Eskişehirin Golünün Animasyonu(Mehmet)
Galatasaray
Eskişehirspor
Berabere
Eskişehirin Golünün Animasyonu(Mehmet)
Acil gol bulmamız lazım, Sami Yen'de yapılacak puan kayıpları ekstra kayıplar olur bu yıl çünkü...
Golde galiba Hakan ağır kalmıs....Ben kac kere dedim Hakan Balta hep ağır kalıyor diye ama...
Galatasaray'ın puan kaybetmesi Fenerbahçe için iyi olacaktır. Fakat bu hafta Galatasaray puan kaybederse Fenerbahçe otomatik olarak haftaya kaybeder.Sonuç olarak 10. hafta 2 takımda aynı puanla girer.
![]()
Biz bu Ivesa'yı geçmekte hep zorlanıyoruz...
Rıza çalımbay tecrübeli hoca biz fener gibi gol atamayız öle beleşten adamlar sırf defans bu maç bitti gibi ama belli olmaz yinede
Beles mi biz mi ileri cıkın dedim kardesım kaleyi bulan 11 sutumuz vardı dün bırak da gol atalım nerelere cekıyorsunuz yahu...
Beleş dediğim takımın hatası bence sen çekiyorsun bir yerlere.
Eskişehir 11 kişi ceza sahasında bekliyor, gol atmamız lazım bir şekilde...
Sonuçta ben işte fenere bile bile attırdılar gol demiyorum farkındaysan fenere demiyorum bişi rıza hoca tecrübelidir diyorum biz öle gol atamıyoruz diyorum bir gsli fb diye boş mesaj yazsa nerelere çekiyor diyorsunuz.
Sen Fenerbahçe Beleş gol atıyor diyorsun ve karşı gelincede başka yerlere çekiyorsun diyorsun. Ayakta alkışlıyorum ve mesajını şikayet ediyorum.
3 dakikamız kaldı gol için, şansa bir gol bulamazsak ilk puan kaybımızı yapıyoruz maalesef...
Cüneyt Çakır son 20 dkdr tüm takdir haklarını Galatasaray'dan yana kullanıyor.
Evet Galatasaray'ın attığı gollerde müthiş organizasyonlar göze çarpıyorHeralde maç stresinden böyle bir laf söyledin.Yoksa Galatasaray'a da şans sıkça yardım ediyor bunlar futbolun içinden.
hemen bütün fbliler üşüştü yanlış anlamakta ısrar ediyorsunuz.ben fener hep beleş atıyor demiyorum ki.O maçta 10 kişi atak yaptı fener gibi takım karşısında.böyle olunca fener beleşe rahatça gol attı.Ama rıza hoca tecrübeli böyle bir hata yapıcağını düşünmüyorum.kendinde dedin bak işte !
Hatası diye bu beleşcilik değildir kurnazlıkdır, fenerde 11 kişi yaslanmasını bilirdi.
ne olur şikayet et feneri yerin dibine soktuğumu söyle banlanmam gerektiğini söyle çok saçma şeyler yapıyorsunuz birşey demiyorumSen Fenerbahçe Beleş gol atıyor diyorsun ve karşı gelincede başka yerlere çekiyorsun diyorsun. Ayakta alkışlıyorum ve mesajını şikayet ediyorum.
Çok net gol kaçırdık. Canınız sağolsun...
1-1 bitti..Tebrikler es-es...
Maalesef ilk puan kaybımız yine Eskişehir'den geliyor. ŞuEskişehir'e bir türlü şansımız tutmuyor...
Sağ kanattan Arda'nın ceza sahasına yaptığı paralel ortaya Keita enteresan bir vuruş yaptı kale sahasında! Top üstten auta çıkıyor! Ali Sami Yen Stadı 'Gol' diye ayağa kalktı! Top üstten auta çıktı!
maç bitti
Emaneti geri almış olduk.Tebrikler Es-Es.
Last edited by Bekq : 28.Eylül.2009 at 01:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Eskişehir için kazançlı bir maç oldu..Tebrikler
Bizim açımızdan çok güzel oldu.Bu maçtan önce puan kaybı bekliyordum Galatasaray'dan öyle de oldu.Tebrikler Es-Es.
bu mactan tek kaybım tahmin yarısmalarından ötürü![]()
Futbolun cilvesi işte. Bu sezon ligde hiç %100 gol pozisyonu vermediğimiz maç oldu; ama galibiyeti alamadık. Buna karşılık daha az gol pozisyonu ürettiğimiz maçtı. Keita ile 2. yarı başında ve maç sonu, bir de Maçın başlarında Sarp ile -yakaladığımız gol harici- 3 pozisyonumuz vardı.
2 puanı kaybettik, sahamızda kaybetmememiz gereken bir maçtı. Eses istediğini aldı. Tebrikler.
Bugün bahsedildiği gibi defansın zaaflarından değil hücum hattının zorlanmasından dolayı sonuca gidemedik.