Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

15 75.00%
  • Antalyaspor

4 20.00%
  • Beraberlik

1 5.00%
Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 92 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Antalyaspor [ TSL 15. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Fenerbahçe - Antalyaspor [ TSL 15. Hafta ]

(/s)

sakary Ali Misafir

Ligte Denizlispor maçından galibiyetle ayrılan ancak hafta arasında Dinoma Kiev'e yenilen Fenerbahçede moraller sıfır.Kiev karşısında kötü bir futbol oynamışlardı.Antalyaspor ise Şifo'nun gelmesiyle çıkış yakaladı.Ve son haftada Eskişehir ile 0-0 berabere kaldı kendi sahasında.Antalyaspor Fenerbahçenin kötü futbolunu değerlendirir.Ve Kadıköyden puan veya puanlar alır.

Bence Antalyaspor kazancak.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Hiç zannetmiyorum Ali. Antalyaspor bu sene sezonun ilk haftasında ligden düşmek için büyük bir adım attı ve Jarabinsky'i takımın başına getirdi. Fenerbahçe'de ise geriye 2 amaç kaldı ve bunların en önemlisi TSL bu yüzden Fenerbahçe ne yapar ne eder kazanır. İddiacılara ise önerim. Bu maç üst olur.
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Şampiyonlar Ligi'nden elendik ve moralimiz sıfır.Artık tek hedefimiz kaldı; lig şampiyonluğu.Bu yüzden oyuncuların maça asılacaklarını düşünüyorum.Antalyaspor uzun süredir yenilmiyor ama bizimle baş edecek kaliteye sahip değiller.Kazanırız bence..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Antalya Mehmet Hoca ile yenilmedi.Tribünlerin yarısı boş olur yine temposuz bir maç bekliyorum yıldızımız Alex esas ligine döndüğü için etkili bir oyun oynar muhtemelen de gol atar 1-0 falan kazanırız.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Antalyaspor Şifo Mehmet yönetiminde toparlanmaya başlamıştı;fakat son haftalarda yine puan kayıpları olmaya başladı.En azından kaybetmeyen bir takım hüviyetindeler ve bu maçtada kaybetmemek için oynayacaklardır.Bunu başarabilecek güce sahipler.Heleki Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu durumu göz önünde bulundurursak.Yani bu maç berabere biter diye düşünüyorum.Beraberlik olmazsa kazanan taraf Fenerbahçe olur.Fakat iyi bir oyun sergileyerek galibiyet elde edeceklerini düşünmüyorum..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yapma kurban olayım bende bu yorumunu yazarken sanıyordum ki maç Antalya'da olacak..

çok zor ihtimal Antalyaspor gelsin Kadıköy'de puan alsın hemde 1 değil he. 3 puan yapma gözüm Fenerbahçe o kadar kötü bir durumda değiş şuan.. (:

Fenerbahçeye başarılar dilerim 3-0 gibi temiz bir galibyet alırız ama 2-1'ede razıyım.. (:

başarılar.

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    Antalyaspor Fenerbahçenin kötü futbolunu değerlendirir.Ve Kadıköyden puan veya puanlar alır.

Bence Antalyaspor kazancak.

Nesil
    2006

Fenerbahçe bir şekilde kazanır... Ne olur ne biter bilmiyorum ama bir şekilde kazanacaktır. Ama stadda taraftar beklemiyorum. Kombinesi olanlar kesinlikle gelmeyecektir 10bin kişi olursa mucize olur.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Fark atsak ne olur, atmasak ne olur ki... üst bitsinde iddaa'da kazanalım bari.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006

Bari 1.50 felan verse üstte.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Bu seneden hiçbir umudum kalmadı.Bu takımla,bu teknik ekiple hiçbiiiir şey olmaz.Bu sene tek isteğim ligi ilk 3'de bitirip en azından seneye bir UEFA kupası heyecanı yaşayalım.Ama hiç umudum yok bu ligde bizim kadar sıkıcı bu kadar kötü futbol oynayan takım az ilk 4 umudum bile yok.Yani kazansak ne lur,kazanmasak ne olur.İçerde kazanırız,gideriz deplasmanda berabere kalırız.Rakibimiz çok iyi takım 1 puan iyidir der teknik direktörümüz.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Cesar Mendiondo ile dün akşamki maçta görev alan oyuncularımız yenilenme antrenmanı yaparken, diğer oyuncularımızın yaptığı çift kale maçta Tümer, Deniz ve Emre'nin golleriyle süslü bir antrenman gözlemlendi.
    Resmi sitede yer alan habere bakın... Bu adamlar sakat diye kadroya alınmıyor birde.. bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu?
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

bu dönen işlerden hiç memnun değilim.. Bi an önce yönetim ne yapcaksa yapsın..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Sezon başından beri ilk 6 haftada alınan 4 mağlubiyetden sonra bile bu takım düzelicek dedik.Hep arkasında durduk.Ama yeter bu takımda hocasından,futbolcusuna büyük bir revizyon yapma zamanı gelmiştir.Fenerbahçe bu futbol anlayışıyla bu arzusuzlukla değil ligi Zaman gazetesinin her yıl düzenlediği şöhretler turnuvasını bile kazanamayız.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Cesar Mendiondo ile dün akşamki maçta görev alan oyuncularımız yenilenme antrenmanı yaparken, diğer oyuncularımızın yaptığı çift kale maçta Tümer, Deniz ve Emre'nin golleriyle süslü bir antrenman gözlemlendi.

vay Eren çok güzel bir yere değinmişsin...

adamlar sakat ve çift kaleye katılıyorlar.. (:

hey maşALLAH

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bizim yabancılardan ceza sınırında olan varmı? Özellikle Brezilyalılar.
    Her sene Noel öncesi cezalı oluyorlar tatile erken çıkıyorlar bakalım bu senede öyle olcakmı...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Bizim yabancılardan ceza sınırında olan varmı? Özellikle Brezilyalılar.
    Her sene Noel öncesi cezalı oluyorlar tatile erken çıkıyorlar bakalım bu senede öyle olcakmı...
    Bu sene onun içi ligin ilk yarısı 16.Haftada bitiyor sanırsam.Yabancılar için..
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Trabzon Bu Hafta Kaybetti Fenerbahçe Kiev Yaralısıda Olsa Kazanır Maçı Güizanında Gol Atacağını Düşünüyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Antalyaspor Şifonun gelmesi ile defansındaki sorunları cözdü eskisi gibi kolay gol yemiyor; iyi savunma yapiyorlar. Bu macta yine iyi bir savunma anlayışı ile oynayıp, Sergie gibi Aghahowa vari hızlı kuvvetli forvetini kullanıp kontra ataklar ile rakibini zorlayabilir. Tabi Fenerbace macın favorisi galibiyete yakınlar ama Antalya beraberlik alırsa sasırmam...

Maçın favorisi Fenerbahçe.

Antalyaspor ne kadar sorunlarını çözme yolunda iyi adımlar atsa da, Kiev yaralısı Fenerbahçe evinde kaybetmez bu maçı.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

FENERBAHÇE:
    Volkan,
    Gökhan,
    Edu,
    Lugano,
    Carlos,
    Kazım,
    Emre,
    Josico,
    Uğur,
    Alex,
    Güiza
    TEKNİK DİREKTÖR: Luis Aragones

ANTALYASPOR:

Ömer,
    Sedat,
    Vahap,
    Yalçın,
    Şenol,
    Ali,
    Ertuğrul,
    Volkan,
    Abdullah,
    Sergie,
    Straka
    TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek

Antalyaspor Şifo Mehmet ile yeni bir ivme yakaladı,uzun bir süredir yenilmiyorlar sanıyorsam.Dolayısıyla kolay bir maç olacağını düşünmüyorum.

Fenerbahçe'ye gelince,kupa umrumda değil ligi kesinlikle kaçırmamamız gerekiyor.Kaybedilen her puanın acısını 28.ci haftadan sonra yaşamaya başlıyoruz.Şunu bekliyorum,isteksiz arzusuz bir futbol görmektense rakibi döven,koşan,mücadele eden bir takım.Şu an bu çok zor gözüküyor ama bu gidişle ligi kazanmamız zor.

Maç skoru tahminim 3-1.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Daniel Güiza!!! 1-0

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

erken gelen gol iyi oldu.En azından futbolcuların üstündeki baskı azaldı biraz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Guiza yine net bir pozisyondan yararlanamadı...

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Penaltı'yı yedi hakem..Bravoo.!
    .
    .
    .
    Edit:
    Volkan Atıldı.Antalya 1o kişi..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Volkan azmetti ve atıldı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Volkan atıldı.Antalyaspor 10 kişi...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Volkan Arslan kırmızı kart gördü.. Josico orta alanda Carlos'a pasını atarken, Volkan dizine bastı.. Hakem ikinci sarı karttan kırmızı kartını gösterdi..
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri