Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
19. You may not vote on this poll
  • Bursaspor

12 63.16%
  • Trabzonspor

6 31.58%
  • Beraberlik

1 5.26%
Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 131 sonuç

Konu: Bursaspor - Trabzonspor [ TSL 15. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

ya hadi 3 puanı geçtım o futbolcular orda 45 dk canını dşne taktı oynadı yoruldu ama bı hakemın neyse kotu soylemıyım körlüğü yada körlüğe yatmasıyla o adamlar boşa koşmuş oldu.YUkarda allah var bi iş yapıyosan hakkını vererk yap yapmıcaksan çıkma oraya

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Trabzon lime lime doğranıyor

Hakem M. Kamil Abitoğlu ve yardımcıları, Sercan'ın 1.08 metre ofsayttan attığı golü verdi ve Trabzon'u Bursa'da yaktı! Böylelikle bu sezon şampiyonluğa koşan Trabzonspor'u Selçuk Dereli ve Halis Özkahya'dan sonra dün de M. Kamil Abitoğlu durdurdu! Sercan'ın 1.08 metre ofsayttan attığı golü veren Abitoğlu, hemen ardından Umut'un attığı golü 'ofsayt' gerekçesiyle iptal etti. Bursa'da maçın skorunu hakem belirlemiş oldu.

Bursa 35'te Gökhan Güleç'in golü ile öne geçti. 79'da Umut skoru eşitledi. Dün Umut'la bir şutu direkten dönen bordo-mavililer, sayısız gol pozisyonundan yararlanamadı. Son sözü 90'da '1.08 metre ofsaytı' görmeyen hakemlerin yarattığı pozisyonda Sercan söyledi ve Bursa'yı galibiyete taşıdı: 2-1. Dün Bursa'da bir hakem faciası daha yaşandı. Bursa'da kaldırılmayan bir bayrak yüzünden Trabzon yanarken, liderlik Sivasspor'a geçti.

Resmen facia

Bordo-mavililer hakemlerden çektiğini, kimseden çekmedi. Fırtına, Sivas ve Kayseri'den sonra Bursa önünde de biçildi. Trabzonspor, hakem hataları yüzünden isyan noktasına geldi. Sivasspor maçında hakem Selçuk Dereli, Kayserispor karşılaşmasında ise Halis Özkahya'nın yanlış kararları nedeniyle çok kritik puanlar kaybeden bordo-mavili takım, dün Bursaspor önünde de resmen hakem kurbanı oldu. Mücadelenin uzatma dakikalarında ev sahibi ekibin geliştirdiği kontratakta Sercan Yıldırım, apaçık bir şekilde ofsayt pozisyonunda olmasına rağmen, hem yardımcı hem de orta hakem çok büyük bir hataya düştü.

4 HAFTADA 7 PUAN

Herkesin "ofsayt" diye ayağa kalktığı bu dakikada yardımcı hakem Cemal Bingül'ün 'devam' işaretine uyan Kamil Abitoğlu'nun, Sercan'ın golünden sonra santrayı göstermesi, bardağı taşıran son damla oldu. Son 4 haftada hakemlerin yaptığı hatalar nedeniyle Sivas'ta 2, Kayseri'de 2 ve Bursa'da 3 olmak üzere toplam 7 puan kaybeden Trabzonspor'da taraftarlar isyan bayrağını açtı. Bordo-mavili yönetimin, federasyon nezdinde girişimlere başlayacağı öğrenildi.

Liderlik bizden Sivas'a geçti aslında üzülmüyorum onlarda Anadolu takımı ama en kısa sürede aşağıya alınacaklar.Türk Medyası , Basını Tff ve onların yandaşları tahammül edemiyor çünkü.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 14.Aralık.2008 at 18:48 Reason: Silinen mesajlardan dolayı düzenlenmiştir..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

İyide ben burda hakemliğ bıraksın demıyorum yorum yapan arkadaslara asıl insaf demen lazım kenilerine yapıldığında susmayanlar bize yapılınca bız sesımızı cıkarınca haklı hep hakemler oluyor.neyse uzatmanın b anlamı yok olan oldu yıne bız olduk punaımızdan haklı hakemler ve onu haklı cıkaranlardır.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Her maçta hata oluyor diyenler çok sevimlisiniz valla.Ne kadar da anlayışlı , hoşgörülü insanlarsınız.

Hata değil bu 2 yan hakeminde gözünün önünde oldu pozisyon hatta orta hakem bile pozisyona yakındı. Bu olay artniyetten başka birşey değildir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

2 yan hakem ne yahu. Diğer yarısahadaki hakem ne karışır olaya. Yan hakem ve orta hakemi kastediyorsan haklısın. Ayrıca bu 2 metrelik ofsaytı görmemesini falan hoş karsıladıgım da yok. Diger sayfalarda belirttim haksızlık yapıldıgını. Ben burada Kayseri macındakinden bahsettim sadece. Bunu konuştum diye Sercan ın golünü hoş karsıladıgım görüşü oluşmasın.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bence bukadar abartmamak lazım yahu her takımın lehine yada aleyhine bir sürü hata yapılıyor. Şimdi bu maça bakalım. Sercan'ın cezası kalkmış 1 gün önce. Sercan'ın gol atacağı hissedilip mi cezası kaldırıldı? hayır. daha nice böyle cezalar kaldırıldı cezası kalkan oyuncular takımlarına maç kazandırdı. bu zaten başlı başına Türk futbolunun sorunu.

Verilen ve verilmeyen goller. İkisi de ofsayt bir kere. Ancak 1'i verilmiş 1'i verilmemiş. Yanlış. ama arkasında birşeyler aramak son derece saçma. Bursa kıollanıyor diye mi sonuç böyle oldu? Eğer böyleyse Bursa'yı kollayan hakemler 8 haftadır neredelerdi? Neden Trabzon maçına kadar beklediler? Trabzon'un şampiyonluğu istenmiyor mu? Eğer böyleyse bu zamana kadar yapılan yapılır şu konuma sokulmazdı zaten Trabzon.

Herşeyin altında birşeyler aramayı bırakalm bu bize hiçbirşey kazandırmıyor. Düşünüyorumda Trabzon'un golü verilip Bursa'nınki verilmese bukadar yaygara olmazdı.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Ayrıca El Barto ; Hakemler Bursa'yı kolluyor diye birşey söylemedim ben.8 maç kazanamamasıyla ne alakası var. Bursa 3 puan almış olabilir ama 1.sıradaki takım 2.sıraya düştü ve puan farkıda kalmadı artık ortada.

Şu zamana kadar lider kalmazdı diyorsun da attığımız gollerin çoğunda hakemin golü vermeyecek kadar lüksleri yoktu. Örneğin Selçuk ve Colman'ın uzaktan attığı golleri de iptal edecek değillerdi ya. Senden bu kadar mantıksız bir yorum beklemezdim.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 14.Aralık.2008 at 18:50 Reason: Silinen mesajlardan dolayı düzenlenmiştir.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bende öyle birşey söylendiği için yazmadım zaten onu. Eğer hakem kötü niyetli diyorsanız bu niyet ya Bursayı kollamaktır ya Trabzon'u batırmak. Bende eğer hakemlerin böyle niyetleri varsa neden bu haftaya kadar beklerler diye soruyoru kendi kendime bununda mantıklı bir açıklaması olmadıgından kendimce art niyetli olmadıklarını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Bende öyle birşey söylendiği için yazmadım zaten onu. Eğer hakem kötü niyetli diyorsanız bu niyet ya Bursayı kollamaktır ya Trabzon'u batırmak. Bende eğer hakemlerin böyle niyetleri varsa neden bu haftaya kadar beklerler diye soruyoru kendi kendime bununda mantıklı bir açıklaması olmadıgından kendimce art niyetli olmadıklarını düşünüyorum.

Bu haftaya kadar beklemediler zaten. Sivas maçında 2.dk da Umut'u biçmişti Hayrettin ve %100 penaltıydı ki buraya koyduğum resimle herkes e yuh artık dedi. Şimdi sadece Sivas maçını örnek veriyorum.

Şu an lider kim ? Sivas 31 Puan

O maçı kazansak +2 puan

Sivas'dan -1 Puan

Ayrıca dünkü 1 metrelik ofsayt golünden giden 1 puanıda hesaba katarsak noluyor ?

Trabzon 34 Puan
    Sivas 30 Puan

Peki liderle 2.nin arasındaki sıralamayı bu kadar değiştirecek , bir takımın 4 puan önde lider olabileceği ortamda 2.sıraya düşmesini sağlıyacak kadar hakka kimse sahip değil.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by El Barto View Post

şimdiden başlamadılar ki hep böyle Emrahın dedği gibi svas maçındaki penaltı ve bu maçtak olay biz ne yapsakta hep önümüze bi engel koyuyorlar

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Elbette kimsenin hakkı değil ama bu hesapları yaparak bende herhangi bir takımı lider yapabilirim. İşte çok fazla olumsuz düşünmek herşeyin altında birşey aramaya sebep oluyor. Hakemlere rağmen Trabzon buralardaysa o halde şampiyon olacak kadar da gücü vardır kanısındayım.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Yani görüyorsun ince bir hesapla 4 puan önde olmamız gerekirken şuan 2.sıradayız ve Gs,Bjk,Fb ve Ankara ile olan puan farkımız da kapandı.

Ayrıca ben bunları uydurmuyorum sizlerde hakem hataları her zaman oluyor demeyin.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bak yanlış anlıyorsun yine uyduruyorsun demiyorum zaten. Ama hakem hataları oluyor işte sadece Trabzon'a da değil. Bu ülkede hakemlerden en çok çeken takımlardan biri olan Beşiktaş takımının taraftarı olarak duygularınızı anlayabiliyorum ama yapacak birşey yok işte.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Yapacak bşıe yok demek sıneye çekmek oluyor artık ses duyurulmalı bişeler değşmeli
    biz zamanında çok bağırıp yırtındık birşey olmadıgı için ben birşeylerin değişeceğine inanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Sorun hakemlerde değil , onlar piyon sadece. Bu hakemlerimiz maçlara rahat kafayla çıksın bakalım hata falan kalıyormu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hakemler bu sezon gerçekten çok çok kötü, her maçta mutlaka ve mutlaka hata yapıyorlar. Art niyet olduğunu düşünmüyorum sadece hakemlerimizin yetersiz olduğunu düşünüyorum.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 14.Aralık.2008 at 20:14 Reason: Silinen mesajlardan dolayı düzenlenmiştir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Trabzonspor bu hafta gerçekten kötü yara aldı, ama papaz her zaman pilav yemiyor malesef.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Kulüpten federasyona tepki Son günlerde yaşanan bariz hakem hataları üzerine kulübümüzden bir açıklama yapıldı. Açıklamada şu görüşlere yer verildi:

Takımımız aleyhine kendi sahasında oynadığımız Sivasspor maçıyla birlikte başlayan hakem hatalarının, Bursaspor müsabakasıyla geldiği nokta artık kulübümüz tarafından kabul edilemez bir boyuta taşınmıştır.
    Bugüne kadar yaşanan gelişmelere ve hakem olaylarına karşı takındığımız hoşgörülü yaklaşım tarzımız bir tevazu olarak değil, bir ahmaklık olarak algılanmış olacak ki bu yöndeki olumsuzluklar devam etmektedir.
    Bu nedenle söz konusu tavrımız yenilgi sonrasında gösterilen bir tepki değil haksızlığa ve kasıtlı davranışlara karşı bir duruş olarak değerlendirilmelidir.
    Gelinen noktaya bakıldığında takımımızın ligde arayı açmak üzere olduğu haftalarda başlayan bir dizi yanlışlar serisi bugün ligin dengesini değiştirmiş ve yarışın gidişatını apaçık belirlemiştir.
    Bursaspor maçında yediğimiz ofsayt gol bütün parçalar birleştirildiğinde tarafımızdan bir hakem hatası olarak değil, kasıtlı bir planın parçası olarak görülmektedir.
    Gösterdiğimiz bu tepki Bursaspor maçındaki mağlubiyetimizin gölgelenmesi olarak yorumlanmamalıdır. Bizler yönetim olarak elbette içimizdeki yanlışların düzeltilmesi konusunda gereken çabayı göstereceğiz. Ancak bu sezon yaptığı yatırım ve her yönüyle olumlu bir tavır sergileyen kulübümüzün futbol olarak yaşadığı sıkıntıların faturasını kesmek genç bir hakeme kalmamıştır.
    Bursaspor maçına gelene kadar yaşadığımız hakem hatalarının bu maçta da ayyuka çıkması ve karşılaşmadan bir gece önce gösterilen tahkim kurulu işgüzarlığı ister istemez kafalardaki soru işaretlerini arttırmaktadır. Tahkim kurulu eminiz bu duyarlılığını bundan sonraki taleplerde gösterecektir.
    Geçtiğimiz sezon esame listesinde yapılan belgeli yanlışlık ortadayken Trabzonspor-Beşiktaş karşılaşmasında yaşanan olaydaki suçluları açıklayıp kamu vicdanını rahatlatması beklenen Futbol Federasyonu’nun herhalde Sivasspor maçıyla takımımız aleyhine başlayan seri hatalara karşı mantıklı açıklaması olacaktır.
    İnandığımız, güvendiğimiz ve bunu her fırsatta dile getirdiğimiz Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Mahmut Özgener’den olaylara müdahil olarak, her konuda Türk futboluna örnek olan yapısını devam ettirmesini ve kamuoyunu rahatlatacak bir yaklaşım sergilemesini bekliyoruz.
    Aksi halde Trabzonspor yönetimi olarak kulübümüzün haklarını her platformda korumak adına gereken tavrı göstereceğimizin bilinmesini isteriz. Bundan sonra sahada yapılacak benzer hatalara karşı sessiz kalmayıp gerekli tavrı sergilenecektir.
    Kamuoyunun bilgisine sunulur.

bu konu ıle ılgılı klupten yapılan açıklama

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Çok güzel bir açıklama yapılmış ama sadece böle kamuoyuna duyuru yapmak yetersiz.Sesimizin daha gür çıkması lazım bugüne kadar sessiz kalmaları hataydı zaten yönetimin. Yeryüzünde hiçbir örneği yoktur ki sesi çıkmayan , sessiz kalan ezilmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Öncelikle şunu söylemek istiyorum.Ateş düştüğü yeri yakıyor.Trabzonsporluların hakem hatasından dolayı 1 puanı,dolayısıyla liderliği kaybettikleri için sinirlenmelerini,üzülmelerini çok iyi anlıyorum.Çünkü geçen sene benzer şeyleri bizde yaşadık.Yeri geldi mi Fenerbahçeliler yakınıyorlar,yeri geldi mi Galatasaraylılar ve diğer takım taraftarları..

Bu hataların sürekli bir takımın başına gelmeside insanı başka düşüncelere sevk ediyor.Ama bu düşünceleri kanıtlayamadıktan sonra hiç bir anlamı yok maalesef.Hakemlerimizin ne kadar kötü oldukları ortada.Sezon başından beri yönetimleriyle,verdikleri kararlarla tabana vurdular.Bu bir çok kişinin kabul ettiği nokta.Bu noktada bizim artık hakem hataları odaklı tartışmalardan çok bu durumun nasıl düzeltilebilir hakkında tartışmamız daha yararlı olacaktır.Hakem hatasından dolayı canı yanan taraf elbetteki sinirini,üzüntüsünü burada dile getirecek.Fakat bunu yaparken diğer insanları rahatsız edecek şekilde yapmamaları gerekiyor.Kanıtı olmadan kişi ve kurumları zan altında bırakmamak gerekiyor.Ayrıca diğer kişilerinde hakem hatasından canı yanan tarafı hoşgörmesi gerekiyor.Tüm bunları yaptığımız takdirde daha güzel bir tartışma platformuna sahip olacağımızı düşünüyorum..

Ayrıca birbirimizin yorumlarına saygılı olma konusunda hala yeterli bir ilerleme kaydedebildiğimizi düşünmüyorum.Ve yorum yaparken karşı tarafın hassasiyetini düşünmüyoruz maalesef.Bu noktada daha duyarlı olsak sayfalarca boşuna tartışmamışz oluruz.Gereksiz yere ortam gerilmemiş olur.Lütfen yorum yaparken daha sakin olmaya,görüşlerimizi savunurken karşı tarafa daha saygılı olmaya çalışalım..

Şimdi konunun kilidini kaldırıyorum.Eğer yorum yapacaksanız lütfen dediklerini göz önünde bulundurarak atın.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Her zaman canı yanan konuşuyor.

Hep biz konuşurduk puan kaybettikten sonra etraftan teselli mesajları gelirdi.Artık Trabzonspor'un da canı yanıyor hakemlerden yana ve onlar da haklı olarak veryansın ediyor.

Sonuna kadar tepki gösterilmeli.Bu yanlarına kâr kalmamalı.Sesi çıkmayan taraftar istemiyorum.Olumsuzluğa karşı tepkini koymalısın.

Posizyon için yoruma gerek yok galiba Erman Toroğlu yorumuyla 650 metre ofsayt.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Her zaman canı yanan konuşuyor.

Hep biz konuşurduk puan kaybettikten sonra etraftan teselli mesajları gelirdi.Artık Trabzonspor'un da canı yanıyor hakemlerden yana ve onlar da haklı olarak veryansın ediyor.

Sonuna kadar tepki gösterilmeli.Bu yanlarına kâr kalmamalı.Sesi çıkmayan taraftar istemiyorum.Olumsuzluğa karşı tepkini koymalısın.

Posizyon için yoruma gerek yok galiba Erman Toroğlu yorumuyla 650 metre ofsayt.
    Kardeşim sadece Trabzonspor'a olan birşey değil ki bu.Her takımın başı yanıyor..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Her takımın başı yanıyor demek kolay.Hakem hata yapmış ve bizim 1 puanımız güme gitmiş yani olan bize oldu 2.sıraya düştük diğer takımlardan puan kesilmediğine göre başı yanan bu durumda biziz.

1.Trabzon 32
    2.Sivas 31 olacakken

1.Sivas 31
    2.Trabzon 31 oldu.

Yanmasın her takımın başı benim liderliğim gitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Olacak , Olacakken ile işlerürümüyor.Oldu-Bitti gibi ;

Şuanda

1-Sivas
    2-Ts

Olsaydı diye birşey yok olmus bitmiş

Böyle olsaydı diye bir Lig tablosu yok malaasef
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Shamur1 son ricam olucak, eğer sende bizden yaşca büyüksen veya senin hitabınla MSN'de link yollamıyorsan

Bir kerede olsun helal olsun Bursaspor'a bizi liderlikden ettiler, ofsayt golüyle olsada yendikleri için tebrik ederim demeni beklerim..

teşekkürler.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    Shamur1 son ricam olucak, eğer sende bizden yaşca büyüksen veya senin hitabınla MSN'de link yollamıyorsan

Bir kerede olsun helal olsun Bursaspor'a bizi liderlikden ettiler, ofsayt golüyle olsada yendikleri için tebrik ederim demeni beklerim..

teşekkürler.
    Ben Bursa'nın galibiyetine yada Bursaspor'a birşey demedim. 91'de 1 puanımız çalınmış ve liderlikten olmuşuz haklı olarak tepkimi gösterdim ama benle Lan'lı Lun lu konuşan , laf sokan , konuyu başka yerlere çeken adamlara tahammül edemem.Zaten adam olan biriside bu tarz işlere kalkışmaz.

Tebrikler.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Teşekkür ederim, tebrik ettiğin için dilerim sezon sonunda mutlu olan takım olursnuz.

iyi akşamlar.
    Tebrikler.
    herşey futbol adına güzel ve hoş olması dileğimle (:

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben uyarımı yapmıştım, sonra Şemsi mesajları temizleyip başka uyarı yaptı, görüyorum ki hale devam ediliyor. Uyarı gerektiren mesajlara gereken yapıldı, uyarılar verildi. Artık bu mesajdan sonra devam etmeyeceğinizi umuyorum, 3. uyarıdan sonra anlayışlı olma konusunda bizler de zorluk yaşayabiliriz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Benim Anlamadığım anadoluya karşı birçok haksızlık olurken istanbul takımlarını bunu yapınca 2 gün konuşuluo sonra bırakılıo ben çok trabzonun istanbula başkaldırışlarını gördüm bu kdar konuşulmadı nedense bu tip takımlarının Burnu anadoludan anadoluya büyüyor bu fazla söze gerek yok neler oluo bize her maçta tribündeyiz görüoruz bunlar konuşulmuo netice bize kalıo bari birkez şans bizimle olsun ve neticede 2-1 söylenicek bişi yok eğer çok iyi bir lider ise bu maçta iyi oynayıp maçı almayı başarsaydı

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Affedersiniz arkadaslar ama bu hatalar Istanbulun 3 buyuklerine bisey yapmaz. Anadoludan yukselen bizleri asagi ceker.

Standart kararlar ciksaydi

-Kayseri macinda yine iki takimda 1 puan alirdi
    -Sivasi penaltimizla yenerdik cunku onlari ezdik 3 puan cikardi
    -Bursa ilede cok az bi olasilikla 3 puanla ayrilirdik. Cunku golu ariyan bizdik

Suan 36 puanda olmus olurduk yanlis hesaplamadiysam. Katlediliyoruz. Bizim agzimiz yandi bu yanlislardan, ins sizinki yanmaz

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri