Okan Alkan çok yetenekli ama şanssız bir isim Gökhan Gönül'ü kesme şansı yok tabi Gökhan'ın çok sakatlanması ve kupa maçları sayesinde senede 10 civarı maç oynar ve 18 yaşında bir genç için az sayılmaz bu Fenerbahçe'de.Güçlenirse biraz çok önemli olabilir bana daha ofansif bi oyuncuyken sonradan sağ bek oynamaya başlamış gibi geldi çünkü oyun görüşü çok iyi diyebilirim.Umarım düzgünce çalışmaya devam eder 1-2 sene sonra Gökhan'ı avrupaya Okan'ı sağ beke yerleştiririz.
Sol beke gelince izlemedim Caner hata yaptı mı vs ama son golümüzde attığı pas Alex variydi.Ofansif yeteneklerinin daha fazla olduğunu biliyoruz ve defansta elinden geleni yapıp ofanstada böyle davranmaya devam ederse sol bekte en azından iç saha maçlarında sorun yaşamayız.Ben bu ikiliden umutluyum Okanda Canerde güzel alternatifler ve öndede oynayabilirler bence rahatlıkla.
Maç hakkında yapacağım yorumlar sadece bu ikili hakkında Aykut hocanın Mehmeti beke çekip Dia ile başlayacağını düşünüyordum denemedi daha önce Bekir o kadar aksamasına rağmen çünkü Okanı ama tam zamanında seyircisiz ve nispeten kolay bi maçta tercih etti.Zamanlama çok iyiydi.İç sahada çok gol atar zor puan kaybederiz bu gidişle.Milli takım arası falan takım daha çok oturacaktır.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly