Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
19. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

10 52.63%
  • Bursaspor

4 21.05%
  • Beraberlik

5 26.32%
Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 125 sonuç

Konu: Beşiktaş - Bursaspor [ TSL 28. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bursaspor'un normalin dışında bir sertlik uyguladığını düşünmüyorum. Topa sert oynadılar. Yeri geldi Beşiktaş'ta karşılık verdi. İkili mücadeleler oldu. Bursalılar tutup indirdiler kimi zaman Beşiktaşlılar indirdi. Hakem hepsinde pozisyonları devam ettirdi.

Toraman'ın gördüğü kartlar ile diğer verilmeyen kartlar arasında yorum farkı vardır. Uzun bir top atılır ve topu elle önüne düşürürsün. Buna sarı kart verilmez. (Tabi maç boyunca oyunu çirkinleştirmişsen hakem bunada kart verebilir.) Ancak bir takım kontraya çıkacakken atılan pası elle kesersin. Buna kart verilir. Hakemin hatalı olduğu nokta ise Delgado'nun şutu elle kesilmesine rağmen penaltıyı vermedi.

Diğer bir nokta ise ikili mücadelelerde her yere düşme hakemi aldatma değildir. Bobo'nun pozisyonuna bakın. Daha adamın ayağı gelmeden Bobo sanki bileğine darbe almışta düşüyormuş pozisyonuna giriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default "Penaltıyı atladım..." iddiası!

Beşiktaş ile Bursaspor arasındaki golsüz maçın ardından sarsıcı bir iddia ortaya atıldı.

Bursaspor maçındaki yönetimiyle Beşiktaş taraftarının tepkisini çeken hakem Deniz Çoban’la ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. Hürriyet'te yer alan haber şöyle: İddiaya göre Çoban, maçtan sonra gözlemci Ahmet Akçay’a, "Hocam, Beşiktaş’ın bir penaltısını atladım, kusura bakmayın" dedi.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Şimdi ortalık yine karışır çıkar başkan açıklama yapar.Ama hakem gördüğünü verdi bence özette öyle gördüm 90 dk nasıl bir tönetim sergiledi bilemicem.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Beşiktaş ın dün akşam 10 kişi oynadığına 1000 şahit Lazım..

KazanabiLirdik ama oLmadı. Sanki biz değiL Bursa 10 kişi gibi oynadı. ŞansLarı iLe buLdukLarı ve şansız kaçırdıkLarı pozisyonLarı dışında zaten pozisyonLarı yok. Her maçta mutLaka garip hataLar yapan İvankov un da dün akşam çoşası geLince, sonuç kaçınıLmaz oLdu.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bursa'nın direkten dönen topları ilginçti ya hele ikincisi adam bomboş kalede topu nasıl direğe attı ya

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Son dakikalarda inanılmaz goller kaçırdık.Onlar gol olsa şu anda lider olabilirdik.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Geçen haftaki maç yerine bu hafta bu maça derbi muamelesi yapsalardı Türkiye değil Dünya çok sağlam bir derbi izlerdi..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    Geçen haftaki maç yerine bu hafta bu maça derbi muamelesi yapsalardı Türkiye değil Dünya çok sağlam bir derbi izlerdi..
    Ne derbisi yahu? ne dünyası ne izlemesi

Ayrıca Bursaspor'a ve Ertuğrul Sağlam'a tebrikler, hiç çekinmeden vakit çalmaya çalışmadan, yenmeye gelmişler tabi Beşiktaş 10 kişi kalınca işleri kolaylaştı biraz ama olsun, İnönü'ye gelen her takım gibi yerlerde yatmadılar.

Beşiktaş'ın da 10 kişi ile kaybetmemesi sevindirici en azında 2009 büyüsü devam ediyor ama Toraman atılması maçı koparırdık, Beşiktaş'a karşı 60.dakikadan sonra teslim olmayacak takım göremiyorum.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

bu sene bu kadar kaliteli bir maç izlemedim ligde.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Önce futboldan bahsedelim,sonra hakem hakkında yorum yapacağım;

M.Denizli maça Holosko'yu oynatabilmek adına Cisse'yi keserek başladı.Buda Sivok'un önlibero oynaması demek oluyordu.Sivok önlibero oynadığı zaman resmen üçüncü stoper gibi oynuyor.Orta sahaya yaklaşmıyor neredeyse.Bu Ernst'in koskoca alanda tek başına kalmasına sebebiyet veriyor.Delgado'da alıp başını gidiyor.Bir yanlışta oydu.Haftalardır iyi oynayan Yusuf'u kesip sakatlıktan yeni çıkmış Delgado'yu oynatmak mantık dışıydı...

Şimdi bir önceki sayfaları okudum.Bursa daha iyi oynamış,galibiyeti hakeden tarafmış,yazık olmuş,Beşiktaş çok ballıymış,aslanlar gibi mücadele etmişler.Gelin birlikte değerlendirelim nasılmış dünki mücadele;

Maça hücum anlamında kötü başladık.Organize olamıyorduk.Şişirilen ve duran toplardan pozisyon bulmaya çalıştık.Sivok'un auta giden iki kafası,G.Zan'ın indirip Bobo'nun kötü dokunması,Holosko'nun sağdan içeri girip uzak köşeye plasesi ve Tello'nun İvankov'un üstüne giden sert şutu.Bunlar ilk yarı kötü oynamasına rağmen bulduğu pozisyonlar...

Bursa'nın 35.dakikada direkten dönen pozisyona kadar olan şut istatistiği 0/0...

Bu pozisyonda o dakikaya kadar Rok'a adım attırmayan G.Zan'ın kenarda tedavi olmasından dolayı kaynaklanan bir pozisyon.Orada Ernst yerine G.Zan olsa o pozisyon olmaz bile.Ve Yenal'ın auta çıkan kafası.Buda Bursa'nın son tehlikeli atağı oluyor.İkinci yarıda pozisyon dahi yok 10 kişi olmamıza rağmen...

İkinci yarıda Cisse girince Ernst hücumda da etkili olmayaş başladı.Yusuf'un da oyuna girmesiyle pozisyon üretmeye başladık.İkinci yarıda ki pozisyonlar;

Holosko'nun karşı karşıya kaçırdığı net pozisyon.Yine Holosko'nun iki üç kişiyi geçip vurduğu ve yandan auta çıkan pozisyon.Kornerden gelen topun G.Zan önüne düşmesi ve istediği gibi vuramadığı pozisyon.Bobo'nun sağdan pasında bomboş pozisyonda Yusuf'un üsten auta attığı pozisyon.Ekrem'in yüzde binlik kaçırdığı pozisyon.İ.Üzülmez'in yan ağlarda kalan yaım volesi.Serdar Özkan'ın ortasına müthiş yükselen Bobo'nun kafa şutunda İvankov'un çıkardığı pozisyon.Bütün bunları 10 kişi oynayan Beşiktaş yapıyor...

Bursa'nın ise bir kontrada G.Güleç'le yandan dışarı attığı pozisyon var bir tek.G.Zan Bursa hücumcularını resmen tek başına bitirdi...

Ve hakem.% bir milyonluk kimsenin itiraz edemeyeceği bir penaltı verilmedi...
    Krita iki kez elle oynadı,Rüştü hariç herkese faul yaptı,ne kart ne uyarı...
    Bobo'nun kendini atmasına kartı yapıştırdı,Rok iki kere attı,yine bir şey yok...
    Volkan itiraz ediyor,suratına yapışıyor,"çek elini benden,bir daha böyle yaparsan kart görürsün" diyor.10 saniye sonra bidaha beline yapışıyor kart yok...
    Beşiktaş'ın faul beklediği bütün pozisyonlara ikili mücadele yorumu yapıyor,ama aynı hareket Bursaspor'lu oyuncuya yapıldı mı,faul...
    Yine Tuna,Volkan Şen,Ömer'in elle oynamalarına kart yok...

Ve yerde yatıpta sedyeyle dışarı çıkmayan Bursa'lı futbolcu kalmadı...

İşte böyle bir maçtı.Tebrikler Bursaspor,yazık oldu...

Beşiktaş bu futbolla şampiyon falan olamaz.Böyle futbol mu oynanır?F.Bahçe bu takıma yenilmiş,ofsayttan gol atmış,başka pozisyonu yok.G.Saray iki şans golüyle galip gelmiş,Ali Samiyen'de Bursa tek kale oynamış,son dakika penaltısı verilmemiş.Sivas şans golüyle berabere kalmış,Bursa'nın yine penaltısı verilmemiş.Sen ne yapıyorsun bu rakibe karşı; 10 kişi olmana rağmen böyle net pozisyonlar buluyorsun,rakibe eksikken pozisyon vermiyorsun,üst düzey mücadele ediyorsun,net penaltın verilmiyor.Yazıklar olsun Beşiktaş...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Uh!! Desenize hakemler haftaya bizi katledecek.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    bu sene bu kadar kaliteli bir maç izlemedim ligde.

Ne kalitelisi yahu ? Eller kollar düzgün durmadı ki.Bence sen bu sene sadece bu maçı izledin Serhatçım böyle diyorsun

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nebiçim beşiktaş bu sivasın kaybettiği haftada liderliğe oturamadın yazıklar olsun hakem Deniz Çoban Toraman'ı atıyo niye Krita kestiğinde penaltıyı vermedin he öbür tarafta bunun hesabını vereceksin

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Başkanımız’dan Açıklamalar
    20.04.2009 16:23

Başkanımız Yıldırım Demirören, Raydospor’da eski yöneticimiz, Prof. Dr. Mete Düren’in programına katılarak tüm sorulara içtenlikle cevap verdi. Başkanımız, Bursaspor maçında takımımıza büyük destek veren taraftarlarımıza teşekkür etti. Başkanımız’ın programdaki açıklamaları: Bursaspor Maçı...
    “Bursaspor maçında galibiyeti kaçırdığımız için üzgünüz ancak buruk değiliz. Yolumuza devam ediyoruz. Ligin ikinci devresindeki gidişata bakıldığı zaman son haftalara kadar mücadelenin devam edeceği, kopmaların son haftalarda olacağı belliydi. Biz son maçımıza kadar oyunumuzu oynayıp, sahaya maçlarımızı kazanmak için çıkacağız. 4 takım şampiyonluk için mücadele ediyor.”
    Rakiplerin “Tezgah” Açıklamaları...
    “Tezgah diye bir şey yok. Bu yarışın içinde her takımın aleyhine ve lehine verilen kararlar oluyor. Aleyhimize verilen kararlarda hepimiz üzülüyoruz, hepimiz kırılıyoruz. “Tezgah” kelimelerini kullanmak Türk Futbolu’na zarar verir. “Tezgah” deniyorsa, herkesin eski sayfaları açması, eski şampiyonluklara bakması lazım. Biz bir kez Aralık ayında konuştuk sonra da sustuk. Ancak biz o gün Federasyonu veya hakemleri hedef almadık. Şunu da söylemek isterim; çok konuşan, çok hata yapar.”
    Last edited by El Barto : 21.Nisan.2009 at 00:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by koray_capello View Post
    Ne derbisi yahu? ne dünyası ne izlemesi

Ayrıca Bursaspor'a ve Ertuğrul Sağlam'a tebrikler, hiç çekinmeden vakit çalmaya çalışmadan, yenmeye gelmişler tabi Beşiktaş 10 kişi kalınca işleri kolaylaştı biraz ama olsun, İnönü'ye gelen her takım gibi yerlerde yatmadılar.

Beşiktaş'ın da 10 kişi ile kaybetmemesi sevindirici en azında 2009 büyüsü devam ediyor ama Toraman atılması maçı koparırdık, Beşiktaş'a karşı 60.dakikadan sonra teslim olmayacak takım göremiyorum.
    KatıLıyorum, herkes bunu Beşiktaşın biLerek yapmadığı söyLüyor ama Beşiktaş bunu biLerek yapıyor. Oyun yapısı bu. Önce yoruyor, ardından rakibini abLukaya aLıyor ve işi bitiriyor. Zaten Beşiktaş ın görüLen sisteminde ki tek gözLe görüLebiLecek yapı da bu zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Demirören geçen sene neler dedigini unutmus galiba ,

dinime küfreden müslüman olsa...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Vallahi sanırım Demirören'di. Basın toplantısı yapıp görüntüleri yorumlayarak hakemlerden, federasyondan şikayetçi oluyordu.

Yine Beşiktaş taraftarıydı sanırım. Sürekli şikayetçi olan.

Galatasaray yönetimi, Fenerbahçe yönetimi diğer kulüp yönetimleri dürüst değiller. Beşiktaş yönetimide bu yaptığıyla dürüst olmadığını ortaya koyuyor. Şimdi rakipler hakemden, federasyondan veryansın ederken biz asla etmeyiz, işte büyük kulüp böyle olunur rollerine girmeye gerek yok.

Türk milleti herşeyi çabuk unutur ama ben kendi adıma unutmam. Mutlaka benim gibi unutmayanlarda vardır.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Demiröreni kim takıyor ki zaten. Takım ŞampiyonLuk potasında diye onu bağrımıza basacağımızı sanıyorsa yanıLıyor. Bizim sevgimizin kime oLduğunu herkes iyi biLiyor. Bizde biLiyoruz onun dengesiz konuşmaLarını. Takmıyoruz zaten Demiröreni biz. Sizde takmayın.

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Paracı yahu paracı. Ben bile sevmiyorum. Güzelim takımı batırdıkça batırıyor. Gitsin artık diyorum. Sizin camia'nız açısından çok ama çok iyi olur.

Bursaspor fazla bekletmedi, top yüzdesini çok iyi kullandı. Ertuğrul hoca adam eder bu takımı.

Beşiktaş yakaladıklarını atamadı. Atsaydı çok farklı bir sonuç ortaya çıkacaktı ama.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

yalnız Besiktas sampiyon olursa Demirören temelli kazık cakar kulübe

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default "Bu Bir Hayal Ürünü"

Turkcell Süper Lig'de Beşiktaş ile Bursaspor takımları arasında dün oynanan karşılaşmanın hakemi Deniz Çoban ile gözlemcisi Ahmet Akçay, medyada yer alan ve aralarında geçtiği iddia edilen diyalog ile ilgili açıklamada bulundular.

Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesi aracılığıyla yapılan açıklamada Deniz Çoban, müsabakadan sonra gözlemci Ahmet Akçay'a söylediği öne sürülen ''Hocam! Beşiktaş'ın penaltısını atladım, kusura bakmayın'' ifadesinin gerçek olmadığını bildirdi.

Gözlemci Ahmet Akçay da Deniz Çoban ile aralarında böyle bir diyalog yaşanmadığını ve iddia edilen konuşmanın hayal ürünü olduğunu ifade etti.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Burada konu Yıldırım Demirören değil.Onun zaten Beşiktaş geçmişi yanlışlarla,başarısızlıklarla dolu.O açıdan onu konuşmaya gerek bile yok...

Ama en azından rakiplerinin elle kolla,faulle,ofsayttan ve olmayan penaltılarla gol attığı,kendi takımının nizami gollerinin verilmediği,net penaltılarının çalınmadığı zaman konuşuyor.Hemde bunu görüntülerle destekliyor,ispatlıyor.Yani canı yandı konuşuyor adam diyebiliriz.Hem öyle tezgah var falanda demiyor sadece bizim aleyhimizde rakiplerimizin lehinde hakem hataları oluyor diye veryansın ediyor...

Adnan Polat gibi takımın top oynamadığı,futbolcularının tekme tokat kavga ettiği,aleyhine tek bir hata olmayan maçtan sonra çıkıpta çok iddalı bir açıklama olan "tezgah var" lafını kullanmıyor.O akşam buna neremle güleceğimi şaşırmıştım zaten...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Kusura bakma ama sanane Adnan Polat'tan , burda konu Yıldırım Demirören değil diyorsunda gelip burada Adnan Polat'a laf atıyorsun ,

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ben onu kendi adıma söyledim.Yani konu Demirören değil,onu yazmama,başkanlığını konuşmama gerek yok o zaten başarısız diye...

Adam katıldığı bir programda sorulan soruya yanıt vermiş.Konu Adnan Polat-Tezgah meselesi.Adnan Polat hakkında yazmayacağımda kimin hakkında yazacağım...

Bu arada kimse kimsenin ne yazıp yazmayacağına karar veremez,sanane falan deme bana...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Maçın özetini bence Koray çok güzel yapmış.Eline,ağzına sağlık kardeşim

Ortamı germeye de çalışmayın boşuna.

Yıldırım Demirören bizi ilgilendirmiyo.Bizi Nobre,Delgado da ilgilendirmiyor.Beşiktaş Kulübü ilgilendiriyor.

Aşkımız renklere...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Ben onu kendi adıma söyledim.Yani konu Demirören değil,onu yazmama,başkanlığını konuşmama gerek yok o zaten başarısız diye...

Adam katıldığı bir programda sorulan soruya yanıt vermiş.Konu Adnan Polat-Tezgah meselesi.Adnan Polat hakkında yazmayacağımda kimin hakkında yazacağım...

Bu arada kimse kimsenin ne yazıp yazmayacağına karar veremez,sanane falan deme bana...
    Ahkam kesmez isen sana ben degil kimse ''sanane'' diyemez

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Kusura bakma ama sanane Adnan Polat'tan , burda konu Yıldırım Demirören değil diyorsunda gelip burada Adnan Polat'a laf atıyorsun ,
    Böyle yazmayalım, düşüncelerimizi daha usülünce yazalım.Kavga ediyorsunuz ikiniz de farkında mısınız?
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hiç sevmiyorum olayları tartışırken kişisel tartışmaya dönmesini,ama elde değil.Öyle bir şey yazılıyor ki ister istemez tartışmanın içinde buluyorsun kendini...

Öyle sanane falan filan yazılmasın,sabaha kadar tartışalım.Böyle oldukça insanda "futbol tartışma" zevki bile kalmıyor.Evet bu benim için bir zevk.Ama bunu farklı şekilde algılayanlar,algılamaya çalışanlar,inadına bir şeyler yapmayı sevenler oldukça kişisel tartışmalar kaçınılmaz oluyor...

Neyse...

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Demirören geçen sene neler dedigini unutmus galiba ,

dinime küfreden müslüman olsa...
    Ahkam kesmez isen sana ben degil kimse ''sanane'' diyemez
    ....

Demirören boşuna dememiş "çok konuşan çok hata yapar."

Maça gelince diziliş olarak iyi bir diziliş ama Delgado yerine Yusuf olsa golü bulabilirdik. Delgado bu yıl hepten bozuk, Holosko da bozuk, Bobô bozuk. Takım olarak oyun olarak baktığımızda çok iyi oynadı diyebileceğim kimse yok. Gol fırsatını birçok kez bulduk ama olmadı. Geçen yıl da buna benzer bireysel hatalardan dolayı Galatasaray'ı şampiyon yaptık, önceki yıl Fenerbahçe'yi Süper Kupa şampiyonu yaptık. Eğer oyuncular ruhsal olarak son maçlara hazırlanmazsa elbette rakiplere gün doğar, "hiç ümidi olmayan" takımlar şampiyon olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Olaya mantıksal olarak baktığımızda herkes kusursuz oynarsa galip nasıl ortaya çıkacaktır. Beşiktaş hata yapıyorsa diğer takımlar Beşiktaş'ın hatalarından dolayı değil kendileri hatasız gittikleri için bir yerlere gelmişlerdir. O nedenle ligin kaderinin Beşiktaş ile alakası yoktur.

Ümidi olmayan takımlara gelince ise Beşiktaş'ında ümidi yoktu bir aralar. Senin mantığın çerçevesinde değerlendirirsek ümidi olmayan bir Beşiktaş'ı diğer takımlar hata yaparak 2. sıraya taşıdılar. Beşitaş'ın 2009'daki nağmalupluğunun değeri yoktur. Tamamen öndeki takımların hataları Beşiktaş'ı 2. yapmış ve şampiyonluğun en önemli adayı haline getirmiştir.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Olaya mantıksal olarak baktığımızda herkes kusursuz oynarsa galip nasıl ortaya çıkacaktır. Beşiktaş hata yapıyorsa diğer takımlar Beşiktaş'ın hatalarından dolayı değil kendileri hatasız gittikleri için bir yerlere gelmişlerdir. O nedenle ligin kaderinin Beşiktaş ile alakası yoktur.

Ümidi olmayan takımlara gelince ise Beşiktaş'ında ümidi yoktu bir aralar. Senin mantığın çerçevesinde değerlendirirsek ümidi olmayan bir Beşiktaş'ı diğer takımlar hata yaparak 2. sıraya taşıdılar. Beşitaş'ın 2009'daki nağmalupluğunun değeri yoktur. Tamamen öndeki takımların hataları Beşiktaş'ı 2. yapmış ve şampiyonluğun en önemli adayı haline getirmiştir.
    Sözü evirip çevirdin hemen saldırmaya başladın.
    Ertuğrul Sağlam bu takmı yenilmemiş ve 1. sıradayken bıraktı. Mustafa Denizli ile takım geriye düştü sonra yavaş yavaş yeniden birincilik için bastırıyor. Beşiktaş iyi oynuyor ama sonuçta rakibin hatası olmadan gol atılmaz. Ancak önemli karşılaşmalarda sonucu bir türlü kendine çeviremeyen bir takıma sahibiz. Bunun bir nedeni olan ruhsal olarak iyi hazırlanmamaları. Lig'deki başarı %30 hoca ve yönetim, %60 oyuncu kadrosu, %10 şanstır.

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri