Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Gaziantepspor

3 25.00%
  • Berabere

1 8.33%
  • Galatasaray

8 66.67%
Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 97 arası toplam 97 sonuç

Konu: Gaziantepspor - Galatasaray [21.Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Hayatınızda mutlaka kaleye geçmişsinizdir. Adam daha kaleye gelmeden dizlerinin üstüne çökmenin mantığını söyleyecek olan var mı? Bunun uzun süre maç oynamama ile ne ilgisi var.

Leo Franco'da böyleydi. Adamla karşı karşıya kaldı mı dizleri üstüne çökerdi. Yediği bütün goller yanından tıngır mıngır girerdi. Bu şu anlama gelir. Bana çarptırmazsan buyur gol senin olsun.

Zapata bu olayı daha da geliştirip tavan yaptırdı.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Zapata için bunu daha geniş olarak ele almalıyız . " Bana çarptırsan da gol. "
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Antep baya eksikmiş ama kazanmasını bilmiş maçı izleyemediğim için çok bir yorum yapmıyacağım.

Tebrikler Gaziantepspor.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Galatasaray'ın yediği golde defans kadar kaleci Zapata'nında hatası büüyk. O top apışına gelirken dizi ile kurtarabileceğini bilmiyor mu?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Baros girdiğinde gördük Baros'u da adam o kadar ayrı kaldı ki sahalardan eski çabukluğunda değil, ne yapacağını bilmiyordu bazen. Anıl'dan bir farkı yoktu sahadayken.

Baros oynamasa da olurdu.Stancu'yu sol açık yerine en uca koyardı solda Anıl oynardı veya başkasını koyardı.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Dün akşam maç sonucunu bilmeden Ntvspor u açtım, arkadaşlarla izliyoruz.''Hagi: Beraberliği haketmiştik'' şeklinde bir yazı geçti. Ben özeleştiri mi yapıyor acaba derken, maç sonucunu öğrenince şok oldum. Gerçekten enteresan...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Maçı izlemedim sadece golü gördüm Zapata'da kunbaraya döndü daha 2 3 maçtan...

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri