İyi gidiyrsu sayılır transferleri güzel![]()
İyi gidiyrsu sayılır transferleri güzel![]()
Bence yetersiz gidiyorsun Leverkusen gibi bir takımda.Başarılar
bence iyi gidiyorsun kardeşim cunku leverkusen ile sen uefada yer alir o kupayida muzene göturursun bence.hem öyle deme ilgi yuksek biz variz
Gonzalo Castro'yu satman kötü maçlarda da iyi gidion leverkusunde 2-3 ay feLan kalmanı istiyoruz![]()
saol
medya takım için kesin düşer diodu
saol kardeş
Evet arkadaşlar oynuyordum Bremen'i deplasmanda 4-1 HSV yi 3-1 yendim Pc reset attı.Eğer Werder'i yenemessem istifa edeceğim.
transferler güzel
Werder'e 2-0 yenilince istifa ettim...
Birçok Kulüp Ali Göçmen Diyor
Bugün haber ajansımıza düşen haberde Leverkusenden ayrılan Ali Göçmen'i birçok klüp istediği söyleniyor.Ali Göçmen'den ise henüz bir açıklama gelmedi.Peki bu takımların isimleri neler.İşte o büyük takımların isimleri:
Hamburg
Roma
Werder Bremen
At.Madrid
Galatasaray
Bu takımlardan yalanma gelmemesi bu olabilecek transferi daha da onaylıyor.
eğer romadan teklif gelirse oraya git bence
iyi bir takima gitmeni bekliyorummm
Hamburg disinda butun takimlar kaliteli,
ama sana teklif yapacak tek takimda Hamburg olur herhalde![]()
Yeni Kulubüm Zenit Peterburg
Evet arkadaşlar yeni takımım rusya liginden Zenit.İnş.burda başarılı olurum.
Turksportaldan Özel Röportaj
Turksportal ekibi olarak Zenit ile anlaşan Ali Göçmen ile bir röportaj yaptık.Kendisi Zenit ile anlaştıktan sonra bizi kırmayıp bizde röportaj yaptı.Ve işte o röpotajın ayrıntıları.
TSİ(Turskportal):Öncelikle bizi kırmayıp röpartaj yaptığınız için teşekkür ederiz.
Ali Göçmen(AG):Asıl ben teşekkür ederim.Benim için büyük bir zevk.
TSİ:Evet Zenit ile nasıl anlaştınız?
AG:Leverkusenden ayrıldığımda Zenit'in yöneticileri ile konuştum.Onlar seni takımımızda görmek isitoruz dediler.Bende olabilir demiştim ve sezon sonu için yöneticilerle anlaşmıştık.Sezon sonu zaten Advocat'ın sözleşmesi bitiyordu.Ve bende böylece Zenit'e transfer olmuş oldum.
TSİ:Peki buraya gelmenizde sizi ikna eden ne oldu?
AG:Zenit Rusya liginde şampiyonluğa oynayan bir takım bu benim için burayı tercih etmemdeki en büyük etken buydu.
TSİ:Bu sezon büyük ihtimalle İnter Toto kupasında mücadele edeceksiniz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz?
AG:Evet bir aksilik olmassa İnter Toto kupasında mücadele edeceğiz.Ben ilk defa Avrupa Kupasında olmuş olacam buda tabi ayrı bir heyacan yaratıyor.
TSİ:Bu sezon takımda transfer politikasınız nasıl olacak?
AG:Şuan daha takıma ilgili bakmadım.Arshavin bizde ama ayrılabilir.Bu konuda eski antrenörle bilgi alışverişinde bulunmadan birşey söyleyemem.
TSİ:Bize gelen haberler arasında Zenit'in transfere 30MN€ ayırdığı söyleniyor?
AG:Evet bu doğru.Bu parayı en iyi şekilde değerlendireceğiz.
TSİ:Bu sezon hedefleriniz neler?Rusya ligi ve Avrupa kupaları olarak?
AG:Ligte şampiyonluğa oynayacağız.CSKA ile iyi bir çekişmeye gireriz diye düşünüyorum.Avrupada ise öncelikli hedef Uefa kupasına katılmak bu bizim rahat olur Uefa da ise en az Çeyrek Final
TSİ:Evet bizimle zevkli dakikalar geçirdiğiniz için teşekkür ederiz.Zenit'e başarılar dileriz.Görüşmek üzerek.
AG:Asıl ben teşekkür ederim
yeni takımında başarılar dilerim
guzel takima transfer olmussun.arshavin ordami.bi bilgi verirsen seviniriz
SakaryAli bilgi verirsen sevinirim.Bir de bir sayfa boyunca aynı takımda kal yeter![]()
zenitte başarılar
Zenit Transfer Dosyası
Kale Gençlere Emanet
Zenit takımı kalesini 2 genç kaleciye emanet etti.Libis Arenas ve Felipe.Arenas 21 yaşında Kolombiyalı.Felipe ise Brezilyalı.Bu 2 oyuncu kalemizi idare eder artık.
Arenas
Felipe
Orta sahaya Bernardoyu transfer ettik.Hayırlı olsun.İşte Bernardo
Forvette Sağlam
Bu sene forvete 2 oyuncu alındı.Tomas Jun,Tevfik Köse
![]()
Tevfik Köse Tomas Jun
Kadronun Son Hali
yeni takımında başarılar
arenas super bi kaleci bomba gibi transferler var.senden cok buyuk bi başari rusyada şampiyon ve uefa bekliyorum
tomas jun ?
arshavini satıp geLen iyi parayLa sidnei'yi aLmanı tasiye ederim kabiLiyeti potansiyeLine hemen yetişen potansiyeLİde yüksek bir oyuncu![]()
Rusya'da kaç yabancı kontenjanı var? O kadar yabancıyla ne yapacaksın?![]()
Yeni takımında başarılar.Roma falan filan salladın mı yoksa onları yaw
Bu takımın başında hiç olmazsa 1 sezon durmanı bekliyoruz artık![]()
zenit süper arshavin ne zaman ingiltereye alsam batırıp berbat ediyor fakat rusyada iyi oynamasını bekliyorum başarılar ZENİT ıle
Football is simple,but Football Manager is not
evt arenas süper
arshavin'i satmıcam ya
işte beni baıtran bu
yok sallamadım ben ilgilendiğimi açıkladım onlarda beni düşündüklerini söylediler
saol kardeş
Zenit ten istifa ettim.Kadromda hiç rus futbolcu yoktu paf takımdan oyuncu alıyordum ilk 3 maçtada galibiyet alamadım.Ve istifa ettim.
Ali Göçmen:"Yeni Bir Başlangıç"
Kariyerimde yeni bir başlangıç yapmak istiyorum.Bundan önceki kariyerimi hiç hatırlamak istemiyorum.Ve şuan Sakaryaspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladım.Ve takımın başına geçtim.
Bank Asya 1.Lig Puan Durumu
Puan durumunda play-off oynayacak yerdeyiz.Takımıma güveniyorum.2.çok zor ama onun için uğraşacağız.Hedefimiz kalan 9 maçımızıda kazanarak ligi en üst yerde bitirmek.
Ve İşte Şuanki Kadromuz
iyi bir kadro Süper lig için herşeyi yapacağız.
Başarılar kardeşim türkiye kupası yakışır..
Bir ara msnye gelde sana oynayacağın taktiği atıyım bu sefer bırakmayacan takımı...
Hadi bakalım iyi başlamışsın oynattığın ilk 11 i taktik halinde koyarsan sevinirim...
ali iyi başlamışsın ama istifa yine istifa etcen dime
bence bir ikinci lig takımı için çok iyi transferler yapmışsın ama ben st. pauli yi bir keresinde çalıştırmıştım ama hem para çok az hem de bana hiç oyuncu gelmiodu