Yetiş Iverson yetiş.![]()
O zaten yeteri sey ispatlamiyor mu? Adamin olu hali bile all-star'a laik goruluyor. Ayrica performansini kistas aldigimi nerden cikardin, sadece adamin ne derecede onemli bir oyuncu oldugunu gostermek icin yazdim. Ha, performansini tartisacaksaniz, yasini begenmediyseniz bu adamin genc ve iyi performans gosteren hali olan Lebron James'i siz getirin, biz de sizi alkislayalim. Baskasi gelene kadar da en iyisi bu....
Antalya BB bjk macına giderim artık![]()
Yalnız şöyle bi' şey var. Iverson hala all-star'a seçilse hiç de sırıtmaz. Yetenekleri çok büyük bir oyuncu, hiç de all-star'daki oyunculardan eksi kalır yanı yok.
So what?
Saike
3 mü 4 mü?
4 Giyecek Kesinlik Kazandı. Aslında 33 Giyseydi Daha İyiydi.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
O zaman o artık #4 The Answer.
Bu uçak kaçırma olayı umarım Iverson'ın BJK kariyerinde ilk ve son vukuatı olur yoksa çok iş açabilir Beşiktaş'ın başına. Ayrıca benimde Beşiktaş'ın bi maçına gidesim var sırf Iverson izlemek için![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Duygularımı nasıl ne şekilde anlatsam bilemiyorum. Videolarıyla,posterleriyle, aksesuarlarıyla büyüdüğüm AI kalktı Beşiktaş'a geldi. Sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum. Bu efsaneyi getirmek kolay birşey değil. NBA'den Avrupa'ya yapılan gelmiş geçmiş en büyük transferdir bu geçiniz Türkiye'yi. MJ ve Kobe'den sonra gelmiş geçmiş en iyi 2 numara pozisyonundaki basketbolcudur Türkiye'ye gelen. Beşiktaşlı olan olmayan herkes gurur duymalı Iverson Türkiye'ye geldi diye. Hoşgeldin AI, hoşgeldin The Answer. Bravo Beşiktaş yönetimi, helal olsun size...
En kısa zamanda Iverson'u izlemek için Beşiktaş'ın maçına gitmem lazım![]()
COLA TURKA ARENA'DA IVERSON ŞÖLENİ
9 Kasım 2010 19:35 | NTVSpor.net
Beşiktaş'ın dünyaca ünlü transferi Allen Iverson için siyah-beyazlı taraftarlar ve basın mensupları önünde Akatlar Cola Turka Arena'da imza töreni düzenlendi.
![]()
Akatlar'da Iverson şov
Kulüp başkanı Yıldırım Demirören'in de katıldığı törenle New York'ta resmi sözleşmeya imza atan NBA yıldızı Allen Iverson, Beşiktaş taraftarı ile buluştu.
Taraftarların huzurunda, yöneticilerin de katıldığı imza töreni, unutulmaz anlara sahne oldu. Işık şovları ve müziklerle renklenen törende, Iverson için hazırlanmış özel klipler gösterildi.
Ve Iverson sahaya indi
4 numaralı formasıyla Allen Iverson, Michael Jackson'un Jam adlı şarkısı ile sahaya çıktı ve tribünleri dolaşarak taraftarların sevgi gösterilerine yanıt verdi.
"ÖĞRETECEK ÇOK ŞEYİ VAR"
Beşiktaş Kulübü Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, "Böylesine büyük bir yıldızı Beşiktaş camiasına kazandırdığımız için çok mutluyuz. Başkan Demirören ve arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Unutulmamalı ki, bu değerli oyuncuların camiamıza gelmiş olması, hem Beşiktaş basketine hem Türkiye basketine büyük katkılar sağlayacak. Bu tip yıldızlar çok kolay yetişmiyor. Türkiye'de yetişecek basketbolculara öğretecek çok şeyleri var. Hem ülke tanıtımına hem spor tanıtımına büyük katkı olacaktır. Beşiktaş'ın ne kadar büyük bir camia oladuğunu gördük. Allen Iverson'a 'hoşgeldin' diyor, başarılarının devamını ve Türk basketboluna hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Beşiktaş Basketbol Şube Sorumlusu Şeref Yalçın ise "Kendisini tanıtmamıza gerek yok. Bu transferde emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Beşiktaşlılar'a ve tüm basketbol camiasına hayırlı olmasını diliyorum. Hoşgeldin Allen Iverson" ifadelerini kullandı.
IVERSON: DESTEĞİNİZE GÜVENİYORUM
Toprak ve Yalçın'ın ardından konuşan Allen Iverson, "Bana bu şansı tanıdığı için Beşiktaş'a teşekkür ediyorum. Bu kadar içtenlikle karşıladıkları için Beşiktaş taraftarına da teşekkür ederim. Sizi böyle görmek beni heyecanlandırıyor. Bugün yeni takım arkadaşlarımla ilk idmanımı yaptım. Beni çok heyecanlandırdırlar. Her maçı kazanacağımız sözünü veremem, ama her maçı takım ruhu içinde oynayacağımızın sözünü verebilirim. Koçum ve ekip arkadaşlarımla birlikte sizin desteğinize sonuna kadar güveniyoruz" diye konuştu.
'ÜÇLÜ' ÇEKTİRDİ
Konuşmaların ardından Allen Iverson, Erdoğan Toprak ve Şeref Yalçın ile ele ele tutuşarak taraftarları selamladı.
Törenin ardından sahaya inerek altyapıdan 3 oyuncuyla basketbol oynayan Iverson, daha sonra taraftarların isteğiyle 'üçlü' çektirdi.
Tribünün önüne giden Iverson, bir amigo gibi taraftarlarla birlikte tezahürat yaptı. ABD'li oyuncu, bir taraftara da top hediye etti.
BIYIKTAY'DAN MÜJDE
Beşiktaş Cola Turka Antrenörü Burak Bıyıktay, BJK Cola Turka Arena'da düzenlenecek imza töreni öncesinde, NTV Spor canlı yayın ekibinden Hakan Gündoğar'a konuştu.
Bıyıktay, Allen Iverson'un ne zaman forma giymeye başlayacağı şeklindeki soruya, "Iverson, Türk basketbolu ve Türkiye'ye çok önemli katkılar yapacak. Görevim ondan maksimum fayda sağlamak olacak. Oyunculuğu için yorum yapacak değiliz. Yeter ki basketbol oynamak istesin. Biz onun oynaması için takım olarak elimizden gelen her şeyi yapacağız. Iverson'u beklediğimden daha iyi gördüm. Salı günü mutlaka sahada olacağını düşünüyorum" yanıtını verdi.
FIBA Eurocup B Grubu'nda yer alan siyah-beyazlı takım, 16 Kasım Salı günü Sırbistan'ın Hemofarm takımı ile karşılaşacak.
TRİBÜNLER DOLMADI
Siyah-beyazlı taraftarlar, Allen Iverson'ın imza törenine beklenen ilgiyi göstermedi.
BJK Cola Turka Arena tribünlerinde büyük boşluklar gözlenirken, töreni yaklaşık 500 kişi izledi. Tribünlerin dolacağı ve dışarıda taraftar kalacağı beklentisiyle salonun dışına töreni canlı veren dev ekran yerleştirilirken, taraftarlar imza töreninde tribünleri dolduramadı.
İlgi azlığı nedeniyle pota arkası tribün boş bırakılırken sadece protokol tribününün karşısındaki bölüme taraftarlar alındı.
Bu arada, siyah-beyazlıların erkek ve bayan voleybol takımı oyuncuları ile basketbol altyapı oyuncuları da imza törenini tribünlerden izledi.
MEDYANIN İLGİSİ BÜYÜK
Iverson için düzenlenen imza törenine medya mensupları büyük ilgi gösterdi.
Töreni, akredite olan 100'e yakın basın mensubu izlerken, yabancı basın kuruluşlarının muhabirleri de Iverson için BJK Akatlar Spor Kompleksi'ne geldi.
Aralarında CNN International, BBC ve NBA TV'nin muhabirlerinin de bulunduğu 20 kadar yabancı medya mensubu, Iverson'ın imza töreninde görev yaptı.
Altyapıda ki çocuklar sayıları atarken Iverson atamadı. Bence alt yapıdakilere yazık olacak.
Beşiktaş müthiş bir transfer yaptı. İlerde yaşı geçmişte olsa Kobe'yi felan Türkiye'de görebilme hayalinin kapıları açıldı. Bugün takımlardan ziyade ligimizin alt seviyede olması nedeniyle bu oyuncuları genç yaşlarda almamız imkansız. Parasının 2 katını versen bile gelmez. Çünkü Nba farklı boş pozisyonda 1.98'in adamın turnike attığı Beko Basketbol Ligi farklı.
Beşiktaş'ı kutlamak lazım.
Kobe olamazdaçünkü Kobe tam bir İtalya aşığı avrupaya gidecekse tek tercihi İtalya olur.Tabii 38 inde
Bence Lakers'da bırakacakya neyse![]()
Elinde ne var ne yoksa satisa cikarmis sanirim mali krizdeymis
Edit: bu satislari bagis icin yapiyormus simdi de öyle yaziyor nette![]()
Last edited by Lucas Neill : 01.Aralık.2010 at 20:42
IVERSON İLE İLGİLİ AÇIKLAMA
Beşiktaş Basın Sözcüsü Mete Düren, basketbolcumuz Allen Iverson'un sağlık durumu ile ilgili resmi siteye açıklama yaptı.
Oyuncu Allen Iverson'un A.B.D.'de tedavisini üstlenen Dr. James Andrews'ten dün bir rapor geldiğini belirten Mete Düren, bu rapora istinaden şu bilgileri verdi:
"1. Allen Iverson'un sağ bacağındaki lezyonun tanısı ektopik kalsifikasyon olup herhangi bir tümoral oluşum söz konusu değildir.
2. Bu hastalık bu yerleşim yerinde çok nadir görülen bir durum olup tıp literatüründe tarif edilmiş dört vaka bulunmaktadır.
3. Hastalığa cerrahi müdahale riskli bulunmuş olup ilaçla enjeksiyon tedavisi yapılmış ve bu kireçlenme bölgesi eritilmeye çalışılmıştır.
4. Mayıs 2011 tarihine kadar oyuncunun dinlenmesi gerekli olup bu tarihte şikayetlerine göre cerrahi tedavi düşünülebilecektir."
Mete Düren, oyuncumuzun bu özel durumu ile ilgili olarak yönetim kurulumuzun ileriki günlerde bir karar alacağını kaydetti.
Beşiktaş Resmi İnternet Sitesi
Sezonu kapatmış desek daha yerinde olur sanırım.