Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 120 arası toplam 120 sonuç

Konu: Tufan Görünümlü Cemal!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Öncelikle seçtiğimiz kelimelerde hepimiz bundan sonra daha dikkatli olalım, ben de dahil, dikkat edeceğim.

Başarılı olanının altına omuzumu koymak yerine paçasından çekiyoruz. Bu konuya baktığımızda Galatasaraylı olmayanların mesajları daha fazla. Başka olay olduğunda, mesela Fenerbahçe aleyhine, orada da diğer takım taraftarlarının mesajlarının fazlalığını görüyoruz. Olaya hep kendi penceremizden bakıp, aynı şekilde bir olay bizim başımıza gelse, bu yazdıklarımı bana karşı yazmış olsa tepkim ne olurdu? Bunu düşünmeden yazıyoruz, sonra bize karşı yazılınca kızıyoruz.

Bu takımlar arasında olması hadi bir derece normal diyelim, takım içinde, iktidar peşinde olanların, takımın menfaatine aykırı şeyler yapmasına da çok sinirleniyorum. Muhalefet yukardakini alaşağı etmek değildir ki, ondan daha iyi olduğunu gösterip, onun hatalı yaptığına karşı, hatasız yapacaklarını gösterip onu geçmektir. Ama siyasette ülkemizde muhalefet böyle işlemiyorken, sporda işlemesini beklemek de hayalcilik olur.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Şimdi bu gibi durumlarda eskiden bayağı bir kafa patlatmıştım, şu tür bir uygulama olabilir;

Sahte belge ile kandırmak suç, ama yurtdışında hazırlık maçında yabancı takıma karşı oldu,kandırılan bizim federasyon değil.

Yani başvurulursa Fiba'da da ceza kapıda.

Yurtiçindeki maçlarda Cemal Nalga'yı herkes tanıdığından dolayı oynamamış maçlarda.Bu da 3 maç eder.

Buna göre cezasını tamamlamadı diye adilane verilmesi gereken öncelikle 2 maç puan silme cezası. Cemal'e bilerek oynadığından ve sorumlularına hak mahrumiyeti cezası. 1 seneye kadar uzayabilir.Cemal bu sezonu ya da yarı sezonu kapatabilir. Ama küme düşme zor. Çünkü yanlışlık burda yapılmıyor.

Fiba'dan hak mahrumiyeti gelebilme ihtimali daha fazla.
    Kaan abi sorun da burada çıkıyor zaten.. Eğer bir takım 2 maç hükmen mağlup alırsa ligden men ediliyor. Altyapı basketbol'da bile bu böyle.. Galatasaray maalesef küme düşecek gibi.

Quote Originally Posted by kaanali View Post
    Kaan abi sorun da burada çıkıyor zaten.. Eğer bir takım 2 maç hükmen mağlup alırsa ligden men ediliyor. Altyapı basketbol'da bile bu böyle.. Galatasaray maalesef küme düşecek gibi.
    O kural gçeen sene değişmiş.Büyük ihtimalle Cemale 6 ayla 2 yıl arası ceza gelecek.Büyük ihtimalle Galatasaray'ın ligde yaptığı tüm maçlar yada ilk 2-3 maç hükmen mağlup sayılıp Türkiye kupasından da men edilecek

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Cemal Nalga'nın oynadığı tüm maçlarda mağlup ilan edilmiş Galatasaray Cafe Crown.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bence az olmuş bu cezalar.. Sadece Türkiye kupasından değil, Beko Basketbol Liginden ihraç edilmeliydi..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Geçmiş olsun. Küme düşürmediler ama düşürmekten beter ettiler. Şuanki puan durumunda ligde kalmamız mucizelere kaldı zaten. Öldürmedim, süründürdüm demiş federasyon. Umarım toplantıdan sonra takımı ligden çeker yönetim.
    Taraftara yumruk atan kinsey de sadece 2 maç ceza almış. Sahi hazırlık maçında yumruk atan cemal de 5 maç ceza almıştı değil mi?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Az olmuş ama küme düşmemesi basketbol ligimiz açısından daha sağlıklı. Eğer düşseydi ligimizde olumsuz etkilenebilirdi. Bir daha olmaması dileğiyle.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

İŞTE 'NALGA' CEZALARI!

FLAŞ! TBF Yönetim Kurulu ve Disiplin Kurulu Galatasaray Cafe Crown'u Cemal Nalga'nın oynadığı tüm maçlarda hükmen mağlup etti. Galatasaray'ın yenilgilerden aldığı 5 puan da iptal edildi. Galatasaray lige -4 puanla devam edecek.
    Öte yandan Galatasaray Cafe Crown, Teknosa Türkiye Kupası'ndan ihraç edildi.
    İŞTE TARİHİ KARARLAR:
    - Galatasaray Yönetim Kurulu Üyeliği'nden istifa eden Yiğity Şardan'a 6 ay hak mahrumiyeti ve 10 bin TL para cezası,
    - Galatasaray Cafe Crown yardımcı antrenörü Mert Uyguç'a 2 yıl ve 10 bin TL para cezası,
    - Galatasaray Cafe Crown Teknik Direktörü Okan Çevik'e 3 yıl hak mahrumiyeti ve 10 bin TL,
    Galatasaray Cafe Crown Teknik Danışmanı Koray Mincinozlu'ya 2 yıl hak mahrumiyeti ve 5 bin TL para cezası,
    - TBF Disiplin Kurulu, Cemal Nalga'ya ise 2 yıl hak mahrumiyeti ve 10 bin TL para cezası,
    - Galatasaray Cafe Crown'a Fenerbahçe Ülker ile oynanan maçta çıkan olaylardan dolayı 4 maç seyircisiz oynama cezası,
    - Galatasaray Cafe Crown oyuncusu Tufan Ersöz'e 4 ay hak mahrumiyeti, 5 bin TL para cezası,
    - Fenerbahçe Ülker forması giyen Kinsey'e 2 maç men ve 3 bin TL para cezası verildi.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

İhraçın olmaması TBF nin büyük ayıbı...az bile cezalar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Zaten şuanki durumla ligde kalmamız mucizelere kaldı. Geride kalan bütün maçlarımızı kazansak(-imkansıza yakın) 44 puanla ligi bitiririz. Gecen sezon düşen mutlu akü 40 puanla düşmüş, 8. den playoff a kalan daçka 44le kalmış.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Yani tüm bunları düşünmüş TBF birde -5 puan vermiş. Amaç ligden takım eksilmesin, bay durumu falan olmasın.. Yönetim takımı ligden çekecektir, çekmelidirde.
    Last edited by PesimiSTyLa : 22.Kasım.2009 at 17:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Cezalar iyi olmus ama ne olursa olsun ligden dusurulmeleri gerekiyordu.Zaten buyuk ihtimalle dusecekler.Bakalim GS yonetimi ligden cekecek mi takimi..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Cezalar hukuksal açıdan doğru cezalar. Artık etik olan Galatasaray Spor Kulübü'ne kalmış ki bu konu hafta içi konuşulacak.

Kinsey konusuna gelecek olursak olayda her ne şekilde başlarsa başlasın bir tahrik var ve bir galeyan var,neler olabileceği bile tespit edilemez o anda, savunmasını ona göre yapmıştır 2 maç olması normal.

Cemal'in ise 5 maç olması normaldi hazırlık maçı olup olmaması önemli değil. Basketbol'da en ağır cezalar meslektaşına karşı yaptığın eylemlerden verilir. NBA'de örneği meşhur Indiana maçı , tüm sezon oynamayan oyuncular vardı. Cemal zaten 5 maçı hazırlık diye kurtardı yaptığına bakacak olursak.

Şimdi kendini savunmadı ben maça çıkmam demedi hazırlık maçlarında,Tufan'ın formasını giydi rapor etmedi ne oldu, 2 sene oynayamayacak, kendine yazık etti. Tufan göz yumdu ne oldu,4 ay oynayamayacak.
    Diğer yandan da bakarsak sadece onlar değildi ki göz yuman? Diğer arkadaşları yok muydu yani oynarken saf mıydılar? Biri bile haber veremez miydi?

Bu yüzden etik GS'nin basketbol liginden çekilmesini gerektirir ve bunu gerçekleştireceklerdir.

Ama aynı zamanda şu andaki basketbol takımında oynayan hiç kimseyi takımımda görmek istemiyorum 2. ligde olsa bile.

sakary Ali Misafir

Cezalar normal.Bir arkadaşda demiş fedarasyon bilerek düşürmedi ligte bay falan geçilmesin karışıklık olmasın diye..

Emre abide söylemiş Galatasaray tüm maçlarını alsa bile kalması zor gözüküyor.Yani fedarasyon Galatasarayı ihraç etmeden düşürdü.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Cezalar iyi olmus ama ne olursa olsun ligden dusurulmeleri gerekiyordu.Zaten buyuk ihtimalle dusecekler.Bakalim GS yonetimi ligden cekecek mi takimi..
    oyle cekmek kolay degil ki? bununda cezalari var.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Cezalar hukuksal açıdan doğru cezalar. Artık etik olan Galatasaray Spor Kulübü'ne kalmış ki bu konu hafta içi konuşulacak.

Kinsey konusuna gelecek olursak olayda her ne şekilde başlarsa başlasın bir tahrik var ve bir galeyan var,neler olabileceği bile tespit edilemez o anda, savunmasını ona göre yapmıştır 2 maç olması normal.

Cemal'in ise 5 maç olması normaldi hazırlık maçı olup olmaması önemli değil. Basketbol'da en ağır cezalar meslektaşına karşı yaptığın eylemlerden verilir. NBA'de örneği meşhur Indiana maçı , tüm sezon oynamayan oyuncular vardı. Cemal zaten 5 maçı hazırlık diye kurtardı yaptığına bakacak olursak.

Şimdi kendini savunmadı ben maça çıkmam demedi hazırlık maçlarında,Tufan'ın formasını giydi rapor etmedi ne oldu, 2 sene oynayamayacak, kendine yazık etti. Tufan göz yumdu ne oldu,4 ay oynayamayacak.
    Diğer yandan da bakarsak sadece onlar değildi ki göz yuman? Diğer arkadaşları yok muydu yani oynarken saf mıydılar? Biri bile haber veremez miydi?

Bu yüzden etik GS'nin basketbol liginden çekilmesini gerektirir ve bunu gerçekleştireceklerdir.

Ama aynı zamanda şu andaki basketbol takımında oynayan hiç kimseyi takımımda görmek istemiyorum 2. ligde olsa bile.

Aynen katılıyorum abi, kendi arkadaş çevremde söyledim ama burada yanlış anlaşılır diye dile getirmemiştim, takımda yer alan 15 kişiden hiç biri dememiş mi, ya hoca ne yapıyorsun sen, bu düpedüz sahtekarlık diye. Hadi Türk oyuncular diyememiş olabilir, çünkü Galatasaray'da oynuyorsun, hocaya diklenirsen seni gönderir, arkandan da laf çıkarır, oynayacak takım bulamazsın ama yabancı oyuncular arasında da bu olaya tepkisini k oyan olmamış şaşırdım. Belki olmuştur ama örtbas edilmiştir bu durum da.

Dediğin gibi, Galatasaray zaten düşecek, takımı ligden çeker, oyuncuları da gönderirim, yeniden yapılanmaya girer, yeni oyuncularla, gençlerle devam ederim. Zaten düşse de orada kalmaz Galatasaray, oyuncular kim olursa olsun tekrar çıkarlar.

Bakalım gelişmeler neler olacak? Ben pek takip edemedim ama altyazı geçiyordu bir ara Galatasaray Tahkim'e itirazda bulundu diye.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Şimdi cezaLar veriLmiş feLan fiLan, ne kadarsa ne kadar.

İyide Federasyona kim ceza vericek, ya da federasyon kendisine ne kadar ceza verdi ? Bu durumda Federasyonun da suçu var, neden kendiLerine de ceza vermiyorLar.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu Sadri başkanın açıklaması gibi olmuş abi, herkesi cezalandıracağız, oyuncuları, hocayı, malzemeciyi, teknik ekipteki herkesi hatta Ünal Karaman'ı, hepsine ceza vereceğiz diyor. Peki size kim ceza verecek, yönetim nasıl cezalandırılacak diye o açıklamayı okurken aklıma gelmişti benim de.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Olayların olduğu süreçte buralarda yoktum onun için en eskiden başlayarak bir yorum yapmayımda sadece ceza kısmından dolayı yanlış anlaşılmayayım.

Burada en büyük ceza Teknik Adam'a gelmeliydi.Cezalı oyuncuyu oynatarak ne kadar büyük bir hata ne kadar büyük bir yanlış yaptığından dolayı.Cemal Nalga'ya gelen ceza biraz ağar gibi.Kişisel olarak hiç sevmediğim bir oyuncu olsad bence fazla.Çünkü antrenör'ün dediğini yapmak zorundaydı çıkıp sahaya oynadı belki itiraz etti belki etmedi ama 2 yıl bir sporcu için çok çok kötü.Ardından Galatasaraya verilen cezaya gelirsek ;

Bence az bir ceza çünkü kaçak oyuncu oynatınca alt yapı maçlarında bile bir sürü yaptırım uygulanıyor.Fakat Ligin Elit takımlarından Galatasaray böyle bir hata yapıyorsa vay halimize.Gerçi düşmekten beter ettiler takımı ama halen daha ligde kalabilirler fakat bir mucize lazım.

Galatasaray yönetimini ligden çekileceği ihtimalleri var buda zor bi ihtimal para cezası vs vs gibi bir sürü işle uraşacaklar ligden çekildikleri anda Basketbol takımını tamamen kapatmak anlamına gelen bir terim var eğer böyle birşey olursa gerçekten yazık neden yazık Bir Antrenör'ün ihmarkarlığı yüzünden onlarca kişi işsiz kalacak vs vs bir sürü sebep daha.

Türk basketboluna başlı başına bir ayıp.Cezalar bazı konularda az ba zı konularda ise fazladır bence.Umarım bir daha hiçbir takım tarafından tekrarlanmaz.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Aynen katılıyorum abi, kendi arkadaş çevremde söyledim ama burada yanlış anlaşılır diye dile getirmemiştim, takımda yer alan 15 kişiden hiç biri dememiş mi, ya hoca ne yapıyorsun sen, bu düpedüz sahtekarlık diye. Hadi Türk oyuncular diyememiş olabilir, çünkü Galatasaray'da oynuyorsun, hocaya diklenirsen seni gönderir, arkandan da laf çıkarır, oynayacak takım bulamazsın ama yabancı oyuncular arasında da bu olaya tepkisini k oyan olmamış şaşırdım. Belki olmuştur ama örtbas edilmiştir bu durum da.

Dediğin gibi, Galatasaray zaten düşecek, takımı ligden çeker, oyuncuları da gönderirim, yeniden yapılanmaya girer, yeni oyuncularla, gençlerle devam ederim. Zaten düşse de orada kalmaz Galatasaray, oyuncular kim olursa olsun tekrar çıkarlar.

Bakalım gelişmeler neler olacak? Ben pek takip edemedim ama altyazı geçiyordu bir ara Galatasaray Tahkim'e itirazda bulundu diye.
    Abisi o tahkim işini biliyorum zaten alta kopyaladığım demeci baştan sona okursan tutarsızlığı anlarsın.Konuşan kişinin cezalandırma usulünden haberi yok basketbolda, başta razıyız dedik ama işte kurallar çercevesinde verilirse tarzı bir konuşma oluyor,sonra fazla bulunuyor,sonrada diyor daha bize tebliğ edilmedi edilince gerekçeli karara bakıp afaki olup olmadığını öğrenip öyle itiraz edeceğiz diyor.Kısacası ne dediğini bilimiyor ve de hiç bir şey bilmiyor Madem bilmiyorsun konuşma eline bir belgeler geçsin öyle konuş,of of ne diyeceğim bende bilmiyorum.

''TBF'NİN KARARLARINA İTİRAZ EDECEĞİZ''Galatasaray Cafe Crown takımında Cemal Nalga'nın cezalı olmasına rağmen usulsüz bir şekilde oynatılması konusuyla ilgili, Türkiye Basketbol Federasyonu'nun (TBF) vereceği kararlara saygı duyacakları yönündeki açıklamalarının, verilen cezaların ardından geçersiz olduğunu aktaran Mehmet Hevacı, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

''Bu olaylarla ilgili ilk açıklamayı yaptığımızda, verilecek cezaları olgunlukla karşılayacağımızı söylemiştim. Benim bu beyanatım, cezaların disiplin kurulu talimatları içerisinde olacağı varsayımına dayalıydı. Ancak verilen cezaların bir kısmı, afaki görünüyor. Hak ettiğimizin üzerinde cezalar var ve talimatlara uygun olmayan cezalar. Bu çerçevede, TBF Tahkim Kurulu'na itirazda bulunacağız. Disiplin Kurulu hak ettiğimiz ölçüde cezalar verseydi, asla itirazımız olmayacaktı. Şu an karar bize tebliğ edilmedi. Edildiği zaman ayrıntılı olarak inceleyeceğiz ve eğer kararlar afaki ise Tahkim Kurulu'na itiraz edeceğiz.''

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

[COLOR=Indigo][B]

''TBF'NİN KARARLARINA İTİRAZ EDECEĞİZ''Galatasaray Cafe Crown takımında Cemal Nalga'nın cezalı olmasına rağmen usulsüz bir şekilde oynatılması konusuyla ilgili, Türkiye Basketbol Federasyonu'nun (TBF) vereceği kararlara saygı duyacakları yönündeki açıklamalarının, verilen cezaların ardından geçersiz olduğunu aktaran Mehmet Hevacı, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

''Bu olaylarla ilgili ilk açıklamayı yaptığımızda, verilecek cezaları olgunlukla karşılayacağımızı söylemiştim. Benim bu beyanatım, cezaların disiplin kurulu talimatları içerisinde olacağı varsayımına dayalıydı. Ancak verilen cezaların bir kısmı, afaki görünüyor. Hak ettiğimizin üzerinde cezalar var ve talimatlara uygun olmayan cezalar. Bu çerçevede, TBF Tahkim Kurulu'na itirazda bulunacağız. Disiplin Kurulu hak ettiğimiz ölçüde cezalar verseydi, asla itirazımız olmayacaktı. Şu an karar bize tebliğ edilmedi. Edildiği zaman ayrıntılı olarak inceleyeceğiz ve eğer kararlar afaki ise Tahkim Kurulu'na itiraz edeceğiz.''

Hamdi abi şu yazının bazı kısmında haklılar bence.Hak etmedikleri cezayıda aldılar hak ettikleri cezayıda almadılar.Oyuncu'ya verilen ceza fazla ama klube verilen ceza az mesela.

İtiraz'a gelince ise Biz Türk milletinde her zaman itirazcılık özelliği vardır itiraz ederlerse cezalar inmemeli aksine arttırılmalı böyle bir olayda klube verilen ceza az.

İtiraz sebepleri Cemal Nalga'yı kurtarmak ise ki bu imkansız asla hiçbir klub oyuncusu için takımı yakmaz o zaman boş konuşuyorlar diyebilirim.

Bence yatıp kalkıp ohh be federasyon ne güzel ceza verdi dememliler

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Küme düşsek daha iyiydi.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BiGMeN99 View Post
    Hamdi abi şu yazının bazı kısmında haklılar bence.Hak etmedikleri cezayıda aldılar hak ettikleri cezayıda almadılar.Oyuncu'ya verilen ceza fazla ama klube verilen ceza az mesela.

İtiraz'a gelince ise Biz Türk milletinde her zaman itirazcılık özelliği vardır itiraz ederlerse cezalar inmemeli aksine arttırılmalı böyle bir olayda klube verilen ceza az.

İtiraz sebepleri Cemal Nalga'yı kurtarmak ise ki bu imkansız asla hiçbir klub oyuncusu için takımı yakmaz o zaman boş konuşuyorlar diyebilirim.

Bence yatıp kalkıp ohh be federasyon ne güzel ceza verdi dememliler
    Tabi abisi ,itiraz olur olmaz ama önce bir nefes alır bir düşünürsün,her önüne gelen mikrofona konuşmazsın.Önüne bir şey gelmemiş daha .Ben onun kafasındakini tahmin edebiliyorum.Ağzından bir şey çıkıyor ne dedim ben diyor biraz döndürüyor biraz daha döndürüyor oldu galiba deyip konuşmasını bitiriyor.Halbuki direkt demesi gereken cezalar bize sözlü bildirildi ama gerekçeli karar tebliğ edilmedi,bir önümüze gelsin sizinle paylaşacağız ve duruma göre itirazımız olursa tahkime bildireceğiz.Bu kadar basit. Şimdi bu yönetici böyle konuşursa diğerlerine istediği taraftan konuyu çekme hakkını verir. Biraz bi sussunlar bari, biraz bir haftaiçi divanda gazları alınsın ondan sonra akıllı akıllı konuşurlar.

Cezalara gelince, idari yönetime verilen cezalar doğru ve disiplin yönetmeliğinin dışına çıkılmamış,

GS'nin kupadan ihraç edilmesi doğru;

GS'nin maçlarından puan silinmesi doğru,

( ihraç edilmemesinin nedeni liglerden yönetmelikte kaldırıldı 2 maç üst üste olayı ve direkt federasyon kararı olarak belirtildi. Federasyon konusunda da önceki yorumlara katılıyorum, verilen ceza siz bu cezayla zaten küme düşersiniz ister siz çekilin ister böyle düşün şeklinde)

Kişisel cezalar fazla gelmiş olabilire ise şöyle katılmıyorum, çünkü kulup olduğu gibi birey prensibi de vardır cezalarda. Cemal Nalga isimli oyuncu ne olursa olsun dur demeliydi, sahtekarlıkta bulunan kişiyede aynı ceza verilir çünkü yönetmeliklerde var, oyuncu bilinçsizliğinden kaynaklanıyor. Tufan'a verilende hani cinayet olur bir de cinayete yardım ve yataklık olur,Tufan'ınki o kısma giriyor formasını vererek, eğer formana sahip çıkmazsan sonucuna katlanırsın.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Dün Telegol'de Gökmen Özdenak'ı hayretler içinde seyrettim yahu. Adam hala Aziz Yıldırım diyor, Galatasaray'ın kazandığı maç sonunda niye çıktı ortaya diyor. Demiyor ki bunu yapanlar Galatasaraylı falan olamaz diye. Yazık yahu. Tamam takım tutabilirsin de bu kadar mı?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Abisi etrafta o kadar film vardı program vardı,ne yaptın sen Selçuk Yula olsun Gökmen Özdenak olsun ve bunun gibi adamlar olsun bunlar görülüp de kanal değiştirilecek adamlar,ne dedikleri önemli değil,ama arada komedi filmi yerine seyrettiysen evet güzel oluyor

Nesil
    2006

Cezalar doğru ama; Galatasay düşmekten daha kötü oldu. Galatasaray'ın bundan sonra ligde kalması çok zor. Mucize gerek. Başarılarsa helal olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Küme düşsek daha iyiydi.

Öyle diyosunda Alican o zaman ceza değil hediye olurdu. Şöyle düşün sene sonuna kadar Galatasaray Cafe Crown oyuncuları takımda olacak ve takım onlara maaş ödeyecek. Ama düşürselerdi böyle olmayacaktı. Bütün oyuncuları dağıtacaktı Galatasaray Cafe Crown. 1 kere ödeyecekti en azından gerekli paralarını bütün sene maaş ödeneği olmayacaktı.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Kişisel cezalar fazla gelmiş olabilire ise şöyle katılmıyorum, çünkü kulup olduğu gibi birey prensibi de vardır cezalarda. Cemal Nalga isimli oyuncu ne olursa olsun dur demeliydi, sahtekarlıkta bulunan kişiyede aynı ceza verilir çünkü yönetmeliklerde var, oyuncu bilinçsizliğinden kaynaklanıyor. Tufan'a verilende hani cinayet olur bir de cinayete yardım ve yataklık olur,Tufan'ınki o kısma giriyor formasını vererek, eğer formana sahip çıkmazsan sonucuna katlanırsın.

Gerçi sende haklısın abi çünkü amatör takımlarda buna oyuncular karşı çıkamıyor madem ki sen büyük takım oyuncususun bu hataya düşmemen gerekirdi mantığı devreye giriyor ve buda benim görüşü çürütüyor

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Dün Telegol'de Gökmen Özdenak'ı hayretler içinde seyrettim yahu. Adam hala Aziz Yıldırım diyor, Galatasaray'ın kazandığı maç sonunda niye çıktı ortaya diyor. Demiyor ki bunu yapanlar Galatasaraylı falan olamaz diye. Yazık yahu. Tamam takım tutabilirsin de bu kadar mı?
    Oyak Renault takımının bu olaya yönelik olarak yaptığı itirazın daha önce federasyon tarafında reddedildiğini bilemeyecek kadar basketboldan bi haber olan bir insanın bu olay hakkında hem de bu şekilde bir yorum yapması gerçekten komedi. Onu bir kenara bırakalım, itiraz etmeyi düşünmüyoruz şeklinde beyanat veren gs yönetiminin sonradan beklediğimiz cezalar verilmedi diyerek itiraz edeceğini açıklaması ayrı bir komedi. Yahu beklediğiniz, gerçekleşmesini temenni ettiğiniz bir şeye zaten itiraz etmek saçma olurdu. Bu olaya alet olup mesleğini tehlikeye atacak kadar cahilce davranan, sonrasında verdikleri röportajda yaptıklarının ortaya çıkarabileceği sonuçlardan bi haber oldukları gün gibi ortada olan Cemal ve takım kaptanı Tufan'ın hali apayrı bir komedi. Zamanında Oyak Renault'un itirazını reddedip de sonrada bu olay ayyuka çıkınca asıp kesmeye kalkan federasyon ise maalesef trajikomik. Neresinden tutsan elinde kalan bir olay açıkcası. Böyle bir işe hazırlık maçında kalkışmak da muhteşem bir zekanın(!) ürünü olsa gerek.

Verilen cezalara gelince ben adil olduğunu düşünüyorum. Keşke ligden düşürülseydik daha iyiydi diyenler olmuş; ama bence bilmeyen birisinin kulüp tarihine baktığında 'ligden düşürülmeyi' görmesi ile 'ligden düşmeyi' görmesi çok farklı bir etki bırakacaktır. Bir yanda ligden düşecek kadar kötü bir performans göstermiş olmak var, diğer yanda ligden düşürülmeye sebep olacak kadar ciddi bir suç işlemiş olmak var. Yüz küsür yıllık bir kulübün tarihine üç beş kendini bilmez yüzünden böyle bir leke sürülmemesi bence daha iyi oldu. Bunun için bir yılı feda etmeye değer açıkcası. Gs yönetiminin bu işin sorumlularına bir ceza da biz vereceğiz demek yerine cezalara itiraz etmeye kalkması bence bu açıdan yanlış bir davranış. (cezaların haksız olduğunu düşnüyorsa tabi ki itiraz edecek diyecekler çıkabilir; ancak ben cezaların adil olduğunu düşündüğüm için yanlış buluyorum bu tavrı) Biz Demirören'in yaptıklarından söylediklerinden masaya yumruk vuracağım deyip de o masanın altında kalışlarından utanırdık; gördük ki beterin beteri varmış.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

juvenal'in ünlü bir sözü var dijital kaleyi okumuş olanlar bilirler Quis custodiet ipsos custodes yani Bekçilere kim bekçilik edecek.Bu olaylar bu sözü aklıma getirdi.federasyona selamlar yani küme düşürülmesinde yada verilen cezalarda değilim ben oyak itiraz ederken nerdeydiniz be kardeşim günah bu yaptıgınız
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Keşke bir takımı ligten çekmek bu kadar kolay olsa en başta sponsorlar zaten buna izin vermez.Ligin sponsoru olan beko ve takımın sponsoru ülker in yan kuruluşu cafe crown bu takıma sponsorluk yardımı yaptılar.Gs eğer ligten çekilirse bu anlaşmalar da iptal olur.Biraz bu yönlerinide düşünmek lazım bende bir gs li olarak çekilmesinden yanayım ama olur mu ? Sadece bu sebepten bile olmaz zaten..

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri