Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

15 75.00%
  • Antalyaspor

4 20.00%
  • Beraberlik

1 5.00%
Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 92 arası toplam 92 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Antalyaspor [ TSL 15. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Uruguaylı defans oyuncumuz Diego Alfredo Lugano, Noel tatiline erken çıkmak için, son oynadığımız Antalyaspor maçında kasti sarı kart gördüğü şeklindeki iddiaları sert bir şekilde yalanladı. Bu iddiaların bilgisizce ortaya atıldığını söyleyen Lugano, çünkü eşinin hamile olduğunu, yakında doğum yapacağı için hiçbir yere hareket edemediklerini, eşi ve çocuklarıyla birlikte Noel tatilini Türkiye'de geçireceğini söyledi.

Antalyaspor maçından sonra yapılan "Lugano tatile erken çıkmak için kasti sarı kart gördü" iddialar üzerine, oyuncumuz Dieogo Lugano resmi internet sitemize açıklamalarda bulundu. Basından bu konuda yakınan, haber ve yorumların bilgisizce yapıldığını ileri süren Lugano, "Ben zaten Noeli burada geçirmek zorundayım. Çünkü eşim hamile ve çok yakında doğum yapacak. Bu nedenle hiçbir yere hareket edemiyoruz. Zaten Noel tatilini eşim ve çocuklarımla birlikte Türkiye'de geçireceğim. Niye ben kasıtlı olarak kart göreyim? Bu konu beni de çok rahatsız eden bir konu. Çünkü ben oynadığım tüm maçlarda adeta maçı yaşıyorum. Kendimi inanılmaz derecede yaptığım işe motive ediyorum. Bu sırada oyundan başka hiçbir şeyi düşünmüyorum. Maç içinde böyle hesaplar yapacak vaktim bile yok. Eksik ve yanlış bilgilerle yapılan bu yanlış haberleri üzüntüyle karşılıyorum" diye konuştu.
    İşte size cevap.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kasıtlı değillerdi, Lugano kart gördüğü pozisyonda çok sinirlenmişti ve itirazdan gördü sanırım bu kartı. Ki ülkesine gitmeyeceğini de açıklamış.

Edu ise golden sonra tartıştığı oyuncuyu indirdi, gereksiz bir hareketti ama sinirle yaptığını düşünüyorum, bilerek değildi bana göre.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri