Yok hocam sana değil. Hakan Abi de bahsetmiş, bazı yerlerde dopingciler diyen hırsızlar, katiller var. Böyle düşünenler varsa bu forumda da kendilerine hırsız ve katil diyorum ki, öyle olmadıkları halde böyle denilmesinden birşeyler çıkarabilsinler.
Hakan Abi gördüm o görseliMaç öncesi de bazı Galatasaray forumlarının bahanelerini tiye alan bir görsel vardı, o da çok güzeldi.
Darısı Çarşamba'ya. Erkek takımımız da kazanır umarım Çarşamba günü.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Bayan Basketbol Takımımızın, karşı karşıya bırakıldığı tarifsiz haksızlıklara rağmen; sezonu, ezeli rakibimiz ebedi dostumuz Galatasaray'ı geçerek şampiyonlukla tamamlamasının, büyük gururunu yaşıyoruz.
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Adnan Polat, final serisindeki son maçın hakeminin, şampiyonu belirlediğini iddia ederek, bazı Fenerbahçelilerin dahi "Böyle şampiyon olmak istemezdik" görüşü ile kendisinin hakem konusundaki tespitlerine destek verdiklerini, öne sürmektedir.
Takımımız, yaşadığı haksızlıklarla sadece camiamızın değil, ülke imajının da büyük zarar gördüğü bir sezonu, 'her şeye rağmen' şampiyon kapatmanın mutluluğunu yaşarken; Sayın Polat'ın açıklamaları, "mağlubiyeti kabullenememe" noktasında kalmaktadır.
Sayın Polat, Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu kabullenemeyen Fenerbahçelilerin kim olduğunu kamuoyuyla paylaşarak, sözde (!) Fenerbahçelileri bizim de tanımamıza olanak tanımalıdır. Bu şekilde bir söylemde bulunan varsa o kişilerin Fenerbahçeliliğinden şüphe edeceğimizin bilinmesi gerekmektedir.
Üst üste 6. şampiyonluğa ulaşmamızın ardından, bu büyük başarıyı gölgelemeye çalışan her türlü açıklamayı, esefle karşıladığımızı, ayrıca bu açıklamaların kamuoyu nezdinde de geçerliliğinin olmadığını, belirtmek isteriz.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
ultrAslan'dan da hakeme yoğun tepki var.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Beklentilere göre haklı bence ultraslan.
Hacettepe etkisi olmasaydı dördüncü maçı bile göremeyecekken, şampiyonluğumuz çalındı demek nasıl bir kafa yapısıdır meraktayım.
Eski Galatasaray Yöneticisi Haldun Üstünel, Fenerbahçe’nin şampiyonluğuyla sonuçlanan Türkiye Kadınlar Ligi serisinde tam anlamıyla hakem rezaleti yaşandığını söyledi.
NTV SPOR yayınına katılan Üstüenl, Fenerbahçe – Medikal Park Galatasaray final serisinde oynanan 4 maçta Sarı – Lacivertliler’in toplam 94 faul atışı kullandığını ve bunun NBA finallerinde bile ulaşılamayacak bir rakam olduğunu söyledi. Üstünel, Federasyon Başkanı Turgay Demirel’i bir açıklama yapmaya çağırırken, ”Atanması yapılan hakemlerin neden değiştirildiği açıklanmalı. Böylesine bir hakem rezaleti yaşanmamıştır. Fenerbahçe 4 maçta toplam 94 faul atışı kullanmış. Federasyon doping skandalının diyetini bize ödetti. Ben ve Galatasaray camiası kızlarımızla gurur duyuyoruz. Hiç üzülmelerine gerek yok. Şerefleriyle mücadele ettiler” diye konuştu.
"Demirel Taurasi'nin diyetini ödedi"
18 Nisan 2011 14:50 | NTVSpor.net
NTV Spor'a özel açıklamalarda bulunan Galatasaray eski yöneticisi Haldun Üstünel, Kadınlar Basketbol Ligi'ndeki final mücadelesini değerlendirdi. Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel'e ateş püsküren Üstünel, Demirel'in Taurasi skandalının bedelini çok iyi ödediğini söyledi.
![]()
NTV Spor'da 14-16 Programı'na katılan Galatasaraylı eski yönetici Haldun Üstünel, Kadınlar Basketbol final serisinde Fenerbahçe'nin 94 faul atışı kullandığını ve bunun inanılmaz bir rakam olduğunu söyledi. Üstünel ayrıca, Turgay Demirel'in Taurasi skandalının diyetini de final serisinde ödediğini savundu.
Fenerbahçe'nin 4 maç boyunca 94 faul atışı kullandığını ve bunun inanılmaz bir rakam olduğunu belirten Haldun Üstünel "Ben basketle yakından ilgilenen biriyim. Mevcut final karşılaşması çok enteresandı. Rakip takım 4 maç toplamında 94 faul atışı kazanmış. Bu baktığınız zaman tarihe geçmiştir. Bu NBA finallerinde bile rastlanmayacak bir durum. 94 faul atışı kazanmak, inanılmayacak rakamsal bir değer. Şimdi sürece baktığımız zaman Taurasi'nin yaşadığı doping skandalının diyetinin bedelini Turgay Demirel, koltuğunu kaybetmeme sevdasıyla çok güzel ödedi diye düşünüyorum. Demirel, bence sezon başında bir açıklama yapsaydı, diğer kulüplere de günah, masrafa giriyorlar. Diğer takımlar da sezon başında bu transferlere büyük bütçeler ayırmasınlar. Nasıl olsa şampiyon sezon başında tahin ediliyor. Artık ben bu görüşü sahiplendim, sonuna kadar da arkasında duruyorum. Final maçında yaşanan skandal hakem değişiklikleri, Turgay Demirel'in hemen çıkıp bu konuda açıklama yapmalı. Sebebi nedir bu olayın? Açıklasınlar." şeklinde konuştu.
"HEMEN BİR AÇIKLAMA YAPMALI"
Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel'i açıklama yapmaya davet eden Üstünel "Ben kızlarımızı gösterdikleri mücadele dolayısıyla tebrik ediyorum. Hiç üzülmesinler, tüm camia olanların farkında. Ve biz onları çok seviyoruz. Onlar kendilerine yakışır şekilde mücadele ettiler. Ama ortada skandal hakem kararları vardı, inanamadım ve inanmak da istemiyorum. Federasyon başkanı acilen çıkıp bu atamaların neden değiştiğini çıkıp açıklasın" dedi.
Last edited by vego : 18.Nisan.2011 at 18:35
Olası bir avrupa şampiyonluğumuz çalındı, en ufak şüphem yoktu şampiyon olamayacağımıza dair, hatta Sarı Melekler'den daha çok inanıyordum şampiyon olacaklarına. Şimdi kahroluyor insan, umarım seneye 2 oyuncu da sezon başında olduğu gibi takımda olurlar. Üst üste gelen 6. şampiyonluk, Türkiye artık bizi kesmiyor, seneye çok daha kolay bir lig ve avrupa şampiyonluğu yakalayacak kadro kurulmasını bekliyorum. Tebrikler, herşeye rağmen Şampiyon olan kızlarımıza...
Üstünel'in açıklamalarının üstüne düşünün artık Galatasaray'lı oyuncuların ne denli sert oynadığını. Bazı teknik faullük hareketler ve bazı kasti fauller de dahil, çalınması gereken birçok faul çalınmamasına rağmen durum bu. Taurasi'nin diyeti ödenecekse eğer, Turgay Demirel'in Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonu olmasını sağlaması gerek. Türkiye Ligi'ni belki de en kötü, en moral olarak ağır yıkıntılar yaşadığımız dönemde bile kazanıyoruz, kazanırız. Bu şampiyonluğu bir diyet olarak kabul etmiyorum.
Bu Haldun Üstünel sayı saymasını bilmiyor herhalde. Maç başına 23.5 faul eder ki, icabında bir maçta tek başına Kobe'nin attığı faul sayısıdır. Biz penetre ederek oynayan bir takımız ve özellikle Angel içeri her daldığında ancak darbelerle durduruldu. Her faul çalınsaydı maç başına 30 serbest atış kullanmamız gerekirdi ki, 30 serbest atış dahi abartılı bir rakam değildir.
Şampiyonluğu doyasıya kutladılar
18 Nisan 2011 Pazartesi
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi 2010 – 2011 sezonu final serisinde Galatasaray’ı 3-1 mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımız, şampiyonluğu yemekte kutladı.
Şampiyonluğu Reina’da teknik heyetimizin, oyuncularımızın katılımıyla gerçekleşen yemekte takımımız sezonun stresini atarak şampiyonluğu doyasıya kutladı.
fenerbahce.org
Haber ile ilgili diğer fotoğraflar
![]()
Şimdi oldu Hakan abi![]()
Yanlış yere açmışım yav.![]()
Çok güzel yaaa... İzlemeye doyulmuyor:
http://www.youtube.com/watch?v=vMdgV6gc ... re=related
Şampiyon NTVSpor'da:
http://www.ntvspor.net/video-galeri/...ari-ntv-sporda
Şampiyon olduk iyi güzel çokda mutluyum ama şimdi Avrupadada kupa alacaktıkki. Harbiden hayıflanmamak elde değil.