Sayfa 4 / 80 İlkİlk ... 234561454 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 2373 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by nic-39
    verıdıgın olumsuz ornekler var dogru ama..ornegın bı chelsea de bı lampardla bı geremı ya da barca da bı ronaldınho ya da eto'o ile edmilson ya da arsenal de henry ile hleb aynı parayı ya da benzer mıktarları almaz,,alamaz...
    Lampard ile Geremi'yi karsilastirmak dogru olmaz cunku bir tarafta her mac takimin olmazsa olmaz ismi Lampard var, oteki tarafta ise takimda donusumlu oynayan Geremi var. Yine bir yanda her mac oynayan Ronaldinho veya Eto'o ve alternatifleri cok olan Edmilson var. Henry ve Hleb icin de ayni durum ortada.

Chelsea - hemen hemen her mac oynayan oyuncular
    Lampard 80,000 GBP
    Terry 90,000 GBP
    Makelele 60,000 GBP
    Crespo 70,000 GBP
    Caravalho 60,000 GBP
    Duff 65,000 GBP
    Drogba 66,000 GBP

Arsenal - hemen hemen her mac sakatlik olmadigi surece oynayan oyuncular
    Henry 60,000 GBP
    Campbell 80,000 GBP
    Ashley Cole 60,000 GBP
    Fabregas: 25,000 GBP

Fenerbahce:
    Aurelio - yillik 1.5M Euro tahmini - 19,500 GBP
    Tuncay - yillik 1M Euro tahmini - 13,000 GBP
    Alex - yillik 2.5M Euro tahmini - 32,000 GBP
    Appiah - yillik 2M Euro tahmini - 26,000 GBP
    Anelka - 68,000 GBP

GBP olarak verilen rakamlar haftaliktir.

Simdi Chelsea ve Arsenal'i secmemin nedeni FM'de bu takimlarin futbolcularinin aldiklari paralarin bilgileri olmasi (Ingiliz arastirma ekibi'nin detayli calismasindan kaynaklaniyor). Bu takimlarda onemli olarak nitelendirilmis oyuncularin hepsi benzer paralar kazaniyor. Tek fark, daha 18 yasinda olan Fabregas'in aldigi para. Bu kontrati daha takimda direk oyunayip oynamayacagi belli olmadigi zaman 17 yasinda imzaladigindan bu rakam dusuk. Bir sonraki kontratinda 40-60,000 GBP civarinda olacagini tahmin ediyorum.

Fenerbahce'de ise ucurumlar var. Yildiz futbolcu sahada yildiz olan futbolcudur, ismi buyuk olan futbolcu degildir. Anelka her ne kadar ismi buyuk bir futbolcu olsa da, sahadaki performansi ile aldigi para arasindaki oran takimin geri kalanina kiyaslaninca cok daha dusuk. Hatta benim tahminimle Alex'in 2 kati kadar para kazaniyor Fenerbahce'den ama Fenerbahce'ye verdikleri Alex'in yarisi kadar bile degil.

Simdi siz Alex olsaniz, ben bu takimi uc senedir sirtladim ve bir suru gol attim, attirdim. Anelka geldiginden beri iyi performans gostermedi ama o benim iki katim para kazaniyor demezmisiniz? Ya da Tuncay veya Aurelio cikip, ben cigerlerimi patlatiyorum her macta ama Anelka ile Alex yuruyerek daha fazla para kazaniyor neden benim bu takimdaki onemim daha az olarak degerlendiriliyor demez mi?

Takimlarda futbolcunun takim icin onemine gore para verilir. Eger bir oyuncu digerinden daha iyi performans gosteriyorsa takim icin vazgecilemez bir oyuncu ise, daha fazla para kazanmasi normaldir ancak benzer performans gosterip takimda benzer onemlerde olmak ama daha az para kazanmak insani huzursuz eder. Daha iyi imkanlar aramaya baslar veya daha iyi sartlarda kontrat ister insanoglu. Eger bu "yildiz" futbolcuyu getirmek icin, baska takimlarin verdigi paradan cok daha fazla para vermek zorunda kaliyorsa eger bir takim, ister istemez dengeleri bozar.

Yanlis anlama ben Campbell'e karsi degilim. Ancak eger Fenerbahce bu parayi Campbell'e vermeyi eger kabul ediyorsa, ileride Tuncay, Alex, Appiah gibi futbolcularin da bu tip paralari isteyecegini de goz onunde tutmasi gerekli. Sadece 100. yil icin takim ici dengeleri bozmaya bence degmez. 100. yil da sonucta diger yillardan cok farkli degildir. (Ben genelde boyle dusunurum, dogum gunum bile benim icin diger gunlerden daha onemli bir gun degildir)

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    kariyeri olan dünyaca tanınan ve çok iyi bir oyuncu geliyor takımına ve bu takıma atıyorum en yüksek parayı Tuncay alıyorsa bunu sindirmesi lazım bunu bir haksızlık olarak görmemeli sonuçta o parayı alıcak adam yıllardır arsenal gibi dünyanın en iyi takımlarından birinde oynuyor senelerdir ing. milli takımında oynuyor ama campbell değilde ondan daha vasat birine çok para verilse ve buna karşı çıkılsa o zaman iş değişir
    Benim gorusum biraz fakli. Gecmisteki basarilarina gore bir oyuncuya para vermek bence dogru degildir. Eger Campbell gelir ve Fenerbahce'de Tuncay'dan daha iyi performans gosterirse, Tuncay'in soyleyecek bir seyi kalmaz. Ama eger Campbell gelir, ve daha once de belirttigim gibi kisiler problemlerini one cikartirsa ve dusuk performans gosterirse bu para diger futbolcularin gozune batar. Yani bu bir risktir. Sadece gecmiste basarili olmus diye bir oyuncuya odenecek parayi belirlemek bence cok dogru bir sey degildir.

Quote Originally Posted by perpetua
    Benim gorusum biraz fakli. Gecmisteki basarilarina gore bir oyuncuya para vermek bence dogru degildir. Eger Campbell gelir ve Fenerbahce'de Tuncay'dan daha iyi performans gosterirse, Tuncay'in soyleyecek bir seyi kalmaz. Ama eger Campbell gelir, ve daha once de belirttigim gibi kisiler problemlerini one cikartirsa ve dusuk performans gosterirse bu para diger futbolcularin gozune batar. Yani bu bir risktir. Sadece gecmiste basarili olmus diye bir oyuncuya odenecek parayi belirlemek bence cok dogru bir sey degildir.
    ünlü ve iyi bir oyuncuyu almak istiyor fenerbahçe geçmiştede çok başarılı olmuş bu seneye kadar da hiç bir klüpte sorun çıkarmamış hırslı defans için dünyada sayılı adamlardan biri Sol Campbell e böyle bir adamı alabilmek için de yüksek bir para vermek şart
    demişsinizki ''Sadece gecmiste basarili olmus diye bir oyuncuya odenecek parayi belirlemek bence cok dogru bir sey degildir.'' geçmişte başarılı olduu için transfer edilmek isteniyor bu adam geçmişte başarılı olduğu için iyi bir oyuncu deniyor bu adama ben sizin bu görüşünüzü biraz garip buldum açıkcası.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by paceywitter
    ünlü ve iyi bir oyuncuyu almak istiyor fenerbahçe geçmiştede çok başarılı olmuş bu seneye kadar da hiç bir klüpte sorun çıkarmamış hırslı defans için dünyada sayılı adamlardan biri Sol Campbell e böyle bir adamı alabilmek için de yüksek bir para vermek şart
    demişsinizki ''Sadece gecmiste basarili olmus diye bir oyuncuya odenecek parayi belirlemek bence cok dogru bir sey degildir.'' geçmişte başarılı olduu için transfer edilmek isteniyor bu adam geçmişte başarılı olduğu için iyi bir oyuncu deniyor bu adama ben sizin bu görüşünüzü biraz garip buldum açıkcası.
    Campbell'in gecen sezon bir sure hic kimseye haber vermeden ortadan kayboldugu herhalde gozunden kacmis. Arsenal ile devam eden 3 senelik kontratina ragmen yollanma ihtimalinin yuksek olmasinin nedeni de gecen sezon bu yasanilan olay. Madalyonun bir diger yuzu de aldigi 80,000 GBP kadar performans gosterememesi son zamanlarda.

Eger gecmise bakarak oyuncu transfer edilirse, Guardiola'yi takima getirip oynatmak icin takimin en cok para kazanan oyuncusu yapilir mi? Belki katar takimlari yapar ama Turkiye'de sampiyonluga oynayan bir takimin yapmasi dogru olur mu? Frank De Boer'e verilir mi? Ya da Rui Costa?

Bir futbolcu'nun gecmiste yaptigi onemli degildir. Gelecekte ne yapabilecegi onemlidir. Alacagi para gelecekte verecegi hizmetlerin karsiligidir. Fenerbahce Campbell'e Alex'in iki kati para verirse, Campbell'in Alex'in iki kati daha onemli olacagini imaa etmis olur Alex'e.

Disaridan taraftar olarak bakinca tabii ki Campbell'in Fenerbahce'ye gelmesi guzel ve herkezin seyretmek isteyecegi bir kisilik. Ama Fenerbahce takiminin seyir seviyesini yukseltecek mi acaba?

Alex Campbell'in yarisi kadar para alip onun kadar mi efor sarfedecek yoksa Campbell'in yarisi kadar mi oynayacak. Sonucta aldigi para yarisi. Gelecek sene sonunda Alex yonetime gidip, ben de haftada 70,000 GBP istiyorum bu takimi 3 senedir ben sirtladim derse, yonetimin cevabi ne olacak acaba? Ayni sekilde Tuncay da gidip ben de iyi oynadim hani bana dese, yonetim peki evladim al sana yuksek kontrat mi diyecek yoksa daha makul bir kontrata imza atmasi icin baski mi yapacak?

Soylemek istedigim bu transfer eger gerceklesirse, ileride Fenerbahce'nin basina is acacagi. Hem Anelka hem de Campbell icin gecerli bu durum. Benim dusundugum bakis acisi bu, ama Campbell gelsin biz de seyredelim, bundan buyuk keyif yok. Ama geliyorsa takimin diger onemli oyunculari ile benzer sartlar altinda gelmesi takim butunlugu acisindan daha dogru olur.

Takim boyle kurulur. Takim bir kac tane bireyin sahada birseyler yapmasi degil, basariya ac ve birbirine sevgi ve saygi duyan karakterleri birbirine uyumlu insanlarin bir araya getirilmesi ile olusur. Fenerbahce'nin son 3 senedeki basarisinin ozellikle takimdaki 4 Brezilya'li oyuncunun birbiri ile iyi anlasmasindan kaynaklandigini ve bu nedenle biryerlere gelindigini unutmamak lazim. Hele hele defans gibi onemli bir mevkiide oynayan oyuncular arasinda herhangi bir kiskanclik, cekememe olursa birdenbire Campbell'in yaninda oynayanlar, buyuk paralari alan o, o kostursun forvet'in pesinden der.

Uyumlu bir futbol takimi kurmak, FM'da en iyi oyunculari alip, sahaya surmek gibi basit bir is degildir ve FM'in en buyuk eksigi de bu gibi oyuncular arasi ve teknik direktor oyuncu iliskisini yeterince modelleyememesidir.

Bu arada Campbell basin aciklamasi yapmis

Quote Originally Posted by Soccernet.com
    Campbell said: 'What is my future with Arsenal? We will have to see what happens. I'm not considering anything. I've just got to weigh up the situation. 'Arsenal is there and that's all I've got to say about it at the moment. It is about getting the World Cup out of the way and taking things from there. I don't know anything about interest from Fenerbahce.' Campbell admitted: 'It has been one of my most up and down seasons. I just thank God I am back on track and got the opportunity against Villarreal in the Champions League semi-final and it's gone on from there.
    Soyledikleri arasinda Fenerbahce'nin ilgilendigi konusunda bilgisinin olmadigini belirtmis.

''bu seneye kadar da hiç bir klüpte sorun çıkarmamış'' demiştim zaten buda sizin gözünüzden kaçmış

dediklerinizin bazılarına bende katılıyorum düşüncelerimizin birleşmediği nokta sadece sizin dediğiniz ''geçmişteki başarılarına göre oyuncu alınması ve ona yüksek para verilmesi hatadır'' ben buna katılmıyorum verdiğiniz örneklerle Sol Campbell arasında fark var. campbell yanlış bilmiyorsam 31 yaşında, rui costa 34 yaşında yani campbell defans oyuncusu için yaşlı değil. bu yüzden verilen para tabiki yüksek olduğu bir kesin ama artık sadece ülke içindeki başarılardan daha çok avrupayı düşünen bir takım için artık bu gibi konuları aşmak gerekmezmi? aksi halde olduğumuz yerde saymış olmazmıyız?

dediğiniz gibi fm de bile ufak bir takımla oynarken oyuncularla büyüyorsunuz buda böyle olamazmı? mesela bu sene fener campbell ve morientesi alır diğer sene atıyorum alex gider yerine riquelme gibi oyuncular alınır bu şekilde büyümüzemi bir takım? bu şekilde vizyonu gelişmezmi?

sizin verdiğiniz örnekler daha çok olumsuz örnekler yani iyi oynarsa kimse şu kadar para alıyor çok alıyor demez aldığı parayı hakediyor helal olsun der birde bu yönden düşünmek lazım bence
    bunları sadece campbell içnde demiyorum ki büyük ihtimal böyle bir transfer olmayacak ama bunun gibi transferler bence türk takımları için önemli işler olur.

ya bende bu aziz yıldırımı hiç anlamıyorum madem istifa ettin bırak kulübü ...
    yeni gelecek başkan belki o transferleri istemiyor belki başka t.direktör ile anlaşacak ...
    harbiden fb yi egomanyası altına almış .... kimse de çıkıp bir şey diyemiyor ...

Nesil
    2006
    Yer
    Şükrü Saraçoğlundan

“Hiç durma Fenerbahçe’ye git !”
    Fatih Akyel, Tekke’nin Fenerbahçe sorusuna üzerine net bir cevap verdi.
    Başta Fenerbahçe olmak üzere bir çok takıma transferi gündeme gelen Trabzonspor kaptanı Fatih Akyel kararını vermek üzere. Özellikle Fenerbahçe’nin teklifini düşünen milli golcünün Almanya’daki kamp dönüşü Sarı-Lacivertli takıma imza atması bekleniyor.

Trabzonspor ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 29 yaşındaki futbolcunun transferinin gerçekleşmesi an meselesi olarak görünürken, basında yer aldığı gibi para + Semih ve Mehmet Yozgatlı’nın Fatih’e karşılık Trabzon’a verileceği doğru değil. Trabzonspor ile bonservis bedeli konusunda anlaşma sağlanırsa, Fatih’i sadece para ödeyerek almak isteyen Fenerbahçe yönetiminin Teknik Direktörün belli olmasından hemen sonra bu işi bitirmek istediği bildirilirken, golcü oyuncunun da kararı bekleniyor.

Fatih Tekke’nin ise takımdan arkadaşı olan adaşı Fatih Akyel ile de kapalı kapılar arkasında çok defa konuştuğu ve bilgiler aldığı ortaya çıktı. Fenerbahçe’yi Fatih Akyel’e soran Fatih Tekke yanlış bir karar vermemek için titiz davranırken, Fatih Akyel’in "Hiç vakit kaybetmeden Fenerbahçe’ye git. Tesisler mükemmel, hedefler büyük, tam sana göre bir Kulüp. Para sorunu da yaşamazsın. Huzurlu olursun" şeklinde konuştuğu öğrenildi

Fatih geLirse harika OLur bence tüRkiyenin değİl avRupanında sayıLı forvetLeRi aRasında kendisi ..

bu fatih akyelde komik bi kişilik

ya bu f.tekke sanki fb nin nasıl bir takım olduğunu bilmiyor da ...
    yok hedefi büyük yok tesisler çok güzel bunları ben bile biliyorum f.akyel bunu neden anlatmış acaba ....çok konuşuyor belki ondandır ...

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

belkide böle bişey yoktur sadece yazılmış yalan bir haberdirr

Nesil
    2003

''bu seneye kadar da hiç bir klüpte sorun çıkarmamış'' demiştim zaten buda sizin gözünüzden kaçmış

dediklerinizin bazılarına bende katılıyorum düşüncelerimizin birleşmediği nokta sadece sizin dediğiniz ''geçmişteki başarılarına göre oyuncu alınması ve ona yüksek para verilmesi hatadır'' ben buna katılmıyorum verdiğiniz örneklerle Sol Campbell arasında fark var. campbell yanlış bilmiyorsam 31 yaşında, rui costa 34 yaşında yani campbell defans oyuncusu için yaşlı değil. bu yüzden verilen para tabiki yüksek olduğu bir kesin ama artık sadece ülke içindeki başarılardan daha çok avrupayı düşünen bir takım için artık bu gibi konuları aşmak gerekmezmi? aksi halde olduğumuz yerde saymış olmazmıyız?
    Bu tip oyuncular tabii ki gelecek ve kaliteyi arttiracak. Ben Campbell ve benzeri kaliteli oyuncularin gelmesine karsi degilim. Ancak sadece takimda Campbell olsun diye takim dengelerini, futbolcularin kazandiklari paralar arasindaki ucurumlari buyutmenin mevcut Fenerbahceli futbolcularin maas isteklerinde patlama yapacagini dusunuyorum. Yani belli bir sablona uyacak oyuncular alinirsa veya daha kaliteli oyuncular o belli fiyata gelmeye baska yollardan ikna edilirse daha yararli olacagi dusuncesindeyim.

Gecmisteki basarilara gore kontrat verme taraftari degilim cunku kontrat'in amaci bir calisan'a gelecekte bir sirket veya futbol takimina vereceklerinin karsiligidir. Futbolcu degil de tenkik direktor olarak bakalim olaya. Bir teknik direktor 3 Samp. Ligi, 2 de duyna kupasi kazanmis, yani gecmiste cok basarili. Ancak artik futbol felsefesi gunumuzun futboluna aykiri veya yaslandikca daha once yapabildigi hamleleri yapamiyor. Bu teknik direktore sadece gecmiste yaptiklarina bakarak onu dunyada en fazla para kazanan teknik direktorler arasina koyacak bir kontrat vermek dogru olmaz. Bir futbolcuya da gelecekte takima ne gibi seyleri verebilecegi goz onunde tutularak kontrat verilmelidir. Bunun da riski vardir, bir futbolcu tahmin edildigi kadar iyi oynamayabilir ve aldigi paraya gore daha dusuk bir performans sergiliyebilir.

dediğiniz gibi fm de bile ufak bir takımla oynarken oyuncularla büyüyorsunuz buda böyle olamazmı? mesela bu sene fener campbell ve morientesi alır diğer sene atıyorum alex gider yerine riquelme gibi oyuncular alınır bu şekilde büyümüzemi bir takım? bu şekilde vizyonu gelişmezmi?

sizin verdiğiniz örnekler daha çok olumsuz örnekler yani iyi oynarsa kimse şu kadar para alıyor çok alıyor demez aldığı parayı hakediyor helal olsun der birde bu yönden düşünmek lazım bence
    bunları sadece campbell içnde demiyorum ki büyük ihtimal böyle bir transfer olmayacak ama bunun gibi transferler bence türk takımları için önemli işler olur.
    Vizyon gelistirmek icin ilk asamada bir felsefe olusturulmalidir. Ne tip bir futbol oynanacagi ve de ne tip bir takim kululacagini bilmektir. Teknik direktor secimi ve futbolcu secimi de bu felsefeye gore yapilir. En basidinden bir takim bir sezon 3'lu libero'lu defans, diger sezon 4'lu defans oynarsa istikrar saglanamaz, futbolcular her sezon yeni taktigi benimsemek icin caba sarfetmek zorunda kalirlar ve bu da sahada basariyi engeller. Bu felsefe teknik direktoru yerine yerlestiren yonetim'den gelmelidir. Yani yonetim'in futbol'dan anlayip kendi dusuncesine gore goze hos gelen bir futbolu oynatacak teknik direktorleri bulmasi gerekir. Ozellikle buyuk takimlari kucuk takimlardan ayiran en buyuk etken bence budur. Her felsefe dogrumudur? Kesinlike hayir. Daha once ornek olarak veridgim Zidane'lar ve Pavon'lar felsefesi ozellikle takim ici surtusmeler ve guruplasmalardan dolayi basarisiz olmustur, cunku futbolcular arasinda kalite ve aldiklari para acisindan ucurumlar vardir. Bu gibi bir yanlisa Fenerbahce'nin dusmesi dogru olmaz.

Karamsar ornekleri verdigimi biliyorum ancak ben hesapli risklerin altina girilmesi gerektigini dusunuyorum. Eger Campbell gibi bir oyuncuyu ille de takimimda gormek istiyorsam ya takimin geri kalanindan cok daha fazla ucrete kontrat yapmam, veya takimimin diger onemli oyuncularini da o yuksek seviyeye cikartir, takim icinde surtusme olma ihtimalini azaltirim. Simdi ben Campbell'i 60,000 GBP'ye alayim, sonra Alex sorun cikartirsa onu da hallederiz deyip Alex'in bir sure aklinin dagilmasina izin vermem.

Buyuyecekse bir takim, bu buyumenin cok hizli ve hesapsiz olmasi sonrasinda gelecek dususu de hizlandirir. Istisnasiz her cikisin bir inisi vardir ancak o inisin ne kadar tahammul edilebilir seviyede olacagi, cikisin ne kadar saglam temeller ile yapildigina bagli olacaktir. Fenerbahce finansal olarak saglam temeller ustunde olabilir ancak kadro yapisina bakildiginda, ozellikle en cok para kazanan ve vurdumduymaz tavirlari ile tepki ceken Anelka'dan sonra takimin diger oyuncularini gozardi edip yeni bir maceraya girmek bence dogru olmaz.

Quote Originally Posted by enesao
    belkide böle bişey yoktur sadece yazılmış yalan bir haberdirr
    bencede yalan haberdir ... böyle saçma şey olmaz ....

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Tercih Fener

Real Madrid'in Brezilyalı yıldızının menajeri Motto Merka, "Carlos'un Fenerbahçe'ye sözü var. O, tercihini yaptı. İstanbul'a geleceğiz" dedi.

Real'den ayrılıyor
    Fenerbahçe'nin geçtiğimiz aylarda prensip anlaşmasına vardığı Roberto Carlos'un gelecek hafta imza için İstanbul'a gelebileceği belirtildi. Suudi Arabistan ve Katar'dan sonra Chelsea Kulübü'nün de transfer teklifinde bulunduğu Roberto Carlos, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada "Real'den ayrılacağım kesin. Teklifleri
    değerlendiriyorum" demişti.

Haftaya gelebiliriz
    Roberto Carlos'un menajeri Motto Merka ise dün sarı-lacivertlileri çok mutlu edecek bir açıklamada bulundu. Merka, "Carlos için çok teklif aldık ancak en cazip öneri F.Bahçe'den geldi. Ayrıca Roberto Carlos'un da daha önceden F.Bahçe'ye verdiği bir söz var. Çok büyük bir aksilik olmazsa gelecek hafta imza için İstanbul'a gelebiliriz" ifadesini kullandı.

fotomac

umarım gelir .... tsl için çok iyi olur ....

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

evet boyle taninmis adamlar gelince, baska oyuncularda diyer bak roberto carlosta turkiyeyi tercih etti bizde turkiyeye gidelim diyerler.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Fotomaç = Yalan
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

"Crespo ve Sol Campbell'la ilgileniyoruz"
    Fenerbahçe, Arsenalli defans Sol Campbell ve Chelsea'nin golcüsü Hernan Crespo ile görüşmelerde bulunduğunu doğruladı

Kulüp sözcüsü Mehmet Çatay, Fransız haber ajansı AFP'ye yaptığı açıklamada, "Campbell ile temas halindeyiz. Fakat henüz anlaşmaya varmadık. Crespo'yla da görüştük. Fakat bu futbolcuyla da henüz anlaşma sağlanmadı" dedi. Çatay, transferlerle ilgili kararların yeni yöneticinin belirlenmesinden sonra haftaya verileceğini de söyledi.
    AFP, Campbell'e haftada 70 bin sterlinden 3 yıllık anlaşma teklif edildiğini fakat İngiliz futbolcunun geleceğiyle ilgili kararı Dünya Kupası'ndan sonra vermekte ısrar ettiğini kaydetti.

Kaynak: İHA
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by sekopej
    "Crespo ve Sol Campbell'la ilgileniyoruz"
    Fenerbahçe, Arsenalli defans Sol Campbell ve Chelsea'nin golcüsü Hernan Crespo ile görüşmelerde bulunduğunu doğruladı

Kulüp sözcüsü Mehmet Çatay, Fransız haber ajansı AFP'ye yaptığı açıklamada, "Campbell ile temas halindeyiz. Fakat henüz anlaşmaya varmadık. Crespo'yla da görüştük. Fakat bu futbolcuyla da henüz anlaşma sağlanmadı" dedi. Çatay, transferlerle ilgili kararların yeni yöneticinin belirlenmesinden sonra haftaya verileceğini de söyledi.
    AFP, Campbell'e haftada 70 bin sterlinden 3 yıllık anlaşma teklif edildiğini fakat İngiliz futbolcunun geleceğiyle ilgili kararı Dünya Kupası'ndan sonra vermekte ısrar ettiğini kaydetti.

Kaynak: İHA
    Bu haberde yalanlandı bence pazartesi gününe kadar çıkan hiç bir transfer haberine inanmayın önce TD bellirlenicek ondan sonra transfer yapılacak

Default Crespo'da sona doğru

Crespo'da sona doğru

Aziz Yıldırım'ın istifasına ve olağanüstü kongre kararına rağmen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları, tüm hızıyla devam ediyor. 100. Yıl kadrosunu yıldızlarla güçlendirmek isteyen sarı-lacivertli kulüp, son olarak İngiltere'nin Chelsea takımında oynayan Arjantinli Hernan Crespo ile masaya oturdu. İngiliz kulübünün transferleri nedeniyle bu takımdan ayrılması gündeme gelen Crespo'yla büyük ölçüde anlaşma sağlandığı belirtildi. Ancak Arjantinli yıldızın kesin olarak Fenerbahçeli olması için gelecek hafta başını beklemek gerekiyor. Çünkü Nihat Özdemir'in açıklamasına göre yeni hoca bu tarihte belli olacak ve transfere de onayı o verecek.
    Devlerin aşkı
    1975 doğumlu Hernan Crespo, R.Plate'te başladığı kariyerini Parma, Lazio, Inter, Chelsea, Milan gibi devlerde sürdürdü.

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

FB ile ilgili cikan haberlerin %99 u yalan. Ne TD belli, ne yonetim belli. Bu durumda transfer mi yapilir. Bence yeni yonetim belli olsun, sonra TD belli olsun ondan sonra umutlanalım, heyecanlanalım

Aziz başkanın hediyesi oLabiLir bu oyuncuLar..

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Hediye derken
    Mesela Saadettin Saran baskan olursam Roberto Carlos gibi futbolcu almam demisti. Diyelim hediyesi Sol Campell oldu. ve S. Saran'da baskan oldu.
    Eee ne olcak o zaman. İstenmeyen tarzda bir futbolcu.
    Su olabilir ancak. On gorusmeler yapılır, bazı konular gorusulur, sonra yeni yonetime ve TD ye sorulur bunlarla anlastık olur mu diye.

O futboLcuLaRı İstemeyn Bir T.d. Az çıkaR ...

Default Mutu F.Bahçe'ye önerildi

Başkan Aziz Yıldırım’ın istifası ve ardından yönetim tarafından alınan genel kurul kararı sonrası, dış transferi yeni teknik direktör belirlenene kadar askıya alan Fenerbahçe’ye İtalya’dan ilginç bir teklif geldi. Juventus’ta forma giyen Rumen golcü Adrian Mutu’nun menacerliğini yapan kurum yetkilileri, Fenerbahçe Yönetimi’yle temasa geçip, Rumen futbolcunun Çizme’den ayrılmayı düşündüğünü ve Sarı-Lacivertli formayı giyebileceğini açıkladı.
    Bir Türk’le ortak
    Bir süre önce evlenen Mutu’nun ülkesine yakın bir yerde oynamak istediğini ifade eden menacerler, bu bakımdan Türkiye’nin çok uygun olduğunu dile getirdi. Bu arada golcü futbolcunun Romanya’da bir Türk’le ortak iş kurduğu ve ortağının da Türkiye’de oynaması için sık sık kendisine telkinde bulunduğu belirlendi. Mutu hakkındaki karar, önümüzdeki hafta içinde verilecek. Rumen golcü, doping yaptığı için 2003/04’te Chelsea’deyken ceza almıştı.
    Adrian Mutu kimdir
    Ülkesi: Romanya
    Takımı: Juventus
    Yaşı: 27
    Boyu: 1.80
    Kilosu: 74
    Mevkii: Forvet
    Oynadığı Takımlar: A.Pitesti, D.Bükreş, Inter, Verona, Parma, Chelsea
    Bu sezon: 32 maç, 7 gol
    Kontrat bitiş tarihi: Haziran 2009

25.05.2006
    Kaynak : Fanatik

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Neden az olsun ki.
    Basarıya doymus futbolcuları istemeyen cok TD var. Daha genc ve kendini ispaklamaya calısan, kosan bogusan topcular daha cok tercih edilir bence. Mesela Appiah gibi biri iki tane daha oyuncu bulabilsek keske. (Mevki anlamında degil takıma kendini verme anlamında)

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Mutu'mu aman uzak dursun....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

morientes degilde insallah crespo gelir yanınada f.tekke gerilerinden tuncay la anelka of diyom yaa

Mutu kötü adam mı ya

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

R. Carlos'a Chelsea'den teklif gelmiş diye bir rivayet var..
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Bence R.caRlos geLmeyecek Fenerbahçeye..

Sayfa 4 / 80 İlkİlk ... 234561454 ... SonSon

Mesaj Yetkileri