3 kaçtı
Fenerbahçe
Bursaspor
Berabere
3 kaçtı
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
3-2 yapti bursa
Goooool süper bir kontra 2-3
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
gollllllllllllllllll 3-2 oldu , helal olsun Bursa'ya...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Emeği geçen herkese teşekkürler.
Şahane maç..
bitti , vallahi helal olsun bursaya
2-0 dan mac verilmez bu ne amatörlüktür, ne vurdumduymazliktir.. 2-1 olunca takim o kadar rahat oynadiki sanki 3 puan garanti.. Daum ise kenardan izledi hicbir müdahale yapmadi. Ayni oyunu Lille'ye karsi oynarsak Kadiköy'de en az 5 gol yeriz.
3-2 oldu helal olsun.Aslanlarım.
Tebrikler Bursa.![]()
Tebrik ediyorum Bursaspor'u ve teşekkür ediyorumGüiza'ya da üzüldüm.Adamla kafa buluyorduk ama kendimizi onun yerine koyduğumuzda gerçekten çok üzüntü verici bir şey.
ben demiştim demek istemiyorum ama dedimhelal olsun bursaya bastırdı attı golleri.terikler bursaspor
Yazık .....
Bursa'ya büyük tebrikler.Çok önemli eksiklerine rağmen maçı 2-0'dan 2-3 çevirmesini bildiler.Helal olsun diyorum Bursa'ya..Radar bozulmadı ancak biz hiç değilse 1 puan aldık ara açıldı biraz![]()
Dahi Daum.. Futbolu bilen büyük başkan.. Bizi bırakmayın n'olur..
Güiza'ya niye üzülüyorsunuz kiGol atamasada adam aliyor parasini keyfi yerinde aglamismis felan gececek o ayaklari adam gibi top oynasin.
Bence Fenerbahçe taraftarı çok geç kaldı Guiza'ya tepki göstermekle.Ancak kim 14 Milyonluk adama tepki gösterirdi ki çabucak...Sabır sabır en sonunda sabırları tükenmiştir.Artık dahi Daum'da bıraksın şu Guiza'yı oynatmaktan..Mis gibi Semih'in var Gökhan'ın var..Guiza 14 milyon diye oynatılıyor ancak bu kadarı yeter herhalde..Ayrıca Daum ile avrupada başarı gelmez bunuda söylim alırlarsa bi kupayı alırlar bi ligi..
süpersiniz, olağanüstüsünüz! Herşey feda olsun bu oyunculara, bu takıma. Yürü be Bursa kim tutar seni
Sercan olsa kim bilir kaç kaç biterdi yani..
Bursa çok zor bir işi başardı, tebrikler Bursa , geçmiş olsun Fenerbahçe... Kısa ve net yorum...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
fenerbahçe stadında küfür yoktu sanki aziz yıldırım öyle diyodu.yoksa skora göre mi değişiyor?
Helal olsun hepinize, 2-0 geriye düştük ama ümidimizi kaybetmedik, İnönü'deki bir maçın benzeri oldu 3-2 maçı aldık. Yeter ki hakemler etki etmesin, Bursaspor'un yenemeyeceği takım yok. . .
Adamın hem özel hayatında sorunları var hemde mesleğinde. Sokakta yürüse bile herkes dalga geçiyordur. Adam bunları bırakıp sadece parayı düşünüp sevinecek mi. Para felan hikaye. Adam moral olarak zaten çöküktü. Bide tribünden çok yoğun tepki gelince iyicene gitt. Yazık.
Bu arada Bursa takiminada helal olsun gercekten 3 büyüklere karsi oynarken hicbir zaman kapandiklarini görmedim adamlar sürekli atak oynuyor korkmuyorlar hicbir takimdan.
Doğru söylüyorsun.. Birilerinin gitme zamanı geldi de geçiyor.. Ama bu sezon sonunda dilerim ki topu birden gider.. Başkanından hocasına, Guiza'sından Volkan Demirel'ine kadar.. İnşallah..
KAÇ YILDIR BİZLERE APTAL MUAMELESİ YAPANLAR, DÜNYA KULÜBÜ MASALIYLA AVUTANLAR ve BİR ARPA BOYU YOL ALMAYANLAR BUNUN HESABINI VERECEK KADAR FENERBAHÇELİDİR HERHALDE..