Sayfa 4 / 9 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 247 sonuç

Konu: Total Dominasyon – Sadece Taktik Değil, Felsefe [9.0.1 versiyonu için]

eyvallah sagolasin .. fm 08 de .. a.madridle kilpayi kacirmistim sampiyonluGu .. yanliz bu taktige bu antreman paketi sart mi ? (basarili olmam icin?) ..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    görünteki normal taktik .. hangisi palermo giris yazanmi
    Last edited by CanPolat7 : 16.Aralık.2008 at 23:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Kardeşim söyledigin herşeyi yaptım.Ama elenmedigim yer kalmadı.Ligde bile 4.oldum.Bilmiyorum artık baya transfer oldu ondan dolayı bi sorun mu yaşandı.Ama ben taktikten memnun degilim.Yorum sizin...

Foreverfener ben taktikle gelen antreman paketini de kullandım , merak ettim acaba total dominasyon antreman paketini kullandın mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

abi ben adanspor'u yönetiyorum sence bu taktik benim için ne tür gelişimler gösterir?

gol sorunum var forvet oyuncularını yeterince kullanamıyorum doğrusu?

Nesil
    2006

Antrenman paketi olarak Tugs'u kullanıyorum.Atak taktiği ile ilk sezon barcelona,shaktar,werder'in olduğu grupta 2. olarak şampiyonlar liginde bir üst tura çıktım.Sağol.Bir de ekran görüntüsü koyalım tam olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quantin; Rais, Castlevania:

Yazdığınız yorumlar için teşekkür ederim. Eleştrileriniz olursa da iletmekten çekinmeyin.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

ForeverFener: Squad gelling olayının kurbanısın. Bir sezon daha ilerlersen alamadığın kupa kalmaz.

CanPolat7: Antrenman paketini de kullanmalısın.

World.Hollow: İlk mesajı okumalısın.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Quote Originally Posted by Castlevania View Post
    Foreverfener ben taktikle gelen antreman paketini de kullandım , merak ettim acaba total dominasyon antreman paketini kullandın mı ?
    Evet arkadaşın verdigi antrenman paketini de kullandım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Aydoğan View Post
    ForeverFener: Squad gelling olayının kurbanısın. Bir sezon daha ilerlersen alamadığın kupa kalmaz.

CanPolat7: Antrenman paketini de kullanmalısın.

World.Hollow: İlk mesajı okumalısın.
    Evet aslında dogru diyorsun İlhan takımda 3 kişi hariç hepsini degiştirmek zorunda kaldım.İstedigin futbolcuları alabilmek için.Seneye yine aynı taktikle oynayıp koyucam görüntüleri...
    Last edited by ForeverFener : 18.Aralık.2008 at 19:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Crazycat View Post
    Antrenman paketi olarak Tugs'u kullanıyorum.Atak taktiği ile ilk sezon barcelona,shaktar,werder'in olduğu grupta 2. olarak şampiyonlar liginde bir üst tura çıktım.Sağol.Bir de ekran görüntüsü koyalım tam olsun.

Lyon'la eşleştim.Bakalım nereye kadar gideceğim.Burada bir sürü taktik var bunları maç içinde skora göre değiştirmek mi gerekiyor?Ben çoğunlukla atak taktiğini kullandım ve memnunum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Galatasaray ile 3. sezonumdayım..Taktiği kullanmaya başlayalı ligde 4-5 hafta geçti ve her maçım 1 farkla bitiyor..

Hücum hattımda; Arda, Elano, Rafael van der Vaart, Jan Vennegoor of Hesselink, Xisco gibi yıldızlar olmasına rağmen takım en kolay rakiplere bile gol atamıyor..

Bu sorunu çözmek için ne yapmalıyım..Atak taktiğini kullanıyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

KOntra atakı kullanmanı tavsiye ederim
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2005
    Yer
    Karşıyaka

arkadaşlar .rar dosyasından giriş 433 ve giriş taktiklerini çıkaramıyorum.. dosya okunamadığı için çıkarılamıyor diye uyarı veriyor.. .rar dosyasını tekrar indirip denedim problem devam ediyor.. diğer tatktikler çıktı onlar çıkmıyor.. sağlam bir total dominasyon kopyasını upload edebilecek varmı?

Quote Originally Posted by WebMaster91 View Post
    Galatasaray ile 3. sezonumdayım..Taktiği kullanmaya başlayalı ligde 4-5 hafta geçti ve her maçım 1 farkla bitiyor..

Hücum hattımda; Arda, Elano, Rafael van der Vaart, Jan Vennegoor of Hesselink, Xisco gibi yıldızlar olmasına rağmen takım en kolay rakiplere bile gol atamıyor..

Sende squad gelling olayının kurbanısın sanırsam

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForeverFener View Post
    Sende squad gelling olayının kurbanısın sanırsam
    Olabilir aslında ama takımın performansı kötü değil işte sadece gol sorunu var..Bu arada bu mesajı yazdıktan sonra oynadığım iki maçta Ankaraspor'u 5-1, Denizlispor'u yedeklerle 3-0 yendim ..Sonrasında ise Arsenal beni 2 maçta fena yaptı ..

Neyse kadroyu gelecek sezon pek bozmamaya çalışacağım artık ..

Olabilir aslında ama takımın performansı kötü değil işte sadece gol sorunu var..Bu arada bu mesajı yazdıktan sonra oynadığım iki maçta Ankaraspor'u 5-1, Denizlispor'u yedeklerle 3-0 yendim ..Sonrasında ise Arsenal beni 2 maçta fena yaptı ..

Neyse kadroyu gelecek sezon pek bozmamaya çalışacağım artık ..
    Evet işte forvetlerde sıkıntı oluyor zaten.yukarıda görüntüleri koydum.Forvetlerim çok felaket performans sergilediler.Gol sıkıntısı oldu yani...Bakıcaz artık yeni sezon inşallah herşey düzelir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul/Melbourne

Arkadaşlar ben de bir süredir kullanıyorum ve kadroyu değiştirince takımın oturması biraz zaman alıyor.bu yüzden şahsen 1 sezonda en fazla 3 kişi falan değiştiriyorum o yüzden pek sorunla karşılaşmadım.

bu arada oyuncu olarak da forvet için berbatov yada o.cardozo yu tavsiye ederim pivot oyuncu olarak..hatta ben ikisini aynı anda kullanıyorum oldukça etkililer.

mc ler konusunda da etkili oyuncu bulmakta baya sıkıntı çektim ama en sonunda j.martinez ve m.veloso ikilisinden iyi performans aldım size de tavsiye ederim.özellikle martinez hem hücumda hem savunmada baya yararlı.

bu arada maç içersinde zayıf rakipler karşısında gol sıkıntısı çeken arkadaşlar, maçta bastırdıkları sırada 4 forvetli taktiği kullanabilirler çok uzun süre tutmamak kaydıyla..ben şahsen öyle çok maç aldım 2-3 farklı.çünkü siz öne geçince ve normal taktiğe dönünce de rakip biraz daha açılıyor ve 2-3 ü bulmanız daha kolaylaşıyor.büyük takımlara karşı ise mutlaka kontr atakla oynayın derim.

kolay gelsin

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İlk mesajda açıkladım. Maçlara giriş taktiği ile başlayacaksınız. Lütfen sadece taktik indirmeyin. Yazılanları da okuyun.

Quote Originally Posted by Crazycat View Post
    Lyon'la eşleştim.Bakalım nereye kadar gideceğim.Burada bir sürü taktik var bunları maç içinde skora göre değiştirmek mi gerekiyor?Ben çoğunlukla atak taktiğini kullandım ve memnunum.
    Giriş ile başlayın, işler kötü giderse atağa dönün. İlk mesajı dikkatle okuyun.

eline saglik dostum deniycem

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Aydoğan View Post
    Giriş ile başlayın, işler kötü giderse atağa dönün. İlk mesajı dikkatle okuyun.
    Tamam sağolun deneyeceğim.Bu Van Der Vaart her takıma gidiyor galiba nası iş anlamadım.Madrid satışa mı çıkarıyor?Ben başta alamadım Aston Villa kaptı.Sonra yine Madrid geri aldı.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya / 07

napoli ye mc önerin varmı .Nedense tam verim alamıyorum taktikden.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Rais View Post
    Appiah kısa vadede faydalı olur ama uzun vadede fayda için Nocerino, Almiron, Kuzmanovic, Nuri Şahin tarzında oyuncular almak gerekir.

dostum öncelikle emeğine sağlık, gerçekten çok uğraş vermişsin teşekkür ederim. ben fenerbahçe ile başladım ve izlenimlerimi aktarayım istedim. ilk sezon benim görebildiğim kadarıyla senin taktiğin için fenerin 3 eksiği var. 1. si pacey striker dediğimiz pırpır forvet yok. 2. si defansif mc de josico, maldonado veya selçuk u kullanmak gerekiyor. 3 ü de tam randıman veremiyor. 3. sü sağ ve sol mc lerin birinde emre yi kullanabiliyorsun ancak diğeri için transfer gerekiyor. ilk sezon pır pır forvet için mevlüt ü, sağ sol mc için nuri yi, dmc için de gökhan inler i almaya çalıştım (yabancı kontenjanını boşaltamadım). bu üçünden sadece nuri yi alabildim ve sezona başladım. kadrom şöyle: volkan-gökhan,lugano,edu,carlos-nuri,josico,emre-alex-guiza,semih. bu kadroda pozisyona tam oturmayan sadece semih var. aslında semih ve guiza diğer striker için biçilmiş kaftan ama yanlarında pacey strikerım olmadığı için ikisini birarada kullanmak zorunda kaldım.

gelelim maçlara. mart ayına geldim ve ligde 3 puan farkla liderim (kupada yedeklerle oynamama rağmen yarıfinale çıktım). bi ara gs inanılmaz gidiyordu 16 maçta 45 puan topladılar ama sonra üst üste 3 maç kaybettiler o sayede geçtim. benim gs maçım fenerin son yıllarda en fazla ezildiği maç olmuştur. maçın başında bi gol attım sonra gs 90 dakka tek kale oynadı (hem de kadıköyde) sonra 90 da bi gol daha attım 2-0 yendim, trajikomik bi galibiyetti. takımım ilk golü bulmakta inanılmaz zorlanıyor, ama ilk golü atarsa %95 galibiyet geliyor. ancak en farklı maçımı 4-1 kazanabildim onda da rakip takım 8 kişi kaldı. zaten ilk golleri de genelde alex ya frikikten ya da uzaktan atıyor, o sayede öne geçebiliyorum. bu nedenle özellikle alex in 1 ay ve guiza nın 4 hafta sakatlık yaşadığı dönemlerde inanılmaz sıkıntı çektim. (bu arada bi oyuncum sakatlandı mı en az 4 hafta sürüyor, 1-2 hafta sakatlık hiç olmadı, normal mi?) taktikte en büyük sıkıntıyı 4 defans, 1 dmc, 2 mc, 2amrl, 1 st oynayan takımlara karşı çekiyorum. 433 girişle başlıyorum ama inanılmaz eziliyorum. ligde yenebilsem bile avrupada perişan oldum. şampiyonlar liginde roma,liverpool,a.madrid gibi çok zor bir grup çektim. ilk 3 maçta (ikisi kendi evimde) 1 puan topladım. sonraki 3 maçta 7 puan aldım ama hasbel kader bi liverpool galibiyetim var deplasmanda. böylece uefa ya kaldım, portsmouth ile eşleştim. yukarda dediğim gibi 4-1-2-2-1 taktiği ile başladılar, maç boyunca kendi sahamdan çıkamadım. 1-0 yenikken maçtaki tek şutumda golü buldum ve 1-1 bitti. istanbulda da aynı senaryo vardı, bütün maç tek kale oynadılar ama gol atamadılar, böylece averajla bir üst tura çıktım, man. city ile eşleştim. onlar da aynı taktikle oynadılar, istanbul da 2-0, manchester da 3-1 yenerek elediler beni. 2 maçta toplam 10 şut atamadım kaleye. 4 forvetli sistemle çevirebildiğim sadece 1 maç oldu. onun dışında 4 forvete geçtiğimde kaleye şut bile atamadım son 15 dakkalarda...

bireysel performanslara gelirsek. genelde defans bloğum 7 ve üzerinde rating ile oynuyor, 4 oyuncum da senin tariflerine uyuyor sadece edu nun accelaration ı düşük kalıyor.. josico dmc de fena diil. sağ ve sol mc lerden hiç verim alamadım. emre ve nuri (belirttiğin özelliklere uymasına rağmen) 10 maçtan sadece birinde iyi oynuyorlar. ne yaptıysam mc lerden verim alamadım: yerlerini değiştirdim, alternatif oyuncular denedim vs vs. amc de alex genelde iyi maçlar çıkarttı, ama sakatlandığında ne tümer, ne deivid, ne de başkası 6 ratingle bile oynamadı, çok sıkıntı yaşadım. striker da semih 5 maçın 1inde, guiza da 5 maçın 2sinde falan iyi oynuyorlar. diğer maçlarda felaket kötüler, 5.2-5.4 rating le falan oynuyorlar...

şimdilik yazcaklarım bunlar...
    Last edited by ahmetgurlek : 20.Aralık.2008 at 14:01

valla hocam emegine saglik evertonla dokturuyorum resmen...
    2011 in 11. ayi filan ve kadrom tamamen regenlerden ve bu 17-21 yas arasi topcular teror estiriyolar ligde emegine saglik...

Dostum ben napoliyle başladım bu taktiği denemeye Hamsik' i satılık listesine koymadan 35M € ya klüplere önerdim , Manchester City kaptı onun gidişiyle yerine joao Moutinho'yu aldım ve harika performans gösterdi 14.5M € ya ilk sezon alacaksan kapatırsın =) ikinci sezon barcelona 35M€ verdi onayladım ancak kendisi gitmek istemedi =) takımına bağlı birisi şiddetle tavsiye ederim =)

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya / 07

19peşin 24 ay taksit 10 M$ ya sattım.Amc olarak Riquelme yi aldm.Kasada şuan 17M$ var . Tavsiyeni değerlendireceğim.
    16 maçta 7 beraberlik 2 yenilgi 6 galibiyetim var.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ilk defa kendimden taviz vererek başkasının taktiğini denememe sebep olan 2008 için yaptığınız o muhteşem taktikle çok güzel sonuçlar almıştım.

bu taktiğinizin de iyi olduğundan şüphem yok. Sivasspor'la deneyeceğim en kısa zamanda.

Teşekkürler.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yorum yazan, özellikle resimli yorum yazan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yakın zamanda yeni versiyona uygun taktiklerle karşınızda olacağım.

abi bunun 9.0.2 için olanını ne zaman çıkarmayı planlıyosun...? bir de ;
    arsenaL iLe bir kaç transfer yaparak takımı şöyLe kurmayı pLanLıyorum ne dersin;

Almunia

Sagna Toure Gallas Clichy

Fabregas Veloso Moutinho

Van Persie
    Oscar Cardozo Adebayor

19peşin 24 ay taksit 10 M$ ya sattım.Amc olarak Riquelme yi aldm.Kasada şuan 17M$ var . Tavsiyeni değerlendireceğim.
    16 maçta 7 beraberlik 2 yenilgi 6 galibiyetim var.
    Rais o kadar paran varsa hemen defansa güzel bir takviye yap derim =) çok karlı çıkarsın 1-2 sezon sonra =)önceki kariyerimden resimleride ekliyeyim ne demek istediğim daha iyi anlaşılır =)

İlk sezon almaya çalışırsan 8 ile 11 M € ya kadrona katabilirsin 2011 yılında ise bir sonraki resimde fiyatından da anlaşılacağı gibi muazzam bir şey oluyor =)

Önce Şu Şekildeydi ;

Sonra İse Şu Şekilde ;

Yani kısaca 2010 yılından itibaren dünyanın en iyi defansı olduğunu kanıtlıyor

Nesil
    2008
    Yer
    football manager

abi şimdi elimde bir kadro war sizlere sunmak istiyorum.Lloris kalede defans uğur uçar,hakan balta, garay, serdar taşçı; orta saha van der vaart ,arda, ayhan, linderoth falan war elimde forwet te de aaritalo ümit karan serkan çalık gibi forwetlerim war sizce bu taktikler işe yarar mı ?=cevap için teşekkürler.

Sayfa 4 / 9 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri