Gencler alısmaya baslamış takım'a bu sezon ümitliyiz![]()
Gencler alısmaya baslamış takım'a bu sezon ümitliyiz![]()
iyi gidiyorsun bence açık ara favorisin![]()
Hadi güveniyoruz sana![]()
Ben pek değilimŞaka maka bir türlü istediğim futbolu oynatamıyorum. Juventus pek istediğim gibi değil, sezon sonunda bakacağız neler olacak...
Teşekkür ederim, favori miyim bilemiyorum ama, ligde liderim orası kesin
Ben niye kendime güvenemiyorumTeşekkür ederim
Sağol Ertuğrul
Birazdan yeni maçlarla devam ediyoruz. Resim upload işlemi biraz uzun sürüyor, modemde veya PC'de sıkıntı var. Siz bu arada bol bol yorum yazın (Yüzsüzlüğün bu kadarı)
İnanılmaz bir grafikbencede ayrılmalısın
zevk vermiyordur
![]()
tebrikler güzel gidiyosun
Zevk vermeme değil de nedense kanım kaynamadı
Teşekkür ederim
Maçlar böyle devam etti, yenilgisiz devam ediyoruz yolumuza ligde. juventus'la tek yenilgimizi Shaktar karşısında aldık, onda da gruptan lider çıktık zaten![]()
Kadro durumu da böyle, en golcü oyuncumuz regen Amadou G'Bizie, hemen arkasından orta sahada oynattığımız Sergio Agüero geliyor...
Bitmedi mi hala bu kariyer![]()
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Juve'ye C.ronaldoyu getirmek cidden büyük iş yapmışsın.
Güzel gidiyorsun.Sergio Aguero'yuda beğendim.
Kariyerinde daha nice kupalara![]()
güzel transferler ve süper bi kariyer bravo gerçek ten süper sürükleyici bi kariyerolmuş başarılar juve ile
Harika Gidiyor Kariyer =D x)
Nazar değdir de bitsin
Son birkaç kupa kaldı onları da alalım, zaten kariyer baya kasmaya başladıAlışkın değil ki bilgisayar bu kadar atraksiyona
Teşekkür ederim
Biraz yavaş gidiyor ama idare edin artık
Bu arada Avrupa Ligi'nde yeni turdaki rakibimiz Manchester United oldu, muhtemelen bu turda gidiyoruz90'lı yıllardaki müthiş rekabet tekrar canlanacak mı bakalım
![]()
Devam ediyoruz...
Son zamanlardaki performansımız rezalet. Takımın bir an önce kendine gelmesi gerek, ligde fark eridi çünkü...
Umarım son 7 haftada kendimize gelip şampiyonluğu alırız.
Bu arada UEFA Kupası'nda Yarı Final eşleşmesinde tanıdık bir takımla eşleştik. Kariyerimin ilk 2 yılını geçirdiğim, tam 705 gün başında durduğum Galatasaray yarı finalde rakibimiz oldu.
çok güzel gidiyorsun italya ligi sıkıcı istifa et ispanyaya falan geç![]()
Bence Türk futbolu için Gs yi yenmeÜlke puanımız artsın
![]()
TariboWest
öndeler ama baksana şl den elenmişler onca emeğini heba ettiler
Öyle yaptılar valla kızgınım kendilerine
Gördüğünüz gibi katıldığımız 4 kupadan üçünde zafere ulaştık. Serie A'da şampiyon olduk. UEFA Kupası'nı müzemize götürdük ve İtalya Süper Kupası'nı da almayı başardık. Sadece İtalya Kupası'nı almayı başaramadık, onda da finalde 2-0 öne geçip son 10 dakikada kaybettik. Bu kulüpte zaten mutluluğu yakalayamadığımı da göz önünde bulundurursak istifa etmenin tam sırası
Bir sezon oyuncularımız için böyle geçti...
oo hayırlı olsun renkdaş yeni takım bomba sarı kırmızı sevda dan vazgeçemiyoruz.. başarılar. bomba transferler bekliyorum. bu arada silva o profiline rağmen hiç istediğim performansı sağlayamamıştı..
Yeni takımın hayırlı olsun...La Liga şampiyonluğu da müthiş olur...![]()
Yeni takımında basarılar.
TariboWest
valencia'da en az juventus kadar başarıyı hakediyor. güveniyoruz sana göktuğ.![]()
Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !
Mükemmel kariyer ... Valenciada da başarılı olursun umarım
İyi gidiyorsun.
Forvet de sıkıntın varsa Jonathan Cristaldo'yu öneririm.
Silva'yı zaten elde tutamadık. Manchester aklını çeldi. Ben de Manchester'a cinslik olsun diye İnter'e sattımBomba transfer zor gibi ama yerinde transfer yaptığım söylenebilir.
Kariyerde harika durur gerçekten İspanya şampiyonluğu. Sonra İlgiltere yolu da görünür bize
Teşekkürler
Oğuz'cum biz de seni bekliyorduk ama geri gitmişsinValencia'yı senin için şampiyon yapıyorum o zaman...
Teşekkür ederim. Kadro güzel oldu başarılı olmamak biraz zor.
Önerini dikkate aldığımı söyleyebilirizTeşekkür ederim
Bu arada forumdaki en uzun kariyerim bu oldu sanırım. Hepimize hayırlı olsun
Transfer dönemini baya hareketli geçirdik. Gereksiz gördüğümüz herkesi yolladık ve adeta yeni bir takım oluşturduk.
Bu transferler sonucu oluşan kadro ise çok iyi oldu.
Bu kadroya ilaveten 1 Eylül'de sözleşmesi bitecek bir stoper daha geliyor. Raul Albiol'ün yanında sürekli düşündüğümüz bir isim olacak.
Devamı ben aşağıdan geldikten sonra![]()
Revizyon canavarı göktuğ.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Radu çok iyi transfer..