Galatasaray
Eskişehirspor
Berabere
Golün Animasyonu(Nonda)
Ivesa ahtapot gibi yanlız her yere kolu uzanıyor.. Açtıgımız bütün ortaları eritti ilk yarı , yerden oynamak lazım.
Sağ kanattan serbest vuruş kazandı Eskişehirspor... Ceza alanı arka tarafına... Mehmet Yılmaz yükseldi... Leo Franco'nun kontrolünde top! Direğe çarptı ve dışarı çıktı!
Mehmet Yılmaz 1-1
Burak Yılmaz rakiplerini geçti sağda! Pasını çıkardı Koray'a... Koray'ın kaleye şutu! Hakan Balta'dan sekti! Leo Franco yerde! Mehmet Yılmaz seken topa hareketlendi ve topu filelere gönderdi!
Mehmet Yılmaz attı 1-1
Ofsayt beklentileri oldu bu golde... Ama hakem aynı görüşte değil... Skor 1-1 oldu şimdi!
Rıza Çalımbay orta sahayı güçlendirilmeli yoksagol sevinçleri fazla uzun sürmez.
Rıza hoca büyük ihtimalle antalyaspordaki gibi bir hata yapmaz eğer bir karambol bulamazsak 1-1 biter.
Rıza hoca az sonra defans veya orta saha oyuncularını sokar oyuna
Ümit Karan'la Burak çıktı Serdar'la Bülent Kocabey oyunda.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kewell çıktı Aydın oyunda.
Last edited by ColdPlay1985 : 28.Eylül.2009 at 01:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Yerden oynamak gerek, kalecileri 2 metre...
Eskişehir çok yaslandı geriye her an atabilir Galatasaray.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Baroş oyunda Nonda kenarda.Eskişehir'de Youla kenarda Ragıp oyunda.
Last edited by ColdPlay1985 : 28.Eylül.2009 at 01:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Galatasaray golü bulur mutlaka...
Eskişehirin Golünün Animasyonu(Mehmet)
Acil gol bulmamız lazım, Sami Yen'de yapılacak puan kayıpları ekstra kayıplar olur bu yıl çünkü...
Golde galiba Hakan ağır kalmıs....Ben kac kere dedim Hakan Balta hep ağır kalıyor diye ama...
Galatasaray'ın puan kaybetmesi Fenerbahçe için iyi olacaktır. Fakat bu hafta Galatasaray puan kaybederse Fenerbahçe otomatik olarak haftaya kaybeder.Sonuç olarak 10. hafta 2 takımda aynı puanla girer.
![]()
Biz bu Ivesa'yı geçmekte hep zorlanıyoruz...
Rıza çalımbay tecrübeli hoca biz fener gibi gol atamayız öle beleşten adamlar sırf defans bu maç bitti gibi ama belli olmaz yinede
Beles mi biz mi ileri cıkın dedim kardesım kaleyi bulan 11 sutumuz vardı dün bırak da gol atalım nerelere cekıyorsunuz yahu...
Beleş dediğim takımın hatası bence sen çekiyorsun bir yerlere.
Eskişehir 11 kişi ceza sahasında bekliyor, gol atmamız lazım bir şekilde...
Sonuçta ben işte fenere bile bile attırdılar gol demiyorum farkındaysan fenere demiyorum bişi rıza hoca tecrübelidir diyorum biz öle gol atamıyoruz diyorum bir gsli fb diye boş mesaj yazsa nerelere çekiyor diyorsunuz.
Sen Fenerbahçe Beleş gol atıyor diyorsun ve karşı gelincede başka yerlere çekiyorsun diyorsun. Ayakta alkışlıyorum ve mesajını şikayet ediyorum.
3 dakikamız kaldı gol için, şansa bir gol bulamazsak ilk puan kaybımızı yapıyoruz maalesef...