St. Pauli Transfleri
Josej Lastovka'yı Burghausen takımından 14Bye transfer ettik.Kendisi sağ bek oynuyor.Takımımıza yararlı olacaktır.
Mustafa Doğan bonservisi elindeydi.Ve kendisi ile anlaştık.Tecrübeli bir oyuncu.
Saba'da defans bölgesinde oynuyor.Kendisinden çok şey bekliyoruz.Bayern'den aldık 12Bye
Markus Neumayr Duisburtan kiralandı.Sağ kanat oynuyor.Kaliteli oyuncu takıma katkı yapacaktır.
Robertas Poskus forvet oynuyor.Zenitten 55Bye aldık.Umarım gol krallığına oynar.
Destekleyen kulüp Werde Bremenden kiralanan Kevin Schidler orta sahada görev yapıyor.Alternatif sayısı arttı.
Dominic Peitz'de Werderden kiralandı.Orta sahada oynuyor.O da alternatif.
Mustafa Pektemek bu sezon çok iyi şeyler beklediğimiz bir oyuncu.Orta saha ve forvette oynuyor.Sakaryaspordan 450B ye aldık.
Okoronkwo Hertadan kiralandıWinger oyuncusu bu sezon takıma önemli katkılar yapacaktır.
Nastja Ceh orta sahada görev yapıyor.Çok büyük umutlarla alındı.Khimkiden alında kulübüne 400Bye ödedik.
Bu transferlerden sonra DFB-Pokal 1.Tur maçında Kiel takımıyla maç yaptık. 
Ali Göçmen:Böyle Maç Hayatımda Görmedim!!!!!!!!!!
Öncelikle kazandığımız için mutluyuz.Ama hayatımda rastladığım ender maçlardan biriydi.Kariyerime böyle maçla başlamak şaşırtıcı.Maçın 59. dakikasında ikinci yarıda oyuna giren yeni transfer Poskus'un golüyle öne geçtik.68 de beraberliği buldular.78'de öne geçtiler ama biz bırakmadık.3 dk sonra cevabı verdik.Ve 85'de 10 kişi kaldık hemen ardından gol yiyince şok yaşadık.Ama maçın son dksındaPoskun'un attığı gol ile beraberliği sağladık ve maçı uzattık.Uzatmalarda 10 kişi oynuyorduk.99 geriye düştük.Maç artık böle biter diyodukki maçın 121.dksında Ceh maçı 4-4 getirdi.Biz inanamıyoruk maç penaltılara kaldı.Penaltılarda ilk 2 penaltıyı 2 takımda attı.3. penaltıyı biz kaçırıdk onlar attı.4.penaltıyıdı iki takım attı.Son penaltı onlar atsa bitecek ama atamadılar.Biz sonra atıp maçı 6.penaltılar atıldı.onlar atamadı biz attık süper maç oldu.
Ben böyle maçı hayatımda görmedimAdeta son dklarla maçı aldık.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Originally Posted by
Onurap
bence st. pauliye gitmen büyük hata.hem bir sezon boşu boşuna çıkmak için uğraşacaksın.hem 2.ligde çok güçlü takımlar var ve transfer yapman çok zor.keşke moskova takımına gitseydin hem orada maxi lopez de var.bence başarılı olamazsın ama eğer iyi bir menejersen çıkarsın diye düşünüyorum
yorumun için teşekkür ederim

Originally Posted by
Sergio_Aguero
Çok zor göreve başlamışın başarılar ukraya noldu

yorumun için saol/ ukrayna ile gidecez euro 2008 

Originally Posted by
SiR ToMaSRoSiCkY1
Hepiniz Maxi Lopez var diye Moskova'ya gitsin diyordunuz.Ama oyunda Maxi Lopez'in nasıl oynadığını biliyormusunuz?BaşarılarAli kardeşim.
yorumun için saol kardeşim

Originally Posted by
FatalitElem
Nijerya Gitsen Bence Daha Güzel Olucaktı Ama.. Olsun Başarılı Olucağına İnanıyorum Başarılar Transferleri Bekliyoruz Hadi..
yorumun için teşekkürler/ben daha öncede dediğim gibi avrupadan milli takım çalıştırmak istiyodum ondan ukraynayı yercih ettim