Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 171 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu İlk Maçı: Partizan - Fenerbahce

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

32' Partizan kapandı... Bu dakikalarda bir gol lazım bize.
    partizan bekLeneni yapıyor ama aragones buun nasıL çözemedi anLamış değiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

FB çok kötü oynuyor bu skora iyi oyuna göre

Nesil
    2007
    Yer
    Üsküdar

Fener yıllardır 4-4-1-1 ile oynuyordu. 2 maç 4-4-2 oynadı. Sonra ilk ciddi maçta sonuç ortaya çıktı. Zico da denedi 4-4-2'yi, Daum da... Tutmuyor işte... Zorlamanın anlamı yok.
    4-4-2 oynansa da Edu-Lugano ikilisiyle ve Selçuk'la olmaz. Defansın göbeğindeki oyuncuların ve Ön libero oynayan oyuncunun çok kaliteli olması lâzım...

Penaltı.... Ve Alex... Goolll!!!!

İnşallah yanılıyorumdur... İnşllah Fenerbahçe beni yanıltır...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Penaltı .
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gol Alex 2-1

Gooll Alex. 2-1 !

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

ve goLLLL.

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

İşte bu be. İlk yarı bitmeden farkı 1'e indirmemiz çok çok iyi oldu. 2. yarı da bir gol atarsak bitti bu iş.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

alex geçen sene kaç defa attı, yüzdefa attı, bin defa attı , spiker çoşmuş abi bu ne ya, Radyo D'den dinliyorum, az öncede roberto carlos tacı kullanıcak, arkadaşlarına bakıyor arkadaş bulamıyor, uzun oynayın diyor(kim diyor?), uzun oynuycam diyor (roberto sanırım) , sinir oldum spikerlere iyice

Umarım Fb daha gol bulur, Gs gibi ikinci yarıya iyi başlar

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kendi görüşümü söyleyeyim ama Penaltı yoktu bana göre Olsun birazda FİFA hakemleri bizlere çalışsın...

Haydi Fener bir gol daha bulursak turu çok rahatlatırız.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Maça iyi başalayan taraftık bir kaç şut ve gol girişim oldu ama sonrasında gelen iki hol takımı moral olarak çökertti.Ardından maçı dengeye getirdik ve ilk yarının son dakikasında ki penaltı piyangos ile farkı 1'e indirdik.

Şimdi yapılacak şey basit Emre Semih-Güiza ikilisinden birinin yerine girecek,orta saha güçlencek pozisyon vermeyeceğiz ve Emre,Alex,Kazım,Carlos gibi yıldızlarımızla sonuca gideceğiz.Çift forvet devam edersek kontraları yemeye devam edeceğiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Guiza konuştu!

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

bu iş bitti artık.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Okçu attı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

disco disco partizani dedi Güiza ve 2-2 fener alır bu maçı

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

partizan 4-2ye getirse biLe önemLi değiL artık.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Haydi bir gol daha...

Sheriff Misafir

Boyna atak yiyoruzya hadi hayırlısı..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Maç bitti 2 - 2

Nesil
    2006

Fenerbahçe rakibini küçümsedi. Buda maç başında yediği iki gollede gösterdi. Toparlanması geç oldu ve ikinci yarı olmak üzere geri kalan dakikarlarda oyun kontrolünü eline geçirmesine rağmen ağır temboda oynayarak maçı avantajlı bir skor ile bitirdi.

Fenerbahçe sezona hazır değil. Bu maçda da gözükdü. Ligde Gaziantepspor maçı ile bir maç daha oynamış olacağız. Kadıköy'e daha hazır bir şekilde çıkacağız. Partizan'ı Kadıköy'de yenerek turu geçeceğimizi düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Yani gittiğim kafede maçmı seyrettim dayak mı yedim bilmiyorum.Yani ne olduğunu anlayamadım.Maça felaket başladık resmen.Daha 0-0 ken Lugano boş kaleye giden bir topu kesti.Ardından yenilen 2 gol ve Partizan'ın üst üste kaçırdığı 3 net pozisyon.Maçın kırılma anı şüphesiz penaltıydı.Bu gol 2.yarıda maçı tamamen bizim tarafımıza çevirdi.

2.yarı oyun tamamen bizim kontrolümüzdeydi.Golü de erken bulmamız çok önemliydi.Kısacası tur biletini cebimize koyamasak da önemli bir avantaj yakaladık.Ayrıca bu takımın kesinlikle iki yönlü bir orta saha oyuncusu alınması lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Fenerbahçe rakibini küçümsedi. Buda maç başında yediği iki gollede gösterdi. Toparlanması geç oldu ve ikinci yarı olmak üzere geri kalan dakikarlarda oyun kontrolünü eline geçirmesine rağmen ağır temboda oynayarak maçı avantajlı bir skor ile bitirdi.

Fenerbahçe sezona hazır değil. Bu maçda da gözükdü. Ligde Gaziantepspor maçı ile bir maç daha oynamış olacağız. Kadıköy'e daha hazır bir şekilde çıkacağız. Partizan'ı Kadıköy'de yenerek turu geçeceğimizi düşünüyorum.
    Fenerbahçe'nin daha rakiplerini küçümsemeye hakkı yok bence.Daha Avrupa'da o kadar söz sahibi bir takım değil.Hadi diyelim küçümsedi, nerde Aragonnes'in disiplini... Partizan biraz daha tecrübeli olsa bu maç çok rahat alır götürürdü.Diarra denen adam Fb defansını , özellikle Lugano'yu baya bi hırpaladı.Sonuç olarak 2-2 çok iyi sonuç.Maçtan beraberlik bekliyordum öyle oldu, %90 gruplarda Fener...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Gökhan,Volkan,Uğur,Kazım berbattı. Gökhan'ı hiç bu kadar kötü görmemiştim.

Edu-Lugano ilk yarıya çok kötü başladılar 2.yarı toparlandılar.
    Alex fena değildi hücum-savunma arasında gidip geldi.İkisini de tam anlamıyla yapamadı.

Beğendiğim oyuncular Emre biraz da Guiza'ydı.Emre çok dinç ve akıllı oynuyor.İkinci devre takımı toparladı. Guiza attığı gol sonrası kendine geldi takıma daha yararlı işler yaptı

Takım olarak bakacak olursak sezona hala hazır değiliz.Kanatlarımız işlemiyor ve orta sahada Selçuk tek başına kalıyor bu yüzden de top kaybı yapıp konta yiyoruz

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Fenerbahçe'nin daha rakiplerini küçümsemeye hakkı yok bence.Daha Avrupa'da o kadar söz sahibi bir takım değil.Hadi diyelim küçümsedi, nerde Aragonnes'in disiplini... Partizan biraz daha tecrübeli olsa bu maç çok rahat alır götürürdü.Diarra denen adam Fb defansını , özellikle Lugano'yu baya bi hırpaladı.Sonuç olarak 2-2 çok iyi sonuç.Maçtan beraberlik bekliyordum öyle oldu, %90 gruplarda Fener...
    Aragones şuan açıklama yapıyor. İlk yirmi dakika beklemediğimiz bir Partizan olduğu ve bu yüzden 2-0 yenik duruma düştüğümüzü açıkladı. Zaten geri kalan dakikalarda da Partizan etkili olamadı.

Aragones bu arada basın açıklamasında bütün basın mensuplarını güldürüyor. Bunla beraber beraberliğe hiçbir zaman sevinmem dediğini gösterdi. Mutlaka futbolcular azar yiyecektir.

Bu arada taraftarında bir özelliği yokmuş. Bende daha iyi bir taraftar bekliyordum. Hiç fanatik değillerdi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Evet taraftar abartıldığı kadar ateşli değilmiş.Daha etkili olmalarını beklerdim ben de

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Aynen bende ateşli bir taraftar bekliyordum.Ama tek yaptıkları ellerine verilen bayrakalrı sallamak ve ellerini iki yana açarak şak şak yapmaktı.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Futbolcular Taraftardan bayağı çekinmiş..İlk yarıda belli oldu..Ama golleri bulunca Taraftarda fayda etmedi Partizan'a ..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Daha önceki maçlarda dediğim gibi Şampiyonlar Ligi'nde ve ligdeki zorlu maçlarda Güiza ve Semih oynuyorsa Alex oynamamalı eğer Alex varsa bu ikiliden biri kesilmeli.

Oyun olarak ise yıllardır hızlı çıkmayan,tek pas oynamayan bir takımın sistemini değiştimek zor zaman alacağa benziyor.Ayrıca önlibero tek pas ve hızlı çıkmada çok önemli bir mevki Selçuk yerine daha hızlı oynayan biri alınmalı.

Volkan çok kötüydü umarım kendini toplar ona çok iş düşecek.
    Gökhan geçen Mtk maçındada iyi değildi bu maçta da.Gökhan'ın bu kötü formu sürerse Önder oynamalı o bölgede en azından savunma yönü güçlü.

Emre bir şekilde 11'e monte edilmeli top ayağındayken en rahat olduğum oyuncu Emre tekniği çok üst seviyede ve çok iyi top sürüyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bir de şu var.Bizim ya çift forvetten ya da 2 kanattan birinden taviz vermemiz gerekiyor.Çünkü orta saha çok garip olmuş.Selçuk'a yardım şart. Uğur'un kesilip orta saha Emre-Yeni ön libero-Kazım şeklinde oluşması daha doğru olur bence

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Partizanlı taraftarlar Cehennem görmemiş Kadıköy'ün ambiyansına bekleriz..

Takım maça adapte olamadı ilk dakikalarda ama sonradan kendimize gelmeyi başardık. Guiza sonunda golü buldu şanssızlığını yenmesi lazım yenerse bu takımda baya bir gol atar.

Kadıköy'de işi bitiririz. Avantajlı bir skorla evimize dönüyoruz.

Tebrikler.

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Mesaj Yetkileri