Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
19. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

6 31.58%
  • Berabere biter

9 47.37%
  • Sivasspor kazanır

4 21.05%
Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 96 arası toplam 96 sonuç

Konu: Beşiktaş - Sivasspor [ TSL 8. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Beşiktaş Taraftarı Kışkırmaya Sebep Arıyorsa Bunun Sorumlusu Biz Değiliz
    Beşiktaş taraftarının yaptığı son derece çirkin bir davranış fakat bu yapılan şeyler durup dururken de yapılmadı , bende dedim ki küfürler başta olmak üzere küfürlerin neden edildiği de araştırılsın incelensin acaba durup dururken mi edilmiş ? Ayrıca kışkırmaya sebep aransaydı İnönü'deki her maçta bulunurdu bir sebep ama gerçek kışkırtmada bu..

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by DeNiZ_1903 View Post
    Beşiktaş taraftarının yaptığı son derece çirkin olarak ama bu yapılan şeyler durup dururken de yapılmadı , bende dedim ki küfürler başta olmak üzere küfürlerin neden edildiği de araştırılsın incelensin acaba durup dururken mi edilmiş ?
    Peki Ne İçin Yapıldı Kardeşim Söyle Bana Eğer Mehmet Yıldız Hakeme İtiraz Ediyor Diyemi Eğer Hakeme İtiraz Ediyorsa Hakem Ona Bunun Cezasını Açık Açık Verir Cuma Günü Sahaya Ayakkabı Atabilen Bir Zihniyet Olan Beşiktaş Taraftarı Rahatça Küfür Edebiliyor Ve Bunun Sorumlusuda Mehmet Yıldız Bülent Uygun Sivasspor Takımı Yada Sivassporlu Taraftar Oluyorsa Tamam Biz Suçluyuz Biz Sizin Bize Dediklerinizi Unutmayacağız
    Biz Beşiktaş taraftarını küfüre karşı bilirdik fakat gördük kü herşey medyayı kandırmak içinmiş.... Kimin ne olduğunu dün gördük...

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Peki Ne İçin Yapıldı Kardeşim Söyle Bana Eğer Mehmet Yıldız Hakeme İtiraz Ediyor Diyemi Eğer Hakeme İtiraz Ediyorsa Hakem Ona Bunun Cezasını Açık Açık Verir Cuma Günü Sahaya Ayakkabı Atabilen Bir Zihniyet Olan Beşiktaş Taraftarı Rahatça Küfür Edebiliyor Ve Bunun Sorumlusuda Mehmet Yıldız Bülent Uygun Sivasspor Takımı Yada Sivassporlu Taraftar Oluyorsa Tamam Biz Suçluyuz Biz Sizin Bize Dediklerinizi Unutmayacağız
    Biz Beşiktaş taraftarını küfüre karşı bilirdik fakat gördük kü herşey medyayı kandırmak içinmiş.... Kimin ne olduğunu dün gördük...
    Eğer buraya kazanmak için gelen takım gereksiz tahriklerde bulunup sürekli yardımcı hakem ile haksız bir diyalog içinde olmasaydı , 30. dk dan itibaren oyunu yavaşlatma eyleminde bulunmasaydı adam gibi futbolunu oynayıp gitselerdi bunların hiçbiri olmayacaktı belki , edilen küfürler çok çirkin ona denilecek bir sözümüz yok , olamaz da zaten ama sadece edilen küfürler göz önüne alınırsa asıl o zaman Türk sporu için gerçek bir çöküş olur ..

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by extensor View Post
    Tuhaf işler oldu doğrusu iki sayfa boyunca. Yakıştıradım hakikatten. Dedimki benim yazdığım bütün mesajlar geri alınsın terörist kelimelerinin başına tribün kelimesi eklensin. Yapılmamış. 13eşiktaş nickli arkadaş dün gece yapacak bir şey yok ben duygusal davrandım kusura bakmayın diyor. Küfürü savunduktan sonra benim düşüncelerimi anlıyor ve kusura bakmayın deyip hatasından dönüyor. Bu sabah bir bakıyor ki benim bütün mesajlarım silinmiş. Ve ben siteden atılmakla tehtid ediliyorum. Çocuk özüne dönüyor yine küfrü savunuyor Hatta ileri gidiyor kavgayıda savunuyor. Kafa yaran terörist olurmu diyor. evet olur. Tribünde yaparsa tribün. Trafikte yaparsa trafik teröristi olur.

Yöneticilerin çok yanlış bir adım attığını düşünüyorum ve bence üzerlerinde ki formayı çıkarmadan hareket ediyorlar. Lütfen bu eleştirilerimi de yapıcı olarak alsınlar. Her sözüde kendilerine bir itiraz bir isyan olarak algılamasınlar.

Ben Galalatasaray taraftarıyım ve örnek olarak 19 mayıs 2007deki galatasaray tribünüde. Tribün teröristleriyle doluydu diyorum.

Haaa o kadar yazdığım yazılar arasında çok önem arzettiğini düşündüğüm bir paragrafımda gitmişti
    tekrar yazıyorum.
    Terörizm, siyasal, dinsel ve ekonomik hedeflere ulaşmak amacıyla sivillere; resmî, yerel ve genel yönetimlere yönelik baskı, yıldırma ve her türlü şiddet içeren yolun kullanımıdır. Terör uygulayan organize gruplara terör örgütü; terör uygulayan şahıslara ise terörist denir

Önce bunu öğren ondan sonra ettiğin kelimelere dikkat et.

Futbolda şiddet varsa bu holiganizm, bunu uygulayanda holigandır.

Bence sen yanlış adımlar atıyorsun ya bu sitede yazmaya devam etme yada adımını doğru at !
    Last edited by Vieri : 26.Ekim.2008 at 19:45
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Terörizm, siyasal, dinsel ve ekonomik hedeflere ulaşmak amacıyla sivillere; resmî, yerel ve genel yönetimlere yönelik baskı, yıldırma ve her türlü şiddet içeren yolun kullanımıdır. Terör uygulayan organize gruplara terör örgütü; terör uygulayan şahıslara ise terörist denir

Önce bunu öğren ondan sonra ettiğin kelimelere dikkat et.

Futbolda şiddet varsa bu holiganizm, bunu uygulayanda holigandır.

Bence sen yanlış adımlar atıyorsun ya bu sitede yazmaya devam etme yada adımını doğru at !
    O zaman bu ülkedeki bir çok yazar spiker basın yayın organı çalışanı. Tribün terörü veya trafik terörü kavramlarını kafalarından uydurmuşlar.

Tanım doğrudur. Benim söylemim yanlıştır. Şimdi öğrenmiş olduğum için holigan diyorum o insanlara ve terörist yakıştırması için özür diliyorum.
    Fikirlerim burada

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by extensor View Post
    O zaman bu ülkedeki bir çok yazar spiker basın yayın organı çalışanı. Tribün terörü veya trafik terörü kavramlarını kafalarından uydurmuşlar.

Tanım doğrudur. Benim söylemim yanlıştır. Şimdi öğrenmiş olduğum için holigan diyorum o insanlara ve terörist yakıştırması için özür diliyorum.
    Ben sana sözlük anlamını belirttim, sadece bu ülkede bazı şeyleri o kadar yanlış kullanır olduk ki gerçek terörist ile holiganları bari karıştırmayalım.

Beşiktaş taraftarının yaptıkları yakışır birşey değildir buna katılıyorum. Küfür ilede kendi kulüplerine zarar vermekten öte bir yere gitmezler..
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri