Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
39. You may not vote on this poll
  • Kayserispor kazanır

10 25.64%
  • Fenerbahçe kazanır

21 53.85%
  • Berabere biter

8 20.51%
Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 128 sonuç

Konu: Kayserispor - Fenerbahçe [4. Hafta]

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Aykut Kocaman sen nasıl bir amatörsün ya. Bunu 3.lig maçında yapmazlar bu hatayı. Yedek stoper nasıl olmaz ya. Sekopej'in dedikleri birebir doğru çıktı. Ya bu Cristian'da ne var ya ne var. Bir numara varda biz mi bilmiyoruz kardeşim. Türk olsa birşey demiyeceğim yabancıdan kısmak istiyor diyeceğim ama adam yabancı bide. Neler yapıyorsun sen Aykut ya neler yapıyorsun. Aykut Hoca'nın bu hareketinden dolayı değeri gözümde artık 0. Bildiğin 0.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Devrimci Aykut Kocaman'ın ömrüde 4 maçmış. Acayip sıkıcı bir maçtı Amerika - Litvanya maçını izledim ikinci yarıda. 90 dakikada Fenerbahçe 4 tane yada 5 tane şut attı sanırım. Kayserispor'a tebrikler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Devrimci Aykut Kocaman'ın ömrüde 4 maçmış. Acayip sıkıcı bir maçtı Amerika - Litvanya maçını izledim ikinci yarıda. 90 dakikada Fenerbahçe 4 tane yada 5 tane şut attı sanırım. Kayserispor'a tebrikler.
    Ben de bu seneden ümidi kestim de."Devrimci Aykut Kocaman'ın ömrü 4 maçmış" kadar saçma bir laf görmedim.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Şota; ELinde defter ve kaLemi ve saha içerisinde ki oyun anLayışı iLe biLdiğin Van GaaL gibi. Çok yerinde hamLeLer yapıyor oyun içerisinde. Yobo oyundan çıkınca SeLçuk oyuna girdiğinde hemen Mehmet Eren i aLıp hücumu düşünmeye başLadı. Serbest vuruş ve kornerLerde değişik stiLLer deniyorLar. Bana heryeri iLe Van GaaL ı hatırLatıyor. Çokta başarıLı oLuyor bu konuda.

Türkiye Liginde 18 takım arasında futboLunu en beğendiğim 1.Takım Kayseri. 2. Beşiktaş
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Milli takım bize büyük heyecan ve sevinç yaşattı da, bu maçı unuttum en azından.

Maçın 10. dakikasıydı, yaptığım yorum, bu takım ne pas verebiliyor ne de koşuyor, hazırlık maçlarındaki durum oldu. Yobo çıkması belki maç 0-0 biterdi ama Yobo'nun çıkması işleri değiştirdi, Aykut Kocaman ömrü boyunca unutamayacağı bir ders almış oldu.

Uzun uzun analize gerek yok, herkes kötüydü. Stoch çok kötüydü, olumlu pasını görmedim, şu iyi mücadele etti bile diyecek oyuncu yok, geçtim iyi oynayanı.

Hoca hala kararsız, Alex'ten vargeçmeyi mi düşünüyorsun, vazgeçeceksin artık. Ya da sistemimi değiştirmeyi düşünüyorsun, değiştireceksin. Kararsız kaldığı süre boyunca daha kötü oluyor, en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir derler, artık karar vermeli. Oyuncular gerçekten belli seviyede oyuncular ama bu kadar kötü oynamayı, pas verememeyi, koşamamayı nasıl beceriyorlar anlamıyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

bekirle ilhandan birinin kadroya alınmamasının mantıklı bi açıklaması maalesef yok...

bütün yaz ön libero eksiği var dedik işte cristian işte selçuk...

korkaklığından dolayı alexi 11 başlatıp 2.yarı değiştirmek nası saçma bi mantık...

canerin savunmayla uzaktan yakından alakası yokken santosun yerine oynaması ne kadar komik kontenjan demeyin cristian bu takımda 11 oynarken...

kanatlardan hızlı çıkmak en temel amacımız diyip sağ kanatta mehmet topuzla başlamak çok tutarlı olsa gerek...

aykut hoca ne yapmak istediğine artık karar vermeli ya kendi sistemine geçecek yada yıllardır gelen sıkıcı alexli sisteme geri dönecek şuan ikisinin ortasında saçma sapan bi sistemle oynamaya çalışıyoruz aykut hoca yavaş yavaş diyorda bunun yavaşı mavaşı yok değişim kökten olmalı buda cristian alex gibi temposuz oyuncuları göndermekle mümkün olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Sene basinda cok tartismistik arkadaslarla, sonra ban yedim. Yok FB dogru transfer yapiyormus da bilmemne, aha iste dogru transferlerle PAOK ve Young Boys'a elendi, sonra benim 1 ay evvel soyledigim seyi yapip stoper aldi, zamani olsa onlibero da alirdi, ama hala yabanci kontenjanindan dolayi sizin cok dogru transfer dediginiz Dia kulubede oturuyor, sag acikta yine yerli oynuyor, kim hakliymis o zaman? Olan Avrupa kupasi macerasinda oldu zaten.

A.Kocaman'dan zaten bahsedilmez bile, sirf futbolculuk gecmisiyle antrenor olanlara zaten antipatim var, Aykut antrenor bile degil. Cok kotu antrenor gorduk bu memlekette, ama Kayseri gibi zor bir deplasmana 2 stoperinden 1i yari sakatken yedek stopersiz ve kulubede 1 onlibero 3 kanat 2 forvet ile giden biri daha olmadi. Resmen Aykut Kocaman'in beceriksizliginden dolayi 1 puan kaybetti FB, 1 puan diyorum cunku zaten galibiyeti sansini Alex'i cikartarak kaybetmisti. Biri sezon basinda yerli Mourinho vs demisti birisi burada Aykut icin. Ben de umuyorum bir BJK'li olarak insallah istikrar ve guven adina 5 sene kalir FB'de Aykut, boylece FB 5 sene boyunca isi son haftaya bile tasiyamaz, siz de 5 sene sonra belki sampiyon olup isikrarliyiz vs dersiniz herhalde.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

İğrenç bir maçtı futboldan soğuyacaktım,aykut kocaman sakatların yok eksiğin yok sana verilen destek bir ömür sürmez bilesin sen cristianı oynat alexi çıkar,baroniyi savunman kadar gereksiz bir inat olamaz.Madem bekir ilhan yok santosu alma bilicayı getir cok amatörce hareketler yapıyorsun.

Şu baroniyi kadroda tutmaya devam edersen yazıklar olsun senın futbol bilgine zerre kadar inanmam

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tamam iyi değiliz. Şota Kayseriyi adam etmiş ama Aykut hoca Özer'i alsana be takıma, neden stoperde İlhan yerine Selçuk'u koyuyorsun yani savunuyoruz ama sende garip garip işler yapıyorsun ya. Biz İlhan'ı ne zaman oynatacağız o halde. O zaman satalım gitsin. Madem stoper sakatlanınca oyuna giremeyecek..

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Tamam iyi değiliz. Şota Kayseriyi adam etmiş ama Aykut hoca Özer'i alsana be takıma, neden stoperde İlhan yerine Selçuk'u koyuyorsun yani savunuyoruz ama sende garip garip işler yapıyorsun ya. Biz İlhan'ı ne zaman oynatacağız o halde. O zaman satalım gitsin. Madem stoper sakatlanınca oyuna giremeyecek..
    Kulubeye de almamisti Ilhan'i veya baska bir stoperi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ümidi hala kesmiş değilim. İlk defa sabır gösteriyorum, Aykut hoca gitmemeli.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Aykut hoca her ne kadar böyle skorlar olsada durmalı takımda en kötü devre arasına kadar çünkü gitse yerine şu dönemde kimse gelmez gelsede oda sezon sonu gideceğini bildiği için neticede gelmez..

Fenerbahçe geçen hafta nasıldı bu hafta nasıl, takımdaki hala kenetlenmeyi ayarlayamadılar, hala uyum sorunu var diye düşünüyorum umarım en kısa sürede düzeleceğiz, BJK ve Bursa'nın avrupa maçlarından dönüşlerindeki puan kayıpları olacaktık illaki onlardan yararlanarak hedeften sapma olmadan iyi şeyler olacaktır diye düşünüyorum..

Herşeyi açıklıyor bence...

Nesil
    2007

Bende Kayseri cephesinden yaklaşayım

Tebrikler Kayseri'ye vallahi.Sırf bu galibiyet için değil; son yıllarda yaptıkları için.Daha dün gibi hatırlıyorum Kayseri'nin küme çıkıp isim değiştirdiklerini o yıldan beride adamlar devamlı üstte.Ne yapıyolar ne ediyolar bilmiyorum ama şampiyon olamasalarda devamlı üst sıradalar.Yıldızlar kazandırdılar ülkeye; Gökhan Ünal, Mehmet Topuz.Bunlardan çok para kazanıp o paraları akıllıca kullandılar.Teknik direktör olarakta Ertuğrul Sağlam, Tolunay Kafkas'ı ülkeye kazandırdılar ve şimdide Shota Arvaladze geliyor.Bu süreç içinde yeni stat yaptılar.Vallahi bravo.Bence seyircileri Bursa kadar iyi olsaydı şampiyon olmamak için hiçbir engelleri yoktu, umarım böylede devam ederler, bu senede onlar şampiyon olsalar keşke; ama biraz zor gibi kadronun biraz daha güçlenmesi gerek bence...

Galibiyet içinde ayrıca tebrikler, Fenerbahçe cephesinden bakarsakta bence iki büyüğümüz bu seneyide es geçecek gibime geliyor...

Kayseri halkına büyük iş düşüyor o noktada. Tek eksik taraftar bana kalırsa. Tesisleri gayet iyi, mükemmel bir stadları var, kadro kaliteli, genç, maddi sıkıntıları yok. Onları destekleyecek, itici güç olacak taraftarda olursa arkalarında daha üst sıralarda görebiliriz Kayserispor'u.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

daha yeni başlıyoruz bismillah.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bence bu konuda Fenerbahçe değil Kayserispor konuşulmalı artık..

Hala ümitliyim,Aykut Kocaman'a güveniyorum. Gitmesi,ömrünün bitmesi gibi birşey söz konusu bile değil zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Daha 4. haftada ne gitmesi ya, Aykut Kocaman'ın gitmesini düşünmek bile olmamalı sezon sonuna kadar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ligin falan daha gittiği yok ama Kayserispor fena hazır hale gelmiş lige

Ben hanımın memleketteydim maç günü. Maçın 55. dakikasında falan girdim kahvehaneye.... Yobo sakatlanmış, yerine selçuk girdi dediler. Zaten onu duyunca Aykut kocaman kendi bindiği dalı kesmiş demiştim. Arka arkaya savunma hatalarından goller gelince de Aykut'un yapacak hamlesi kalmamıştı. Yalnız sadece Selçuk değil suçlu. Geçen yıl bizdeyken her maçta bildiğim tüm küfürleri ettiğim Caner'i iyi izleyin. Savunmada sürekli pozisyon hatası yapıyor ve maç boyunca o kanatta etkili bir isim varsa orayı koridor yapıyor. Caner'in yanındaki stoper Selçuk Şahin gibi o mevkinin gerektirdiği mental özelliklere sahip olmayan adamı da görünce Mehmet Eren her aldığı topta onların üzerine gitti. Ligde neler olur bilinmez ama bir gerçek varki şu anda Bursa 12, kayseri 10 ve BJK de 9 puanda. Trabzon kazanırsa onlar da 10 yapıyor sanırım. Yani şampiyonluk yarışında bence çok fazla kopukluk olmaz bu sezon....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Valla Aykut Hoca'ya olan inancım 7 kişilik yedek kadroya stoper almamasından dolayı sıfır oldu. Stoper çok diye Önder'i bedelsiz yolluyoruz ama bir bakıyoruz Kayseri maçında yedek kadroda stoper yok. Ne biçim iş bu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Maçın tamamı izlenirse Caner'in takımın belkide tek istekli ve iyi oynayan oyuncusu olduğu görülür.Goller ordan gelmiş olabilir ama bunun sebebi Stoch kardeşimizin maç boyunca hiç ortalarda görünmemesidir.Özellikle ikinci yarıda hiç ugramadı savunmaya.Birde mesela birinci gol hücuma çıkıyoruz,Caner araya attı hani Alex'e atılır şık kontrol ve güzel pas gelir gerisinden Alex olmayınca Emre'ye atıldı kontrol edemedi arkasında savunma baskısı olunca kaptırdık döndü kontradan gol yedik.Yani burda topun soldan gelmesinin suçu Caner'in değil topu kaptıran Emre'yi Alex gibi oynatabileceğini sanan hocanındır.Caner istekliydi Santos ne oynadıysa onu oynadı.Selçuk çok kötüydü hatta Luganoda kötüydü.Cristian zaten rezaletti.Emre ve Stochta rezalete yakın oynadılar.Sorunumuz bekler değil onlara yardım etmeyen ön oyuncuları ve orta sahalar bence
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

ne stoch nede dia orta saha oyuncusu o yüzden geri gelmiyolar bu sistemle olmaz 3 lü orta saha şart yani 4-3-3 oynayıp alexi kesmeliyiz başka yolu yok.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by M.O.S.H View Post
    ne stoch nede dia orta saha oyuncusu o yüzden geri gelmiyolar bu sistemle olmaz 3 lü orta saha şart yani 4-3-3 oynayıp alexi kesmeliyiz başka yolu yok.
    Zaten Stoch ve Dia orta saha oynasın diye alınmadı ki. Stoch'a neden defans yapmıyon diye sorsan neden yapayım ki der. Bu adamın görevi o değilki. Bu adamın görevi full hücum. Dia'da hücum adamı. Senin dediğinin olması için klasik eski sisteme dönüp o bölgeye Uğur Boral getirilmeli. Uğur Boral Orta Saha Sol oynar ama Stoch oynamaz. Uğur Boral ML oynar Stoch AML oynar. Zaten orta sahada 1 kişi ile oynuyoruz orada Emre var. Haliyle Aykut Hoca'nın planları bundan dolayıda tutmuyor. Bu arada Gökhan Gönül'ün durumu nasıl.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by M.O.S.H View Post
    Hem GS'de hem FB de ilaç bu ama 3 tane orta saha oyuncusu yok iki ekiptede FB'de Emre Belözoğlu 1 , başka ? Cristian,Selçuk Şahin o bölgede var ama yoklar... M. Topuz ya da Özer diyenler olabilir, o adamların mevkileri orası değil. Yani FB orta alanı beklere yardım edecek ve sürekli sağa sola, ileri ve geri koşabilecek çift yönlü 3 adam alırsa o zaman Caner'in savunmadaki eksikliği giderilir. Gökhan Gönül kondisyonu ve becerisiyle yine tek başına o kanatı savunuyor ama Caner bu işi göremez. Andre Santos da göremez. Ben FB'yi bu sezon ilk izlediğimde de eğer bu kanat oyuncularının savunmaya yardım etmeyeceği bir sistem oynayacaksa FB çok pozisyon verir diye foruma yazmıştım. Yani arkalı önlü Sabri ve Keita gibi iki oyuncuyla oynayan takımlara karşı Caner ya da Andre Santos tek başına direnemez... Mesela Bursaspor-FB maçını merakla bekliyorum ben. Ali Tandoğan-Volkan Şen ikilisine karşı Stoch-Andre Santos falan oynarsa o kanatı çökertir Bursa....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Bence 4-3-3'te Selcuk-Emre-Topuz gayet iyi olur....

Aykut Kocaman 4-3-3'ü düşünüyorsa mevcut kadroda en uygun ortasaha 3'lüsü olur bence de Selçuk-Emre-Mehmet Topuz.Ayrıca Aykut Hoca kesin olarak 4-3-3'ü seçecekse Alex olmadığı zaman onun hücumda göstereceği yaratıcılığı Emre-Mehmet Topuz ikilisinin iyi göstermesi gerekiyor.

Dün gözümden kaçanları yakalamak için maçın geniş özetini tekrar seyrettim.AZ Alkmaar,Young Boys,Paok maçlarının birebir kopyası bir maç olduğunu tekrardan söyleyebilirim.Mehmet Topuz'un sağ kanatta yeterince iyi oynadığını söyleyemeyiz.Stoch ve Dia defansa yeterince yardım etmedikleri için bizim bu açığı ortasahadaki 3'lüyle kapatmamız gerekiyor.Caner sol bek için yeterli bir isim değil ama oldukça istekli bir mücadele ortaya koyuyor sahada.Andre Santos'taki uyuşukluk,Caner'de yok.

Okan'ı yine beğendiğimi de söylemek istiyorum.Maçın ilk bölümünde biraz aksadı ama sonrasında Mehmet Topuz ve Dia'nın defansa hiç yardım etmemesi yüzünden daha defansif bir rol oynadı maçta.Gökhan Gönül gelince zaman zaman birkaç maçta Okan'ı Gökhan Gönül'ün önünde deneyebiliriz bence.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Ben de bu seneden ümidi kestim de."Devrimci Aykut Kocaman'ın ömrü 4 maçmış" kadar saçma bir laf görmedim.
    bence dogru söylemis aykut kocaman cok büyük bir devrimi gerceklestirerek avrupada ön elemelerde takildi dahasi bence fenerbahcenin tarihinin en kötü hocasi olmaya simdiden aday bakalim lorantin rekorunu kirabilecekmi.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Hem GS'de hem FB de ilaç bu ama 3 tane orta saha oyuncusu yok iki ekiptede FB'de Emre Belözoğlu 1 , başka ? Cristian,Selçuk Şahin o bölgede var ama yoklar... M. Topuz ya da Özer diyenler olabilir, o adamların mevkileri orası değil. Yani FB orta alanı beklere yardım edecek ve sürekli sağa sola, ileri ve geri koşabilecek çift yönlü 3 adam alırsa o zaman Caner'in savunmadaki eksikliği giderilir. Gökhan Gönül kondisyonu ve becerisiyle yine tek başına o kanatı savunuyor ama Caner bu işi göremez. Andre Santos da göremez. Ben FB'yi bu sezon ilk izlediğimde de eğer bu kanat oyuncularının savunmaya yardım etmeyeceği bir sistem oynayacaksa FB çok pozisyon verir diye foruma yazmıştım. Yani arkalı önlü Sabri ve Keita gibi iki oyuncuyla oynayan takımlara karşı Caner ya da Andre Santos tek başına direnemez... Mesela Bursaspor-FB maçını merakla bekliyorum ben. Ali Tandoğan-Volkan Şen ikilisine karşı Stoch-Andre Santos falan oynarsa o kanatı çökertir Bursa....
    bi çapa selçuk 2 çift yönlü emre ve topuz daha ne olması gerekiyorki başarılı olur olmaz tartışılır ama mevki olarak uyan oyuncular var kadroda galatasaraya gelirsek ortasahanın göbeğinde oynayabilecek bi ayhan var oda bitik.

4-3-3'e geçmesi lazım Kocaman'ın.

Stoch-Niang-Dia
    Emre-Selçuk-M.Topuz
    Caner-Yobo-Lugano-G.Gönül

Caner yerine Andre Santos, Selçuk yerine Baroni de oynayabilir.

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri