ki maçlara bu şekilde çıkmayacaz. Turuncu altına Mavi ne demek ya ! herneyse haftaya Hüseyin'in üstünde ki formadan 2 tane alacam içlerinden en iyisi o.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Neyse diger oyuncularımızda Serkan kadar kötü durmamış bu sezon Serkan forma giymezse pek problem olmaz. Bu arada fiyatlar ne kadar bilgisi olan varmı?

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Neyse diger oyuncularımızda Serkan kadar kötü durmamış bu sezon Serkan forma giymezse pek problem olmaz. Bu arada fiyatlar ne kadar bilgisi olan varmı?
    fiyatlar şöyle ;

Düz bordo formalar: 75 YTL
    Beyaz forma: 85 YTL
    Bordo, kolları mavi olan formalar: 59 YTL
    Düz mavi formalar: 45 YTL
    Turuncu forma: 75 YTL

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Formalar şuanlık fena değiller.Sadece 1-2 formada üst-alt uyumu çok kötü heralde maçlara bu şekilde çıkmayız.Çubuklu formamız ise ligin 2.yarısında çıkacakmış.Nıke ile anlaşmamız yeni olduğundan ilerki sezonlarda daha güzel çalışmalar yapılacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Song, Colman ve Huseyinin gıydıgı formalar guzel.

3 unude alacam salı gunu

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Sorun Serkan Balcı'da imiş demek.. Formalar konu mankenlerine çok yakışmış =)

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Yahu şu mavi forma gerçekten çok kötü bugün canlı gözlede gördüm.. alan olur mu merak ediyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by shamur1 View Post

Sorun Serkan Balcı'da imiş demek.. Formalar konu mankenlerine çok yakışmış =)
    Şu resimde durdugu gibi futbolcuların üstünde niye durmuyor
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Şu resimde durdugu gibi futbolcuların üstünde niye durmuyor
    O degil bendede Serkan Balcı fizigi olduğu için çekiniyorum biraz bendede onda durdugu gibi durursa..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

bu arada turuncu formanın şortu çadır olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Bugun arkadaşla birlikte Tsclup'a gittik içeriye görünce gerçekten de şaşırdım öncellikle hem pazartesi olması hem de şehirde yağan yağmura rağmen Tsclup ana baba günüydü.. hemen Sadri Şener'i arayıp '' Başkanım Tsclup anababa günü iğne atsan yere düşmez '' diyerekten müjdeli haberi verdim

neyse sonra formalara doğru yöneldim ve gerçekten de o ilk zaman ki tepkimizin yersiz olduğunu anladım özellikle Beyaz ve bordo formalar çok kaliteli turuncu formanın ise yakalarını beğenmedim .. forma satışları da şuan çok iyi durumda .. Bayan elemanlara turuncu forma giydirmişler en az onlar satılmış çünkü.. benim alacağım forma a.villa stili olandı ama şu an sadece xl bedenleri kalmış diğer bedenler 2-3 gün içinde gelecek dediler ..

özetle bu kalabalık bile herşeyi ifade ediyor .. Trabzonspor taraftarlar Sadri Şener'in gelmesiyle yeniden o eski havasını buldu.. umarım çok iyi bir sezon geçiririz.. Şu an transferler , forma satışları , kombine satışları , yenilenen stadımız ile herşey yolunda inş. bu sene yüzümüz gülecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Bugun arkadaşla birlikte Tsclup'a gittik içeriye görünce gerçekten de şaşırdım öncellikle hem pazartesi olması hem de şehirde yağan yağmura rağmen Tsclup ana baba günüydü.. hemen Sadri Şener'i arayıp '' Başkanım Tsclup anababa günü iğne atsan yere düşmez '' diyerekten müjdeli haberi verdim

neyse sonra formalara doğru yöneldim ve gerçekten de o ilk zaman ki tepkimizin yersiz olduğunu anladım özellikle Beyaz ve bordo formalar çok kaliteli turuncu formanın ise yakalarını beğenmedim .. forma satışları da şuan çok iyi durumda .. Bayan elemanlara turuncu forma giydirmişler en az onlar satılmış çünkü.. benim alacağım forma a.villa stili olandı ama şu an sadece xl bedenleri kalmış diğer bedenler 2-3 gün içinde gelecek dediler ..

özetle bu kalabalık bile herşeyi ifade ediyor .. Trabzonspor taraftarlar Sadri Şener'in gelmesiyle yeniden o eski havasını buldu.. umarım çok iyi bir sezon geçiririz.. Şu an transferler , forma satışları , kombine satışları , yenilenen stadımız ile herşey yolunda inş. bu sene yüzümüz gülecek.

Aynen abi..bugün bende TsClup'taydım..Bende Villa modelini alacaktım fakat uygun bulamadım..Forum'a gittim İnter Sport'a baktım..Orda da formaların çogu tükenmişti..çok şaşırdım açıkcası bu kadar ilgi beklemiyordum..Umarım bu bize elektrik,su,yol olarak geri döner
    Last edited by Fietra 10 : 29.Temmuz.2008 at 00:25

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri