İzLedim evet. Bence sorun Trabzonsporda kanatLarda değiL. Orta sahada. Ne CoLman oLsun ne de SeLçuk oLsun yeterince ortadan oynayamıyorLar. Gökhan sadece yan topLarda etkiLi bir forvet değiL, önüne geLen topLarda da etkiLi oLabiLecek bir forvet, zira aynı şekiLde Isaac ve Umut ta öyLe. İLLa kanatLardan oynayacaksın diye birşey yok. SeLçuk ve CoLmanın biraz daha dikine oynamasını sağLarsa Trabzon yine çok pozisyon üretir, goL atar. Sadece Yattara iLe işLiyorsa sizin takımda işLer zaten yoLunda gitmeyen şeyLer vardır. Ben Ersun yanaLın sadece bir pLana bağLı oLduğunu da sanmıyorum ki bana göre de eğer Trabzon benim dediğim şekiLde oynasa Yattara nın getireceği topLara göre daha çok pozisyon üretir.
Büyük kayıp mı büyük kayıp. Ama asLa sistemi etkiLemez.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
hayrettın abı haklısın ama yattara gıbı bı adamı katiyen getremezler trabzona
Orası öyLe. Zaten gidenin yerine ne zaman giden gibi birisi geLdi ki. Yeni geLecekLere ve onLarın yapacakLarı iLe yetinmek zorundayız. Beşiktaş biLe Zago-RonaLdo gibi ikiLisini yıLLar sonra buLdu. Bir oyuncuya aLışıp daha sonra o takımdan ayrıLdıktan sonra onun gibisini ararız. Ona benzer birini bazen hiç buLamayız bazende hah işte ondan esinti dedirtiren birisinin geLmesi yıLLar aLır.
Varsayımlar üzerinden konuşuyoruz. Yattara gitmek istiyorsa takımda zorla tutamazsınız. Tutarsanızda verim alamazsınız. Yapılacak en iyi şey para kazandıracakken satmaktır. Yattara gitmek istiyorsa Trabzonspor yönetimide bu yolu izliyordur. Oyuncuyu pafa gönderme, yedekte oturtma gibi durumlar sadece Trabzonspor'a zarar verir.
Yattara gitmek istiyorsa onu suçlamak olmaz. Ben olsam şampiyonluk yaşamadan gitmezdim. Buna önem veriyorum çünkü. Düşünsenize şampiyonluğa hasret kalmış bir şehir ve insanların büyük güven duyduğu kişi olarak şampiyonluğu bu şehre getirmek. Maddi anlamda hiçbir miktar bu hazzı veremez. Ama başkası kariyerim mutlaka önemlidir der ama paranın peşinden gider. Bu yüzden de kimseyi suçlamak olmaz.
Trabzonspor yönetimi Yattara'yı para için zorla satıyorsa bu mutlaka ortaya çıkar ve yönetim bunun altından kalkamaz.
Sonuca gelirsek Trabzon, Yattara olmadan bir hiçse zaten hiç zorlamasın. Hücum gücü düşecektir yorumları bir yere kadar doğrudur. Ne diyor şair mezarlıklar yerimiz doldurulamaz diyenlerle doludur.
YATTARA İÇİN KATAR KULÜBÜ İLE ANLAŞILDI!..
25 Eylül 2008 14:14
Az önce Lig Tv'deki "Futbol Gündemi" isimli programa telefon ile bağlanan Trabzonspor Muhabiri Can Karyağdı transferle alakalı açıklamalarda bulundu.
Karyağdı yaptığı açıklamada "Trabzonspor kulübü oyuncuya sezon başında 500 bin euro tutarında bir ödeme yapmıştı. Biraz fazlaydı bu ödeme. Şimdi transferle alakalı böyle bir durum oluncada Trabzonspor bu 500 bin euro’yu geri tahsil etmek istiyor. Katar kulübü ve Yattara bu ödemeyi yapmaya yanaşmadılar hiç. Bu yüzden dün gece saatlerinde transfer tıkandı.
Fakat Katar kulübü daha sonra bu ücreti ödemeyi kabul etti ve 10.7 milyon avroda anlaşıldı. Bu paranın içinde bu 500 bin euro’da var.
Transferin bu akşam saatlerinde gerçekleşmesi bekleniyor, 2 tarafta yumuşadı çünkü" dedi.
Artık birşey demek istemiyorum hayırlısı neyse o olsun.
Tek teselli Özkan Sümer'in 150 bin dolara aldığı Yattara'nın 10.7 Milyon Avro'ya satılması.
Tek teselli Özkan Sümer'in 150 bin dolara aldığı Yattara'nın 10.7 Milyon Avro'ya satılması.
ewet emrah tek teellı bu baya bı kar etmiş olduk artık ocak ayına dek bekleyıp ıyı ıkı kanat oyuncusuyla takıma destek yapıp yola devam etme suan takımda kanat kalmadı bu cok kotu bızım ıcın
Videoyu izleyin,neyin ne olduğunu anlatıyo Sadri Başkan...
