Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 191 sonuç

Konu: Yattara Trabzonspor'da kaldı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Trabzon Yattara yı aramaz. Trabzon şu anda tam bir takım oyunu oynuyor, Yattarasız da bu yıL hedefLedikLeri başarıya uLaşabiLirLer. Devre arasında da ondan geLecek para iLe bir kaç takviye ve hedefLenen başarıLara uLaşıLabiLir.

Yattara nın gitmesi üzücüdür, bende üzüLürüm gitmesin, öyLe bir isimi izLemek herkese keyif verir. Ama Yattara nın gitmesi kesinLikLe Trabzona a oyun anLamında zarar vermez. Geçen yıL oLsa beLki ama bu yıL bu takım Yattarasız da oynuyor, daha da iyi oynayacakLardır.
    Trabzonspor'un son maçlarını izlediğine emin misin?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İzLedim evet. Bence sorun Trabzonsporda kanatLarda değiL. Orta sahada. Ne CoLman oLsun ne de SeLçuk oLsun yeterince ortadan oynayamıyorLar. Gökhan sadece yan topLarda etkiLi bir forvet değiL, önüne geLen topLarda da etkiLi oLabiLecek bir forvet, zira aynı şekiLde Isaac ve Umut ta öyLe. İLLa kanatLardan oynayacaksın diye birşey yok. SeLçuk ve CoLmanın biraz daha dikine oynamasını sağLarsa Trabzon yine çok pozisyon üretir, goL atar. Sadece Yattara iLe işLiyorsa sizin takımda işLer zaten yoLunda gitmeyen şeyLer vardır. Ben Ersun yanaLın sadece bir pLana bağLı oLduğunu da sanmıyorum ki bana göre de eğer Trabzon benim dediğim şekiLde oynasa Yattara nın getireceği topLara göre daha çok pozisyon üretir.

Büyük kayıp mı büyük kayıp. Ama asLa sistemi etkiLemez.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

hayrettın abı haklısın ama yattara gıbı bı adamı katiyen getremezler trabzona

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

İzLedim evet. Bence sorun Trabzonsporda kanatLarda değiL. Orta sahada. Ne CoLman oLsun ne de SeLçuk oLsun yeterince ortadan oynayamıyorLar. Gökhan sadece yan topLarda etkiLi bir forvet değiL, önüne geLen topLarda da etkiLi oLabiLecek bir forvet, zira aynı şekiLde Isaac ve Umut ta öyLe. İLLa kanatLardan oynayacaksın diye birşey yok. SeLçuk ve CoLmanın biraz daha dikine oynamasını sağLarsa Trabzon yine çok pozisyon üretir, goL atar. Sadece Yattara iLe işLiyorsa sizin takımda işLer zaten yoLunda gitmeyen şeyLer vardır. Ben Ersun yanaLın sadece bir pLana bağLı oLduğunu da sanmıyorum ki bana göre de eğer Trabzon benim dediğim şekiLde oynasa Yattara nın getireceği topLara göre daha çok pozisyon üretir.

Büyük kayıp mı büyük kayıp. Ama asLa sistemi etkiLemez.
    Bunları yapmak zaman ister Yattara'yı bugün satıp yarın bunları yapamayacağımız aşikar bu zaman dilimi bize çok şey kaybettirir.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Orası öyLe. Zaten gidenin yerine ne zaman giden gibi birisi geLdi ki. Yeni geLecekLere ve onLarın yapacakLarı iLe yetinmek zorundayız. Beşiktaş biLe Zago-RonaLdo gibi ikiLisini yıLLar sonra buLdu. Bir oyuncuya aLışıp daha sonra o takımdan ayrıLdıktan sonra onun gibisini ararız. Ona benzer birini bazen hiç buLamayız bazende hah işte ondan esinti dedirtiren birisinin geLmesi yıLLar aLır.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Orası öyLe. Zaten gidenin yerine ne zaman giden gibi birisi geLdi ki. Yeni geLecekLere ve onLarın yapacakLarı iLe yetinmek zorundayız. Beşiktaş biLe Zago-RonaLdo gibi ikiLisini yıLLar sonra buLdu. Bir oyuncuya aLışıp daha sonra o takımdan ayrıLdıktan sonra onun gibisini ararız. Ona benzer birini bazen hiç buLamayız bazende hah işte ondan esinti dedirtiren birisinin geLmesi yıLLar aLır.

abi zago-ronaldo bulunur ama yattara gıbı yetenek bıdaha trabzona geırmı bu mechul işde

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Varsayımlar üzerinden konuşuyoruz. Yattara gitmek istiyorsa takımda zorla tutamazsınız. Tutarsanızda verim alamazsınız. Yapılacak en iyi şey para kazandıracakken satmaktır. Yattara gitmek istiyorsa Trabzonspor yönetimide bu yolu izliyordur. Oyuncuyu pafa gönderme, yedekte oturtma gibi durumlar sadece Trabzonspor'a zarar verir.

Yattara gitmek istiyorsa onu suçlamak olmaz. Ben olsam şampiyonluk yaşamadan gitmezdim. Buna önem veriyorum çünkü. Düşünsenize şampiyonluğa hasret kalmış bir şehir ve insanların büyük güven duyduğu kişi olarak şampiyonluğu bu şehre getirmek. Maddi anlamda hiçbir miktar bu hazzı veremez. Ama başkası kariyerim mutlaka önemlidir der ama paranın peşinden gider. Bu yüzden de kimseyi suçlamak olmaz.

Trabzonspor yönetimi Yattara'yı para için zorla satıyorsa bu mutlaka ortaya çıkar ve yönetim bunun altından kalkamaz.

Sonuca gelirsek Trabzon, Yattara olmadan bir hiçse zaten hiç zorlamasın. Hücum gücü düşecektir yorumları bir yere kadar doğrudur. Ne diyor şair mezarlıklar yerimiz doldurulamaz diyenlerle doludur.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

YATTARA İÇİN KATAR KULÜBÜ İLE ANLAŞILDI!..

25 Eylül 2008 14:14

Az önce Lig Tv'deki "Futbol Gündemi" isimli programa telefon ile bağlanan Trabzonspor Muhabiri Can Karyağdı transferle alakalı açıklamalarda bulundu.

Karyağdı yaptığı açıklamada "Trabzonspor kulübü oyuncuya sezon başında 500 bin euro tutarında bir ödeme yapmıştı. Biraz fazlaydı bu ödeme. Şimdi transferle alakalı böyle bir durum oluncada Trabzonspor bu 500 bin euro’yu geri tahsil etmek istiyor. Katar kulübü ve Yattara bu ödemeyi yapmaya yanaşmadılar hiç. Bu yüzden dün gece saatlerinde transfer tıkandı.

Fakat Katar kulübü daha sonra bu ücreti ödemeyi kabul etti ve 10.7 milyon avroda anlaşıldı. Bu paranın içinde bu 500 bin euro’da var.

Transferin bu akşam saatlerinde gerçekleşmesi bekleniyor, 2 tarafta yumuşadı çünkü" dedi.

Artık birşey demek istemiyorum hayırlısı neyse o olsun.

Tek teselli Özkan Sümer'in 150 bin dolara aldığı Yattara'nın 10.7 Milyon Avro'ya satılması.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Tek teselli Özkan Sümer'in 150 bin dolara aldığı Yattara'nın 10.7 Milyon Avro'ya satılması.

ewet emrah tek teellı bu baya bı kar etmiş olduk artık ocak ayına dek bekleyıp ıyı ıkı kanat oyuncusuyla takıma destek yapıp yola devam etme suan takımda kanat kalmadı bu cok kotu bızım ıcın

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Videoyu izleyin,neyin ne olduğunu anlatıyo Sadri Başkan...

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=44959

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

yattara %95 olasılık satılacak al-saad kulubune.transfere artık takılmamak gerek evet yattara yıldız bir futbolcu ama parayı heyecana tercih ederek gitti büyük olasılık.bu takım şotayı,hamiyi,ünalı,fatihi,gökdenizi kaybetti ve yerlerini bir şekilde doldurdu yattaranın yeride dolar.hiç bir futbolcu trabzonspordan büyük değildir.takımımız iyi futbolculardam kurulu yeterki orta saha biraz dikine umut ve gökhana ara paslar atmaya çalışşın.
    yattaranın parayı tercih etmesinede şaşırmadım doğrusu ona kimse niye gidiyodun diye yargılayamaz ama yattaraya sezon başı kaptanlık verildi sorumluluk verildi herkes üstüne titredi ama yattara petrol ülkesine gitmeyi tercih etti...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Barış Memiş'in önünün açılacak olması sevindirici....Sadri Başkan çok asabi görünüyor yav
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Bu transfere herhalde en çok Orhan Ak sevinir.

Quote Originally Posted by nekop View Post
    ibrahim üzülmezi de es gecmemek lazim. (=

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Ligimizden böyle bir oyuncu gitmesine üzüldüm açıkçası ama iyi para kazanmış TS

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    ibrahim üzülmezi de es gecmemek lazim. (=
    Adem Dursun'un geleceği ile oynadı adam resmen...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Orhan Ak Trabzonspor'da mı?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Orhan Ak Trabzonspor'da mı?

yok ya allah gostermesın

o rakıpo sol bek ya o nedenle

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Ey gidi 3 kişi de az gelirdi topu alabilmek için..

Çok merak ediyorum Yattara'dan gelen 11 M Euro'ya hangi oyuncular alınacak.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bmn'de gördüm süperdi =)

TrabzonLu Yattara

Oldu Katarlı Yattara

Last edited by shamur1 : 26.Eylül.2008 at 18:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence Yattara'nın gitmesi çok kötü oldu..Trabzonspor bir yıldızını daha yitirdi.Orası da Barış Memiş'le dolmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Sezon öncesi: 'Şampiyonluk yaşamadan ayrılmam'
    Sezon başı: 'Bu kez teklif çok iyi, gitmek istiyorum'
    Suçlu: Sadri Şener

Nuri Albayrak'ı özledim.
    Kendileri İstanbul'da, gidip hasretinizi dindirebilirsiniz..

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Bugün maçta verilen tepkiden bahsedeyim ;

Kale arkasında (yol) bir grup taraftar '' Yattara'yı satanı bizde satarız '' şeklinde tezahürat yaptı fakat Çılgınlar başta olmak üzere bütün stat bu grubu susturdu onlarda zaten kestiler hemen tezahüratı ..

Yattara = Trabzonspor mantığından çıkın artık .. Size bir Bjkli,Gsli,Fb'lini düşündüğünü söyleyeyimmi ..

Yattara gitti Trabzon'nun hücum gücü bitti zaten taraftarda ikiye bölündü ..

Bu olay çok baş ağrıtır camiada ne yazikki ..

Kazandırdıklarının yanında kaybettirdiklerini düşünün Yattara'nın bize ..
    Bravo..

Sorun Yattara'nın gitmesi degil zaten sorun Yattara'nen şu zamanda gitmesi haziran başında gitse yerini doldurur devam edersin yoluna ama bu saatten sonra degil Yattara'ya 10 milyon Serkan'a 20 verseler satmak saçmalıktır.
    Bu paralar karşılığında satmamak aptallıktır..

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    İstediler .. 20 m verseler satmam diyen bir Başkan samimiyse eğer ne yapar ne eder o adamı satmaz..! En azından taraftarın gözünde haklı konuma gelir. Bakın Yattara gitmek istedi ama biz satmadık gerekirse paf takımla idmanlara çıkardı. Sözleşmesi de devam ediyor Yattara'ya ya oynarsın ya da sözleşmen bitene kadar tek bir maça çıkamazsın futbol hayatın biter gibilerinden sözler söylenseydi Yattara satılmazdı.. tabi bu varsıyımı söylerken Yattara'nın gitmek istediğine karşılık sölüyorum . Bana göre Yattara kesinlikle gitmek istemedi bir şekilde gönderildi.

Hep aynı laflar para Yattaranın başını döndürdü. Arkadaşlar 11 m euro Yattara'ya verilmiyor . Bu 11 m Euro Trabzonspor'un kasasına sıcacık olarak girecek. Yattara ise yıllık 2 m euro alacak yani Trabzon'da aldığının 700 bin euro fazlası . Bunun için mi gitmek için can atsın bu adam . Hem Trabzon'da 1.3 m euro yıllık kazançla neler neler yaparsın. Başka bir ülke yada şehirde bu çok zor.

Takımın hali ortada zaten transfer dönemınde defansıf oyuncuları topladılar takıma tamam defansımız ıyı oldu peki ya ofansıfmız ?

Isaac-Gökhan Ünal forvete

Selcuk - Colman ortasahaya alındı.

ee hani kanatlar , hani forvetlerı gole sokacak , asist yapabilecek , gerektiği zaman bir Alex, Delgado gibi maçı çevirebilecek bir oyuncu.

Neyse siz yine suçu Yattara'ya , Gökdeniz'e , Fatih'e bulun. Bu oyuncular 50 trilyondan fazla bir mevlayı Trabzonspor'a kazandırdı. Maddi tarafını bırakırsak Gökdeniz - Yattara - Fatih Tekke üçlüsü Trabzonspor demekti kısacası bir Yattara kalmıştı şimdi o da gitti.. Hayırlısı olsun..

Sadri Başkan geçen sene göreve geldi. İki yıldız satıldı Gökdeniz - Yattara.

Şimdi Yattara'dan geleck olan parayla oyuncu alsan banane. Bunu bende yaparım zor bişey değil.
    Ee ne yapalım?Yattara gitti diye tası tarağı toplayıp ligdenmi çekilelim.

Yattara'nın yeri doldurulamazmış: bu adam bulunmaz hint kumaşımı?

Kanatı, beyni, ciğeri Ersun Yanal'a soracaksın niye istemediğini, yönetime yüklenmeyeceksin..

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    abi zago-ronaldo bulunur ama yattara gıbı yetenek bıdaha trabzona geırmı bu mechul işde
    Kimler geldi kimler geçti..

Gökdeniz'i, Fatih'i satanlara değil, evini arabasını kurşunlayıp onları buradan uzaklaştıranlara gidip çatacaksınız..

Suç her zamanki gibi yönetimin.Yattara satıldı, yönetimin yaptığı tüm iyi işler bazılarınca biranda silinip atıldı.Soruyorum; biz değilmiydik kaç yıldır o sevmediğimiz 3 İstanbul takımınının şampiyonluklarını uzaktan izleyen, birileri UEFA'yı alırken veya ŞL'de çeyrek final oynarken yine onlara uzaktan bakanlar kimlerdi?Nuri Albayrak döneminde sıradan bir Anadolu takımına dönüştürülen, amaçsız, ligde başıboş dolanan ancak yine kuru kuru ortaya 'Hedef yine şampiyonluk' palavraları sallayanlar kimlerdi?

Peki bu sene ne oldu?
    *Yıllardır üzerinde konuşulup ancak tek bir çivi dahi çakılmayan stadımız o Yattara'yı ve Gökdeniz'i satanlar tarafından neredeyse baştan aşağı düzenlendi, stadyuma benzedi.
    *Yıllar sonra şampiyonluk hedefi sadece lafta kalmayıp bu hedefe uygun oyuncular Yattara ve Gökdeniz'i satanlar tarafından takıma kazandırıldı.
    *Sıradan Anadolu takımı görüntüsünden Yattara ve Gökdeniz'i satanlar tarafından uzaklaştırıldı.
    *As takıma yapılan transferler dışında birçok genç oyuncu kadroya dahil edildi Yattara ve Gökdeniz'i satanlar tarafından.
    *Yattara ve Gökdeniz'i satanlar rakiplerimize tekrar 'Bu Trabzon bu sene gerçekten güçlendi, şampiyonluğa oynarlar' dedirttiler.
    *Yattara ve Gökdeniz'i satanlar tarafından Dünya devi NIKE firması ile sponsorluk anlaşması yapıldı.
    *Hep arkaplana atılan basketbol branşında Alpella ile anlaşıldı.
    *Basketbol takımımıza 2'si ABD'li olmak üzere yine 2.lig için tecrübeli oyuncular alındı.
    *Berbat bir dizayna sahip olan web sitemiz, Yattara ve Gökdeniz'i satanlar tarafından yenilenmeye başladı ve demo sürümüde yayımlandı.
    *Trabzonsporcell adında telefon hattı çıkarma fikri başarıyla gerçekleşti.
    *Taraftar, yukarıdaki bu icraatlar karşısında heyecanlandı, tekrar şampiyonluk havasına girildi, şampiyonluk herkesçe tekrardan konuşulur oldu.

Evet, bu icraatları yapan Sadri Şener ve yönetimi Yattara ve Gökdeniz'i sattı diye Nuri Albayrak ile aynı kefeye konulmaya, Yattara gitti şampiyonluk gitti bu takımdan artık bişey olmaz denmeye başlandı.Belki utanmasalar 'Yönetim İstifa' diyede bağıracaklardı..

Bu ülkede iyi insanlara verilen değer ortadayken aslında buraya bunları yazmam pek de anlamlı değil.Suçlu yine bu kulübe herşeyini vermiş Sadri Şener ve onun her kararında arkasında olan ben ve benim gibiler olacaktır..

Ancak gördüğüm kadarıyla taraftarın önemli bir bölümü akıllanmış, eskisi gibi önemli bir kargaşa çıkmadı bu Yattara konusunda.Birkaç kişi dışında da çok fazla üzülenide görmedim.Doğrusuda bu zaten..

Boşverin Yattara'yı, Al Saad'ı.Doğru Antalya maçına..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

berk ben burda yonetıme suc vermedım veya yaptıklarını gözardıda etmedım sadece yattara gıbı yetenek az bulunur bıze bıda zor gelır

Yattara çok sevdiğimiz bir oyuncuydu takımı böyle bırakıp gitmesi iyi olmadı ama kazandırdığı parayla devre arasında takıma takviye yapabiliriz.

Mehmet Topuz ve Caner Erkin'i alırsak pisko bir takım oluruz .

Tolga
    Tayfun-Song-Egemen-Cale
    Hüseyin(Ceyhun)
    Topuz-Selçuk-Colman-Caner
    Gökhan

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by gtTs26 View Post
    Yattara çok sevdiğimiz bir oyuncuydu takımı böyle bırakıp gitmesi iyi olmadı ama kazandırdığı parayla devre arasında takıma takviye yapabiliriz.

Mehmet Topuz ve Caner Erkin'i alırsak pisko bir takım oluruz .

Tolga
    Tayfun-Song-Egemen-Cale
    Hüseyin(Ceyhun)
    Topuz-Selçuk-Colman-Caner
    Gökhan

caner alınırda topuzu bırakmazlar heralde ama alınsa super olur hem gokhanlada ıyı anlasıyolar

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Sadri Şener '' Bir Yattara gider bir Yattara gelir''

Sabırsızlıkla bekliyorum gelecek olan Yattara'yı.

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    caner alınırda topuzu bırakmazlar heralde ama alınsa super olur hem gokhanlada ıyı anlasıyolar
    Gökhan'ı da bırakmayız diyorlardı ama çatır çatır aldık

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sezon ortasi avrupadan bi oyuncu bulmamiz zor olur, takimlar birakmak istemezler.

Yine hedef Brezilya olcak, sezon basi ocak ayinda orda. Yabanci kontenjanimizda acik. Genc ve yetenekli sag acik lazim bize, Yattara gibi yirtici ama daha istikrari olan bi oyuncu.

Yerli bi oyuncu alcagmiz dan eminim, Kralin geri gelmesini isterim ama forvette isler karisiyo ozaman. O olmasa Caner Erkin sol kanadimiza buyuk guc katar

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Eğer Kayseri transfer arasında hedeflerinden uzaklaşırsa M.Topuz'u satmak için ikna olabilir ama bizim Yattara'nın bonservis bedeli kadarki teklifimizi reddetmişlerdi.O zaman ne kadar isterler muallakta.Birde M.Topuz Trabzon'a gitmek ister mi orasıda başka bir soru işareti.
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yabancı hakkı varken gidipte bir yığın para verecekLerini sanmam Topuz a. Kesin bir yabancı aLırLar ama bu henüz beLLi değiLdir. Şimdi önLerinde uzun bir zaman var transfere kadar. İnce eLeyip, sık dokumak gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

hiç kimse sadri şeneri eleştirmesin arkadaşlar.adam yattara beni cepten 2 kez aradı gitmek istiyorum diye adamın yalan konuşacak hali yokya.gelelim şu 700 bin euroya bırakıp gitti haikayesine.al-saad kulubu yattaraya yıllık 2 milyon eurodan 4 senelik imza attırdı eder sana toplam 8 milyon euro.trabzondan ise yılda 1.3 milyon euro dan 3 yıllık mukavalesi vardı hesaplayın bakalım 700 bin euroyamı gitti.ardaki fark 4.1 milyon euro arkadaşlar.ts den toplam 3,9 milyon euro kazanacaktı mukavelesi bitene kadar şimdi 8 milyon euro kazanacak farkı gördünüzmü onun için gitmek için can attı.
    czyio arkadaşımın yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum ts yönetimi çok başarılı işler yapıyo eskiyi hatırlayın ya nuri albayrak zamanını o zamanlara geri dönmek mi istiyorsunuz.trabzonsporunda paraya yattaranı parasına ihtiyacı yok geçen kanal 24 de sadri şener konuk olmuştu sezon programına trabzonsporun kasasına bir yılda 60 trilyon para giriyo dedi yalan mı konuşuyo bu adam.zaten telekom ile bir anlaşma yaptı gelirler 3 katına çıkacak süper olacak ama hala yattara transferinden sadri şeneri suçlayın az utanın be.
    burda şuçlanacak tek birisi var oda yattara sezon başı kaptanlık verildi üstüne titrendi sorumluluk verildi ama gemiyi ilk o terketti.bjk maçında çok hafif bir ağrısı varmış ama oynamadı.hüseyin çimşir inde ağrısı varmış ama çıktı oynadı görün iki kaptanıda hangisi kaptan acaba...

Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri