Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
19. You may not vote on this poll
  • İstanbul BB.

9 47.37%
  • Bursaspor

7 36.84%
  • Berabere

3 15.79%
Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 113 arası toplam 113 sonuç

Konu: İstanbul BB - Bursaspor [ 27. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006

Belediye'ye o kadar cüme yazdınız. Yok savunma yaptılar, yok oyunu bozdular. Bir tek seyiricisi yok, 34 maçın hepsini deplasmanda oynuyorlar. Ligde 10 puan daha toplamış olsalardı zirvenin ortağı olacaklardı. Birde kendinizi o takımın yerine koyun, 34 maç deplasmanda oynamak nasıl bir duyguymuş.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Belediye'ye o kadar cüme yazdınız. Yok savunma yaptılar, yok oyunu bozdular. Bir tek seyiricisi yok, 34 maçın hepsini deplasmanda oynuyorlar. Ligde 10 puan daha toplamış olsalardı zirvenin ortağı olacaklardı. Birde kendinizi o takımın yerine koyun, 34 maç deplasmanda oynamak nasıl bir duyguymuş.
    kesinlikle katılıyorum bu duruma umarım İstanbul B.Belediyesi el atar

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Taktiği tartışmak çok saçma gayet doğru bir taktik yapıyor sayın Avcı'yı tebrik etmek gerekir..Kapanmayacaklar da ne yapacaklar? Gördük kapanmadıkları maçlarda TS'ye 6-1 Bursa'a 6-1 yenildiklerini..Defans oyuncuları zaten yeterince kaliteli Ekrem ilk yarının son dakikasında çok önemli bir gol kaçırdı onuda gole çevirebilirdi..Sonuçta İBB yendi Bursa bu puanı arar mı onu sene sonunda göreceğiz..Ayrıca seyircisi yok demeyelim yavaş yavaş seyirci sayıları artıyor 2010 - 2011 sezonunda 5.000 - 10.000 taraftarları olabilir diye düşünüyorum olmasa bile İst.'den desteklemeye gelenler oluyor..Biz geçen arkadaşlarla gittik git gide çoğalıyordu sayı..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Belediye gibi amacı sadece ligte kalıp,maçlar oynayabilmek olan bir takımdan hücum futbolu,göze hoş gelen futbol beklemek hata olur. Galibiyeti nasıl çıkarabileceklerse o şekilde oynatıyor takımı A.Avcı

Bursa'dan giden 30.000 kişi için çok üzüldüm. Benimde yakın çevremdeki arkadaşlarım gitmişlerdi sonuçta. Maça gelirsek şehirde hafta boyunca kaç kişi gideriz konuşuldu. Kimse maça pek önem vermedi ve sonucunda böyle bir sonuç çıktı. Kim ne derse desin İ.B.B.'nin taktiği gol atmak değil gol yememek üzerine kurulu. Aslında yapacak fazla birşeyleride yok. İsimlerine leke sürdürmeden onurlu bir biçimde mücadele ediyorlar. Ayrıca Hasan Ali'nin golü müthişti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Beyler Futbol Sonuç oyunudur ve tabelaya göre oynanır.. İyi oynayan ya da atak oynayan değil, rakibinden fazla gol atan kazanır.. taktikmiş oyuncuymuş bunlar boş işler.. Takım yeniyosa başarılıdır..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İBB bunu hep yapıyor.Geçen sene Sivasspor'a şampiyonluğa giderken çelme takmışlardı.Daha önce bize takmışlardı.Bu akşam Bursaspor'a da bir çelme taktılar ancak Bursaspor'un şansı devam ediyor fazla bir şekilde.Kaybetme lüksleri vardı zaten.Kendi kaderlerini kendileri çizecekler.Ertuğrul hoca bizim başımızdayken şampiyonluk baskısından kurtaramamıştı takımı.Bakalım benzer sıkıntıyı da bu sene yaşayacak mı? Ayrıca başta bahsettiğim olayla alakalı olduğu için yazıyorum.Eğer pazar günü berabere biter ve biz de kazanırsak ben bu filmi bir yerden hatırlıyor olacağım.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Abdullah Avci'ya neden bu sekilde oynatiyor denilemez, sonucta bunca sakat ve eksige ragmen kendi capinda basarili. Ama kadrosu ondan cok daha kotu olan bir Kasimpasa'nin futboluna ve oyun stiline bakinca aradaki fark da ortaya cikiyor. Abdullah Avci yerin dibine sokulacak biri degil, ama abartildigi gibi cok ustun bir teknik direktor hele hic degil....

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

yahu adam istediği gibi oynar kazanıyor mu kazanıyor.

ayrıca o oyuncuları nasıl motive ediyorlar hiç bilmiyorum. ibb futbolcusu olsam mümkünatı yok maçlara hazırlanamam. taraftar yok bir şey yok zor iş.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Taraftarı yok diyoruz da, sağlam tribün yapan taraftarları varmış.

http://www.youtube.com/watch?v=l_FA7u1apPU
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by Demre View Post
    Taraftarı yok diyoruz da, sağlam tribün yapan taraftarları varmış.

http://www.youtube.com/watch?v=l_FA7u1apPU

Bayagi saglammis saydim 22 kisi

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bursa sadece üç puan değil, havasını, imajını kaybetti... Bundan sonra oynayacakları ilk lig maçı onlar adına hayati derecede mühim hale geldi... Tabii iki gün sonra derbiden bir beraberlik çıkarsa yine fazla bir kayıpları olmayacaktır; fakat herşeye rağmen iki maç üst üste puan kaybetme lüxleri yok... Tepetaklak giderler...

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

bişey olmaz merak etmeyin kaybetme lüksü olmayan tek takım Bursaspor değil, fb, gs, bjk, denizli, sivas, manisa, d.bakır...hiçbirinin kaybetme lüksü yok ama 7 hafta var sezon sonuna. Ayrıca Abdullah Avcıyı eleştirenlere bende katılmıyorum. Elindeki kadroyu en iyi şekilde kullanıyor. Eğer birgün bu takımın başından giderse Ertuğrul Sağlam, t.d. olarak görmek isteyeceğim isimlerden birisi olur Abdullah hoca.
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Geçen haftaydı sanırım,Bursa'nın galip geldiği maçtan sonra "Gelecek haftalarda düşüşe geçerler ve GS-FB ilk 2'de bitirir, Bursa Beşiktaş'a geçilmezse 3. sırada ligi bitirir" demiştim Genelde bana gülmüştü herkes Bu iş mücadele işi değil sadece... Stresi kaldıracak mental özellikleri yanı sıra, geniş kadro,tecrübe ve sakin oyuncular lazım.Ayrıca da Bursa'nın rakipleri bu işi yıllardır yapan takımlar. Ben de isterim Anadolu'dan bir şampiyon çıkmasını ama şu anda hiçbir ekipte bu vizyonu göremiyorum. Sezon sonu yine sözümün arkasındayım. hafta sonu GS-FB maçından çıkacak sonucun da önemi yok, eninde sonunda 3 büyüklerden biri Bursa'yı geçecek. Hatta bence ikisi geçecek ve Bursa 3. sırada bitirecek.Bursaspor'a ve Ertuğrul hocaya saygımız sonsuz fakat düşüncem bu yönde... Hayırlısı olsun.Biz A.S.Y.'de Fener'i yenelim inşalah da , o zaman işler daha da kolaylaşır...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ligin bitimine 7 hafta kala sanki şampiyonluk maçına çıkar gibi çıkarsan, maçı kaybettiğinde de sanki hayatında ilk defa yenilgi tadıyormuş gibi üzülürsün.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by Aydoğan View Post
    Ligin bitimine 7 hafta kala sanki şampiyonluk maçına çıkar gibi çıkarsan, maçı kaybettiğinde de sanki hayatında ilk defa yenilgi tadıyormuş gibi üzülürsün.
    Çok güzel ve kaliteli bir yorum... Doğruluğu yanlışlığı tartışılır; (ki bana göre doğru) ama yorumun kalitesi, farklı bir açıdan bakabilmesi ve ezber değil, "mesele" konuşabilmesi takdire değer...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Çok güzel ve kaliteli bir yorum... Doğruluğu yanlışlığı tartışılır; (ki bana göre doğru) ama yorumun kalitesi, farklı bir açıdan bakabilmesi ve ezber değil, "mesele" konuşabilmesi takdire değer...
    Teşekkür ederim. Futbolun psikolojisi ile alakalı bir yorum yapmaya çalıştım, bizzat Bursa'da da oturduğum için olayın az çok farkındayım
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006

Belediye maçını izlemeye gelen kişiler, Belediye çalışanlarıdır. Zamanında Efes Pilsen'de bu şekilde seyirici kazanmıştı.

Ben Belediye yerinde olsam, İstanbulspor ile birleşirim. İstanbulspor, İstanbul Erkek Lisesinin kurduğu bir kulüp. Bu yüzden hem köklü hemde seyiricli olan bir kulüp ile daha fazla başarı elde edebilirler.

Birde ek olarak belediye takım oyunu oynayan bir kulüp. Yıllardır aynı taktik ve oyuncular ile çıtalarını yükseltiyorlar. Bu gün Yunanistan sırf savunma ile Avrupa şampiyonu oldu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bursa avantajını kısmen kaybetti ama yine de bu mağlubiyeti atlatıp durumunu düzeltebilir bence.

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Ben Belediye yerinde olsam, İstanbulspor ile birleşirim. İstanbulspor, İstanbul Erkek Lisesinin kurduğu bir kulüp. Bu yüzden hem köklü hemde seyiricli olan bir kulüp ile daha fazla başarı elde edebilirler.
    Evet, zamanında böyle bir haber görmüştüm, böyle bir şeyin olması çok iyi olurdu. Ben mesela İstanbul Erkek Lisesi'nde okuyorum ve İstanbulspor TSL'de olsa hiç düşünmem her maçına giderim, mezunların da çoğu gider. 5-10 bin kişilik bir seyirci grubu kazanırdı İ.B.B. İstanbulspor da Süper Amatör'de olmak utancından kurtulurdu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

İstanbulspor 1. ligte(şimdi TSL) olduğu zamanlar maçlarını Güngören'de oynuyordu.Bir kaç maçına gitmiştim ve taraftarı yoktu onların da.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

İBB ve İstanbulspor taraftarları bizleriz..Yani destek açısından vs..İst'da oturanlar desteklemeli böyle takımları bana kalırsa İBB'nin 5-6 maçına gittim 25-30 kişi olunca sanki evdeymişiz gibi hissedyoruz kendimizi

Maçın özellikle son dakikalarında Bursaspor'lu futbolcular strese girdiler ve gerildiler.Hüseyin dışında sakin ve soğukkanlı kalmayı becerebilen bir futbolcu yoktu.

Bursa takımı çok önemli bir avantajı kaybetti,artık işler Yeşil-Beyazlılar için çok daha zor olacaktır.

1 maç kazanınca şampiyon olunmadığı gibi bu maçı kaybettik diye şampiyonluk gitti denemez. Hala daha avantajlıyız maçı kazansa idik BÜYÜK bir avantajımız olacaktı kaybettik avantajımız bir nebze azaldı. Hala daha ipler bizim elimizde.

Giden 30.000 taraftar deplasman rekoru kırdı. Maç pazar günü olsaydı eminim en az 5000 kişi daha giderdi birçok kişi okulu,işi nedeniyle gidemedi.

Hayırlısı olsun. . .

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri