Fenerbahçe
Antalyaspor
Beraberlik
Ligte Denizlispor maçından galibiyetle ayrılan ancak hafta arasında Dinoma Kiev'e yenilen Fenerbahçede moraller sıfır.Kiev karşısında kötü bir futbol oynamışlardı.Antalyaspor ise Şifo'nun gelmesiyle çıkış yakaladı.Ve son haftada Eskişehir ile 0-0 berabere kaldı kendi sahasında.Antalyaspor Fenerbahçenin kötü futbolunu değerlendirir.Ve Kadıköyden puan veya puanlar alır.
Bence Antalyaspor kazancak.
Hiç zannetmiyorum Ali. Antalyaspor bu sene sezonun ilk haftasında ligden düşmek için büyük bir adım attı ve Jarabinsky'i takımın başına getirdi. Fenerbahçe'de ise geriye 2 amaç kaldı ve bunların en önemlisi TSL bu yüzden Fenerbahçe ne yapar ne eder kazanır. İddiacılara ise önerim. Bu maç üst olur.![]()
I'm back...
Şampiyonlar Ligi'nden elendik ve moralimiz sıfır.Artık tek hedefimiz kaldı; lig şampiyonluğu.Bu yüzden oyuncuların maça asılacaklarını düşünüyorum.Antalyaspor uzun süredir yenilmiyor ama bizimle baş edecek kaliteye sahip değiller.Kazanırız bence..
Antalya Mehmet Hoca ile yenilmedi.Tribünlerin yarısı boş olur yine temposuz bir maç bekliyorum yıldızımız Alex esas ligine döndüğü için etkili bir oyun oynar muhtemelen de gol atar 1-0 falan kazanırız.
Antalyaspor Şifo Mehmet yönetiminde toparlanmaya başlamıştı;fakat son haftalarda yine puan kayıpları olmaya başladı.En azından kaybetmeyen bir takım hüviyetindeler ve bu maçtada kaybetmemek için oynayacaklardır.Bunu başarabilecek güce sahipler.Heleki Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu durumu göz önünde bulundurursak.Yani bu maç berabere biter diye düşünüyorum.Beraberlik olmazsa kazanan taraf Fenerbahçe olur.Fakat iyi bir oyun sergileyerek galibiyet elde edeceklerini düşünmüyorum..
So what?
Saike
Yapma kurban olayım bende bu yorumunu yazarken sanıyordum ki maç Antalya'da olacak..
çok zor ihtimal Antalyaspor gelsin Kadıköy'de puan alsın hemde 1 değil he. 3 puan yapma gözüm Fenerbahçe o kadar kötü bir durumda değiş şuan.. (:
Fenerbahçeye başarılar dilerim 3-0 gibi temiz bir galibyet alırız ama 2-1'ede razıyım.. (:
başarılar.
Fenerbahçe bir şekilde kazanır... Ne olur ne biter bilmiyorum ama bir şekilde kazanacaktır. Ama stadda taraftar beklemiyorum. Kombinesi olanlar kesinlikle gelmeyecektir 10bin kişi olursa mucize olur.
Fark atsak ne olur, atmasak ne olur ki... üst bitsinde iddaa'da kazanalım bari.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Bari 1.50 felan verse üstte.![]()
Bu seneden hiçbir umudum kalmadı.Bu takımla,bu teknik ekiple hiçbiiiir şey olmaz.Bu sene tek isteğim ligi ilk 3'de bitirip en azından seneye bir UEFA kupası heyecanı yaşayalım.Ama hiç umudum yok bu ligde bizim kadar sıkıcı bu kadar kötü futbol oynayan takım az ilk 4 umudum bile yok.Yani kazansak ne lur,kazanmasak ne olur.İçerde kazanırız,gideriz deplasmanda berabere kalırız.Rakibimiz çok iyi takım 1 puan iyidir der teknik direktörümüz.
Resmi sitede yer alan habere bakın... Bu adamlar sakat diye kadroya alınmıyor birde.. bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu?Cesar Mendiondo ile dün akşamki maçta görev alan oyuncularımız yenilenme antrenmanı yaparken, diğer oyuncularımızın yaptığı çift kale maçta Tümer, Deniz ve Emre'nin golleriyle süslü bir antrenman gözlemlendi.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
bu dönen işlerden hiç memnun değilim.. Bi an önce yönetim ne yapcaksa yapsın..
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Sezon başından beri ilk 6 haftada alınan 4 mağlubiyetden sonra bile bu takım düzelicek dedik.Hep arkasında durduk.Ama yeter bu takımda hocasından,futbolcusuna büyük bir revizyon yapma zamanı gelmiştir.Fenerbahçe bu futbol anlayışıyla bu arzusuzlukla değil ligi Zaman gazetesinin her yıl düzenlediği şöhretler turnuvasını bile kazanamayız.
Cesar Mendiondo ile dün akşamki maçta görev alan oyuncularımız yenilenme antrenmanı yaparken, diğer oyuncularımızın yaptığı çift kale maçta Tümer, Deniz ve Emre'nin golleriyle süslü bir antrenman gözlemlendi.
vay Eren çok güzel bir yere değinmişsin...
adamlar sakat ve çift kaleye katılıyorlar.. (:
hey maşALLAH
Bizim yabancılardan ceza sınırında olan varmı? Özellikle Brezilyalılar.
Her sene Noel öncesi cezalı oluyorlar tatile erken çıkıyorlar bakalım bu senede öyle olcakmı...
Trabzon Bu Hafta Kaybetti Fenerbahçe Kiev Yaralısıda Olsa Kazanır Maçı Güizanında Gol Atacağını Düşünüyorum
Antalyaspor Şifonun gelmesi ile defansındaki sorunları cözdü eskisi gibi kolay gol yemiyor; iyi savunma yapiyorlar. Bu macta yine iyi bir savunma anlayışı ile oynayıp, Sergie gibi Aghahowa vari hızlı kuvvetli forvetini kullanıp kontra ataklar ile rakibini zorlayabilir. Tabi Fenerbace macın favorisi galibiyete yakınlar ama Antalya beraberlik alırsa sasırmam...
Maçın favorisi Fenerbahçe.
Antalyaspor ne kadar sorunlarını çözme yolunda iyi adımlar atsa da, Kiev yaralısı Fenerbahçe evinde kaybetmez bu maçı.
FENERBAHÇE:
Volkan,
Gökhan,
Edu,
Lugano,
Carlos,
Kazım,
Emre,
Josico,
Uğur,
Alex,
Güiza
TEKNİK DİREKTÖR: Luis Aragones
ANTALYASPOR:
Ömer,
Sedat,
Vahap,
Yalçın,
Şenol,
Ali,
Ertuğrul,
Volkan,
Abdullah,
Sergie,
Straka
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek
Antalyaspor Şifo Mehmet ile yeni bir ivme yakaladı,uzun bir süredir yenilmiyorlar sanıyorsam.Dolayısıyla kolay bir maç olacağını düşünmüyorum.
Fenerbahçe'ye gelince,kupa umrumda değil ligi kesinlikle kaçırmamamız gerekiyor.Kaybedilen her puanın acısını 28.ci haftadan sonra yaşamaya başlıyoruz.Şunu bekliyorum,isteksiz arzusuz bir futbol görmektense rakibi döven,koşan,mücadele eden bir takım.Şu an bu çok zor gözüküyor ama bu gidişle ligi kazanmamız zor.
Maç skoru tahminim 3-1.
Daniel Güiza!!! 1-0
erken gelen gol iyi oldu.En azından futbolcuların üstündeki baskı azaldı biraz.
Guiza yine net bir pozisyondan yararlanamadı...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Penaltı'yı yedi hakem..Bravoo.!
.
.
.
Edit:
Volkan Atıldı.Antalya 1o kişi..
Volkan azmetti ve atıldı.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Volkan atıldı.Antalyaspor 10 kişi...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Volkan Arslan kırmızı kart gördü.. Josico orta alanda Carlos'a pasını atarken, Volkan dizine bastı.. Hakem ikinci sarı karttan kırmızı kartını gösterdi..
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved