Harika bi yöntem bulmuşsunuz oyuncu satmak açısından elimde patlayan bütün oyuncuları yüksek fiyatlara sattım teşekkür ederim yöntem için![]()
Harika bi yöntem bulmuşsunuz oyuncu satmak açısından elimde patlayan bütün oyuncuları yüksek fiyatlara sattım teşekkür ederim yöntem için![]()
Bende denedim ve oldu. Çok iyi bir yöntem.
TSL 15.HAFTA
Yorum : Tüm goller bizdendi biz bastırdık fakat ankara bir kontra atakta castillo nun yeteneği sayesinde golü buldu.
Kupa'da grup maçları
Yorum : 23 şut çektik 1 gol bulduk onlar 1 şu çekti 1 gol buldu böyle bir şey her zaman görülmez herhalde
TSL 16.HAFTA
Yorum : Denizliyi rahat geçtik ve yükselişe devam ediyoruz
TSL 17.HAFTA
Parola : Derbi
Başa baş dişe diş bir mücadeleydi 1-0 öne geçtik fakat emrah skoru 2-1 yaptı daha sonra son 15 dk 4-2-4 e dönünce ben 3-1 e de ulaştılar kendilerini kutluyorum
TSL 18.HAFTA
Konya gibi bir takımı rahat geçtik mutluyuz ve yükselişimiz sürüyor.!
Kupa 'da Grup maçı 2
Rahat geçtik sakarya yı edgar castillo son maçlarda çok formda devam ediyoruz
Football is simple,but Football Manager is not
İyi gidiyorsunuz. Hadi bakalım. Benim kariyerimede beklerim.
çok güzel kariyer oluyor bir de arkadaşlar şu 2009 updateyi nerden indiriyoruz forumda varmı ???
başarılar..ben updateyi indirdim fakat nerden çalıştıracağımı bilmiyorum??
TeLLo ve Cisseyi 5 MNye sattım.Ama daha fazLası oLmuyor pek.Ne yapmak gerekir ?
Önemli:Beyler Zafer arkadaşımında benimde dershanesi başladığı için artık kariyeri noktalamak zorundayız!Bu yüzden herkesten özür diliyorum.Eğer transfer konusunda taktik isterseniz bana pm den yazın arada bir bakıcam foruma herkes kendine iyi baksın!...
KARİYERİMİZ EMRAH ARKADAŞIMIZIN DEDİĞİ GİBİ SON BULMUŞTUR TAKİP ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM !
Görüşmek üzere
Football is simple,but Football Manager is not