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=44959
yattara %95 olasılık satılacak al-saad kulubune.transfere artık takılmamak gerek evet yattara yıldız bir futbolcu ama parayı heyecana tercih ederek gitti büyük olasılık.bu takım şotayı,hamiyi,ünalı,fatihi,gökdenizi kaybetti ve yerlerini bir şekilde doldurdu yattaranın yeride dolar.hiç bir futbolcu trabzonspordan büyük değildir.takımımız iyi futbolculardam kurulu yeterki orta saha biraz dikine umut ve gökhana ara paslar atmaya çalışşın.
yattaranın parayı tercih etmesinede şaşırmadım doğrusu ona kimse niye gidiyodun diye yargılayamaz ama yattaraya sezon başı kaptanlık verildi sorumluluk verildi herkes üstüne titredi ama yattara petrol ülkesine gitmeyi tercih etti...
Barış Memiş'in önünün açılacak olması sevindirici....Sadri Başkan çok asabi görünüyor yav![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Bu transfere herhalde en çok Orhan Ak sevinir.![]()
Ligimizden böyle bir oyuncu gitmesine üzüldüm açıkçası ama iyi para kazanmış TS
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Ey gidi 3 kişi de az gelirdi topu alabilmek için..
Çok merak ediyorum Yattara'dan gelen 11 M Euro'ya hangi oyuncular alınacak.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bmn'de gördüm süperdi =)
TrabzonLu Yattara
Oldu Katarlı Yattara
![]()
Last edited by shamur1 : 26.Eylül.2008 at 18:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bence Yattara'nın gitmesi çok kötü oldu..Trabzonspor bir yıldızını daha yitirdi.Orası da Barış Memiş'le dolmaz.
Sezon öncesi: 'Şampiyonluk yaşamadan ayrılmam'
Sezon başı: 'Bu kez teklif çok iyi, gitmek istiyorum'
Suçlu: Sadri Şener
Kendileri İstanbul'da, gidip hasretinizi dindirebilirsiniz..
Bravo..
Bu paralar karşılığında satmamak aptallıktır..
Ee ne yapalım?Yattara gitti diye tası tarağı toplayıp ligdenmi çekilelim.
Yattara'nın yeri doldurulamazmış: bu adam bulunmaz hint kumaşımı?
Kanatı, beyni, ciğeri Ersun Yanal'a soracaksın niye istemediğini, yönetime yüklenmeyeceksin..
Kimler geldi kimler geçti..
Gökdeniz'i, Fatih'i satanlara değil, evini arabasını kurşunlayıp onları buradan uzaklaştıranlara gidip çatacaksınız..
Suç her zamanki gibi yönetimin.Yattara satıldı, yönetimin yaptığı tüm iyi işler bazılarınca biranda silinip atıldı.Soruyorum; biz değilmiydik kaç yıldır o sevmediğimiz 3 İstanbul takımınının şampiyonluklarını uzaktan izleyen, birileri UEFA'yı alırken veya ŞL'de çeyrek final oynarken yine onlara uzaktan bakanlar kimlerdi?Nuri Albayrak döneminde sıradan bir Anadolu takımına dönüştürülen, amaçsız, ligde başıboş dolanan ancak yine kuru kuru ortaya 'Hedef yine şampiyonluk' palavraları sallayanlar kimlerdi?
Peki bu sene ne oldu?
*Yıllardır üzerinde konuşulup ancak tek bir çivi dahi çakılmayan stadımız o Yattara'yı ve Gökdeniz'i satanlar tarafından neredeyse baştan aşağı düzenlendi, stadyuma benzedi.
*Yıllar sonra şampiyonluk hedefi sadece lafta kalmayıp bu hedefe uygun oyuncular Yattara ve Gökdeniz'i satanlar tarafından takıma kazandırıldı.
*Sıradan Anadolu takımı görüntüsünden Yattara ve Gökdeniz'i satanlar tarafından uzaklaştırıldı.
*As takıma yapılan transferler dışında birçok genç oyuncu kadroya dahil edildi Yattara ve Gökdeniz'i satanlar tarafından.
*Yattara ve Gökdeniz'i satanlar rakiplerimize tekrar 'Bu Trabzon bu sene gerçekten güçlendi, şampiyonluğa oynarlar' dedirttiler.
*Yattara ve Gökdeniz'i satanlar tarafından Dünya devi NIKE firması ile sponsorluk anlaşması yapıldı.
*Hep arkaplana atılan basketbol branşında Alpella ile anlaşıldı.
*Basketbol takımımıza 2'si ABD'li olmak üzere yine 2.lig için tecrübeli oyuncular alındı.
*Berbat bir dizayna sahip olan web sitemiz, Yattara ve Gökdeniz'i satanlar tarafından yenilenmeye başladı ve demo sürümüde yayımlandı.
*Trabzonsporcell adında telefon hattı çıkarma fikri başarıyla gerçekleşti.
*Taraftar, yukarıdaki bu icraatlar karşısında heyecanlandı, tekrar şampiyonluk havasına girildi, şampiyonluk herkesçe tekrardan konuşulur oldu.
Evet, bu icraatları yapan Sadri Şener ve yönetimi Yattara ve Gökdeniz'i sattı diye Nuri Albayrak ile aynı kefeye konulmaya, Yattara gitti şampiyonluk gitti bu takımdan artık bişey olmaz denmeye başlandı.Belki utanmasalar 'Yönetim İstifa' diyede bağıracaklardı..
Bu ülkede iyi insanlara verilen değer ortadayken aslında buraya bunları yazmam pek de anlamlı değil.Suçlu yine bu kulübe herşeyini vermiş Sadri Şener ve onun her kararında arkasında olan ben ve benim gibiler olacaktır..
Ancak gördüğüm kadarıyla taraftarın önemli bir bölümü akıllanmış, eskisi gibi önemli bir kargaşa çıkmadı bu Yattara konusunda.Birkaç kişi dışında da çok fazla üzülenide görmedim.Doğrusuda bu zaten..
Boşverin Yattara'yı, Al Saad'ı.Doğru Antalya maçına..![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
berk ben burda yonetıme suc vermedım veya yaptıklarını gözardıda etmedım sadece yattara gıbı yetenek az bulunur bıze bıda zor gelır
Yattara çok sevdiğimiz bir oyuncuydu takımı böyle bırakıp gitmesi iyi olmadı ama kazandırdığı parayla devre arasında takıma takviye yapabiliriz.
Mehmet Topuz ve Caner Erkin'i alırsak pisko bir takım oluruz .
Tolga
Tayfun-Song-Egemen-Cale
Hüseyin(Ceyhun)
Topuz-Selçuk-Colman-Caner
Gökhan
Sadri Şener '' Bir Yattara gider bir Yattara gelir''
Sabırsızlıkla bekliyorum gelecek olan Yattara'yı.
Sezon ortasi avrupadan bi oyuncu bulmamiz zor olur, takimlar birakmak istemezler.
Yine hedef Brezilya olcak, sezon basi ocak ayinda orda. Yabanci kontenjanimizda acik. Genc ve yetenekli sag acik lazim bize, Yattara gibi yirtici ama daha istikrari olan bi oyuncu.
Yerli bi oyuncu alcagmiz dan eminim, Kralin geri gelmesini isterim ama forvette isler karisiyo ozaman. O olmasa Caner Erkin sol kanadimiza buyuk guc katar
Eğer Kayseri transfer arasında hedeflerinden uzaklaşırsa M.Topuz'u satmak için ikna olabilir ama bizim Yattara'nın bonservis bedeli kadarki teklifimizi reddetmişlerdi.O zaman ne kadar isterler muallakta.Birde M.Topuz Trabzon'a gitmek ister mi orasıda başka bir soru işareti.
So what?
Saike
Yabancı hakkı varken gidipte bir yığın para verecekLerini sanmam Topuz a. Kesin bir yabancı aLırLar ama bu henüz beLLi değiLdir. Şimdi önLerinde uzun bir zaman var transfere kadar. İnce eLeyip, sık dokumak gerek.
hiç kimse sadri şeneri eleştirmesin arkadaşlar.adam yattara beni cepten 2 kez aradı gitmek istiyorum diye adamın yalan konuşacak hali yokya.gelelim şu 700 bin euroya bırakıp gitti haikayesine.al-saad kulubu yattaraya yıllık 2 milyon eurodan 4 senelik imza attırdı eder sana toplam 8 milyon euro.trabzondan ise yılda 1.3 milyon euro dan 3 yıllık mukavalesi vardı hesaplayın bakalım 700 bin euroyamı gitti.ardaki fark 4.1 milyon euro arkadaşlar.ts den toplam 3,9 milyon euro kazanacaktı mukavelesi bitene kadar şimdi 8 milyon euro kazanacak farkı gördünüzmü onun için gitmek için can attı.
czyio arkadaşımın yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum ts yönetimi çok başarılı işler yapıyo eskiyi hatırlayın ya nuri albayrak zamanını o zamanlara geri dönmek mi istiyorsunuz.trabzonsporunda paraya yattaranı parasına ihtiyacı yok geçen kanal 24 de sadri şener konuk olmuştu sezon programına trabzonsporun kasasına bir yılda 60 trilyon para giriyo dedi yalan mı konuşuyo bu adam.zaten telekom ile bir anlaşma yaptı gelirler 3 katına çıkacak süper olacak ama hala yattara transferinden sadri şeneri suçlayın az utanın be.
burda şuçlanacak tek birisi var oda yattara sezon başı kaptanlık verildi üstüne titrendi sorumluluk verildi ama gemiyi ilk o terketti.bjk maçında çok hafif bir ağrısı varmış ama oynamadı.hüseyin çimşir inde ağrısı varmış ama çıktı oynadı görün iki kaptanıda hangisi kaptan acaba...