Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • İBB

1 4.17%
  • Beşiktaş

17 70.83%
  • Beraberlik

6 25.00%
Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 178 sonuç

Konu: İBB - Beşiktaş [ TSL 5. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Burak ikinci golde nerede Nobre'nin müdahalesi var ? Nobre kayarak topa dokunuyor rakipte hoop atlıyor yere cart faul.

İlk gol için kaleciye temas falan diyorsun gol olduktan sonra.

Nouma'nın attığı bir gol vardı G.Saray'a.Taffarel'in omzunu mu ne kırmıştı.Uçan kafa vurduktan sonra Taffarel'e çarpmıştı.
    İlk gol için kaleciye temas gol olduktan sonra diyorsun ama gol yok işte. Hakem düdüğü çalmış oyunu durdurmuş, sen daha ne golü diyorsun.

Yazılanları okumuyor musunuz? Bu sene başında kural değişti, yukarıda Burak da yazmış kuralı. Kaleci topa dokunduğunda topu kontrol etmiş sayılır. Kalecinin kontrolündeki topa müdahale edersen bu da ihlaldir. Kalecinin elinde tuttuğu topu kafasıyla alıp gol yapmakla bu pozisyon aynıdır.

Bunları ben söylemiyorum, kurallar söylüyor, gayet açık hem de. Bunu tartışmak bile gereksiz bana göre. Sen 10 sene önceki şeyi söylüyorsun biz kural bu sene değişti diyoruz.

Nasıl ki ofsayt bir kuralsa bu da kuraldır. Sana göre bana göresi olmaz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Böyle bir kural yeni geldiyse tam bir saçmalık olmuş.Kaleci topa parmağının ucuyla dokunacak ve top hakimiyetinde sayılacak.çok çok saçma.

İyide Serkan düdük çalmış diyorsun topa dokundu Nobre ve ağlara doğru giderken o anı donduracakmıyız ? Sonuçta topa dokunduktan sonra topu durdurma şansı yok.Düdükde çalsa top ağlara gidiyor.

Bu arada tekrar tekrar izledim her iki posizyonu da son sayılmayan golümüzde ayakla yapılan müdahaleden önce Nobre rakibini formasından çekiyor.Buna faul çalınabilir görüşündeyim.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kuralı ben getirmedim Murat. Getirenlerin bir bildiği vardır elbette. Kalecinin ceza sahası içinde üstün olması da normal. Bu nedenle ilk pozisyonda verilmeyen gol kararı doğru.

2. pozisyonu da bana göre doğru ki sen de faul olabileceğini belirtmişsin. Durum buyken hakeme federasyona yüklenmek, değişik senaryolar yazmak doğru mu? Kaydebilen puanın suçlusunu hakem yapıp hocanın tercihlerini, bence etkisiz oyunu göz ardı etmek doğru mu? Hakem tartışılacaksa Nobre'nin penaltı olabilecek pozisyonundan dolayı tartışılsın.

Hakem konuşacağımıza Beşiktaş neden etkisizdi onu konuşalım. Yapılan değişiklikler doğru muydu onu konuşalım yani futbol konuşalım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

Ben epey önce bir trt programında izlemiştim...

Beşiktaş'ın efsane üçlüsü Metin-Ali-Feyyaz'dan Metin, Orduspor kalecisinin elinde tuttuğu topu kafayla indirip gol atmıştı, ve hakem golü vermişti... ne gülmüştüm...

aynı programda bu pozisyon örnek gösterilip, artık bu tür bir şeklin gol sayılmayacağı anlatılmıştı... kurallar değişmiş demek...

ayrıca Beşiktaşlılar, geçen sezon çok laf edildi hakemler için felan, bari bu sezon yapmayın... Beşiktaşlılar bunu yaparsa, Anadolu takımları ne etsin, yakışmıyor...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Belgelerle ispatlayamacağınız konularda eminmiş gibi konuşmayınız. Devamı halinde gerekli işlem uygulanacaktır. Bilginize...
    Burada uyarı verilmesine rağmen hala devam ediyorsunuz. Düşüncelerinizi dile getireceksiniz ama boyunuzun aştığı yerlerde ispat sunmanız gerekli. Bundan sonra şu şike muhabbetini uzatmazsanız sevinirim. Aksi takdir de mesajlarınızı sileceğim, o da yetmezse gerekli yaptırımlar uygulanır elbette.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Israrla Mavi olan bir renge kırmızı diyorsunuz. Birbirinize ithamlarda bulunuyorsunuz. Elinizde ispat olmadan kesin yargılar koyuyorsunuz. Konu İBB - Beşiktaş maçından çıkıp her türlü konuya sarkıyor.

Bildiğiniz gibi bu tarz şeyler forumumuzda malesef yer alamıyor. Eminim ki birisi çıkıp yahu ben ne yaptımda mesajlarım silindi. Üslüplu (!) tartışıyorduk diyecek. Yukarda neler yaptığınızı ben biraz törpüleyerek yazdım. Siz yazıyorsunuz bizde kuralları uyguluyoruz.

Konu dışına çıkmadan kurallar çerçevesinde yorumlar getirelim. Rica ediyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

yönetici arkadaşlar bu kadar uyaradığınızda anlamıyorlarsa konuyu kapatın gitsin. bu kadar basit!

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

2.golde Nobre Mustafa Denizli'nin de dediği gibi profosyonelce bir faul yaptı önce sol ayağıyla rakibi engelledi sonra pasının attı.Zaten kaptan Delgado'nun bile bir itirazı olmadı yanılmıyorsam hakem Nobre'ye 4.faulün dedi ve sarı kart gösterdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu puan kaybı umarım sırf hakemin yüzünden olarak değerlendirmez taraftar gibi teknik heyet ve futbolcular.Böyle yaparlarsa kaybeden toptan biz oluruz.Bu puan kaybından gereken dersleri çıkarırsak yolumuza yine dolu dizgin devam ederiz.Mesela maçın başında golü bulunca hakimiyeti karşı tarafa vermemiz gerekiyor.Tamam stoper 2 limiz çok iyiler ama (dün 1 si sakatlandı durum ortada) sen hakimiyeti karşı tarafa verirsen bir şekilde bulabilirler golü.Bu konuda gerekli dersler çıkartılır umarım.Sonra formsuz oyuncular var.Mesela Tello.Kulağı çekilmeli.Geçen seneden eser yok adamda..Ben bu takımda İ.Üzülmez'i,Ali Tandoğan'ı,Gökhan Zan'ı görmek istemiyorum artık.Hoca çok çok zor durumda kalmadığı sürece bu oyunculara şans vermemeli.Rotasyon konusunda hocaya diyecek bir lafım yok.Geniş kadroyu bir şekilde kullanmamız gerekiyor.Neyse umarım bu puan kaybından sonra takım silkelenirde kendilerine gelirler.Ve yine umarım böyle kritik hakem hataları bizim başımıza gelmez.Gerçekten çok dolduk.En küçük bir şeyde hemen patlıyoruz..
    Last edited by GeNç KaRTaL : 28.Eylül.2008 at 06:55
    So what?
    Saike

sakary Ali Misafir

"Hakem kusura bakmayın dedi"

Beşiktaşımızın Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, İstanbul Büyükşehir Belediyesi karşısında 1-0 önde oldukları dönemlerde final paslarını iyi yapamadıklarını ve bundan dolayı istedikleri sonucu alamadıklarını söyledi.
    Ertuğrul Sağlam, maç sonrasında düzenlediği basın toplantısında, ligin 5. haftası sonunda 2 puan yitirdiklerini belirterek, ''Beklemediğimiz puan kayıpları oldu. Maç öncesi moral motivasyon üst seviyedeydi. Maçla alakalı çok hoş duygularımız vardı. Skor 1-0 iken final paslarını iyi yapsak farkı açabilirdik. Ancak 2 puanı kaybettik'' dedi.
    Oyunun genelinde dönem dönem iyi oynadıklarını ifade eden Sağlam, şöyle konuştu:
    ''İyi oyunumuzu maçın geneline yayamamak üzüntü verici. İkinci yarıda da kullandığımız yan toplarda net pozisyonlarımız vardı ama yapamadık. 2 tane filelere giden topumuz vardı. Biriyle alakalı çok iyimser değildik. Ama hakemin vermediği bir pozisyon var. Kimle konuştuysak herkes net şekilde 'Gol' dedi. Şayet öyleyse yazık oldu. Ligde geçen sezon bu sıkıntılar vardı. Sıralamayı 1 puanın veya 1 golün etkilediğini düşünürsek bu konuda çok sıkıntılar yaşayan bir takım olduk. Pozisyon olumsuz şekilde değerlendirildi. Puanımız gitti. Gol olup da hakem böyle değerlendirdiyse yazık oldu.''
    Sağlam, 2 Ekim Perşembe günü Ukrayna'nın Metalist Harkov takımıyla yapacakları UEFA Kupası 1. tur rövanş maçı öncesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni yenip moral bulmayı amaçladıklarını dile getirerek, ''Ama böyle sonuçlar da var. Bu maçın olumsuz etkilerinden sıyrılıp tam anlamıyla bizi gruplara taşıyacak maça hazırlanmalıyız. Bunu da yapacağız. Bizi zorlu bir rakip bekliyor. Bunun üstesinden gelmek için toparlanmamız gerekiyor'' diye konuştu.
    -''HAKEM 'KUSURA BAKMAYIN' DEDİ-
    Nobre'nin attığı golü saymayan hakem Bülent Yıldırım ile bir konuşma yapıp yapmadıkları sorusunu üzerine Sağlam, ''Bir konuşmamız olmadı. Ancak koridorda sadece 'Kusura bakmayın' dedi. Bunları geçen sezon çok dinlediğimiz için alışığız'' diye yanıtladı.
    Maçın ortamı konusundaki soruyu yanıtlayan Sağlam, şunları söyledi:
    ''Maç oynamak için çok olumsuz hava vardı. Seyirci olmadı. Bu olmayınca işin zevki olmuyor. Seyircinin olmaması için de herkes elinden geleni yaptı. Tam iftar saatinde, uzak mesafeye koyunca, bir maçta herkesin beklediği gibi futbol oynamak için olumsuz bir atmosferin olduğunu düşünüyorum. Hoş olmadı. Ama bizim gibi takımların 'Seyirci yoktu, rüzgar vardı, saha uzaktı' gibi gereksiz mazeretlerin arkasına sığınmaması lazım. Her şekilde bütün engelleri geçmek zorundayız. Bu, hakem faktörü olsa bile. Hakem, kötü bir maç yönetse bile aleyhimize gelişen olayların üstesinden gelmeliyiz.''
    Maçta sakatlanan Sivok'un durumuna değinen Sağlam, ''Önemli bir sorunu yok. Sivok'un arka adalesinde gerilme var. Perşembe günü için durumuyla ilgili konuşmak doğru olmaz. Yarın durumu netleşir'' dedi. Son maçlarda forma giymeyen Ali Tandoğan konusundaki soruyu ise Sağlam, ''Ali Tandoğan'ı Antalyaspor maçında oynattık. Kadroda yer veremedik ardından. 22 kişilik geniş kadro var. Üzülerek de olsa çok iyi çalışan ve iyi durumda olan oyuncumuzu bile kadroya alamıyoruz. Bu demek değildir ki ondan memnun değiliz, onu bir kenara atmışız'' diye yanıtladı. Beşiktaşımız, yarın basına kapalı yapacağı antrenmanla Metalist Harkov maçının hazırlıklarına başlayacak.
    Kaynak: AA

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

hakemde hatasını anlamış ama biraz geç oldu olan 2 puana oldu

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Yalnız neye kusura bakmayın dedi bilmiyoruz. Belki "Hocam bu konuda konuşamam, kusura bakmayın" demiştir.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Besiktas bu maci kazanmayi haketmedi bence,Ibb Besiktas´tan daha iyi oynadi maci.Cok iyi mücadele ettiler.Tebrik ediyorum ibbyi.

Besiktas ise bana göre kötü oynadi,sayilmayan goller de bana göre dogruydu.ilk pozisyonda kaleci topun üzerine atliyor,eliyle topu tutuyor,Nobre ise hem eline hem de topa vurarak golü atiyor.Bu bariz fauldür.
    2.golde ise Nobre rakibine arkadan hamle yapiyor,rakibte düsüyor.Zaten hakem faul düdügünü calmis,Delgadonun topa vurup,vurmamasi önem kazandirmiyor o andan sonra.

Besiktasli arkadaslarim olay hemen kötüye gidince hakeme atmayin sucu,bi bakin hatayi kendi takiminizda arayin.Gercekten kabak tadi vermeye basladi,her hakem hatasinda "yeter artik,TFF bizi engelliyor,hakemler bize karsi",ama lehinize olunca bisey diyen yok,zaten kazanirdik o maci falan ...
    Ne güzel memleket yahu ...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Besiktas bu maci kazanmayi haketmedi bence,Ibb Besiktas´tan daha iyi oynadi maci.Cok iyi mücadele ettiler.Tebrik ediyorum ibbyi.

Besiktas ise bana göre kötü oynadi,sayilmayan goller de bana göre dogruydu.ilk pozisyonda kaleci topun üzerine atliyor,eliyle topu tutuyor,Nobre ise hem eline hem de topa vurarak golü atiyor.Bu bariz fauldür.
    2.golde ise Nobre rakibine arkadan hamle yapiyor,rakibte düsüyor.Zaten hakem faul düdügünü calmis,Delgadonun topa vurup,vurmamasi önem kazandirmiyor o andan sonra.

Besiktasli arkadaslarim olay hemen kötüye gidince hakeme atmayin sucu,bi bakin hatayi kendi takiminizda arayin.Gercekten kabak tadi vermeye basladi,her hakem hatasinda "yeter artik,TFF bizi engelliyor,hakemler bize karsi",ama lehinize olunca bisey diyen yok,zaten kazanirdik o maci falan ...
    Beşiktaş kötü oynadı doğrudur ama , Belediye de abarttığınız kadar top oynamadı.Duran top dışında gol atamayacağı bariz olan bir takım nasıl iyi oynamış oluyor.Kötü oynayarak da maç kazanılır.Kazanmayı haketmemiz için kaç tane daha gol atmalıydık acaba?

Kaleci topu mu tutuyorElini üstüne koyuyor o kadar.Golde Nobre kalecinin eline vurdu diyen adam maçı nasıl izledi acaba 2. golde bana göre faul yoktur sana göre faul vardır, tartışılır ama ilk gol %100 nizamidirYok kuralmış öyleymiş , böyleymiş , nasıl bir kural bu acaba?
    Verilmeyen gol pozisyonuna senden daha yakın olan rakip oyuncu(Ekrem Ekşioğlu)maçtan sonra goldü diyo, kabul ediyo, ama sen daha iyi bilirsin tabi.

Gs'nin aleyhine böyle bariz hakem hataları olmadığı için böyle rahatsın sen, aksine lehinize olur hatalar sizin. inşAllah Allah size de böyle hakem hataları gösterir de bu kadar rahat görürüm seni.Beşiktaş lehine olan hakem hatalarınını şu son 2 yılda kaç tane sayabilirsin, ama ben sana aleyhimize olan hakem hatalarını o kadar çok sayarım kiBazıları hakemle kazansın , diğerleri hakemle kaybetsin.Ama haksızlığa uğrayanlar susturulmaya çalışılsın.
    Ne güzel memleket yahu...!

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Baran'ın dediğine harfi harfine katılıyorum. Her puan kaybedilen maçtan sonra Beşiktaşlı arkadaşlarım büyük bir yaygara koparıyor. Anadolu Takımları şikeden yakınır. Hatırlatırım ki siz 3 Büyük'ten birinin taraftarısınız. Bu ülkede 3 Büyükler'e karşı şike yapacak hakem henüz yok.

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Kaleci topu mu tutuyorElini üstüne koyuyor o kadar.Golde Nobre kalecinin eline vurdu diyen adam maçı nasıl izledi acaba 2. golde bana göre faul yoktur sana göre faul vardır, tartışılır ama ilk gol %100 nizamidirYok kuralmış öyleymiş , böyleymiş , nasıl bir kural bu acaba?

Gs'nin aleyhine böyle bariz hakem hataları olmadığı için böyle rahatsın sen, aksine lehinize olur hatalar sizin. inşAllah Allah size de böyle hakem hataları gösterir de bu kadar rahat görürüm seni.Beşiktaş lehine olan hakem hatalarınını şu son 2 yılda kaç tane sayabilirsin, ama ben sana aleyhimize olan hakem hatalarını o kadar çok sayarım kiBazıları hakemle kazansın , diğerleri hakemle kaybetsin.Ama haksızlığa uğrayanlar susturulmaya çalışılsın.
    Ne güzel memleket yahu...!

Şöyle bir kural ki kalecinin kontrol ettiği topa (ki tek eliyle zemine bastırarak kontrol ettiği çok açık) padişahın oğlu gelse vuramaz. Vururken eline ve kafasına gelen darbeler de cabası zaten.

2. paragraftaki bir lafına takıldım. "Bazıları hakemle kazansın" derken kimi kastettiğini açık bir şekilde söyleyebilir misin?

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post

Şöyle bir kural ki kalecinin kontrol ettiği topa (ki tek eliyle zemine bastırarak kontrol ettiği çok açık) padişahın oğlu gelse vuramaz. Vururken eline ve kafasına gelen darbeler de cabası zaten.

2. paragraftaki bir lafına takıldım. "Bazıları hakemle kazansın" derken kimi kastettiğini açık bir şekilde söyleyebilir misin?
    Topu kontrol falan ettiği yok , topa atlıyor, eli değiyor tam o arada Nobre ayağını sokuyor.Allah aşkına pozisyonu gördün mü , yoksa kulaktan dolma bilgilerlemi gelip burda konuşuyorsun, eline nerde darbe var göstersene, kafasına olan darbede top çoktan ağlara gitmişti zaten.

Bazıları derken açık bir şekilde söylememe gerek yok , tek bir takımdan bahsetmiyorum, bu herkes olabilir.Hakemlerin lehine sık sık hata yaptığı takımlar olabilir mesela

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Topu kontrol falan ettiği yok , topa atlıyor, eli değiyor tam o arada Nobre ayağını sokuyor.Allah aşkına pozisyonu gördün mü , yoksa kulaktan dolma bilgilerlemi gelip burda konuşuyorsun, eline nerde darbe var göstersene, kafasına olan darbede top çoktan ağlara gitmişti zaten.

Bazıları derken açık bir şekilde söylememe gerek yok , tek bir takımdan bahsetmiyorum, bu herkes olabilir.Hakemlerin lehine sık sık hata yaptığı takımlar olabilir mesela
    Maçı izlemedim, sadece özetini izledim. Kulaktan dolma bilgi gibi bir durum yok, gayet gözlerimle gördüm. 2. golde hata var dersin, anlarım, çünkü o tartışılabilecek bir pozisyon, ki bana göre orada da faul var. Ama burada topu kontrol ettiği o kadar açık ki...

Bazıları diyerek söyleyemeyeceğin bir şeyi ima etmeye çaılışıyorsun ki, ısrarla ima etmeye devam ediyorsun sanırım
    Last edited by IcedEarth : 28.Eylül.2008 at 12:10

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Zaten yan hekemde golü veriyor pozisyonu en iyi süzebilecek kişi olarak ama orta hakem 40 metreden faulü veriyor Artık kalecilerin topu tutamamasının ceremesinide biz çekiyoruz.

Neyse sağlık olsun giden 2 puan olsun.

Bu arada bu pozisyonda faul olduğunu söyleyen arkadaşlar geçen haftaki Galatasaray maçında nedense Baros'un attığı gole kalecinin hatası faul yok diyorlardı. Kurallar takımdan takıma farklılıklar gösteriyor heralde.
    Last edited by DisCo : 28.Eylül.2008 at 15:59

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Bu arada bu pozisyonda faul olduğunu söyleyen arkadaşlar geçen haftaki Galatasaray maçında nedense Baros'un attığı gole kalecinin hatası faul yok diyorlardı. Kurallar takımdan takıma farklılıklar gösteriyor heralde.
    Bahsettiğimiz iki pozisyon o kadar farklı pozisyonlar ki, aradaki farkı görememeniz çok ilginç.
    Neyse açıklamaya çalışmayacağım, çünkü açıklamaya çalıştıkça daha kötü duruma düşüyorum gözünüzde. Belki susmak en iyi çözümdür burada. Aradaki farkı kendiniz görmeye çalışın.

Burada ne desek,ne yapsak sizin görüsleriniz degismeyecek.Kac kisi geldi burada konustu,görüslerini belirtti ama yine de olaya istediginiz acidan bakmaya devam ediyorsunuz.Tartismaya devam ederiz ama bu hicbirsey kazandirmaz karsi taraf olaya atgözlükleriyle baktigi müddetce...
    Neyse,siz de haklisiniz ...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Amaç haklı çıkmak değil iki pozisyon arasındaki fark nedir bir anlatın bakalım. İkisinde de kale sahasında elleri topa deyen kaleci ve bir rakip forvet var. Ama birinde faul var birinde yok neden?

atgözlükleriyle baktigi müddetce...
    At gözlüğü ile bakmak mı? Şahsen bu eleştiriyi üzerime bile almıyorum. Zira at gözlüğü ile bakılan bir durum varsa birbirinin aynı iki pozisyona farklı yorumlar getiren arkadaşlardır.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Amaç haklı çıkmak değil iki pozisyon arasındaki fark nedir bir anlatın bakalım. İkisinde de kale sahasında elleri topa deyen kaleci ve bir rakip forvet var. Ama birinde faul var birinde yok neden?

At gözlüğü ile bakmak mı? Şahsen bu eleştiriyi üzerime bile almıyorum. Zira at gözlüğü ile bakılan bir durum varsa birbirinin aynı iki pozisyona farklı yorumlar getiren arkadaşlardır.
    Kastettiğin muhtemelen değil, kesin olarak benim. Onun için son bir cevap daha yazacağım.

Bizim maçtaki pozisyonda kalecinin topu kontrol etmiş olma durumu yoktu. Topa önce Nonda vurdu, sonra Serdar topa çıkacağım diye Nonda'ya çarptı. (ki bu tamamen Serdar'ın kontrolsüz ve hatalı çıkışından kaynaklanıyor)

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Pozisyonları çok farklı görüyoruz ozaman, ancak at gözlüğü ile bakmak bu olsa gerek. Faul olmadığını iddia ettiğin pozisyonu birkez daha seyret bence Nonda mı vuruyor Serdar ona mı çarpıyor. Bence iki pozisyon arasında da fark yok ama kararlar siyah ve beyaz kadar tezat. Bizim istediğimizde adalet. O faul değilse buda faul olmasın, bu faul ise ona neden faul çalınmıyor.

Bu konu hakkinda daha fazla yorum yapmayacagimi söyledim ama son defa yaziyorum.2 pozisyon cok farkli.
    Gs macinda Serdar ile Nonda topa ciktilar,Serdar topu tutabilirdi ama topu elinden kacirdi,Nondanin o pozisyonda Serdara en ufak bir müdahalesi yok.Pozisyonu defalarca izledim simdi,net bir sekilde görünüyor Serdarin goldeki hatasi.

Bjk macinda ise Nobre kalecinin eline vurarak topu aglara gönderiyor,kalecinin 1 eli topun üzerinde ama Nobre golü atarken faul yapiyor.Zaten o pozisyondan sonra kaleci maca devam edemedi ve yerini 3.kaleciye birakti.
    Kaleci topa uzanmis,ondan sonra Nobrenin topa müdahale etme hakki yok.

Bundan sonra tek bir yorum yapmayacagim konu hakkinda,zaten ayni laflari tekrarlamak ta hos olmuyor,konunun bir yere varamayacagi malum.Konuyu bosuna uzatmayayim ben sahsim adina ...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Hakem hataLıydım diyor.

Oyuncu bence birşey yoktu goL diyor?

Peki sizin haLa itirazının neye ?

BeLediye iyi oynamış demiş bazı arkadaşLar, İyi futboL bu ise bize karşı rakip takımLar hep böyLe iyi futboL oynasın diyorum bende.

Geçen sezondan beri kabuLLenmediniz üstümüze oyunLar oynandığını, göz göre göre yeniLen goLLeri görmemezLikten geLdiniz. Neden mi ? İşinize öyLe geLiyorda ondan.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Bizim maçtaki pozisyonda kalecinin topu kontrol etmiş olma durumu yoktu. Topa önce Nonda vurdu, sonra Serdar topa çıkacağım diye Nonda'ya çarptı. (ki bu tamamen Serdar'ın kontrolsüz ve hatalı çıkışından kaynaklanıyor)
    6 pas içinde kaleciye her türlü temas faul diye biliyorum ama neyse...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bence Nobre artık bundan sonra oynamasın. Adam birine dokunsa fauL veriyorLar. HakemLerin biLinç aLtına yerLeşmiş bu. Hem Nobre onLar için buLunmaz fırsat. Geçen yıL yeniLen puanLArın pozisyonLArında da hep Nobre vardı. Bence Nobreyi sataLım gitsin. BakaLım o zaman kiminLe uğraşacakLar.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Ben açıklayayım Eren.

Fenerbahçe puan kaybetti ve eğer Beşiktaş kazansa idi bu hafta da puan farkı açılacaktı.Beşiktaş'ta oldukça formda olduğu bir dönemde,Fenerbahçe ise aksine kötü bir dönemdeydi.Puan farkı daha da açılabilir,kapanmayabilirdi.Bu yüzden bana göre Federasyon bu duruma el attı ve Beşiktaş'ın arayı açmasını engelledi.Yani demek istediğim şu ki Fenerbahçe kazanmış olsaydı Beşiktaş'ın bu akşam attığı 2 golden en az 1 tanesi verilidi.
    Evet hatta Fenerbahçe başkanı sayın Aziz Yıldırım da federasyonu aramış talimat vermiştir bunu garanti ediyorum.

Bırak Murat abi Allah aşkına, Fenerbahçenin ne alakası var bu konuyla hakemin gözlerini Fenerbahçe mi köreltti ? Bu yaptıgın başka takıma çamur atmadır. - ki burada Beşiktaşlılardan ziyade Fenerbahçelilerde var. Şike oldugunu iddaa ediyorsun varsa ispatın konuş yoksa bu kadar ağır ithamlarda bulunmak sana yakışmıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İki takımında kazanacağı bir maçtı..İbb maça şansızlıkla başladı..Gole gden top adama çarptı diye ofsayt oldu..Holoskonun içeri orta yaptığı top gol oldu..Herkes bjk nin 2.golü bulup maçı koparacağını düşünürken bir türlü o gol gelmedi..İbb nin attığı gollede iyice dirençlendi takım..Yine ibb nin direkten dönen topu kader anıydı maçın..Beşiktaş genel olarak oyuna hakim olmaya çalışsada şansı biraz yaver gitseydi maçı ibb kazanırdı..Verilmeyen gol için ise yukarıda açıklanan kural var ise gol değildir kesinlikle tartışılmaz bile..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

macta mustafa denızlı'de bahsettı adın cıkacagına canın cıksın derler ya cok dogru.. gecen senekı ankara macında da kalecı elınden kacırdı topu nobrenın alakası yokken faul verıldı ama bazı arkadaslar orda da mudahale vardı derler neyse.. ınsallah bu, bu sezonkı ılk ve son tartısma konusu olur gecen senekı olaylar yınelenmez.. bu arada baran kardesım pozısyonu gozuyle ızleyen herkes kalecının elıne en ufak bır mudahale olmadıgını gorur ..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ne güzel memleket yahu...![/B]

Antalyaspor macında verilmeyen bariz penaltı + hakemin kırmızı kart göstermek için dk 90 a kadar beklemesi de bizim alehimize yapılan bir hataydı. Şu klişe düşünceyi atın artık kafanızdan

Gollere gelince ilk olan da kaleciye foul oldugunu düşünüyorum; fakat 2. gol temiz...

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Mesaj Yetkileri