Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?
- Voters
- 19. You may not vote on this poll
-
Beşiktaş kazanır
-
Berabere biter
-
Sivasspor kazanır
-
Tuhaf işler oldu doğrusu iki sayfa boyunca. Yakıştıradım hakikatten. Dedimki benim yazdığım bütün mesajlar geri alınsın terörist kelimelerinin başına tribün kelimesi eklensin. Yapılmamış. 13eşiktaş nickli arkadaş dün gece yapacak bir şey yok ben duygusal davrandım kusura bakmayın diyor. Küfürü savunduktan sonra benim düşüncelerimi anlıyor ve kusura bakmayın deyip hatasından dönüyor. Bu sabah bir bakıyor ki benim bütün mesajlarım silinmiş. Ve ben siteden atılmakla tehtid ediliyorum. Çocuk özüne dönüyor yine küfrü savunuyor Hatta ileri gidiyor kavgayıda savunuyor. Kafa yaran terörist olurmu diyor. evet olur. Tribünde yaparsa tribün. Trafikte yaparsa trafik teröristi olur.
Yöneticilerin çok yanlış bir adım attığını düşünüyorum ve bence üzerlerinde ki formayı çıkarmadan hareket ediyorlar. Lütfen bu eleştirilerimi de yapıcı olarak alsınlar. Her sözüde kendilerine bir itiraz bir isyan olarak algılamasınlar.
Ben Galalatasaray taraftarıyım ve örnek olarak 19 mayıs 2007deki galatasaray tribünüde. Tribün teröristleriyle doluydu diyorum.
Haaa o kadar yazdığım yazılar arasında çok önem arzettiğini düşündüğüm bir paragrafımda gitmişti
tekrar yazıyorum.
Terörü lanetliyoruz deyipte. Beşiktaşlı olmayanlar o.. çocuğudur diyor bütün beşiktaş tribünleri. Peki ya şehidimiz Fenerbahçeli ise o da o.. çocuğumudur?
Yada onun annesi o.. mudur?
Mesaj Yetkileri