Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 97 arası toplam 97 sonuç

Konu: Gaziantepspor - Fenerbahçe [TSL 9. Hafta]

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

er yada gec yenilecektik zaten bu maca denk geldi.. atilan 3 golde cok güzeldi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fenerbahçe'nin 1-0 öne geçtiğini öğrendiğimde maçı kesin alırlar dedim.2-1 yenilmeleri,hemde son dakika golüyle çok büyük sürpriz oldu benim içinde.Fark tek haneli rakamalara inmiş oldu böylece.. Kazanan tarafa tebrikler..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ne diyelim bu takıma rekor kırdıran da Daum'du, bugün kaybedilen 3 puanın da en büyük sorumlusu Daum. Oyuna yerinde müdahaleler yapamadı. Ayrıca maçlarda mutlaka 2 farkı yakalamalıyız yoksa yediğimiz golü çıkarmak zor olur. Ben Beto oyuna girdiğinde şimdi atar, kesin kaybederiz yorumunu yapmıştım, kaybettik ama golü Beto atmadı. Alkışlanacak bir goldü, Volkan gibi hepimiz izledik sadece.

Vederson çıktığında sağ kanadı etkili kullanacak bir oyuncuları olsaydı, yorulmuş Carlos ve yetersiz Santos ile oradan daha erken goller bulabilirdi Gaziantep.

Derbi öncesi kaybedip ayakların yere basması sağlandı yorumuna katılmıyorum, asıl bu maç kazanılmalıydı çünkü derbi maçının havası farklı olur, üstelik Kadıköy'de oynanacak Galatasaray derbisi. Kimse önceki 9 maçı, rekoru düşünmez o maçta, sadece kazanmayı düşünür, o nedenle kazanıp farkı 8 yapma şansını kaybettik.

Üzülmüştüm aslında ama Galatasaray maçını izlerken yeniden keyiflendim. Haftaya Alex ve Güiza takımda olursa çok zevkli bir derbi izleriz diye düşünüyorum. Geçen arada Galatasaray'ın araya atılan toplarda yaşadığı sıkıntıyı tam anlamıyla gideremediğini gördüm, bizde de bu işi en iyi yapan bir Alex var. Güiza'nın ofsayttan kurtulup arkaya sarkacağı pozisyonlar olacaktır, ya onları gole çevirip kral olur ya da atamayıp sonunu hazırlar. Ve atamadığı pozisyonlar olursa, Galatasaray'ın topu rakip kaleye götürdüğünde, aniden golü bulması, kolay gol atması maçı iyice zevkli yapacaktır. Bu düşüncelerle maçı izlerken inanın çok keyiflendim, haftaya çok keyifli bir maç bizi bekliyor olacak.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Alex, Güiza ve Lugano olmayınca bu skoru bekliyordum açıkçası. Ama yine de son saniyede yenilmişler. Önümüzdeki pazar günü oynanacak derbi daha bir anlamlı oldu şimdi. Kazanan taraf psikolojik olarak da üstünlüğü eline alacaktır. Keyifli bir derbi bizleri bekliyor. Umarım berabere biter.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Maçı bugün bir daha izledim. Tartışmalı pozisyonlarıda izledim ve maçın hakkının bize ait olduğu kanaatine vardım. Yan hakemler çok kötü.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Semih'in karşı karşıya kaldığı bir pozisyonu ofsayt diye kesti yan hakem ama ofsaytla alakası yoktu :/

Puan kaybı bekliyordum ama yenilgi beni şaşırttı.Sezon başında 9 maçta 24 puan toplayacağımızı söyleseler inanmazdım.Şu anki tabloda kaybedilmiş birşey yok.Derbiyi düşünmeden Steua maçına odaklanmalıyız tamamen.

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri