Turnuvalarda beğenmezsiniz birde Cluj'uCfr Cluj çok çok büyük bir iş başarmış.Bu maçın özetini kesinlikle izlemeliyim
![]()
Turnuvalarda beğenmezsiniz birde Cluj'uCfr Cluj çok çok büyük bir iş başarmış.Bu maçın özetini kesinlikle izlemeliyim
![]()
gerrard ın insanlık dışı golü.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=lObjhkEIrWA[/YOUTUBE]
messiden süper çalımlar.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=AAmrENOwARA[/YOUTUBE]
Gerrard'ın golü söylendiği kadar harikaymış.
So what?
Saike
Bu arada Juventus-Zenith maçı CNN Türk'te ama şifreye girerler mi bir fikrim yok..Girmezlerse arada bir o maça dönmeyi planlıyorum.Zevkli maç olacağını düşünüyorum..
So what?
Saike
M.United 0 - 0 Villarreal
Celtic 0 - 0 AaB Aalborg
Steaua 0 - 1 B.Münih
Lyon 2 - 2 Fiorentina
Porto 3 - 1 Fenerbahçe
D.Kiev 1 - 1 Arsenal
Juventus 1 - 0 Zenit
R. Madrid 2 - 0 BATE
So what?
Saike
lyon 2-0dan 2-2 yı yaptı zor yırttı
fio inşallah küme düşer.
BATE'ye helal olsun...Juve'ye 2 gol attılar..
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
FutboL o kadar değişmişki...
Bate JuveyLe berabere kaLabiLiyor,bravo.![]()
Gene süprizler olmuş. Fenerbahçe puan kaybetti ama; bu sonuçlardan sonra doğal görüyorum. Bu gidişle grup liderleri 10 puanla olacak.
Arsenal Porto'yu 4'ledi(4-0) ve resmen "ben grubun lideriyim" diye bağırdı.. Hoş bağırmasada biliyorduk onu... Şimdi korkum Arsenal'in Feneri saraçoğlunda yenmesi değil, Fenere en az 6 atmasından korkuyorum ben...
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Bu gidişle bize Türkiye'de atacaklar o golü...
arkadaşlar cnn türkte bu akşam canlı yayınla atletico madrid-marsilya maçı var.
uydu kullanıcıları biss şifresi yüzünden star tvyi izleyemiyor aynı şey cnn türk içinde geçerli mi uydu kullanıcıları izleyebiliyor mu?
2 hafta önce de juve maçını vermişti sanırım o maçı izleyenler bilir.
Cnn normal antende yok mecburen izleyenler uydudan izleyebilecek ama uyduda kapanırsa sadece D.Smart'ı olanlar izleyecek olabilir.
Ya bu güzel maçları bu şifreler yüzünden izleyememk çok canımı sıkıyor.FB maçınıda normal antenten baktım kötü görüntüyle buna bir çare bulunması gerek
Dün akşam Tekke'yi çok iyi buldum..Tekke kesinlikle milli takıma cagrılmalı..Umarım terim bazı takıntıları bırakır..Milli takım onun gibi bir santrafor şart..
bu şifreleri giriyorum olmuyo.şifreleri bilen varsa allah rızası için yazsın ya bunaldım valla
ans tvde shanktar-barcelona maçını izleyin derim..Shanktar öne geçti..
ya bu guardiola neden messiyi oynatmıyor sanki hazırlık maçı ya da gruptan çıkmayı garantiledi barça,gözümdne düştü pep guardiola.
kun agüero yine boş geçmemiş.
Zenit Dün akşam hiç haketmediği bir mağLubiyet aLdı. Fatih Tekke oLdukça iyi durumda.
Bu Zenit çok can yakmaya devam eder.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
messi insan deilsinson 30 dk girdi 1-0 dan 2-1 yaptı.formasını almak lazım bunun ya değer adamıma.
![]()
Zenit maçı bence gecenin en zevkli maçı idi..
CLuj bir bomba da CheLsea iLe berabere kaLarak patLattı. Lider çıkar bu adamLar.
Anorthosis ise Rum-Yunan işbirLiği sayesinde üç puanı cebe attıLar.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
CluJ.
GuardioLa asıL sen insan değiLsin oynatmıyorsun bu adamı.
Anorthosis macininn özetini izledim çok komik bir maç olmuş . gilberto gibi profesyonel adamın yaptıgı acayip hareketler çok ilgin![]()
Bugün PSV'yede frikikten jenerik bir gole daha imza atıyor efsane kaptan Stevie Gerrard. Kıskananlar çatlasın![]()
Messi naptı öyle ya![]()
Cluj takımına helal olsun ya bir çelmede Chelseaya taktı adamlar coçtu
Messi ise harbiden canavar adam ya