dbye attım dosyayı fakat veritabınında gözükmüyor ilginiz için teşekkürler
dbye attım dosyayı fakat veritabınında gözükmüyor ilginiz için teşekkürler
Defoe sen naaptın ya?! Sports Interactive' e yolla bence bu patch iAllah razı olsun tam anlamıyla kusursuz bir patch olmuş.. Fm 2010 çıkana kadar değil çıktıktan sora bile oyun açanları burdan devam ettirebilicek düzeyde.. Eline koluna emeğine sağlık..Bol Fm li böyle güzel patch li hayırlı günler diliyorum..
çok sağol arkadaşım
Emek Çok Büyük,Teşekkürler.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
çok emek vermişsiniz ellerinize sağlık ilaç gibi oldu bu güncelleştirme çok sağolun.
*(DEFOE)* ellerine gözlerine sağlık....
Helal olsun diyorum başkada sözüm yok.
senin sayende daha gerçekçi FM oynayacağız...
şimdiden eline sağlık defoe biri bana tam linki verebilirmi++(dosyayi indirmek için tıklayınız dior) tıklıyorum inmiyor help me...
Elinize Sağlık
Defoe yamayı canlı takip ederkende öncesinde de ne kadar çok emek verdiğini birebir gördüm..çok teşekkürler ellerine sağlık..arkadaşlar bir teşekkürü çok görmeyelim gerçekten çok uğraştı..tekrar sağol..
galatasaray intertotoya katılıyor ilk turdan![]()
Arkadaşlar yorum yaptığınız ve emeğe göstermiş olduğunuz saygıdan ötürü hepinize bende teşekkür ederim. Bu kadar yoğun bir ilgiyle takip edildiğimin farkında değildim açıkçası. hepinize tekrar teşekkürler.
Bazılarımız klasöre atıldığında gözükmediği için sorunla karşılaşmışlarki bazı arkadaşlar çözümü iletmişler mesajlarda. Bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıcam fakat 2 aydan sonra yeni bir kariyer açtım ona dewam ediyorum cvp veremediğim kişiler olursa şimdiden kusura bakmasın.
Hepimize başarılı kariyerler dilerim.
elinize saglik
teşekkürler emeğine ellerine sağlık...
eline sağlık
Emegine saglik arkadasim.
Buyuk emek gercekten
Oyunu yükledikten hemen sonra oluşturmuyor belgelerimdeki klasörleri. oyuna bir girin-çıkın, ayarlara falan bakın. o zaman oluşturuyor.
defoe kardes Allah senden su ramazan gununde razı olsun oncellıkle mukkemmel bı ıs yapmıssın. ancak bende vısta kullanıyorum ve v4 u sıldıgımde dıger dosyayla aynı klasore gırıyor ve olmyyor. lutfen yardım edin
Last edited by erhanksk : 03.Eylül.2009 at 03:08
Herşeyden önce Defoe adlı arkadaş emeğine çok sağlık Allah parmaklarına zaval vermesin kesin Turksportal da çalışmalısın. Soruna gelince Org. oyun var yükledim yamayı db ye de attım ne kadar v4 varsa sildim hatta yetmedi 29073 yazısını bile sildim ona rağmen oyunu açtığımda veritabanında hala göremiyorum data editorde vardır dedim orda da bulamadım. Yorumnlara baktığımda kimse bu konuya değinmemiş sırf benim makina da mı bu sorun var yoksa harbi bende mi bir sorun var?
anlarr gibi oldum :d işe yarar mı bilmiorum ama dier yamayı oradan kes al başka bi kenara koy sadece V4 kalsın orda..yani V4 ü silince Fm2009-2010 yazan klasör kalsın db nin içinde..bi dene
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
9.3.0 yaması resmi yamadırr..o yüzden setup şeklinde olması gerekirr.yani klasör deilde setup şeklindedirr..öylee deil mi?
öyle die biliorum we bu durumda yüklemen gerekirr..db içine bişey atmıosun indirdiğin yamayı normal oyun yükler gibi yüklüosun.
(notyunun orjinalse bu yamayı yükle sorun olmaz ama eğer deilse hiç bulaşma snra açamazsın..bulaşmak istiosanda orjinal oyun olmalısın..korsana hayır!)
Last edited by atukya : 03.Eylül.2009 at 05:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
atukya hocam supersın cok tesekkyur ederım sana
Bursaspor'un transferin son gününde kadrosuna dahil ettiği duyurulan ABD'li 25 yaşındaki Heath Gregory Pearce'in transferinin gerçekleşmediği bildirildi. kaynak bursaspor org son anda eklemistin defoe
arkadaslar lutfen yardım yaw
her yolu denedım olmuyo
yamada türk olma süresini ayarlamamışsınız bu gözüme battı daha batan çok şeyler varda hepsini kendim düzelttm yama için teşkkrler ama bu ayrıntının gözden kaçmaması gerekirdi die dşünüorm![]()
arkadaslar lutdfen yardım yaaaaaa