Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

8 57.14%
  • Ankaraspor

5 35.71%
  • Beraberlik

1 7.14%
Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 131 sonuç

Konu: Beşiktaş - Ankaraspor [ TSL 14. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bazıları yine taraftara sallamaya başlamış bilmeden etmeden, yahu siz neden bahsediyorsunuz?Beşiktaş İnönü'de rahat maç kazanamazmış.Hadiyin ordan!Bugün tribündeydim.Delgado'ya tepkiler açık tribünden geldi.Kapalı ise bu tepkilere oyuncuyu alkışlayarak , ve Delgado lehine tezahuratta bulunarak tepki verdi.Islıklayanlar da yine Beşiktaş taraftarı tarafından susturulmaya çalışıldı.Herşey ordan görüldüğü gibi değil yani, zaten Beşiktaş tribünde mikrofon var diye iftira atan adam taraftara sallamış , pek şaşırmam

Maç hakkında ise;

Geldiğinden beri Denizli'yi savunuyordum.Kaybetsek de iyi oynuyorduk diye kendimi avutuyordum.Bu maçta gördüm ki bu takımın doğru düzgün bir taktiği yok, kazanırsa duran toplardan veya bireysel çabalar doğrultusunda oluşacak pozisyonlarda gol bulabilir.Zira duran toptan bulduğumuz bir pozisyonda Toraman akıl almaz bir gol kaçırmasa yine bu maçı kazanabilirdik.Sivok artık defansa geçmeli, Denizli niye bozar Zapo-Sivok uyumunu anlamam...Bobo'yu eleştirenler de var, hala savunuyorum ki Bobo bu takımın forvetidir.İlk 11'de esame listesine adı ilk yazılacak futbolculardandır.Açıkcası bu mağlubiyeti hiç beklemiyordum...Artık mağlubiyette payu olan herkes aklını başına devşirmeli, şapkasını önüne koyup düşünmeli...
    Ne zaman şampiyonuz diye bağırsak,
    Kursağımızda kalıyor.
    Söylesene bize hoca,
    Takım niye oynamıyor?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Önce sırtına vuruyor sonra göğsüne doğru hem de hakemin gözünün önünde Aykut Kocaman'ın dediği hakemlerin 'kuvvetli' olması gerekiyor sözüne doğruluyor bu olay.

ulen ankara anca bizi yenersin zaten. lige çıktıklarından beridir bu adamlar bize bela oldu yahu. kume düşesiniz emi

özer hurmacı birader sen nasıl topcusun öyle, fazla geliyorsun ankara'ya. seni dolmabahçe taraflarına alalım hemen.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Hani bir rekLam varya Biryağ ne kadar güzeL oLabiLir gibi birşey.Peki bir başkan bir takımın içine ne kadar edebiLir ?
    Sezon başından beri söyLüyorum kaLeye Buffonu aL defansa Terryi aL orta aLana Gerardı aL iLeriye Etoyu aL yine şampiyon oLamaz bu takım diye.Sözde başkanımız ne yaptı etti batırdı takımı.Bu nede söyLesem sonuçta futboLcu oynuyor diyor.Ama futboLcunun,antrenörün havasını huzurunu bozarak batırıyor takımı.DefoL git be adam!

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ne zaman şampiyonuz diye bağırsak
    Kursağımızda kalıyor
    Söylesene bize Hoca
    Takım niye oynamıyor?

Bu beste bugün cuk diye oturdu.İşin taktiğine,tekniğine girmeyeceğim.Yıldırım Demirören geldiğinden beri onlarca futbolcu değişti.5 tanede Hoca.Ama her sezon aynı senaryo,biraz toparlanma,bir kaç hafta iyi oyun sonu yine hüsran.Olmuyor,olmuyor,olmuyor.Uğursuz bu adam,bildiğin uğursuz...

Söyleyebileceğim tek bir şey var...

Yönetim İstifa...

Bu arada bu kadar sinir ve strese rağmen mutlu olduğum bir nokta vardı.Özer Hurmacı.Al A milli takımın 10 numarası yap direk.Bugün Delgado ve Özer takım değiştirseydi sonuç çok daha farklı olurdu...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bu Bjk daha duzelmez En azindan duzelmeleri cok zor.

Ankarasporada helal olsun, suan bulunduklari yerde coktan olabilirlerdi ama Aykut hocayi 10 defa gonderip geri getirdiler. Sanmiomki sene sonu bukadar yukarida olsunlar, 6cilik onlarin yeri heralde.

BJK halen Fenerbahceden yedigi darbeyi uzerinden atamamis, kotu dedigimiz Fenerbahce suan Bjk nin de uzerinde

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Maçın Özet görüntülerinin bir kısmını izledim..

Beşiktaş'ın son golü evlere şenlik yok böyle bir gol, o defansı neden o kadar boş bırakırsın neden 3 e 2 bırakmaz hiç anlamam doğrusu adam 20 25 metre gitti topla sonucunda attı..

Beşiktaş gibi böyle bir takım kalite seviyesi üstlerde olan bir takım bu gibi defans hataları yaparsa vay haline Türk liginin..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

DeLgado ve Yönetime yapıLan isyan sonuna kadar doğru. Hatta ikisi için geç biLe kaLınıLdı. Ama ediLen küfürLer yaLnış.

Aykut Kocaman ne idi beLirsiz davranışLarda.

Sivok baştan adama bastı, oh iyi oLmuş dedim, sonra adamın ayağını kırdığını görünce de yuh be İnsanmısın dedim.

Bizden bir cacık oLmaz artık. Hep hevesimizi kursağımızda bırakıyorLar.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Özer Hurmaci da bize gelecekti,transferinde sorun cikti.Keske gelseydi bize,cok kaliteli bir futbolcu.Ama eminim ki Özer devre arasinda 4 büyüklerden birisine gidecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Tello'nun yumruğunu görmeyen yan hakeme Türkiye Görme Engellileri Koruma Derneği tarafından plaket verilmeli. Bu kadar görme kusuru varken nasıl hakemlik yapıyor diye.

Ankaraspor sezon başından beri oynadığı gibi oynadı. Baskılı, rakibe her noktada pres yapan oyununu dünde sergiledi. Taraftar desteğini ise yanlış anlamak olmaz bence. Şöyle düşünelim. Demirören Beşiktaş'ın değilde tuttuğunuz takımın başkanı olsaydı? Hayal etmesi bile kötü değil mi? Bu arada günün en şanssız adamı Theo Weeks idi. Adam oyuna girdi. Bir yumruk yedi bir de Sivok ayağına bastı. Bu arada TV Yorumcusu Mustafa Denizli'ye saygılar...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

MostapHa evet bencede yazık oldu adama
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

ankarayı tebrik ederim valla baya iyi oynamışlar çok pas yapan bi takım Ankara aykut hoca ıyı çalıştırıyo ögrenclerini

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu arada galip geldiğimizde 30 mesaj olmayan maç başlığımız yenildiğimizde rakip takımı tebrik mesajları ile dolup taşıp 5 sayfayı buluyor.Beşiktaş sayfasının yanından geçmeyen arkadaşlarımız bile yazıyor.Beşiktaş'ın yenilmesi,kötü duruma düşmesi insanların mutluluk kaynağı olmuş...

Oda güzel...

Not:Kimse yanlış anlamasın,kızdığımdan yazmadım,biraz garipesedim sadece...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Özer Hurmaci da bize gelecekti,transferinde sorun cikti.Keske gelseydi bize,cok kaliteli bir futbolcu.Ama eminim ki Özer devre arasinda 4 büyüklerden birisine gidecek.

Özer Hurmacı Trabzon doğumlu , Eski futbolcumuz Lemi Çelik dayısı , eski Teknik direktörümüz ve şu an altyapının başına getirilen Sadi Tekelioğlu'da eniştesidir. Sezon başında transferi gündemdeydi ama Ankaraspor bonservisini çok yüksek tutmuş.Dedikodulara göre sezon sonu Trabzonspor'a gelebilirmiş , e bu kadar Dayı ve Enişte işin içinde olduktan sonra gelmesi gerekir Trabzonspor'a

Tff Tam Saha

"Trabzonspor'u şampiyon yapacağım" diye ağlardım

Trabzonspor senin için hâlâ özel sanırım?

Trabzonspor aşkı küçüklüğümden beri var. Orada oynayıp şampiyonluk yaşamak istiyorum. Almanya'da kahvelere gidip tüm maçlarını seyrederdik. Lemi dayımı izlerdik. Trabzonspor yenilince, 'Görürsünüz, oraya gidip şampiyon yapacağım' diye ağlayarak çıkardım. Tatillerde Akçaabat'a geldiğimizde, en çok sevdiğimiz şey Trabzonspor'un tesislerine gidip oynamaktı. En güzeli de o zamanlar Trabzonspor'da oynayan futbolcuların çoğuyla tanıştım. Ünal Hoca Ümit Milli Takım'da hocam, Tolunay Hoca yine Genç Milli Takımlarda. Onlarla birlikte çalışmak onur veriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Özer Hurmacı için yazılacak çok şey var.Alt yapısını yurt dışında aldığı çok net belli oluyor zaten.Dün kendiside nasıl bir oyuncu oluduğunu çok iyi açıkladı maç sonu röportajında.Ben ne tam 6 numarayım ne de 10 numarayım,tam manasıyla 8 numarayım dedi.Yani orta sahanın hem defansif yönünü hemde ofansif yönünü oynuyor demek bu.Yüksek teknik kapasitesinin yanında müacedeleci ve güçlü bir yapısı olmasıda en büyük artısı...

Bütün bunların yanında her iki kanatta da en iyi şekilde görev yapabiliyor.Çok süratli değil belki ama adam geçme becerisi ve mücadele gücü sayesinde bunuda en iyi şekilde becerebiliyor...

En kısa sürede milli takıma alınması ve oynatılması dileğiyle...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Özer Hurmacı Trabzon doğumlu , Eski futbolcumuz Lemi Çelik dayısı , eski Teknik direktörümüz ve şu an altyapının başına getirilen Sadi Tekelioğlu'da eniştesidir. Sezon başında transferi gündemdeydi ama Ankaraspor bonservisini çok yüksek tutmuş.Dedikodulara göre sezon sonu Trabzonspor'a gelebilirmiş , e bu kadar Dayı ve Enişte işin içinde olduktan sonra gelmesi gerekir Trabzonspor'a

Tff Tam Saha

"Trabzonspor'u şampiyon yapacağım" diye ağlardım

Trabzonspor senin için hâlâ özel sanırım?

Trabzonspor aşkı küçüklüğümden beri var. Orada oynayıp şampiyonluk yaşamak istiyorum. Almanya'da kahvelere gidip tüm maçlarını seyrederdik. Lemi dayımı izlerdik. Trabzonspor yenilince, 'Görürsünüz, oraya gidip şampiyon yapacağım' diye ağlayarak çıkardım. Tatillerde Akçaabat'a geldiğimizde, en çok sevdiğimiz şey Trabzonspor'un tesislerine gidip oynamaktı. En güzeli de o zamanlar Trabzonspor'da oynayan futbolcuların çoğuyla tanıştım. Ünal Hoca Ümit Milli Takım'da hocam, Tolunay Hoca yine Genç Milli Takımlarda. Onlarla birlikte çalışmak onur veriyor.
    Aslında Bilal ide konusmak lazımdı çok güzel oynadı.Beşiktaş maçında...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Özer'in oynadığı oyuna zaten söyleyecek lafımız yok ama maçtan sonra yaptığı aklı başında yorumlarda çok güzeldi. Sadece futbol açısından değil, kişiliği, kültürünü de iyi geliştirmiş izlenimi verdi bana. Futbolda sadece yeteneği olan değil aklını iyi kullanan iyi yerlere geliyor. Eminim ki Özer'de iyi yerlere gelecektir.

Sivok'un kendi kalesine attığı golde, diğer ayağıyla topa girse ya da ayağının içiyle müdahele yapsa topu dışarı çelebilirdi, sonrasında gördüğü kırmızı kart ise takımını yaktı. Ne olursa olsun maç 11'e 11 olsa Beşiktaş son dakikalarda baskı kurup beraberlik golü atabilirdi. Ayrıca Sivok'un bilerek bastığını düşünüyorum, sakınmak istese 2 ayağıyla da basmazdı en azından birini kurtarırdı, şimdi Galatasaray maçında da oynayamayacak, çok ağır ceza almalı yönetimden.

Tello'da aynı şekilde, eğer hakemimiz kör olmasaydı o da kırmızı görecek ve en az 2 maç ceza alacaktı ve GS maçında o da oynayamayacaktı. Yönetim bence Tello'ya da para cezası vermeli. Ve İbrahim Üzülmez, sanırım o da attığı tokatlar nedeniyle 2 maç ceza alacak ve o da GS maçında oynayamayacak. Tello ceza almaz, çünkü hakemin önünde ve hakem vermiyor.

Kanatlarda tek adam kullanarak Ankaraspor'un ekmeğine yağ sürdü Denizli. Üzülmez'e Tello hiç destek vermeyince orayı çok iyi kullandı Ankaraspor. Aykut hoca ayağa bas, sürekli pas ve uzun oynamayarak oyuna hakim oldu. Klasik anadolu takımları mantığıyla mücadele etmeyince ve Beşiktaş da çok kötü olunca deplasmandan 3 puanla döndüler. 3 büyüklerin kötü olduğu bu sezonda arkadan daha çok takımın üst sıralarda olmasını isterim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Umarım bu sene bir Anadolu takımı birinci olur
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Bu arada galip geldiğimizde 30 mesaj olmayan maç başlığımız yenildiğimizde rakip takımı tebrik mesajları ile dolup taşıp 5 sayfayı buluyor.Beşiktaş sayfasının yanından geçmeyen arkadaşlarımız bile yazıyor.Beşiktaş'ın yenilmesi,kötü duruma düşmesi insanların mutluluk kaynağı olmuş...

Oda güzel...

Not:Kimse yanlış anlamasın,kızdığımdan yazmadım,biraz garipesedim sadece...
    Bunda garip bir durum yok ki.Bence gayet normal.Gidipte bir FB'li,GS'li Yada TS'li Beşiktaş'ın yenilgisine üzülecek hali yok..Tabii ki Bjk'nin yenilmesine sevineceğiz..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by Karizma_Aykut View Post
    Bunda garip bir durum yok ki.Bence gayet normal.Gidipte bir FB'li,GS'li Yada TS'li Beşiktaş'ın yenilgisine üzülecek hali yok..Tabii ki Bjk'nin yenilmesine sevineceğiz..
    Yok Anıl , Trabzonspor bugün puan kaybederse 2. ile arasında ki puan farkını 5'e çıkaramayacağı için üzülecektir eminim

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Benim söylediğim çok farklı bir şey...

Elbette rakibinizin puan kaybetmesine sevinebilirsiniz,bundan doğal bir durum yok...

Beşiktaş iyi oynayıp galip geldiği zaman maç başlığına bırak yazmayı okumayanlar bile yenildiği zaman girip methiyeler düzüyor.Bunu garipsedim yoksa sevinmeniz gayet doğal...

Not yazdık yanlış anlaşılmasın diye ama nafile...

Nesil
    2007
    Yer
    .

Konunun başlığını okuyalım ona göre yorumlara devam edelim

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Arkadaşlar konunun adı Beşiktaş - Ankaraspor. Bu maçın konuşulması için açılmış bir konu ve sizin konuştuğunuz konu, milli takım, kim alınmalı, kimler alınmamalı ve fatih terim. Rica ediyorum maç hakkında konuşalım.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Ankaraspor gerçekten iyi oynadı , Sivok ard arda iki hata yaptı pahalıya patladı galibiyet için fazla şey yapmadık ama verilmeyen bir penaltımız olduğunu da söylemeliyim , Delgado'ya verilen tepkiler yanlıştı ama onunda kendini düzeltmesi lazım artık..Ayrıca maçın sonunda tüm stadın alkışla tempo tuttuğu bir beste vardı klasik melodide , onun sözlerini bilen varmı ?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    Maçın Özet görüntülerinin bir kısmını izledim..

Beşiktaş'ın son golü evlere şenlik yok böyle bir gol, o defansı neden o kadar boş bırakırsın neden 3 e 2 bırakmaz hiç anlamam doğrusu adam 20 25 metre gitti topla sonucunda attı..

Beşiktaş gibi böyle bir takım kalite seviyesi üstlerde olan bir takım bu gibi defans hataları yaparsa vay haline Türk liginin..

Bu çok normal değil mi? Sivok kart görmüş Zapo çıkmış Toraman ortada tek ona en yakın Kurtuluş ve Üzülmez kalmış ve dakika 90 2-1 yeniksin tüm takım hücumda bu tür kontra normal bence

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by DeNiZ_1903 View Post
    Ankaraspor gerçekten iyi oynadı , Sivok ard arda iki hata yaptı pahalıya patladı galibiyet için fazla şey yapmadık ama verilmeyen bir penaltımız olduğunu da söylemeliyim , Delgado'ya verilen tepkiler yanlıştı ama onunda kendini düzeltmesi lazım artık..Ayrıca maçın sonunda tüm stadın alkışla tempo tuttuğu bir beste vardı klasik melodide , onun sözlerini bilen varmı ?
    Ne zaman şampiyonuz diye bağırsak,
    Kursağımızda kalıyor
    Söylesene bize Hoca,
    Takım niye oynamıyor?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Dün rezil bir Beşiktaş izledik. Maçı seyredipte olaylı Samsunspor maçını aklından geçirmeyen yoktur heralde. Kadroyu öğrendikten sonra aklımdan geçenleri maçtan sonra Rıdvan Dilmen NTVSpor'da dillendirdi. Beşiktaş'ın dün ne oynadığını anlayabilen dünya üzerinde çok az insan ya vardır ya yoktur. Ankaraspor gibi topla oynamayı seven, pas yapmayı seven bir takıma karşı Mustafa Denizli ne düşünerek böyle bir takım çıkardı anlamak, kelimeler ile tarif etmek mümkün değil.

Maça gelirsek, gerçekten rezil bir oyun oynadık. Kaleci Rüştü bence maç 1-3 bitmesine rağmen Beşiktaş için maçın adamıdır. 6-7'ye doğru gidiyordu maç ki şükür Ankaralı oyuncuların ve Rüştü'nün sayesinde 3'te kaldı. Tello, Bobo ve Delgado 3'lüsünün sahada ne yaptığı belli olmayan oyunları ile 1 gol bulmuş olmak dahi bu maç için bir mucize ki zaten gol bir karambol sonrasında topun oyuncuya gelmesi ile oldu. Sivok'un kırmızı kart gördüğü pozisyonda yaptığı futbolculuğu bırakın insanlığa sığmayan bir hareketti en az 3-4 maç ceza almalı diye düşünüyorum. Ama bu cezayı vermezler -veremezler- yada verip 2 maç olarak onanır ki zaten onuda kırmızı karttan zaten aldı. Eskişehir maçında Serdar'ın Rüştü'ye yaptığı harekete sinirlenen bizler bu pozisyonda birşey yokmuş gibi davranırsak olmaz, bize yakışmaz. Bir iki lafta Tello için etmek lazım. Tello futbolu bırakıp boksör olmaya merak saldı heralde. Bursaspor maçında Gökhan'a attığı sol kroşeden sonra bu maçta da aynısını tekrarladı. Yan hakemin o pozisyonu görmüş olmamasına ihtimal dahi vermiyorum. Ama 2. kırmızı kartı istemeye yüreği yetmedi sanırım. Beşiktaş yönetimi Tello'ya ağır bir para cezası vermeli bu davranışlarından ötürü ama nerde...

Bu saatten sonra bir Beşiktaş taraftarı olarak şampiyonlukla ilgili herhangi bir beklentim kalmadı. Zaten takımdan bunu beklemiyordum ama şampiyonluk adaylarından Galatasaray ve Fenerbahçe'nin kötü formları neden olmasın dedirtiyordu ancak artık Beşiktaş'ta herhangi bir ışık yok. İbrahim Üzülmez ve Sivok'un muhtemel cezaları ile A.Gücü ve Galatasaray maçlarına çıkacak Beşiktaş puan kayıplarını sürdürecektir ve şampiyonluk yarışına havlu atacaktır kanısındayım.

Beşiktaş'ın en büyük handikapı bence yıldız bir oyuncusunun bulunmayışı. Rakiplere baktığınızda beğenir yada beğenmezsiniz ama bir Arda, Lincoln, Kewel, Baros diğer yanda yine beğenir yada beğenmezsiniz ama Guiza, Semih, Alex, Deivid gibi oyuncular varken Ekrem ile, ne yapacağı kestirilemeyen Delgado ile, hayalet gibi ortalarda dolanan Tello ile Bobo ile, formsuz Serdar ile ne şampiyonluğundan bahsedeceğiz ki.

Sezon başında da söylemiştim Beşiktaş yönetiminin yaptığı transferler büyük hedefler koymuş bir takımın transferleri değildi. Beşiktaş bu kafa ile bir 10 yıl daha şampiyonluk göremez. Ama adam gibi bir yönetim gelip, arkadaş benden 3 yıl 5 yıl şampiyonluk beklemeyin çok transfer beklemeyin ama sonunda adam gibi bir takım izleyeceksiniz desin, hayır diyecek bir Beşiktaşlı çıkmaz.

Rakiplerimize bundan sonra şampiyonluk yarışında başarılar diliyorum. Umarım büyük takımlar bukadar kötü iken bir Anadolu takımı şampiyonluğa ulaşır.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Beşiktaş'ın en büyük handikapı bence yıldız bir oyuncusunun bulunmayışı. Rakiplere baktığınızda beğenir yada beğenmezsiniz ama bir Arda, Lincoln, Kewel, Baros diğer yanda yine beğenir yada beğenmezsiniz ama Guiza, Semih, Alex, Deivid gibi oyuncular varken Ekrem ile, ne yapacağı kestirilemeyen Delgado ile, hayalet gibi ortalarda dolanan Tello ile Bobo ile, formsuz Serdar ile ne şampiyonluğundan bahsedeceğiz ki.
    Güzel söylemişsin Emre abi ama Delgado'nun da yedeği olmaması ciddi bir sorun , o mevkinin adamı olan başka bir oyuncu bilmiyorum takımda Delgado'dan başka. Yıldız oyuncu konusuna da katılmıyorum oyuncularımız formda ve inançları tam bir şekilde sahaya çıksa arada yıldız oyuncu farkı ortadan kalkar bence , örneğin Ekrem Dağ ; dün haricinde son birkaç haftadır harika bir futbol ortaya koyuyor , Beşiktaş'a gelmeden önce ismini hiç duymadığım bir adamdı ama 40 yıllık Beşiktaş'lıymış gibi oynuyor .Elbette Roberto Carlos gibi kariyeri olan ve sahada otorite sağlayacak bir adamın olması her takım için artı değer de olabilir .

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Zaten elinizde yıldız oyuncu olmaya aday oyuncunuz yoksa en büyük kozunuz takım oyunu aynayıp takımı yıldız yapmaktır. Ama bunun zerresi yok.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Çarşı´da liderlik kavgası

Geçen hafta Fenerbahçe maçında bir grup taraftardan tokat yiyen Alen ile arkadaşları Ankaraspor maçında tribüne çıkartılmadı.

Geçmişte olduğu gibi kapalı üst tribünde amigoluk görevini yapan Alen Markaryan‚ Ankaraspor maçının ilk yarısını kapalı alt tribünden izledi. Alen´in yokluğunda ise tezahüratları yeni liderlerin yönettiği belirtiliyor.

DEVRE ARASI SİLAHLAR PATLADI

Bu arada Beşiktaş - Ankaraspor maçının devre arasında koridorların ışıklarının kapanmasını fırsat bilenler‚ Alen ve yardımcılarıyla tartıştığı ve ardından silahların patladığı öğrenildi.

İnönü Stadı güvenlik amirleri olayın araştırıldığını ifade ederken taraftarların maç bitiminde güvenlik güçlerine "Burnumuzun dibinde silahlar patlıyor" diyerek şikayette bulundukları öğrenildi. Geçen hafta Fenerbahçe maçında bir grup taraftardan tokat yiyen Alen ile arkadaşlarının Ankaraspor maçında tribüne çıkartılmaması dikkat çekti.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri