özellikle Ozzy'nin görmesini istiyorum..![]()
özellikle Ozzy'nin görmesini istiyorum..![]()
Denizli'yi kabul etmem bence bi de Karabük yine süper gidiyo![]()
Ne denizlisi yahu sakın sakın sen bu takımı düze çıkarmadan Türkiyenin en zengini yapmadan nereye ?
Bu adamın kafasına sıkmak istiyorum.Derin(
) bağlarımı kullanarak bu kariyeri kapattıracağım
![]()
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Ya Colman'ı o adamın yanına koyman hata![]()
Last edited by Walter Sakana : 27.Eylül.2009 at 19:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
yörüü...
Neden gayet iyi çekişiyorlar..
Kesinlikle döver abi, bi zengin olalım Denizlinin yıldızlarını hülleyle takıma kazandıracağım, bak bakalım o vakit düşer mi düşmez mi..
İlk önce süper lig maçları ve puan durumu sonrasında türkiye kupasındaki durum gelecek.. En sonda yaptığımız transferler gelenler gidenler.. Bu arada dipnot şuanda Ooijer'de takımdan ayrılmak üzere artık kimi tercih ederse kendisine başarılar diliyoruz...Sıradaki maç Türkiye Kupası Trabzonspor ile deplasman maçı..
Carvajal'da iş yok Mulaudzi sallar.
7.Sıraya kadar çıkmışsın Oğuz abi.Fortis'te çeyrek finale kalman güzel olmuş.Mulaudzi biraz daha hızını ve gücünü geliştirirse iyi oyuncu olur.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Zaten 27. dakikada çift sarıdan kırmızı gören adam kendini ispatladı..
Elendik be Yunuscum. Zaten amaç grupları geçip para kazanmak sonrası çok zor oluyor..
Ligte yine dalgalı devam ederken, kupa'da safdışı kalıyoruz.. Bu arada Volkan Şen 3M €karşlığında CSKA Moscow'a giderken başkan paranın yarısı el koyuyor ve bizde eldeki imkanlarla Hakan Albayrak'ı 500K + Fatih Sonkaya ve Burak Yılmaz'ı da 210K karşılığında kadromuza katıyoruz..Ve afrika uluslar kupası sonrası sürpriz bir menajerlik teklifi alıyoruz, işte ss'ler..
![]()
Son maçlarda nedense bir düşüş gördüm![]()
Dalgalı dediğim o işte idare et..![]()
Baya bi ss biriktirdik.. Ligte şuan gelebileceğimiz en iyi yerdeyiz daha yukarı çıkma ihtimali çok düşük..Yapabileceğimizin en iyisi buydu lige 4 hafta kalana kadar ss'ler..
Eklemek istediğim Nijeryayı aldım ancak kalecileri yok bakalım dünya kupasında ne yapacağız..
![]()
DenizLiyi yine yeniden tekrar yenememiş.
Bi istikrar yakala yawYa hep yen ya hep yenil bi yenip bi yenme olmaz böyler
![]()
Önemli olan sıralamadır..
hep yenmenin yolunu bilsem hep yenerim.. Yoksa hep yenilmenin yolları basit..
ruhsuz taraftar
Kim Küme Düşer?
Evet arkadaşlar sorumuz basit kim küme düşer? Puan durumuna bakarak durumu biraz daha kızıştırmak için Manisaspor ve Gaziantepspor'u eleyebiliriz, merak etmeyin ben sonucu biliyorum.. Sizce Boluspor'dan sonra kim küme düşmüştür, 27 puanlı Ozzy'nın takımı DENİZLİSPOR mu? Yine başka bir 27 puanlı ESKİŞEHİRSPOR mu? Bu sezon Türkiye Kupasını BURSASPOR mu? Yoksa en dibe en yakın 23 Puanlı KONYASPOR mu? 2 seçim hakkınızı akıllıca kullanın..![]()
denizlispor tutunamaz.o takım bu lig için ye-ter-siz.
di mi ozyy?![]()
Last edited by Estranged : 28.Eylül.2009 at 03:38
Regenlerin ikisinde de iş yok, adam olmaz onlar.
Trabzon fark attığın maçtan sonra baya bi hırslanmış anlaşılan
Ligdeki konum çok iyi bence, eğer son 4 maçta da koruyabildiysen süper.
Konya - Eskişehir düşer. G.Saray'lıyım ama sanki BJk şampiyon olacak gibime geliyor.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Kesinlikle ama şanslılar biraz..
Tahminler doğru abicim tebrikler..
Ligte ki yerimiz de aşağı yukarı kesinleşince rahatlamıza rağmen rahat skorlar aldık keşke en baştan gevşetseymişiz neyse..Lig bitti ben bir yanda Nijerya ile İspanya, Sırbısitan ve Japonya'nın olduğu Dünya Kupası Grubundan çıkmaya uğraşırken bir yandan da transferleri yürütmeye çalışacağım anlaştığım bikaç oyuncu oldu bu sırada ücretsiz oyuncu sayısını arttırmaya çalışacağız..
Beni takip edin, aman ha yorumsuz bırakmayın..
İşte SS'ler
![]()
Tebrikler bence bitirebileceğin en iyi yerde tamamladın.Seneye daha dc'lerle daha iyi yerlere gelrisin.
Bursaspor küme düşme hattının 1 üstünde ama UEFAda.
Abisi şanssızlık olmuş, Bursa hem ligden yırtmış hem Uefa'ya gitmiş olan Fener'e olmuş ama![]()
![]()
Seneye Adana direkt ilk 3'e girer.
Nijerya'daki speedy gonzaleslerde eserler turnuva boyunca![]()
![]()
Güzel bi kariyer olmuş tebrik ederim.....
Bende bi kariyer başlamayı düşünüyorum ama hangi takımla başlayacağıma karar veremedim...
trabzonspor-bursaspor-eskişehirspor
sence hangi takımla başlamalıyım...
Anlaştığımız beleşleri biliyorsun Mustafa darısı DC'lere olsun..
Maalesef..
Abicim zaten normale en hızlıda izlerim maçı nijerya maçlarında bi kademe düşürüp izliyorum.. Adamlar her maç 1 maraton çıkarıyorlar..
Trabzonspor var zaten sitede farklı olsun.. Bursaspor kaliteli genç oyuncularıyla kendi yağında kavrulan bir takım keyif verebilir.. En zor tercih Es-es olur.. Benim tavsiyem Bursa..
World Cup
Maçlarımız
Gelen kura bize buraya kadarmış hissi veriyor bakalım neler olacak.. Transferler, dünya kupasından sonra açıklanacaktır..
Trabzonspor açma ben açtımSen Es-Es al
![]()